داش سعید یه چیزی اصلا دقت کردی چرا دو بازی ایتالیا و اسپانیا و پرتغال و آلمان آروم بود؟ بخاطر این که هر چهار تیم بزرگ بودن و مشخص بود هدف اولشون گل نخوردنه و سعی می کردند شیرازه ی دفاع و تیم رو حفظ کنن.در واقع بیشتر دفاع می کردند تا حمله. هر دو بازی مخصوصا ایتالیا و اسپانیا نیمه دوم کمی بیشتر روی آوردند به حمله که اگه به زمان به ثمر رسیدن گل ها دقت کرده باشی هردو تو نیمه دوم اتفاق افتاد.من دقت که کردم از دقیقه 45 به بعد هرچه به 90 نزدیک تر میشدیم بازی از دفاعی بودن خارج تر میشد و تیم ها موقیعت بیشتری برای گل زنی ایجاد کردند. در کل منظورم این بود که وقتی تاکتیک حمله در تیم باشه دفاع ضعیف تر عمل می کنه و موقیعت های بیشتری گیره حریف میاد.
قبول دارم داشتن یه مهاجم لازم بود از اول بازی ولی اگه تورس هم بود در نیمه اول کاره خاصی نمی تونست بکنه چون هردو تیم در نیمه اول دفاعی بودن. در نیمه اول فابرگاس به عنوان مهاجم خوب کار کرد.
من معتقدم اگه اون 2 موقیعتی که گیره تورس اومد گیره فابرگاس میومد سسک گلش می کرد. تورس بازیکن عالی هست ولی گاهی بی دقته.
البته اینکه در اون بازی تورس بازی نکرد بر می گرده به تاکتیک اسپانیا چون فابرگاس در میانه زمین میومد و یار گیری می کرد مشخصه مثل دیشب اگه تورس بود پرس و یار گیری کمتر میشد.
در بازی ایتالیا با اسپانیا هدف اسپانیا تصاحب توپ بالا و گل نخوردن بود.وقتی تورس وارد شد تیم هجومی تر شد و تاکتیکش عوض شد.
همه این ها تاکتیک دل بوسکه بود