با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
داداش تو دیگه خیلی اینده نگری اینقد بی جامی کم نیس ها
میخوای یه 20 سال فرصت بدیم بعد بیایم یه جام حذفی چیزی اگه تیم گرفت بریم تو اسمونا
تیمی که در موردش حرف میزنی ارسناله ها و بازیکنا جایی بازی میکنن که همیشه یه تیم مدعی بوده پس خیلی سنگینه تحمل این همه سال بی جامی برای ارسنال بزرگ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما سخت در اشتباهي!الان همه تیم ما رو جوان و بی تجربه میشناسن که طلسم شده و قهرمان نمیشه![]()
همه كسايي كه عاشق فوتبالند و طرفدار تيم هاي خودشون هميشه يه نيم نگاهي هم به تيم آرسنال دارند!
خلاصه همه سبك بازي روان و زيباي آرسنالو ميپسندند ،شما اصلا نميتونيد كسي رو ببينيد كه از تيم آرسنال خوشش نياد!!
همه بازي خوب آرشاوين تو يورو رو موثر از حضورش تو آرسنال ميدونن ، يا رابين بازي قبل (يورو)خوب نبود و كسي به خودش گير نداد بلكه تركيب و سيستم تيمشون مشكل داشت(تازه اينجا همه به هنر ونگر در استفاده از بازيكنا تو پست هاي مناسبشون پي بردند)
ali
only
karimi
ویرایش توسط nobody11 : 06-14-2012 در ساعت 13:15
یه شایع بد پیچیده :دی
طبق خبرایی که تو بعضی از سایتها خوندم به رابین پیشنهادی داده شده
پاول ندود که قبلا تو یووه بوده رفته با رابین صحبتهایی کرده که اونو به یووه ببره مسئولان یووه هم پیشنهاداتی دادند
25 میلیون و حقوق 180000 در هفته و اینا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون چیزی که خودم هم میترسیدم از انتقال جیرود و اینا ولی توی یه سایت دیگه خوندم که که انتقال جیرود به این معنی نیست که به عنوان جایگزین رابین باشه و اینا
معلوم نیست چه خبره ؟؟ هر روز یه خبرای میگن
فقط امیدوارم رابین و نگه داریم
قبول دارم يه موج همه ي تيم و باشگاه رو گرفته :بي جامي،مطمئنا اگر كسي سخت گيري نكرده بود ميتونستيم جام بگيريماما ما از وقتی که ارسنال جام نگرفته از همون سال اولش هی میگم 1 سال جام نگرفتیم 2 سال جام نگرفتیم و ... و همینجور رو هم جمع شد رسید به 7 سال !
اما من هميشه گفتم شايد هدف و انتظار هودارا و بازيكنها جام باشه اما ونگر هميشه كار خودشون و وظيفه اش رو به خوبي انجام ميده و هميشه در حد تيمي كه كاپ گرفته برا تيم زحمت كشيده و بازيكن معرفي كرده
اينم بايد در نظر بگيريم كه قبل از اين هفت سال آرسنال در عرض چند سال چندتا جام گرفت :روحيه ي بازيكنها با اون بازيكنها تفاوت چنداني نداره اما شايد سن و سالشون ...
سال 2002 هم جام حذفي و هم ليگ برتر رو آرسنال گرفت اين فوق العاده نيست؟!مهمتر از همه تكرار اين قهرماني هاي مخصوصا در جام حذفي و گرفتن سه سال اين جام توسط ونگر و آخرين قهرماني ليگ سال 2004 بوده و آخرين قهرماني و جام هم همون 2005 جام حذفي بود آرسنال 5 سال رو جام ها مختلفي گرفت من اون سالها واقعا آرسنال رو دوس داشتم به جز اين كه خوب قهرمان ميشدن تيم با طراوتي بودن الان هم درسته آرسنال به قول همه 7ساله جام نگرفته اما برام هيچ فرقي نداره آرسنال يه تيمه كه بعضي بردهاشون يا حتي جبران باختهاشون اندازه ي همون كاپها آدم رو خوشحال ميكنه
آرسنال هنوز همون آرسناله
مثلا هانري اون موقع بي تجربه اشون بود آدامز و پيرس ،برگكمپ همكاري و هماهنگيشون با الانه تيم فرقي نداره درسته بازيكنهايي مثه جك ويلشر و والكات يا چمبرلين هنوز فاصله دارن با اون آدمها اما تيم رو مثل اونها نگه ميدارن و برا تيم بهترين بازي رو ارائه ميدن بازي تيمي آرسنال تو اين سالها درسته پر افت و خيز بوده اما همون بوده %
امسال يارگيرها خوب بوده و ونگر فهميده بايد يه تغيراتي بده تا جام بگيريم ،حتما اين اتفاق خواهد افتاد و همه ميفهمند كيفيت آرسنال بي جام و با جام فرقي نداره
مهم:تو اين سالها فدراسيون انگليس خيلي جاها حق تيم رو خورده و با ناداوري خيلي جام ها رو به طور مستقيم از ونگر گرفته مشكل خارج از باشگاس البته نميشه گفت آرسنال بي تقصير بوده اما تصميمات فدراسيون و محرميت هاي بي موقع و نا مربوط يا حتي داوريها ...
به ضرر تيم بوده اما اميدوارم امسال باشگاه همه جانبه بتونه اين مسائل رو كم رنگ كنه و آرسنال به حق طبيعيه خودش برسه...
ه شایع بد پیچیده :دی
طبق خبرایی که تو بعضی از سایتها خوندم به رابین پیشنهادی داده شده
پاول ندود که قبلا تو یووه بوده رفته با رابین صحبتهایی کرده که اونو به یووه ببره مسئولان یووه هم پیشنهاداتی دادند
25 میلیون و حقوق 180000 در هفته و اینا
همون چیزی که خودم هم میترسیدم از انتقال جیرود و اینا ولی توی یه سایت دیگه خوندم که که انتقال جیرود به این معنی نیست که به عنوان جایگزین رابین باشه و اینا
معلوم نیست چه خبره ؟؟ هر روز یه خبرای میگن
فقط امیدوارم رابین و نگه داریم
خوده رابين گفته بود بعد از يورو تصميم ميگيرم!
اگه هلند صعود نكنه تا آخر اين هفته تكليفش مشخص ميشه
اما همه شرايطش داره اجرا ميشه باشگاه حتما دوباره با رابين مذاكره ميكنه و اگه بخواد بمونه ميمونه اگرم رفت يعني همش بهونه بوده از طرف ديگه هنوز قرارداد داره باشگاه ميتونه بهش رضايت نامه نده %
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ما قهرمانیم
دوستان
من کم کم دارم نگران نقل و انتقالات امسال هم میشم
امسال با خرید پودولسیکی خیلی خوشحال شدیم و اینکه باشگاه در پی جذب جیرود و ام ویلا نیز هست و تقریبا میشه گفت که اومدن این دو بازیکن فرانسوی به آرسنال نزدیکه و باید دید که این دو کی به ما ملحق میشن .
اما بحث دیگه ای که این روزا فکر همونو مشغول کرده ( البته بعد از یورو) اینه که آیا واقعا فن پرسی تو آرسنال میمونه یا نه
اما اگه فن پرسی هم بمونه یک مشکل دیگه هم داریم اونم اینه که ولکات هم شاید تو تابستون از آرسنال بره که این احتمال رفتنش بیشتره چون با سران باشگاه به توافق نرسیدن
اگه بخوایم باز هم اینجوری پیش بریم چیزی از تیم نمیمونه
ما میگیم با اومدن این سه تا بازیکن به آرسنال تیممون قدرت میگیره اما اگه فن پرسی و ولکات برن که باز میشه همون آشو همون کاسه که این برامون ناخوشاینده
باشگاه نباید به همین سادگی فن پرسی و ولکات رو از دست بده
به نظرتون باید باشگاه چیکار کنه ؟
یه روز خوب میاد ...
باید با این بانو مذاکره کنند تا رابین قبول کنه که بمونه ببین چه قدر همدیگه رو دوست دارند
البته دلیل نتیچه نگرفتن هلند هم همین بانو هست
WENGER 4 EVER
به نظر من كه خوب شد كه ون پرسي تو يورو زياد خوب كار نكرد چون اگر گل هاي بيشتري ميزد اون وقت مشتريان بيشتري پيدا ميكرد
حالا فقط مونده تصميم گيري فن پرسي
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
(شادمهر عقیلی
)
بابا این عکسای مبتذل چیه
بابا دوستان اینهمه بازیکن بزرگ از دست دادیم هیچی نشد امیدوارم ون پرسی غیرتشو نشون بده اما اگرم نشد ارسنال تیمی نیس که با رفتن یه بازیکن اتفاقی براش بیفته
اینهمه بازیکن رفتن چی شد مگه؟
فقط من دیگه حوصله فقط رفتنو ندارم باید چندتا بازیکن خوب دیگه جذب کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)