Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 630

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط abdollah 202 نمایش پست ها
    امسال باید این طلسم بی جامی رو بشکنیم و به نظر من هم باید از بازیکن های با تجربه بگیریم
    الان تصوری که خیلی ها از آرسنال الان دارن خیلی فرق کرده با تصوری که 10 سال پیش از این تیم داشتن

الان همه تیم ما رو جوان و بی تجربه میشناسن که طلسم شده و قهرمان نمیشه

اما اگه بتونیم همین بازیکن ها رو هم بخریم خوبه البته به شرطی که بازیکن های اصلی امسالمون رو هم نگه داریم
    امیدوارم فصل با جامی داشته باشیم

البته من یه نظر دیگه هم دارم اینه که ما این همه میگیم آرسنال بیجامه بیجامه خوب همین دلیل باعث میشه که بازیکن های ارسنال فقط و فقط دغدغه اصلیشون رو شکستن این طلسم بدونن و اصلا حواسشون از نتیجه بازی که میگیرن پرت بشه
    مثلا شما ببینین چلسی تیمی بود که تو لیگ اصلا خوب نبود و به ما 5 بر 3 باخت اما اومد قهرمان جام باشگاه ها ی اروپا شد و فک کنم یه جام دیگه هم اورد که الان یادم نیست
    چلسی چه کار کرد که اینجوری شد ؟ با این که مربیش رو هم عوض کرد باز هم جام گرفت چون اونها مثل ما به خودشون لقب بیجام رو نمیدن
    اما ما از وقتی که ارسنال جام نگرفته از همون سال اولش هی میگم 1 سال جام نگرفتیم 2 سال جام نگرفتیم و ... و همینجور رو هم جمع شد رسید به 7 سال !
    و همین هم برای بازیکن های ما شده یک جور استرس که واقعا نمیتونن رو بازی خوب تمرکز کنن و فقط به فکر جام هستن .

امیدوارم منظورمو تونسته باشم بهتون فهمونده باشم

ممنونم که زحمت کشیدین و همشو خوندین
    داداش تو دیگه خیلی اینده نگری اینقد بی جامی کم نیس ها
    میخوای یه 20 سال فرصت بدیم بعد بیایم یه جام حذفی چیزی اگه تیم گرفت بریم تو اسمونا
    تیمی که در موردش حرف میزنی ارسناله ها و بازیکنا جایی بازی میکنن که همیشه یه تیم مدعی بوده پس خیلی سنگینه تحمل این همه سال بی جامی برای ارسنال بزرگ
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 6 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)