به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
خب رسدیم به ایرلند بدون امتیاز و یه بازی خیلی مهم برای رفتن از گروه بالا به عنوان تیم اول تو این بازی باید ضمن کسب 3 امتیاز به فکر گلزنی برای بدست اوردن صدر گروه هم باشیم گل اول خیلی مهمه و امیدوارم از مهاجم نوک کلاسیک استفاده کنیم و کارو به مهاجم کاذب و چرخش هجومی هافبکا نکشونیم
تورس نگردو و یورنته گزینه خوبی برای نوک هستن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اسپانیا پتانسیل قهرمانی رو داره ..وای من نمی تونم درک کنم چرا از مهاجم نوک استفاده نمی کنه .....ولی من به دلبوسکه ایمان دارم.![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Ferguson's Dream Boys
بچه ها به نظرتون بهتر نیست اسپانیا از یه مهاجم تخصصی استفاده کنه مثلا یورنته یا تورس
اگه استفاده کنه بهتر از اینه که اینیستا و سیلوا و فابرگاس و ...... اینا رو نوک بذاره
با یورنته یا تورس بیشتر نتیجه میده تا اونا
100% مثلا فابرگاس واسه این پست ساخته نشده.
Ferguson's Dream Boys
رسیدیم به بازی با ایرلند خط دفاعی خوبی داره اما تو بازی قبل دفاعش خوب کار نکرد
بازیکنای باتجربه ی زیادی داره
رابی کین و دویل میتونن خطرناک باشن
همونجور هم که بچه ها گفتن دل بوسکه باید از اول بازی از یه مهاجمه تخصصی استفاده کنه
سیلوا که بازیساز هست و اصلا به درد خط حمله نمیخوره
فابرگاس هم هافبک هجومی باشه بهتره
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
خب تبریک میگم
تو بازی کاملا یه طرفه 4 گل زدیم و بهترین نتیجه یورو رو بدست اوردیم و روسیه رو جا گذاشتیم
تاکتیک مهاجم کلاسیک جواب داد و نشون داد اسپانیا نیازمند یه نوک اصلیه نه فقط مهاجمای کاذب
تو سراسر بازی بر زمین احاطه کامل داشتیم و مالکیتم که نشون دهنده تسلطه
بدترین نکته تو نیمه اول از دست دادن پیاپی موقعیت ها و اینکه تو زدن ضربه اخر خیلی تعلل میشد که نیمه دوم تا حدی این مشکل حل شد
واقعا تورس بهترین بازیکنمون بود اما سیلوا و اینیستا هم خیلی خوب بودن و تاثیر خیلی زیادی روی بازی داشتند
برده تیمو و صدر جدول رو تبریک می گم به نظر میاد تیم اول صعود می کنیم.
بازی کاملا یک طرفه بود و ایرلند بازم از اسپانیا شکست خورد.4 گل زیبا به زدیم که حاصل تلاش بچه ها بود. تنها مشکلمون این بود که بعضی مواقع خیلی کشش میدیم و باید سریع شوتو بزنیمو خلاص کنیم.
تیم در شرایط عالی هست همه بازیکنان آماده هستن و روحیه خوبی هم دارن ایشالا با قاطعیت صعود می کنیم و نشون میدیم در جهان برترینیم.
سخت ترین رقیبمون آلمانه باید دوباره ولی این بار پرگل از صد ژرمن ها بگذریم و قهرمان شیم.
HALA MADRID
منم تبريك ميگم برد قاطع رو در برابر ايرلند اميدوارم همين جور تيم به بازي هاي خوبش ادامه بده و به فينال با پرتغال بيوفته
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
(شادمهر عقیلی
)
به همه هوادارای اسپانیا تبریک میگم بازی کاملا یه طرفه بود
از این به بعد باید یه مهاجم تخصصی رو بازی بدیم
اون مهاجم اگه تورس باشه بهتره
فک کنم فابرگاس باید فیکس بازی کنه
توی محوطه جریمه باید سریع تر شوت بزنن نه دریبل بزنن و پاس کاری کنن
بهتر بود به جای کازورلا یورنته رو بازی می داد
به نظرم بازی با کرواسی رو هم به راحتی می بریم و احتمالا من فینال رو اسپانیا - آلمان پیش بینی میکنم که اون بازی رو هم مثه همیشه می بریم و قهرمانیم( مگر معجزه بشه که قهرمان نشیم )
اول از همه تبريك ميگم پيروزي پرگل اسپانيا رو به هواداراش
قبل از بازيها يه بحثي شد كه آيا اسپانيا بايد با مهاجم بازي كنه يا بدون مهاجم ! ديگه بقيه خبر دارند
بازي اول اسپانيا رو كه ديدم واقعا در حد يه مدعي نبود و ضعف گلزني تو اين تيم موج ميزد ! ولي اين بازي ديشب اسپانيا متحول شده بود ! تورس كه تو زمين باشه ميشه گفت اسپانيا حملات خطرناكي داره .
قبلا هم گفتم تورس مهاجم بزرگيه و حتي يه سري خصوصياتش از ويا هم بهتر هست ! ولي بايد بهش ميدون بدن و بهش اعتماد كنند ! چيزي كه بيشتر از همه بهش نياز داره اعتماد به نفس هست ! ديشب اين ايتفاق افتاد و نتيجه هم داد !
تو بازي قبل تورس موقعيتهاي زيادي رو خراب كرد ولي اين طبيعيه ! وقتي مربي تيم اينقدر به مهاجمهاش بي اعتماد ميشه كه جاشون هافبك ميزاره خب مهاجم هم اعتماد به نفسشو از دست ميده ! تو نيمه دوم به زمين اومد ولي ديگه فايده نداشت !
به نظرم اسپانيا بازم جز 3 مدعي اصلي هست ! چون هماهنگي بين بازيكنان اين تيم موج ميزنه !هرچند فوتبال غير قابل پيشبيني هست و تيمهايي مثل آلمان و فرانسه و .... شانس دارند
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)