Design & Developed BY Patira

صفحه 56 از 78 نخستنخست ... 646545556575866 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 772
  1. #1
    عضو Derby

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

    IranPersepolisRealMadrid

    نوشته ها
    1,135
    تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

    perspolis @@هواداران دو آتیشه علی کریمی (جادوگر) در پرسپوليس

    سلام!

    بالاخره بعد از اين همه انتظار و خون دل خوردن علي كريمي به خونه خودش يعني پرسپوليس بازگشت!!


    به نوبه ي خودم اين اتفاق خوب رو به همه هواداران علي كريمي و پرسپوليس تبريك ميگم..


    در اين تايپيك فقط بحث و تبادل نظر صورت ميگيره ، لطف كنيد خبرهاي مربوطه رو در بخش آخرين اخبار از باشگاه قرار بديد!!


    اميدوارم خبرهاي خوب و بحث هاي فني مفيدي در اين فصل داشته باشيم!

    به اميد قهرماني و گرفتن جام توسط كاپيتان كريمي!!










    ali
    only
    karimi






    ویرایش توسط nobody11 : 06-19-2011 در ساعت 13:15


  2. #551
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    تهران
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

    BrazilPersepolisJuventus

    نوشته ها
    633
    تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

    perspolis خدايا علي كريمي رو براي ما حفظ كن

    علي كريمي بهترين بازيكن بازي ايران با قطر بود

    حتي اون فردوسي پور خودفروش كه دشمن درجه يك پرسپوليس و علي كريميه تا شروع كرد چرت گفتن درمورد اينكه علي كريمي تو بازي نيست و غيره بالاخره چند بار مجبور شد اعتراف كنه هنوزم فوتبال ايران رو كاكل علي كريمي مي چرخه و اين بازيكن از سطح آسيا بالاتره

    علي كريمي هر وقت خواست كل تيم حريف رو با 3-4 تا يه پا دو پاي سريع به هم ريخت و پاسهايي داد كه من هم بودم گل مي كردم ولي حيف كه سطح بقيه بازيكناي تيم ملي در حد...تيم مليه !

    علي كريمي هنوز هم يكه تاز تكنيك و هوش سرشاره و تو كل آسيا هيچ بازيكني به گرد پاش نمي رسه . فقط حيف كه يكم دير عصباني شد وگرنه وقت ميشد تنهايي هر 11 بازيكن حريف رو رد مي كرد و گل ميزد . با توجه به سطح ديگر بازيكنان تيم ملي ما اين تنها راه گل زدن به قطر بود

    قدر علي كريمي را فقط مردم ايران مي دانند و بس .

    خدايا علي كريمي رو براي مردم ايران و پرسپوليس حفظ كن




  3. 10 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .


  4. #552
    عضو Derby

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

    IranPersepolisRealMadrid

    نوشته ها
    1,135
    تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

    پیش فرض

    من خودم هم از طرفداران سر سخت جادوگر هستم ولی جادوگر هر جا که بره حاشیه همراشه.......
    ببين داداش اينايي كه شما فك ميكني حاشيه نيست!

    علي كريمي يك انسانه كه نسبت به اتفاقات اطرافش نمي تونه بي تفاوت باشه،چون انسانه!
    ولي بقيه بله قربان گو هستند و به حرف هر كي احساس كنن آدم خفنيه گوش ميدن و مث بز سرشون رو به نشونه اطاعت تكون ميدند!
    تا كي فوتبال ايران بايد به حرف يه مشت ادم از فوتبال بي خبر كه چه عرض كنم از خدا بي خبر گوش بده!

    اونا ميخوان علي كريمي رو خراب كنند ، ولي پيش كي؟ مردم؟

    مردمي كه خيلي ميفهمند ، مردم علي كريمي رو هر جا كه باشه دوست دارند !
    وقتي آهنگ سريال 3-5-2 رو گوش ميدم انگار خطاب به علي كريميه!


    ali
    only
    karimi







  5. 11 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .


  6. #553
    عضو Derby

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    محل سکونت
    گچساران
    پست مورد علاقه
    دفاع چپ
    مربی مورد علاقه
    فرگوستن.یواخیم لو
    بازیکن محبوب
    ون درسار.فیلیپ لام.اوزیل
    اسم واقعی شما
    نیلوفر

    GermanyRealMadridBayern

    Ali Karimi

    نوشته ها
    567
    تشکر ها
    341
    تشکر شده 1,594 در 391 پست

    پیش فرض

    واقعا خاک بر سر پرسپولیس من خودم طرفدار سرسخت پرسپولیسم ولی الان داره یه اشتباه بزرگ می کنه چون علی کریمی بازیکنی هست که همه آرزوشون رو دارن
    رویانیان می دونه تمام طرفدار های پرسپولیس به عشق علی کریم میومدن استادیوم
    ای کاشکی رویانیان یکم فکر کنه!!!!!!!

  7. 10 کاربر از پست مفید edin تشکر کرده اند .


  8. #554
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    محل سکونت
    Ahwaz
    سن
    30
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

    EnglandArsenalRealMadrid

    Xabi Alonso

    نوشته ها
    2,231
    تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

    پیش فرض

    شرمنده دوستان که اینجا زیاد پست نمیدم ـ الانم که به گوشم رسید کریمی میخواد بره اعصابم بهم ریختو اصلا دستم به نوشتن نمیره _ اینم یه کلیپ از علی کریمی در بازی دیشب با قطر که حدودا 5 دیقست

    مجموعهحرکات علی کریمی مقابل قطر (الساحر الایرانی)
    (تقدیم به دوستداران جادوگر)


    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




    ویرایش توسط Mohammad : 06-13-2012 در ساعت 17:11

  9. 13 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .


  10. #555
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    تهران
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

    BrazilPersepolisJuventus

    نوشته ها
    633
    تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

    perspolis پرسپوليس خانه علي كريمي است و او در خانه اش مي ماند

    " حميدرضا غريب مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس ساعاتي پيش در گفت‌وگو با سايت باشگاه پرسپوليس گفت: باشگاه پرسپوليس خانه علي کريمي است و اين بازيکن بزرگ بايد در خانه خود باشد.

    وي ادامه داد: سردار رويانيان علاقه بسياري نسبت به علي کريمي دارد و همواره او را جزو سرمايه‌هاي بزرگ اين باشگاه مي‌داند. متاسفانه طي روزهاي اخير نقل قول‌هايي از جانب اين بازيکن ارزشمند مطرح شده است که بنابر اعلام خود وي صحت ندارد. از رسانه‌ها که همواره به باشگاه پرسپوليس کمک کرده‌اند، مي‌خواهيم که با هوشياري تمام به نقل و قول‌هايي که در جهت تخريب پرسپوليس منعکس مي‌شود، توجه نکنند و از صحت آن اطمينان حاصل کنند.

    وي در پايان افزود: پرسپوليس پس از شرايط دشواري که در فصل گذشته پشت سر گذاشت، در شرايط حساسي قرار دارد. هواداران اميد بسياري به فصل آينده بسته اند. مدير عامل باشگاه مصمم به ساختن يک تيم قدرتمند، منضبط و هدفمند است و در اين راه تمام تلاش خود را بکار بسته تا دل هواداران پرسپوليس در فصل آينده با بازي‌هاي زيبا شاد شود ""


    اين مسائل پيش اومده كاملا بازي روزنامه هاي ورزشي رنگي كشوره كه سالهاست بدنبال جدا كردن علي كريمي از پرسپوليس هستند و يكبار هم دوران عباس انصاري فرد موفق شدند ولي اينبار كور خوندن

    علي كريمي اسطوره پرسپوليس و فوتبال ايران و آسياست و هميشه پرسپوليس رو به هر پول و مقام و جايگاهي ترجيح داده . علي كريمي هميشه يه انسان با شرف بوده و حرف حق رو زده واس همين يه ملت عاشقشن . مطمئنا باشگاه هم خوب مي دونه اين جواهر بي رقيب رو نبايد از دست بديم


    اينم مصاحبه چند لحظه پيش علي كريمي حالشو ببريد :


    كاپيتان پرسپوليس مي‌گويد اين تيم همچنان گزينه اول او براي فصل آينده است و تا دقيقه 90 براي پرسپوليس صبر مي‌كند.

    " علي كريمي درباره حرف و حديث‌هايي كه پيرامون جدايي او از پرسپوليس و شرط و شروطي كه براي ماندن در اين تيم گذاشته مطرح مي‌شود گفت: متاسفانه بعضي‌ها صحبت‌هاي من را به شكل ديگري به اطلاع باشگاه مي‌رسانند. همان طور كه روز گذشته گفتم پرسپوليس در چند پست نياز به تقويت خود دارد.

    كريمي با تاكيد بر اينكه هيچ وقت نگفته‌ام كه فلان بازيكن بايد در پرسپوليس باشد گفت: حتي درباره يك بازيكن از من نظر خواستند كه من گفتم خودتان مي‌دانيد. جالب اينكه آن بازيكن چند بار با من تماس گرفت و پيغام داد اما جوابش را ندادم تا حرف و حديثي به وجود نيايد.

    هافبك ملي‌پوش پرسپوليس ادامه داد: يك روز هم اگر لازم باشد اسم آن بازيكن را به مدير باشگاه مي‌گويم. متاسفانه مي‌گويند كريمي براي تمديد قراردادش شرط گذاشته كه فلان بازيكن بايد حتما باشد. حالا براي من جاي سوال دارد چرا وقتي بعضي نقل قول‌ها از طرف من مطرح مي‌شود كه صحت ندارد و خودم آن را تكذيب مي‌كنم باشگاه از آن رسانه پيگيري نمي‌كند. به هر حال اين اخبار بايد توسط كسي داده شده باشد يا اينكه بعضي روزنامه‌ها از خودشان نوشته باشند.

    علي كريمي در ادامه گفت: من در حال حاضر به مسافرت رفته‌ام اما همچنان مي‌گويم كه گزينه اول من پرسپوليس است و تا دقيقه 90 هم منتظر اين تيم مي‌مانم. با پيشنهاد من مخالفت شده است. شايد شرايطم را طور ديگري به باشگاه اعلام كرده بودند. "

    اينم پاسخ رويانيان در سايت باشگاه :

    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران در خصوص وضعیت علی كریمی گفت: علی كریمی را بی اندازه دوست دارم و او عضوی از پرسپولیس است. او با قائم مقام باشگاه صحبت كرده است.

    وی در خصوص اینكه علی كریمی اعلام كرده شرطی برای ماندن در پرسپولیس نگذاشته است، اظهار داشت: من حرف او را قبول دارم و همانطور كه گفتم علاقه خاصی به علی كریمی دارم. "


    مصاحبه چند ساعت پيش مدير روابط عمومي باشگاه هم كه خونديد



    * در حال حاضر از طرف باشگاه دوباره از علي كريمي براي مذاكره دعوت شده و گفته شده طرفين به توافق خواهند رسيد


    ویرایش توسط kick up : 06-13-2012 در ساعت 19:31

  11. 11 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .


  12. #556
    کاربر محروم

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

    ArgentinaBarcelonaPersepolis

    نوشته ها
    544
    تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

    پیش فرض

    عاشوری: کریمی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران است

    محسن عاشوري در پرسپوليس ماندني شد تا مثل نيم‌فصل ليگ گذشته دستيار اول دنيزلي باشد.
    البته با وجود ماندني شدن عاشوري باز هم قرار است يكي دو مربي ديگر به كادر فني سرخ‌ها اضافه شوند اما فعلا شماره 20 سابق سرخ‌ها نخستين نفري است كه نامش به عنوان دستيار دنيزلي مشخص شده و قرار است با حضور آقامصطفي از شنبه در تمرين تيم شركت كند.



    آقامحسن در مصاحبه‌اي گفته‌ايد با باشگاه به‌صورت شفاهي توافق كرديد.

    نه من با هيچ مسوولي در باشگاه صحبت نكردم، تنها در همين حد كه مترجم آقاي دنيزلي به من زنگ زدند كه اگر خارج نيستيد تمرين‌ها را شروع كنيد تا من هم از شنبه بيايم. بعد من گفتم كه باشگاه را در جريان بگذاريد كه گفتند آقاي رويانيان در جريان هستند. خودم هم بايد با دنيزلي صحبت كنم و بعد درباره قراردادم حرف بزنيم. بايد ببينيم باشگاه مطالبات بقيه مربيان و بازيكنان را داده يا نه چون با من كه تسويه‌حساب نشده، بعد براي فصل جديد درخصوص مسائل مالي قرارداد حرف بزنيم. البته لازمه اين كار صحبت با دنيزلي است. پارسال هم همين‌طور بود و من اول با آقاي استيلي صحبت كردم بعد قرارداد بستم. در كل رسم است كه سرمربي دستيارانش را مشخص مي‌كند. پارسال هم استيلي با من صحبت كرد و بعد با باشگاه قرارداد بستم. البته بعضي مواقع سرمربي درباره دستيارانش با باشگاه حرف مي‌زند و مبلغ را تعيين مي‌كند، گاهي اوقات هم دستياران بايد با باشگاه صحبت كنند.
    حالا قرار است كي تمرين‌ها را شروع كنيد؟
    طبق صحبتي كه با آرنگ مترجم دنيزلي داشتم، تعداد بازيكنان به حدنصاب نمي‌رسد. نهايتا 6-5 نفر را در دسترس داشتيم. آرنگ گفت مثل اينكه آقاي رويانيان هماهنگ كرده كه با آقاي دنيزلي از شنبه به‌صورت جدي كار را شروع كنيم.



    تكليف ملي‌پوشاني كه تا سه‌شنبه شب در اختيار تيم ملي بودند و مدت‌هاست استراحت نكرده‌اند چه مي‌شوند؟
    به ملي‌پوشان 10 روز مرخصي داده‌ايم.

    آقامحسن، علي كريمي بعد از بازي قطر مصاحبه كرده و گفته در پرسپوليس نمي‌ماند.
    هر مربي آرزو دارد علي كريمي را داشته باشد. البته تصميم شخصي اوست و كسي نمي‌تواند دخالت كند اما علي خيلي شفاف نگفته چرا مي‌خواهد برود. من در سايت‌ها مصاحبه‌اش را خواندم، چيزي كه هست اينكه فعلا او با باشگاه به توافق نرسيده اما اميدوارم اين توافق دوطرفه از سوي باشگاه و او انجام شود و باشگاه بتواند علي را قانع كند كه بماند چون علي پرسپوليس را خيلي دوست دارد. من در اين يك سال كه با او كار كردم مي‌دانم تقاضاي او مالي نيست و شايد درخواست‌هاي ديگري داشته باشد.

    شما فكر مي‌كنيد پيامدهاي نداشتن علي كريمي براي پرسپوليس گران تمام مي‌شود؟
    هر بازيكني خصوصيات فني خاص خودش را دارد اما علي در فوتبال ايران يك استثناست. من ديروز (سه‌شنبه) هم با علي پروين صحبت مي‌كردم. مي‌گويم، با جرات هم مي‌گويم با وجود آن همه همبازي خوبي كه داشتم به نظر من علي كريمي بهترين بازيكن تمام تاريخ فوتبال ما است. همه توانايي‌هايش در زمان صاحب توپ‌بودن را ديده‌اند. آن چيزي كه من خودم از آناليز بازي‌اش به‌دست آورده‌ام نقاط مثبت زيادي را نشان مي‌دهد.

    هر وقت هم كه تند صحبت كرده از سر دلسوزي بوده نه چيز ديگر.
    يك مقدار لحن صحبت علي تهاجمي است اما بچه فوق‌العاده ركي است. در حرف‌هايي كه مي‌زند هيچ خواسته شخصي ندارد و در جهت منافع تيم حرف مي‌زند. شايد بعضي مواقع تند صحبت كند ولي كلا از نظر فني و انضباطي فوق‌العاده است. البته بعضي مواقع حرف‌هايش براي بعضي‌ها خوشايند نيست اما براي من باعث خوشحالي بود كه يك سال با علي كار كنم. من نمي‌توانم بگويم برايش نقش مربي را ايفا كرده‌ام. روز اولي كه با بازيكنان آشنا شدم مثل يك دوست خوب تجربياتم را در اختيارشان قرار دادم.

    بگذريم، به غير از شما مربيان ديگري هم به كادر فني اضافه مي‌شوند؟
    مسلما بايد حداقل يك مربي گلرها به كادر فني اضافه شود. به احتمال زياد دنيزلي يك مربي بدنساز هم با خودش مي‌آورد كه من از نام و نشانش خبري ندارم.

    * این مصاحبه قبل از توافق علی کریمی با سرخ ها گرفته شده است.

  13. 6 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .


  14. #557
    عضو Derby

    تاریخ عضویت
    Apr 2012

    SpainPersepolisBayern

    نوشته ها
    21
    تشکر ها
    10
    تشکر شده 68 در 21 پست

    پیش فرض

    جادوگر خیال همه را راحت کرد/ برمی گردم و با پرسپولیس تمدید می کنم



    خبرنگار سرخ :
    علی کریمی پس از بازگشت از سفر چند روزه قرارداد خود را به طور رسمی با پرسپولیس تمدید می کند.

    به گزارش خبرنگار سرخ ؛ ارگان مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس در شماره امروز خود از قول علی کریمی نوشت: «برمی گردم و با پرسپولیس تمدید می کنم» تا خیال هواداران از بابت کاپیتان سرخپوشان راحت شود.
    علی کریمی که پس از بازی ایران و قطر به همراه خانواده اش برای استراحت به سفر رفته است، پس از بازگشت به تهران قرارداد خود را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران تمدید خواهد کرد.
    نقل قول هایی که طی روزهای گذشته از سوی کریمی و رویانیان در مطبوعات مطرح شد و هیچ کدام نیز با حقیقت مطابقت نداشت موجب اختلاف این دو شده بود تا جایی که علی کریمی بعد از بازی با قطر در مصاحبه ای از عدم توافق با رویانیان و منتفی شدن حضورش در پرسپولیس خبر داد.
    با این حال تکذیب شرط و شروطی که به نقل از کریمی در رسانه ها مطرح شده بود از سوی او، نشان داد اختلاف وی با باشگاه پرسپولیس تنها یک سوء تفاهم بوده است که پس از حضور دوباره طرفین پای مذاکره به طور کلی رفع و علی کریمی بزودی قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید می کند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

  15. 5 کاربر از پست مفید خبرنگار سرخ تشکر کرده اند .


  16. #558
    کاربر محروم

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

    ArgentinaBarcelonaPersepolis

    نوشته ها
    544
    تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

    پیش فرض

    بازیکن مورد اشاره کریمی نه مازیار بود، نه ملی پوش

    در شبي كه كريمي تنها ستاره نيمه روشن تيم ملي در مصاف با قطر بود و دوباره شمه‌اي از آن حركات ديدني و هيجان‌برانگيز را به رخ فوتبال آسيا كشيد، يك خبر بد مي‌توانست تمام آن دريبل‌هاي موفق را به دست فراموشي بسپارد.
    خبري كه خود كريمي بعد از بازي به خبرنگاران داد تا تيتر يك روزنامه‌هاي ديروز باشد: «حضورم در پرسپوليس منتفي است.» كريمي در حالي اين حرف‌ها را مطرح كرد كه تا يكي دو روز قبل از بازي با قطر صحبت از جدايي او و پرسپوليس خنده‌دار به نظر مي‌رسيد.

    اصل داستان همين است؛ كريمي از همان روز اول شرط كرده بود تيمي خوب و قدرتمند بسته شود تا قراردادش را تمديد كند اما انگار ايده‌آل‌هاي او با مديران پرسپوليس تا حدودي فرق مي‌كرد. از طرفي براي كريمي اينكه باشگاه پنج شش خريد عمده‌اش را انجام داده و بعد سراغ او رفته تا درباره خريدها مشورت بگيرد سنگين آمده است.


    تقريباً 4 روز پيش بود كه جمشيد زارع قائم‌مقام باشگاه پرسپوليس در اردوي تيم ملي به ديدن كريمي رفت و دو ساعت با او مذاكره كرد. زارع در اين جلسه دو ساعته حرف‌هاي كريمي را شنيد و به رويانيان انتقال داد اما ظاهراً مديرعامل باشگاه با اين خواسته‌ها موافقت نكرده است.

    اما خواسته‌هاي كريمي چه بوده؟ كاپيتان پرسپوليس به باشگاه گفته حالا كه مدافعان و دروازه‌بان مطمئني جذب شده در خط هافبك و حمله هم بايد بازيكنان قدرتمندي جذب شوند. در اين باره وي درخصوص جذب پژمان نوري و حفظ مازيار زارع هم صحبت كرده اما داستان اصلاً شبيه آنچه كه رسانه‌ها بدان پرداخته‌اند، نيست.

    يكي از مباحثي كه سه‌شنبه شب كريمي را برآشفت همين موضوع ماندن مازيار زارع بود. كريمي كه از اين شايعه حسابي شاكي به نظر مي‌رسد ديروز هم در مصاحبه‌اش گفت: «درباره يك بازيكن از من نظر خواستند كه من گفتم خودتان مي‌دانيد. جالب اينكه آن بازيكن چند بار با من تماس گرفت و پيغام داد اما جوابش را ندادم تا حرف و حديثي به وجود نيايد.»

    طبق آنچه خود كريمي گفته اين بازيكن مازيار زارع نبوده چرا كه مازيار در اردوي تيم ملي كنار دست كريمي است و نيازي به تماس گرفتن با او ندارد. اين بازيكن قطعا ملي‌پوش هم نيست بلكه يكي از چهره‌هاي شاخص يك تيم شهرستاني است كه اتفاقا وقتي بحث پرسپوليسي شدنش منتفي شد، سر از يك تيم قدرتمند ديگر درآورد و با آن تيم قرارداد بست.

    كريمي كه ديروز بعد از سه هفته به خانواده‌اش رسيد و صبح راهي شمال كشور شد بعد از همان مصاحبه مفصل خود بعد از بازي در تونل ورزشگاه آزادي به خبرنگاران گفته: «قرار است يك جلسه ديگر با رويانيان داشته باشم و رفتن و ماندنم به آن جلسه بستگي دارد.» همانطور كه پيش‌تر اشاره شد خواسته‌هاي كريمي به هيچ وجه مربوط به مسائل مالي نيست و او مي‌خواهد تيمي مقتدر راهي فصل آينده مسابقات شود.

    به هر حال هر چه بود و نبود را باید به بوته فراموشی سپرد چرا که حالا ارگان مطبوعاتی باشگاه از توافق برای تمدید قرارداد کریمی و حل شدن سوء تفاهم موجود میان طرفین خبر می دهد.

  17. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .


  18. #559
    کاربر محروم

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

    ArgentinaBarcelonaPersepolis

    نوشته ها
    544
    تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

    پیش فرض

    كريمي: براي پرسپوليس شرط نگذاشتم، مطبوعات از خودشان مي نويسند



    من گفتم كه در چند پست نياز به بازيكن داريم. الان هم همين را مي گويم اما شما ببينيد در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ها چطوري حرف هايم را انعكاس مي دهند.

    حالا ديگر اين مساله ثابت شده كه هر زمان تيم كريمي نتيجه نمي گيرد زمان مناسبي براي گفت وگو با او نيست. جادوگر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] كه بعد از بازي تيم ملي حضورش در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را منتفي دانسته بود، به فاصله كمتر از 24 ساعت و زماني كه پس از چند روز به جمع خانواده اش برگشت با لحن بهتري حرف زد.

    پس از صحبت هاي شما بعد از بازي با قطر سوالاتي به وجود آمد كه ...

    متاسفانه اين مشكل امروز نيست. بارها اين اتفاق افتاده و بعضي از مطبوعات، باز هم تكرار مي كنم بعضي از آنها يا حرف هايم را طور ديگري انعكاس مي دهند يا از خودشان مطالبي را مي نويسند.

    اما شما گفتيد كه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هنوز كمبودهايي دارد و بايد باز هم بازيكن بگيرد.

    بله من گفتم، آن هم بعد از سوال هايي كه در مورد بازي با قطر شد خبرنگاري از من در مورد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پرسيد. من هم گفتم كه در چند پست نياز به بازيكن داريم. الان هم همين را مي گويم اما شما ببينيد در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ها چطوري حرف هايم را انعكاس مي دهند.

    مثلا همين مساله شرطي كه براي جذب بازيكن گذاشتيد؟

    من در اين مورد شرط نگذاشتم و باشگاه مي تواند هر بازيكني را دوست دارد جذب كند. حتي در مورد يك بازيكن هم از من پرسيدند.

    كدام بازيكن؟

    اجازه بدهيد اسم نياورم البته اگر مديريت باشگاه بخواهد حتما مي گويم. وقتي اين موضوع با من مطرح شد گفتم دخالتي نمي كنم و خودتان مي دانيد. بعد از آن، بازيكن مورد نظر بارها تماس گرفت و پيغام داد اما جوابش را ندادم.

    چرا؟

    براي اينكه نمي خواستم حرف و حديثي به وجود آيد.

    مثل قضيه استيل آذين.

    بله، حالا آن موقع مالك باشگاه از من خواسته بود كه با دو نفر صحبت كنم اما ديديد كه همان شد بهانه اي براي بعضي از مطبوعات.

    الان چه برنامه اي داريد؟

    در حال حاضر و پس از مدت ها با خانواده به مسافرت رفته ام اما همچنان اولويتم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است و تا دقيقه نود منتظر اين تيم مي مانم.

    شما كه گفتيد با شرايط تان موافقت نشده است؟

    بله اما بعيد نيست شرايط را هم طور ديگري به اطلاع باشگاه رسانده باشند.

    الان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در خط دفاع [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خوبي را گرفته و هنوز براي جذب بازيكن جديد فرصت دارد.

    به هر حال هنوز وقت هست و باشگاه مي تواند با [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مورد نظرش وارد مذاكره شود.

    و صحبت پاياني؟

    من انتظار دارم وقتي حرف هايي از قول من مطرح مي شود و خودم هم آن را تكذيب مي كنم حداقل باشگاه از آن رسانه پيگيري كند. به هرحال يا اين اخبار توسط كسي به رسانه ها داده مي شود يا اينكه آنها از خودشان مي نويسند.

  19. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .


  20. #560
    عضو Derby

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    محل سکونت
    زیــر آســـمون خــدا
    پست مورد علاقه
    Midfielder
    مربی مورد علاقه
    Vicente Del Bosque-Joachim Löw-Jürgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Beckham-Totti-Del Piero-Casillas-Buffon-Ramos
    اسم واقعی شما
    MahyaR

    SpainRealMadridManUtd

    Zidane

    نوشته ها
    24
    تشکر ها
    10
    تشکر شده 94 در 20 پست

    پیش فرض

    این زبونه قدرت تعریف کردن از کریمی رو نداره بس این ادم خارق العاده اس.


    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]


    Ferguson's Dream Boys

  21. 5 کاربر از پست مفید David Beckham 7 تشکر کرده اند .


صفحه 56 از 78 نخستنخست ... 646545556575866 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تغییر پس زمینه