به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
منم با تاخیر این برد مقتدرانه رو تبریک میم
دیشب هم دیدیم که اگه با یه مهاجم تخصصی بازی کنیم خیلی بهتره
اگه تو بازی با ایتالیا تورس از اول بازی میکرد میبردیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
داداش بقیش درست بود.
داداش با یه بازی نباید بگیم فلان تیم ضعف گل زنی داره.اونم اسپانیا
باید در نظر داشته باشیم که گاهی عواملی مثل بدشانسی و خوش شانسی حریف هم هست.اسپانیا در بازی با ایتالیا واقعا برتر بود و می تونم بگم موقیعت های اسپانیا 2 برابر ایتالیا بود.
در اون بازی هم اشتباه دل بوسکه بیرون کشیدن سیلوا بود.البته ممکنه می خواسته به بقیه هم بازی بده
HALA MADRID
داش عليرضا نكته اين بحث بسيار روشنه .
اينكه هر تيمي بايد يه مهاجم داشته باشه ! منم حرفم همين بود از اول .
تو بازي اول اسپانيا حفظ توپ ميكرد ولي واسه من كاملا مشخص بود كه خطر جدي دروازه ايتاليا رو تهديد نميكنه ! جز همون صحنه گل فابرگاس ! ولي ايتاليا موقعيتهاش بوي گل ميداد هرچند به نظر كمتر ميومد .
موقعيتهاي اسپانيا از وقتي شروع شد و خطرناك به نظر ميومد كه تورس وارد زمين شد ! حركات خوب اين بازيكن و فرارهاش باعث شد اسپانيا فشار زيادي بياره ولي تورس فقط تو زدن ضربات آخر كم دقت بود !
تو اين بازي ديشب تورس از اول بازي كرد و مشكل اسپانيا در خلق موقعيت خطناك و گلزني برطرف شد .
حرفهات رو هم قبول دارم . با يكي دو بازي چيزي مشخص نميشه
![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
داش سعید یه چیزی اصلا دقت کردی چرا دو بازی ایتالیا و اسپانیا و پرتغال و آلمان آروم بود؟ بخاطر این که هر چهار تیم بزرگ بودن و مشخص بود هدف اولشون گل نخوردنه و سعی می کردند شیرازه ی دفاع و تیم رو حفظ کنن.در واقع بیشتر دفاع می کردند تا حمله. هر دو بازی مخصوصا ایتالیا و اسپانیا نیمه دوم کمی بیشتر روی آوردند به حمله که اگه به زمان به ثمر رسیدن گل ها دقت کرده باشی هردو تو نیمه دوم اتفاق افتاد.من دقت که کردم از دقیقه 45 به بعد هرچه به 90 نزدیک تر میشدیم بازی از دفاعی بودن خارج تر میشد و تیم ها موقیعت بیشتری برای گل زنی ایجاد کردند. در کل منظورم این بود که وقتی تاکتیک حمله در تیم باشه دفاع ضعیف تر عمل می کنه و موقیعت های بیشتری گیره حریف میاد.
قبول دارم داشتن یه مهاجم لازم بود از اول بازی ولی اگه تورس هم بود در نیمه اول کاره خاصی نمی تونست بکنه چون هردو تیم در نیمه اول دفاعی بودن. در نیمه اول فابرگاس به عنوان مهاجم خوب کار کرد.
من معتقدم اگه اون 2 موقیعتی که گیره تورس اومد گیره فابرگاس میومد سسک گلش می کرد. تورس بازیکن عالی هست ولی گاهی بی دقته.
البته اینکه در اون بازی تورس بازی نکرد بر می گرده به تاکتیک اسپانیا چون فابرگاس در میانه زمین میومد و یار گیری می کرد مشخصه مثل دیشب اگه تورس بود پرس و یار گیری کمتر میشد.
در بازی ایتالیا با اسپانیا هدف اسپانیا تصاحب توپ بالا و گل نخوردن بود.وقتی تورس وارد شد تیم هجومی تر شد و تاکتیکش عوض شد.
همه این ها تاکتیک دل بوسکه بود
HALA MADRID
اسپانیا بازی خیلی قشنگی ارائه داد و واقعا نشون داد که شانس اول قهرمانیه
تورس هم نشون داد میتونه از این به بعد روش حساب باز کرد و تو نبود ویا میتونه کمک خوبی باشه
اسپانیا با اون بازیش وحشت به دل همه رقیباش انداخت و این یه امتیازه خیلی خوبیم محسوب میشه
به امید قهرمانی خشم سرخ جهان
viva barcelona
من نمیدونم سعید موقیعیت جدی چیه اما اسپانیا تو 60 دقیقه اول بازی با ایتالیا 10 ضربه به سمت دروازه حریف داشته منم معتقد به تاکتیک مهاجمه کلاسیکم اما شرایط نقش مهمی داره و وقتی به شرایط مهاجمای اسپانیا قبل یورو فکر میکنم میبینم نمیشه به کار ویسنته خورده گرفت
البته تو اون بازی هم تو نیمه اول اسپانیا اصلا تدافعی نبود
اگه توجه کنی دوبال دفاعی سراسر نفوذ بودن و خب هدف اصلی ازمایش تاکتیک بود ضمن اینکه بودن سسک نشان دهنده ریسک کمتر بود
بهرحال با همه شرایط اسپانیا برای قدرت نمایی مجدد نیازمند یه مهاجم کلاسیک در نوکه
به نظر من بهترین ترکیب برای بازی بعد اسپانیا با کروات ها
میتونه ترکیب بازی قبل رو بذاره فقط سرجیو بوسکتس رو با فابرگاس عوض کنه و جای فابرگاس و اینیستا رو عوض کنه یعنی ژاوی و اینیستا کنار هم بازی کنن و آلنسو هم یه ذره عقب تر و در حمله هم سیلوا و فابرگاس و تورس![]()
مرتضی و سعید منظور منو نگرفتن
بچه ها تو نیمه اول مثلا هنگام تصاحب توپ اسپانیا ایتالیا روی آورده بود به دفاع دقیقا برعکسش هم همین طور یعنی ایتالیا.
ولی نیمه دوم دقیقا مثل نیمه اول تیم ها کمی شیرازه دفاعیشون ریخته بود بهم و موقیعت های بیشتری رو دیدیم.
فکر کنم پست اول هم گفتم موقیعت های اسپانیا 2برابر ایتالیا بود و اسپانیا شایسته برد بود
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 06-16-2012 در ساعت 07:01
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]بازی اول افتضاح بودم ولی این بازی جبران کردم.زنده باد خودماسپانیا خیلی قشنگ بازی کرد ما قهرمانیم المان هم هیچ وقت زورش بهمون نمیرسه
حواشی بازی اسپانیا کرواسی خیلی بالا گرفته و ایتالیا یی ها بدجوری نگرانن ماتادورها با تمام قوا وارد میدون نشن اما این محاله که اسپانیا بخواد به نفع کسی کار کنه و حتی اگه اسپانیا با تیم ذخیره هاشم وارد میدون بشه باز تیمی بسیار قدرتمنده که خیلیا حسرت داشتن فقط تعدادیشونو دارن
داداش من بحثم روی علت حضور سسک تو ترکیب فیکس تیم بود وگرنه اینو که همه به عینه دیدن اسپانیاسواره بازیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)