Design & Developed BY Patira

صفحه 20 از 138 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 1372
    مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

بایرن مونیخ اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012

به نام خداوند جان و خرد
    کزین برتر اندیشه بر نگذر

اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012

ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20

2. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رومن آبراموویچ، مالک باشگاه چلسی، این هفته در اردوی تیم ملی آلمان حضور پیدا کرد و گفتگوی کوتاهی با باستین شواین اشتایگر داشت.
    یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان، با تایید این ملاقات، تاکید کرد آبراموویچ پیشنهادی به شواین اشتایگر برای پیوستن به چلسی ارائه نداده است.
    او در گفتگو با هامبورگر آبندبلات گفت: "آبراموویچ با ما دیدار کرد و با باستین صحبت کرد. آنها با هم گفتند و خندیدند و باستین به او به خاطر قهرمانی چلسی در چمپیونزلیگ تبریک گفت. فکر نمی کنم چیزی پشت این ملاقات وجود داشته باشد."
    شواینی نیز در مورد این ملاقات گفت: "من هم از دیدن او تعجب کردم و می خواستم بدانم او در اردوی ما چکار دارد. من به او تبریک گفتم و صحبت کوتاهی با هم داشتیم. او هیچ پیشنهادی به من نداد."

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماریو گومز، مهاجم تیم ملی آلمان، معتقد است اگر می خواهند در رقابت های یورو 2012 به قهرمانی برسند، باید اسپانیا را شکست دهند.
    شاگردان لو در دو دیدار ابتدایی شان در این رقابت ها پرتغال و هلند را شکست دادند و با 6 امتیاز، در آستانه صعود به مرحله بعد قرار دارند اما گومز معتقد است اسپانیا رقیب اصلی آنها برای رسیدن به قهرمانی است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "ما در دو دیدار به پیروزی رسیدیم اما هنوز به افتخاری دست پیدا نکردیم. ما سایر دیدارها را به دقت زیر نظر داریم؛ برای مثال دیدار شب گذشته اسپانیا مقابل ایرلند. هدف ما باید شکست دادن آنها باشد."
    فرناندو تورس در دیدار شب گذشته اسپانیا دو گل به ثمر رساند و گومز از اینکه این ستاره اسپانیایی بار دیگر به روزهای خوبش برگشته، خوشحال است: "تورس هم مشکلی مشابه من داشت. به همین دلیل خیلی خوشحالم که بعد از یک فصل خیلی سخت در چلسی، دو گل به ثمر رساند."
    گومز هر سه گل آلمان در رقابت های یورو تا اینجا را به ثمر رساند. اما او به فکر آقای گلی نیست: "آقای گلی برای من مهم نیست. مهم قهرمانی تیم است."

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

چراغ سبز ام ویلا به بایرن مونیخ

Fcbayern.ir-باشگاه بایرن مونیخ برای فصل اینده به دنبال یک هافبک دفاعی کامل وآماده میگردد.گزینه نخست مونیخیها خاوی مارتینز ملی پوش اسپانیایی باشگاه اتلتیک بیلبائو است که به نظر میرسد خرید وی بسیار سختر از آنچه تصور می شد، باشد.از این رو بایرن مونیخ گزینه های دیگر را مد نظر قرار داده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ به گزارش مدیا های فرانسوی تیم بایرن مونیخ در صورتیکه نتواند مارتینز اسپانیایی را شکار کند به دنبال یان ام ویلا ستاره تیم رن فرانسه خواهد بود.در همین رابطه ، این ستاره فرانسوی که هم اکنون با تیم ملی فرانسه در مسابقات یورو 2012 بسر می برد در جریان تمرینات با فرانک ریبری نیز در همین مورد صحبتهایی کرده است.

فرانک ریبری به شبکه 2 فرانسه در این باره می گوید :"بله. ام ویلا در جریان تمرینات تیم ملی راجع به تیم بایرن مونیخ از من سوالاتی پرسیده است و فکر میکنم دوست داشته باشد به بایرن ملحق شود .او بازیکنی بسیار عالی وکاملا مفیدی برای بایرن خواهد بود من قبلا او را نیز به مدیران بایرن پیشنهاد کرده بودم."

یان ام ویلا هم اکنون مشتریان سر سختی مانند آرسنال ،منچستر یونایتد ، اینتر میلان وتاتنهام را نیز دارد.ام ویلا قبلا اعلام کرده بود بعد از یورو از رن جدا خواهد شد ولی او هنور تیم آینده اش را انتخاب ننموده است.قیمت این بازیکن در حدود 20 -22 ملیون یورو خواهد بود که بسیاز ارزانتر از ستاره باسکی می باشد.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

80 میلیون یورو برای مارتینز و ژکو

Fcbayern.ir- باشگاه بایرن مونیخ برای تقویت تیم خود در فصل آینده رقابت های بوندسلیگایی و اروپایی بدنبال جذب بازیکنان مدنظر کادر فنی است.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از بیلد، باواریایی ها از ابتدای فصل نقل و انتقالات و بالا فاصله پس از پایان لیگ از علاقه خود برای جذب ژاوی مارتینز هافبک اتلتیکو بیلبائو و ادین ژکو مهاجم منچستر سیتی خبر دادند. اما با توجه به شرایطی که باشگاه های فوق برای انتقال ستاره هایشان در نظر گرفته بودند در این مورد موفقیتی نصیب بایرن نشد.

در تازه ترین اخبار نقل و انتقالاتی باشگاه بایرن روزنامه بیلد در بخش ورزشی خود خبر از بودجه ای 80 میلیونی برای جذب مارتینز و ژکو داد که باواریایی ها را برای جذب این دو بازیکن مصمم تر از پیش نشان می دهد.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

"از حضورم در آلمان بسیار خوشحال هستم"

Fcbayern.ir- پس از درخشش در یورو 2012 ومهار رونالدو و آرین روبن در بازی برابر پرتغال و هلند فیلیپ لام بسیار مورد توجه ژوزه مورینیو قرار گرفت و مورینیو برای حضور لام در مادرید ابراز تمایل کرد.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پس از انتشار اخبار مبنی بر تمایل مورینیو برای حضور لام در رئال و شایعاتی پیرامون ارائه پیشنهاد باشگاه رئال برای جذب وی، لام در گفتگویی با روزنامه بیلد در این مورد صحبت کرد:" هنوز چهار سال از قرارداد من با بایرن مونیخ باقی مانده است ومن از حضورم در آلمان خوشحالم اما هر اتفاقی ممکن است در آینده رخ دهد، البته من از ابراز علاقه مورینیو خوشحال شدم اما این بدان معنا نیست که رئال مادرید خواهان جذب من است."

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

فیلیپ ملو، جدیدترین گزینه بایرن

Fcbayern.ir- باشگاه بایرن مونیخ آلمان این روزها به شدت به دنبال جذب یک هافبک دفاعی مطمئن برای تقویت خط میانی خود است نامهای مختلفی پیرامون این باشگاه مطرح میشود جدیدترین گزینه بایرن برای این پست، فیلیپ ملو هافبک دفاعی تیم فوتبال یوونتوسا ایتالیا است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایرن؛ پس از اینکه احتمال مونیخی شدن ژاوی مارتینز هافبک دفاعی تیم بیلبائو بسیار کاهش یافت، مدیران بایرن سرگرم بررسی گزینه های دیگر شدند و در شرایطی که همه منتظر شنیدن خبر توافق باواریایی ها با ام ویلا هافبک دفاعی فرانسوی تیم رن بودند مطبوعات ایتالیایی خبر از علاقه باشگاه بایرن مونیخ برای جذب ملو میدهند.

در میان مطبوعات ایتالیایی توتو اسپورت مدعی است که بایرن یک پیشنهاد 8 میلیون یورویی هم برای جذب این بازیکن که سال گذشته را به صورت قرضی در گالاتسترای سپری کرده مطرح نموده است.

گفته میشود پیش از این هم اسپارتاک مسکو به جذب این بازیکن برزیلی علاقه نشان داده است.

باشگاه یوونتوس اعلام کرده است که حاضر است ملو را در ازای مبلغ 10 میلیون یورو به فروش برساند.

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، آرین روبن ، ستارۀ بایرن و یکی از اعضای تیم ملی هلند ، که تا اینجای یورو 2012 به همراه تیم ملی کشورش ناامید کننده ظاهر شده است به گفتۀ پدرش در فصل آینده هم در بایرن توپ خواهد زد.

بر اساس گفته های پدر آرین روبن ، این بازیکن کناری و هجومی تیم بایرن در تابستان باشگاه باواریایی را ترک نخواهد کرد.
    این بازیکن 28 ساله که همراه تیم ملی هلند در جام ملت های اروپا 2012 حضور دارد با دو شکست پیاپی مقابل دانمارک و آلمان در آستانۀ حذف زودهنگام از این رقابت ها قرار دارد.
    پس از حواشی ایجاد شده در مورد درگیری آرین روبن با فرانک ریبری و از دست دادن پنالتی او در فینال لیگ قهرمانان ، گفته می شد که احتمال دارد روبن در تابستان باشگاه بایرن مونیخ را ترک کند.
    روبن که به تازگی قراردادی تا سال 2015 با باشگاه بایرن مونیخ به امضاء رسانده است به گفتۀ پدرش قصد جدایی از بایرن را ندارد.
    هانس روبن در اینباره به Sport Bild گفت : "آرین با باشگاه بایرن قرارداد دارد. آرین قصد جدایی از بایرن را ندارد. او بدون توجه به آنچه که اتفاق می افتد ، می خواهد در فصل آینده برای بایرن مونیخ بازی کند."

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ منابع رسانه‌ای بر اساس آخرین اظهارات سرمربی تیم ملی آلمان احتمال می‌دهند وی پس از جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل از مقامش کناره‌گیری کند.
    در شرایطی که فاتح سه دوره جام ملت‌های 1972، 1980 و 1996 اروپا فردا شب (یکشنبه) دیدار حساسی با دانمارک در دور سوم یورو 2012 در پیش رو دارد، یواخیم لو از ترک احتمالی «مانشافت» پس اتمام موعد قراردادش حرف می‌زند.
    وی در گفت‌وگویی با روزنامه بیلد به این نکته اشاره کرد و گفت: زمانی خواهد رسید که من و فدراسیون فوتبال آلمان این احساس را داریم که لازم است تغییری در تیم ملی ایجاد شود. حتی به جایی خواهیم رسید که هر دو طرف احساس می‌کنیم روش‌های جدید تازه‌ای به تیم ملی تزریق شود و انگیزه‌های تازه‌ای حاکم شود. در صورتی که به چنین مقطعی برسم، آنگاه خواهم گفت همکاری با تیم ملی دیگر کافی بوده و بهتر است جایم را به همکاری تازه‌ دهم و خود دنبال چالش جدیدی باشم.
    وی در مورد این زمان «لحظه وداع»‌ با تیم آلمان اظهار داشت: نمی‌دانم چه زمانی خواهد بود. اما تصور می‌کنم در شرایطی هستم که در بهترین زمان ممکن تصمیم به خداحافظی بگیرم. به هرحال پس از جام ملت‌ها هدفم جام جهانی برزیل خواهد بود.
    روزنامه بیلد از این اظهارات مربی صاحب سبک ژرمن‌ها نتیجه‌گیری کرده که وی در صورت کسب قهرمانی جام ملت‌های اروپا و پس از آن قهرمانی در جام جهانی برزیل با اتمام مدت قراردادش در اوج افتخار از پست خود کناره‌گیری می‌کند.

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دتمار هامان هافبک سابق ژرمن ها که تجربه قهرمانی در یورو 96 را نیز در کارنامه دارد در صحبت هایی با ستایش از شواین اشتایگر او را کلید قهرمانی آلمان در یورو 2012 معرفی کرد و نقش وی در تیم لو را بسیار پر رنگ دانست.
    پس از انجام دو دیدار ابتدایی تیم ملی آلمان در جام ملت های اروپا و صدرنشینی قاطعانه در گروه مرگ، ژرمن ها یکشنبه شب باید به مصاف دانمارک در آخرین دیدار مرحله گروهی بروند. این در حالی است که آلمان با یک تساوی نیز می تواند به عنوان تیم نخست راهی مرحله حذفی شود و از قرعه مناسب تری برخوردار باشد.
    در این میان اکثر ستاره ها و کارشناسان آلمان امیدوارند تیم جوان یواخیم لو بتواند پس از 16 سال برای ژرمن ها جام قهرمانی بیاورد. دتمار هامان در مورد بازی های آلمان در این جام معتقد است بازیکنانی مانند مسوت اوزیل، ماریو گوتزه و تونی کروس حلقه مفقوده تیم ملی آلمان در 15 سال گذشته بودند. اما با این وجود دتمار نقش شواین اشتایگر را به عنوان مغز متفکر تیم یواخیم لو در داخل زمین بسیار پررنگ تر می داند.
    هامان می گوید: "من فکر می کنم اینکه شواین اشتایگر در فرم ایده آل و بالایی قرار بگیرد نقش مهم تری نیز در تیم پیدا می کند زیرا او می تواند سرعت بازی را در میانه میدان دیکته کند. اگر آلمان ها می خواهند قهرمان شوند باید شواینی را در مرز آمادگی نگاه دارند زیرا قهرمانی آلمان وابسته به پاهای هنرمند اوست."

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان بر این باور است که صحبت کردن از فینال آلمان و اسپانیا بسیار زود است.
    بسیاری از کارشناسان و دوستداران فوتبال قبل از شروع رقابت‌های یورو 2012 از دو تیم اسپانیا و آلمان به عنوان فینالیست‌های این دوره یاد کردند و الان هم بعد از گذشت دو هفته‌ از این رقابت‌ها همچنان این دو تیم شانس اصلی قهرمانی هستند، اما یواخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان نظر دیگری دارد و بر این باور است که هنوز بسیار زود است که درباره بازی فینال صحبت کرد.
    لو که با آلمان در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در رده سوم قرار گرفت، گفت: صحبت از فینالیست‌ها و قهرمان هیچ معنایی ندارد، چرا که آلمان و اسپانیا دو بازی بیشتر انجام نداده‌اند و هنوز هیچ چیزی مشخص نیست. بسیار زود است که درباره جدال آلمان و اسپانیا در فینال صحبت کنیم.

bayern.blogsky.com

صفحه 20 از 138 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع