با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
نه بابا این حرفا چیه ـ حالا مگه خود رونالدو تو این تورنومنت به جز بازی با هلند که البته همه جلوش خوبن اونم به خاطر دفاع افتضامون چکار کرد ــ خود رونالدو دیشب نزدیک به 7.8 موقیت گل داشت که فقط 2 تاشو گل کرد ـ خوب هرمهاجمی باید چند موقیت گیرش بیاد تا گل بزنه اینطوری هم نیست که با 1 موقیت از انتظار گلزنی داشته باشیم
راستی یه خبر خوب که این روزا داره به گوش میرسه اونم اینه که الیور گیرود قراره آرسنالی بشه :
![]()
به هرحال یه جورایی بعضی ها در مورد رونالدو حرف میزنن که انگار ببخشیدا خداهه ولی من که بازی بازیکنایی به اصطلاح سوخته هلندو مثل ون پرسی و اسنایدرو خیلی بیشتر از رونالدو قبول دارم ـ اگرم دیدید پرتغال نتیجه گرفت به خاطر جو آروم تیم و حاشیه کمترش نسبت به هلند بود و اونقدری که روی نایب قهرمان جام جهانی فشار و انتظار بود رو پرتغال نصفشم نبود
یا نخواستی بشنویی یا شنیدی و یادت رفته !! آخه مرد حسابی تو بگو کی نگفته مهره سوخته و ستاره سوخته و از اینجور حرفا ــ گفتم که جو آروم پرتغال به خاطر این بود که نه مسئولین پرتغال از این تیم انتظار داشتن نه مردم و هوادارا همین امر باعث شد تا حاشیه تو تیم کمتر بشه و تیم خوب نتیجه بگیره ــ تقریبا همون اتفاقی که برای هلند تو جام جهانی افتاد ــ البته بازم میگم این نظر شخصیمه و به هرحال سلیقه ها با هم فرق داره ـ در ضمن من کلی در مورد بازیکنای هلند صحبت کردم و نه فقط در مورد فن پرسی
به هر حال داداش هرکی از یه سبک بازی خوشش میاد.شما از وسلی و ونپرسی ما هم از سبکی مثل رونالدو که دفاع حریفو یک تنه بهم میزنه خوشمون میاد.
داداش فراموش نکن هلند فقط از پرتغال نباخت. حذف هلند رو باید بزاری رو حساب اینکه هر تیمی دورانی داره که تقسیم میشه به دوران خوب و بد.
خدارو شکر من هیچ درد گل خوردن از رونالدو رو احساس نکردم.
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 06-18-2012 در ساعت 19:23
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)