به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
فكرى: اسكلت تيم فصل گذشته حفظ شود
محمود فكرى، مدافع اسبق تيم استقلال در خصوص وضعيت استقلال اظهار داشت: استقلال از لحاظ جذب بازيكن خوب عمل كرده است. اسكلت تيم اگر دست نخورد با كمك اين بازيكنان جديد روزهاى درخشانى در انتظار استقلال است. اميدوارم استقلال بتواند نقاط ضعف خود را پوشش دهد. اميدوارم بازيكنانى كه قراردادشان به پايان رسيده هر چه زودتر تمديد كنند تا نگرانى هوادارها برطرف شود.بازيكنان به تيم آمده اكثرا سابقه بازى در استقلال را داشته اند و با توجه به اين كه استقلال تعدادى از نفرات خود را از دست داده، نفرات خوبى را هم گرفته و نيز اگر افرادى مثل مهدى رحمتى، خسرو حيدرى و تيموريان و مجتبى جبارى را بتواند نگه دارد، اين استقلال مى تواند يك فصل رويايى را پشت سر بگذارد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
روزى در برج ميلاد كنسرت مى گذارم
بيك زاده : با دنده ۶ از سپاهان به استقلال آمدم
هاشم بيك زاده در گفت وگويى متفاوت صحبت هاى جالبى مطرح كرد كه در ادامه مى خوانيد:
•تا به حال پيشنهاد سينمايى داشته اى؟
-خير اما به اين اتفاق علاقه زيادى دارم.
•آخرين بار كى به سينما رفتى ؟
-در اصفهان به سينما رفتم و به همراه خانواده فيلم روزهاى زندگى را ديدم.
•به موسيقى علاقه دارى ؟
-بله، خيلى علاقه دارم. هر زمان كه فرصت شود موسيقى گوش مى كنم
•ساز هم ميزنى ؟
- در اصفهان يك گيتار خريدم و مربى خصوصى گرفتم. نت ها را ياد گرفتن و مى خواهم روزى يك گيتار زن حرفه اى شوم.
•به نظرت فكر مى كنى يك روز در برج ميلاد كنسرت هاشم بيك زاده برگزار شود؟
-خيلى دوست دارم اين اتفاق بيفتد و شايد يك روز در برج ميلاد كنسرت گذاشتم، جدا از اين مى خواهم شعر استقلال را با گيتار خودم بخوانم.
•تفاوت مسائل فرهنگى سپاهان و استقلال را در چه مى بينى ؟
-سپاهان تيم كم حاشيه اى است، به عنوان مثال وقتى در اين تيم بودم نمى ديدم جايى از قول من مطلب چاپ كنند. در تيمى مثل سپاهان نقدها كمتر است و غرض ورزى بيرون تيم براى بازيكن وجود ندارد.
•رابطه ها در سپاهان چطور بود ؟
-رابطه ها خيلى نزديك بود، هر دو هفته يكبار تيم به همراه خانواده منزل يكى از بازيكن ها بود. اين باعث شده بود دل ها نزديك تر شود. اين پيشنهاد را امير
قلعه نوعى در اولين سال حضورش داد.
•يك سوال مى پرسم رك و راست جواب بده. لوكا را بازيكنان زمين زدند؟
-بله، لوكا را بازيكنان زمين زدند. فلان بازيكن توپ را رها مى كرد تا وارد دروزاه شود و آن يكى در زمين راه مى رفت.
•شب بازى با استقلال در ليگ قهرمانان آسيا چه ميكردى ؟
-پيش خودم تصوير سازى كرده بودم، از خسرو شناخت كافى داشتم و ديديد كه اجازه بازى قابل قبول به او ندادم.
•راستى چه شد كه پاى چپ تو اينقدر قوى شد ؟
-اين موضوع را مديون قلعه نويى هستم و در سال اول كه به استقلال آمدم روى پاى چپم كار كردم.
•وقتى از اصفهان بعد از ۲ سال خارج شدى دلت نگرفت ؟
-به هيچ وجه، با دنده ۶ از اصفهان به تهران آمدم. البته جا دارد از رحيمى مديريت باشگاه سپاهان و مردم اين شهر تشكر كنم. خاطراتم در اين دو سال را فراموش نمى كنم.
•تفاوت قلعه نويى و كرانچار در چيست ؟
-كرانچار به سبك كروات ها و فوتبال فيزيكى را كار مى كند اما امير خان متناسب با هر بازى تفكر دارد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قرارداد يك ميليارد و ۸۰۰ تومانى يك بازيكن
رسولى نژاد : يك باشگاه ۱۰ بازيكن يك ميلياردى گرفته است
احمد رسولى نژاد، رييس هيات مديره استقلال درباره نقل و انتقالات گفت: اين ايام مى گذرد و ما كه در باشگاه مسئوليت داريم بايد مراقب باشيم و تحت تاثير اين فضاى كاذب قرار نگيريم. آن چيزى كه بيشتر به اين مسائل دامن مى زند دلال ها هستند كه براى بازيكنان درجه ۲ و ۳ رقم هاى سنگينى را طلب مى كنند.رئيس هيات مديره باشگاه استقلال گفت: نتيجه وضعيتى كه درفوتبال پيش آمده را در بازى ايران با قطر و ازبكستان ديديم. بازيكنانى كه رقم هاى سنگين طلب مى كنند در ديدار مقابل قطر خوب ظاهر نشدند. همه بايد مراقب باشيم به ويژه اينكه فوتبال و باشگاه هاى ما دولتى هستند و هزينه ها را دولت پرداخت مى كند و هزينه پرداخت شده از بيت المال است. همه بايد مراقب باشند و اجازه ندهند دلال ها در فوتبال تعيين تكليف كنند و از اين راه سود سرشارى به جيب بزنند بدون اينكه كوچكترين زحمتى در اين عرصه كشيده باشند. به جاى هزينه سنگين در خريد بازيكن بايد در فوتبال پايه سرمايه گذارى كنيم.رسولى نژاد درباره اظهارات فتح الله زاده مبنى بر اينكه رويانيان از امكانات دولتى استفاده مى كند و ما اين رانت را نداريم، گفت: استقلال و پرسپوليس وابسته به وزارت ورزش هستند و هنوز بودجه وزارت ورزش ابلاغ نشده است. به همين دليل كمكى كه بايد انجام شود هنوز ابلاغ نشده است. اينكه گفته مى شود هر دو دولتى هستيم تا اينجا درست است اما اينكه دوستان از چه منابعى اين هزينه ها را مى كنند آقايانى كه سال ها در فوتبال بودند خودشان مى دانند.رئيس هيات مديره باشگاه استقلال با اشاره به عقد قرارداد با اسپانسر داخلى خاطرنشان كرد: تا هفته آينده موضوع حامى مالى نهايى مى شود و از اين راه مى توانيم كمك بگيريم اما با توجه به رقم هايى كه در بازار شنيده مى شود، فكر مى كنم هزينه بعضى باشگاه ها فقط براى خريد بازيكن به ۳۰ ميليارد هم برسد. وزارت ورزش نمى تواند دخالت كند و فدراسيون فوتبال بايد مستقل كارش را انجام دهد اما اينكه ما بنشينيم تا سند به دستمان برسد درست نيست. آنهايى كه مى خواهند مى توانند بگردند و اسناد را به دست آورند.معاون حقوقى و امور استان هاى وزارت ورزش تصريح كرد: شنيده ام بازيكنى يك ميليارد و ۸۰۰ ميليون تومان براى يك فصل قرارداد بسته كه سازمان ليگ بايد آن را پيگيرى كند. اين مبالغ رقم هاى سنگينى است كه يا جوسازى است يا واقعيت دارد و بايد رسيدگى شود. استقلال متعلق به دولت است و ما مى آييم و مى رويم؛ در اين صورت ممكن است با رفتن ما دهها ميليارد تومان بدهى جديد ايجاد شود.استقلال حدود ۱۲ ميليارد تومان بدهى دارد و گفته مى شود بدهى پرسپوليس تا پيش از فصل قبل حدود ۲۰ ميليارد تومان بوده، اگر به اين بدهى، امسال هم ۲۰ تا ۳۰ ميليارد اضافه شود، چه مى شود؟رسولى نژاد با بيان اينكه گفته مى شود يك باشگاه ۱۰ بازيكن يك ميلياردى خريده، تصريح كرد: اگر اين خبر صحت داشته باشد اين باشگاه ۳۰ ميليارد تومان هزينه خواهد داشت كه سازمان ليگ بايد پيگيرى كند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
با يك تيم جوان مدعى قهرمانى هستيم
قلعه نويى: به دنبال ستاره ها نيستيم با انگيزه ها را جذب مى كنيم
امير قلعه نويى، سرمربى تيم استقلال از خريدهاى اين باشگاه در فصل نقل وانتقالات راضى است و معتقد است تيم جوانى را بسته و با اين تيم مى تواند مدعى قهرمانى باشد. قلعه نويى درخصوص وضعيت استقلال گفت: تمرينات را آغاز كرديم و شرايط خوبى بر تيم حاكم است. بازيكنان جديدمان قدرت گيرايى بالايى دارند و در همين يك هفته در تمرينات خيلى خوب پيش رفتيم. وى ادامه داد: بدنساز خوبى به استقلال آورديم و تا چند روز ديگر كه تيم كامل شود، به تركيه مى رويم و در آنجا بدنسازى پيش از فصل را آغاز مى كنيم. سرمربى استقلال تصريح كرد: به عقيده من بازيكنان خوبى جذب كرده ايم و مى خواهيم با يك تيم جوان مدعى قهرمانى باشيم. اگر ۳ ۴، بازيكن ديگر هم به ما اضافه شوند، تيممان كامل مى شود. قلعه نويى در پايان گفت: ما به دنبال ستاره ها نبوديم و نيستيم، بلكه بازيكنان با انگيزه را جذب مى كنيم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش از سایت رسمی باشگاه استقلال، محمود فکری، مدافع اسبق تیم استقلال در خصوص وضعیت استقلال اظهار داشت: استقلال از لحاظ جذب بازیکن خوب عمل کرده است. اسکلت تیم اگر دست نخورد با کمک این بازیکنان جدید روزهای درخشانی در انتظار استقلال است. امیدوارم استقلال بتواند نقاط ضعف خود را پوشش دهد. امیدوارم بازیکنانی که قراردادشان به پایان رسیده هر چه زودتر تمدید کنند تا نگرانی هوادارها برطرف شود.
بازیکنان به تیم آمده اکثرا سابقه بازی در استقلال را داشتهاند و با توجه به این که استقلال تعدادی از نفرات خود را از دست داده، نفرات خوبی را هم گرفته و نیز اگر افرادی مثل مهدی رحمتی، خسرو حیدری و تیموریان و مجتبی جباری را بتواند نگه دارد، این استقلال میتواند یک فصل رویایی را پشت سر بگذارد.
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
قراردادم را با استقلال تمدید کردم اما ثبت نشده
با قلعهنویی تجربه جدیدی کسب میکنم
خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: قراردادم را با باشگاه تمدید کردم اما هنوز ثبت نکردهام.
![]()
کیانوش رحمتی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد آخرین وضعیت خود و اینکه قراردادش با استقلال تمدید شد یا خیر اظهار داشت: از یک ماه دیگر می توانم دویدن را شروع کنم. معمولا بازیکنی که رباط پاره می کند تا 6 ماه باید دوران نقاهت را بگذراند. من در حال آب درمانی هستم و تا کنون روند بهبودی ام خوب بوده است.
وی افزود: با توجه به صحبتی که علی فتح الله زاده با من انجام داد و با توجه به اینکه دو ماه ابتدایی فصل را نیستم قراردادم با استقلال تمدید شد اما هنوز این قرارداد ثبت نشده است.
رحمتی در پاسخ به این سؤال که آیا تاکنون با امیر قلعه نویی کار کرده است گفت: من در زمانی که قلعه نویی سرمربی تیم ملی بود در اردوهای تیم ملی حضور داشتم. اکنون باید تجربه جدیدی را کنار او بدست بیاورم.
این بازیکن همچنین با اشاره به اینکه فصل گذشته حمایت خوبی از استقلال نشد، گفت: از نیم فصل دوم به بعد حواشی به تیم وارد شد و تا همین اواخر هم ادامه داشت در حالی که هواداران از استقلال انتظار دیگری دارند و می خواهند که تیم حمایت شود.
رحمتی در پاسخ به این سؤال که آیا مطالبات خود را از استقلال گرفته است، اظهار داشت: من از زمان واعظ آشتیانی و فصل گذشته 80 درصد پولم باقی مانده است اما می دانم که وضعیت باشگاه از نظر مالی چطور است. مسئولان باشگاه قول داده اند که با رسیدن منابع مالی این پرداختی ها را بپردازند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
ماجدی: بازیکنان استقلال سر شماره پیراهن با هم بحث نمیکنند
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: بازیکنان استقلال به این بلوغ فکری رسیدهاند تا در مورد شماره پیراهن بحث نکنند.
![]()
میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره بحث کاپیتانی استقلال و خواسته اکبرپور مبنی بر داشتن شماره 10 اظهار داشت: اصلا چنین بحث هایی در استقلال مطرح نیست. سیاوش اکبرپور امروز اولین جلسه تمرینی خود را انجام داد و تاکنون در تمرینات نبوده که بخواهد چنین حرفی بزند.
وی افزود: بازیکنان استقلال این قدر به بلوغ فکری رسیده اند که سر چنین مسائلی بحث نداشته باشند.
به گزارش فارس، تمرینات استقلال در حالی ادامه دارد که این تیم هشتم یا داوزدهم تیر برای برگزاری اردوی 10 روزه راهی ترکیه می شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
دهنوی: چرا باید از حضور در استقلال پشیمان باشم؟
خبرگزاری فارس: بازیکن جدید تیم فوتبال استقلال گفت: دلیلی ندارد که از حضور در این تیم پشیمان باشم.
![]()
قاسم دهنوی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره انتشار مصاحبه ای از وی مبنی بر اینکه پرسپولیس قهرمان لیگ می شود، اظهار داشت: متاسفانه برخی با انتشار مصاحبه ای از سوی من که اصلا صحت ندارد قصد تخریب مرا دارند. من هرگز در مصاحبه خود نگفتم پرسپولیس با این بازیکنانی که گرفته قهرمان می شود بلکه گفتم مگر قرار است پرسپولیس با گرفتن 5 بازیکن قهرمان شود؟ از وقتی به استقلال آمده ام فقط سه بار مصاحبه کردم اما تصمیم گرفته ام دیگر مصاحبه نکنم تا مرا به حاشیه نبرند.
وی در خصوص شایعه پشیمان شدنش از حضور در استقلال گفت: این هم از آن دست اخباری است که می خواهند من را به حاشیه ببرند. چرا باید از حضور در استقلال پشیمان شده باشم؟ تازه به استقلال آمده ام تا در سال جام جهانی خودم را نشان دهم. کسانی که چنین خبرسازی هایی می کنند باید در درگاه خداوند جواب پس دهند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قلعهنویی: جای کیروش بودم اعدامم میکردند
استقلال راهش را پیدا کرده است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: اگر من جای کیروش بودم و تیم ملی این نتایج را میگرفت، اعدامم میکردند.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس امیر قلعه نویی پس از تمرین امروز تیم استقلال در جمع خبرنگاران در مورد بازیکنان اظهار داشت: ابتدا باید به هواداران تبریک بگویم. بازیکنانی که جذب کردیم نسبت به فصل گذشته 10 تا 20 درصد کمتر گرفتند و اگر بخواهیم تورم را همحساب کنیم حدود 35 درصد کمتر دریافت کردند. این بازیکنان بدون اینکه یک ریال دریافت کنند، تمرینات را آغاز کردند و آن هم تنها به عشق هواداران و مردم بوده است. استقلال الان تبدیل به استقلال واقعی شده است و همین بازیکنانی که تمرین میکنند فصل گذشته پس از امضای قرار داد مبلغی از قرار داد خود را گرفته بودند اما امسال این طور نیست.
وی ادامه داد: منوچهری از 150 میلیون تومان خود به خاطر استقلال گذشته و مبعلی هم سفید امضا کرده است. البته برخی شیطنت میکنند و آن هم به این دلیل است که استقلال در این فصل راه خود را پیدا کرده است.
سرمربی استقلال در مورد قرار دادهای میلیاردی بازیکنان عنوان کرد: همه جای دنیا به این شکل است که سقفی را برای تیم تعیین میکنند نه بازیکن و ما هم اگر قرار است سقفی تعیین کنیم باید برای مجموعه تیم در نظر بگیریم. مثلا به مدیر عامل بگوییم این مبلغ در اختیار شما است و باید تیم را ببندید. همین سقف قرار داد باعث شده است که قیمتها بالا برود. اگر برای تیم سقف تعیین کنیم مدیر عامل میداند که به کدام بازیکن 100 میلیون و به کدام بازیکن دیگر بیشتر بدهد.
قلعه نویی در مورد اینکه آیا قول قهرمانی میدهد عنوان کرد: هر کس بگوید تیمی را قهرمان میکند اشتباه کرده است. استقلال پتانسیل بالایی دارد طرفداران این تیم هم بیشمار هستند. همدلی و مودت هم در تیم وجود دارد. این سه رکن اصلی ما محسوب میشود. ما تیم خیلی خوبی داریم و در هر 3 جام باید بجنگیم. اگر تمرینات ما را هم ملاحظه کنید متوجه میشوید که فلسفه ما چه در داخل زمین و چه در بیرون زمین فقط جنگیدن است. در 3 جام هم باید مدعی باشیم اما قولی برای قهرمانی نمیدهیم.
وی تاکید کرد: مهم این است که خوب شروع کردیم اما برخی که در ابتدای تمرینات آمدند شیطنت کردند چون دوست ندارند این همدلی را در تیم ببینید. ممنونم از بازیکنانی که بدون چشم داشتی کار را آغاز کردند.
سرمربی استقلال در پاسخ به این سؤال که در یورو 2012 طرفدار چه تیمی هستید گفت: طرفدار تیمی نیستم و بازیها را به این دلیل دنبال میکنم که چیزی یاد بگیرم. فرانسه، آلمان و اسپانیا تیمهای خوبی هستند و شخصا علاقه دارم که اسپانیا قهرمان شود.
وی در مورد حضور بازیکنان پرتغالی در تمرینات این تیم گفت: فیلم بازیهای آنها را دیدهام. در لیگ برتر پرتغال بازی میکردند اما نمیتوان در یکی دو جلسه در مورد آنها نظر داد. آنها از یک قاره دیگر آمدند و نیاز به زمان دارند هر کدام از آنها در دو یا سه پست میتوانند کار کنند.
قلعه نویی گفت: جا دارد از مسئولین کمپ تشکر کنم آنها با کمترین هزینه محیط خوبی را درست کردند و طرفداران هم راضی هستند جوانان هم برای تماشای تمرین میآیند و اوقات فراغت خود را پر میکنند. هر جلسه تمرین ما حدود 5 ساعت از وقت آنها را پر میکند. صدا و سیما و وزارت ورزش و جوانان چقدر باید هزینه کنند که بتوانند این زمان از اوقات فراغت جوانان را پر کنند.
وی در مورد اینکه گفته میشود از بین یوسفی و زندی یکی را انتخاب میکند گفت: اصلا این طور نبوده و تا حالا در مورد این موضوع مصاحبه نکردهام.
سرمربی سابق تیم ملی در مورد نتایج این تیم در مقدماتی جام جهانی گفت: اگر انتقادی صورت میگیرد باید سازنده و درست باشد همه قبول دارند که تیم ملی خوب بازی نکرد هم مقابل ازبکستان و برابر قطر اما اینکه بخواهیم فشار بیاوریم درست نیست. انتقاد باید با آرامش باشد و فشار روانی و تخریب به وجود نیاورد. تا زمانی که انتقاد نباشد پیشرفتی نخواهد بود. به تمام مربیان حتی فرگوسن انتقاد وارد است اما ما باید کمک کنیم که تیم ملی نتیجه خوبی بگیرد.
وی در پاسخ به این سؤال که اگر یک مربی ایرانی چنین نتایجی کسب میکرد چه اتفاقی میافتاد، گفت: اگر من جای کیروش بودم، مرا اعدام میکردند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
فنونى زاده: استقلال بهترين ها را دارد
مهدى فنونى زاده، بازيكن پيشين استقلال كه براى تماشاى تمرين اين تيم، به كمپ استقلال (كمپ ناصر حجازى) رفته بود فرآيند كارى استقلال را مطلوب دانست و گفت: استقلال بازيكن هاى مورد نيازش را جذب كرده است. بنده در تمرين استقلال حاضر شدم و از نزديك نظاره گر نحوه آماده سازى بازيكنان بودم. حضور ايمان مبعلى، هافبك خلاق و اميرحسين صادقى، مدافع متعصب استقلال، مى تواند بسيار كمك حال اين تيم باشد. سرمربى استقلال هم بهترين فرد در ايران است.استقلال بهترين گلر و بهترين بازيكنان را در هر پست دارد. اميدوارم استارت سال جديد هم با موفقيت زده شود. اين تيم پتانسيل قهرمانى را با اين بازيكنان و كادرفنى دارد و مى تواند براى ايستادن به سكوى قهرمانى ليگ برتر و ليگ آسيا خيز بردارد، هر چند شانس هم بسيار مهم است. اگر استقلال طبق برنامه و اهدافش پيش برود، مى تواند از سال گذشته هم موفق تر ظاهر شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)