Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 224

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

Jadide

نقل قول نوشته اصلی توسط manutd نمایش پست ها
    داش عليرضا نكته اين بحث بسيار روشنه .
    اينكه هر تيمي بايد يه مهاجم داشته باشه ! منم حرفم همين بود از اول .
    تو بازي اول اسپانيا حفظ توپ ميكرد ولي واسه من كاملا مشخص بود كه خطر جدي دروازه ايتاليا رو تهديد نميكنه ! جز همون صحنه گل فابرگاس ! ولي ايتاليا موقعيتهاش بوي گل ميداد هرچند به نظر كمتر ميومد .
    موقعيتهاي اسپانيا از وقتي شروع شد و خطرناك به نظر ميومد كه تورس وارد زمين شد ! حركات خوب اين بازيكن و فرارهاش باعث شد اسپانيا فشار زيادي بياره ولي تورس فقط تو زدن ضربات آخر كم دقت بود !
    تو اين بازي ديشب تورس از اول بازي كرد و مشكل اسپانيا در خلق موقعيت خطناك و گلزني برطرف شد .
    حرفهات رو هم قبول دارم . با يكي دو بازي چيزي مشخص نميشه
    Roz::
    داش سعید یه چیزی اصلا دقت کردی چرا دو بازی ایتالیا و اسپانیا و پرتغال و آلمان آروم بود؟ بخاطر این که هر چهار تیم بزرگ بودن و مشخص بود هدف اولشون گل نخوردنه و سعی می کردند شیرازه ی دفاع و تیم رو حفظ کنن.در واقع بیشتر دفاع می کردند تا حمله. هر دو بازی مخصوصا ایتالیا و اسپانیا نیمه دوم کمی بیشتر روی آوردند به حمله که اگه به زمان به ثمر رسیدن گل ها دقت کرده باشی هردو تو نیمه دوم اتفاق افتاد.من دقت که کردم از دقیقه 45 به بعد هرچه به 90 نزدیک تر میشدیم بازی از دفاعی بودن خارج تر میشد و تیم ها موقیعت بیشتری برای گل زنی ایجاد کردند. در کل منظورم این بود که وقتی تاکتیک حمله در تیم باشه دفاع ضعیف تر عمل می کنه و موقیعت های بیشتری گیره حریف میاد.
    قبول دارم داشتن یه مهاجم لازم بود از اول بازی ولی اگه تورس هم بود در نیمه اول کاره خاصی نمی تونست بکنه چون هردو تیم در نیمه اول دفاعی بودن. در نیمه اول فابرگاس به عنوان مهاجم خوب کار کرد.
    من معتقدم اگه اون 2 موقیعتی که گیره تورس اومد گیره فابرگاس میومد سسک گلش می کرد. تورس بازیکن عالی هست ولی گاهی بی دقته.
    البته اینکه در اون بازی تورس بازی نکرد بر می گرده به تاکتیک اسپانیا چون فابرگاس در میانه زمین میومد و یار گیری می کرد مشخصه مثل دیشب اگه تورس بود پرس و یار گیری کمتر میشد.
    در بازی ایتالیا با اسپانیا هدف اسپانیا تصاحب توپ بالا و گل نخوردن بود.وقتی تورس وارد شد تیم هجومی تر شد و تاکتیکش عوض شد.
    همه این ها تاکتیک دل بوسکه بود

HALA MADRID

2. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط manutd نمایش پست ها
    داش عليرضا نكته اين بحث بسيار روشنه .
    اينكه هر تيمي بايد يه مهاجم داشته باشه ! منم حرفم همين بود از اول .
    تو بازي اول اسپانيا حفظ توپ ميكرد ولي واسه من كاملا مشخص بود كه خطر جدي دروازه ايتاليا رو تهديد نميكنه ! جز همون صحنه گل فابرگاس ! ولي ايتاليا موقعيتهاش بوي گل ميداد هرچند به نظر كمتر ميومد .
    موقعيتهاي اسپانيا از وقتي شروع شد و خطرناك به نظر ميومد كه تورس وارد زمين شد ! حركات خوب اين بازيكن و فرارهاش باعث شد اسپانيا فشار زيادي بياره ولي تورس فقط تو زدن ضربات آخر كم دقت بود !
    تو اين بازي ديشب تورس از اول بازي كرد و مشكل اسپانيا در خلق موقعيت خطناك و گلزني برطرف شد .
    حرفهات رو هم قبول دارم . با يكي دو بازي چيزي مشخص نميشه
    Roz::
    من نمیدونم سعید موقیعیت جدی چیه اما اسپانیا تو 60 دقیقه اول بازی با ایتالیا 10 ضربه به سمت دروازه حریف داشته منم معتقد به تاکتیک مهاجمه کلاسیکم اما شرایط نقش مهمی داره و وقتی به شرایط مهاجمای اسپانیا قبل یورو فکر میکنم میبینم نمیشه به کار ویسنته خورده گرفت

نقل قول نوشته اصلی توسط crisronaldo79 نمایش پست ها
    داش سعید یه چیزی اصلا دقت کردی چرا دو بازی ایتالیا و اسپانیا و پرتغال و آلمان آروم بود؟ بخاطر این که هر چهار تیم بزرگ بودن و مشخص بود هدف اولشون گل نخوردنه و سعی می کردند شیرازه ی دفاع و تیم رو حفظ کنن.در واقع بیشتر دفاع می کردند تا حمله. هر دو بازی مخصوصا ایتالیا و اسپانیا نیمه دوم کمی بیشتر روی آوردند به حمله که اگه به زمان به ثمر رسیدن گل ها دقت کرده باشی هردو تو نیمه دوم اتفاق افتاد.من دقت که کردم از دقیقه 45 به بعد هرچه به 90 نزدیک تر میشدیم بازی از دفاعی بودن خارج تر میشد و تیم ها موقیعت بیشتری برای گل زنی ایجاد کردند. در کل منظورم این بود که وقتی تاکتیک حمله در تیم باشه دفاع ضعیف تر عمل می کنه و موقیعت های بیشتری گیره حریف میاد.
    قبول دارم داشتن یه مهاجم لازم بود از اول بازی ولی اگه تورس هم بود در نیمه اول کاره خاصی نمی تونست بکنه چون هردو تیم در نیمه اول دفاعی بودن. در نیمه اول فابرگاس به عنوان مهاجم خوب کار کرد.
    من معتقدم اگه اون 2 موقیعتی که گیره تورس اومد گیره فابرگاس میومد سسک گلش می کرد. تورس بازیکن عالی هست ولی گاهی بی دقته.
    البته اینکه در اون بازی تورس بازی نکرد بر می گرده به تاکتیک اسپانیا چون فابرگاس در میانه زمین میومد و یار گیری می کرد مشخصه مثل دیشب اگه تورس بود پرس و یار گیری کمتر میشد.
    در بازی ایتالیا با اسپانیا هدف اسپانیا تصاحب توپ بالا و گل نخوردن بود.وقتی تورس وارد شد تیم هجومی تر شد و تاکتیکش عوض شد.
    همه این ها تاکتیک دل بوسکه بود
    البته تو اون بازی هم تو نیمه اول اسپانیا اصلا تدافعی نبود
    اگه توجه کنی دوبال دفاعی سراسر نفوذ بودن و خب هدف اصلی ازمایش تاکتیک بود ضمن اینکه بودن سسک نشان دهنده ریسک کمتر بود
    بهرحال با همه شرایط اسپانیا برای قدرت نمایی مجدد نیازمند یه مهاجم کلاسیک در نوکه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    من نمیدونم سعید موقیعیت جدی چیه اما اسپانیا تو 60 دقیقه اول بازی با ایتالیا 10 ضربه به سمت دروازه حریف داشته منم معتقد به تاکتیک مهاجمه کلاسیکم اما شرایط نقش مهمی داره و وقتی به شرایط مهاجمای اسپانیا قبل یورو فکر میکنم میبینم نمیشه به کار ویسنته خورده گرفت

البته تو اون بازی هم تو نیمه اول اسپانیا اصلا تدافعی نبود
    اگه توجه کنی دوبال دفاعی سراسر نفوذ بودن و خب هدف اصلی ازمایش تاکتیک بود ضمن اینکه بودن سسک نشان دهنده ریسک کمتر بود
    بهرحال با همه شرایط اسپانیا برای قدرت نمایی مجدد نیازمند یه مهاجم کلاسیک در نوکه
    مرتضی و سعید منظور منو نگرفتن
    بچه ها تو نیمه اول مثلا هنگام تصاحب توپ اسپانیا ایتالیا روی آورده بود به دفاع دقیقا برعکسش هم همین طور یعنی ایتالیا.
    ولی نیمه دوم دقیقا مثل نیمه اول تیم ها کمی شیرازه دفاعیشون ریخته بود بهم و موقیعت های بیشتری رو دیدیم.
    فکر کنم پست اول هم گفتم موقیعت های اسپانیا 2برابر ایتالیا بود و اسپانیا شایسته برد بود

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 06-16-2012 در ساعت 07:01

6. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    دیمتئو.کاپلو
    بازیکن محبوب
    تری.لمپارد.تورس.کاسیاس
    اسم واقعی شما
    محمد

SpainPersepolisChelsea

تشکر ها
    50
    تشکر شده 15 در 5 پست

Jadide

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]بازی اول افتضاح بودم ولی این بازی جبران کردم.زنده باد خودماسپانیا خیلی قشنگ بازی کرد ما قهرمانیم المان هم هیچ وقت زورش بهمون نمیرسه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 2 کاربر از پست مفید DON_TORRES تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

حواشی بازی اسپانیا کرواسی خیلی بالا گرفته و ایتالیا یی ها بدجوری نگرانن ماتادورها با تمام قوا وارد میدون نشن اما این محاله که اسپانیا بخواد به نفع کسی کار کنه و حتی اگه اسپانیا با تیم ذخیره هاشم وارد میدون بشه باز تیمی بسیار قدرتمنده که خیلیا حسرت داشتن فقط تعدادیشونو دارن
    نقل قول نوشته اصلی توسط crisronaldo79 نمایش پست ها
    مرتضی و سعید منظور منو نگرفتن
    بچه ها تو نیمه اول مثلا هنگام تصاحب توپ اسپانیا ایتالیا روی آورده بود به دفاع دقیقا برعکسش هم همین طور یعنی ایتالیا.
    ولی نیمه دوم دقیقا مثل نیمه اول تیم ها کمی شیرازه دفاعیشون ریخته بود بهم و موقیعت های بیشتری رو دیدیم.
    فکر کنم پست اول هم گفتم موقیعت های اسپانیا 2برابر ایتالیا بود و اسپانیا شایسته برد بود
    داداش من بحثم روی علت حضور سسک تو ترکیب فیکس تیم بود وگرنه اینو که همه به عینه دیدن اسپانیاسواره بازیه

10. کاربر روبرو از پست مفید mortezarm تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع