Design & Developed BY Patira

صفحه 55 از 78 نخستنخست ... 545535455565765 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 772
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

perspolis @@هواداران دو آتیشه علی کریمی (جادوگر) در پرسپوليس

سلام!

بالاخره بعد از اين همه انتظار و خون دل خوردن علي كريمي به خونه خودش يعني پرسپوليس بازگشت!!

به نوبه ي خودم اين اتفاق خوب رو به همه هواداران علي كريمي و پرسپوليس تبريك ميگم..

در اين تايپيك فقط بحث و تبادل نظر صورت ميگيره ، لطف كنيد خبرهاي مربوطه رو در بخش آخرين اخبار از باشگاه قرار بديد!!

اميدوارم خبرهاي خوب و بحث هاي فني مفيدي در اين فصل داشته باشيم!

به اميد قهرماني و گرفتن جام توسط كاپيتان كريمي!!

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 06-19-2011 در ساعت 13:15

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

علي كريمي: قطر را دست كم نمي‌گيريم/در يورو طرفدار تيم خاصي نيستم

هافبك تيم ملي مي‌گويد كه تيم ملي به حمايت تماشاگران براي پيروزي مقابل قطر نياز دارد.

علي كريمي گفت: اين بازي براي ما بسيار اهميت دارد چون قطر بازي قبلي‌اش را واگذار كرده است و قطعا براي جبران به زمين مي‌آيد از طرفي ما هم نبايد توجهي به شكست سنگين اين تيم در خانه مقابل كره جنوبي داشته و آن‌ها را دست كم بگيريم. پيروزي در اين بازي شرايط ما را در جدول بسيار بهتر خواهد كرد.

وي درخصوص حضور تماشاگران گفت: مطمئنم كه هواداران تيم ملي كشورشان را تنها نمي‌گذارند. ما به حمايت آن‌ها در اين بازي حساس بسيار نياز داريم تا به اميد خدا با پيروزي مقابل قطر راه صعودمان را به جام جهاني هموارتر كرده و در كنار اين عزيزان پيروزي را جشن بگيريم.

كريمي در پايان درباره بازي‌هاي يورو گفت: طرفدار تيم خاصي نيستم اما بازي‌هاي مهم مثل آلمان ـ پرتغال و ايتاليا ـ اسپانيا را تا امروز ديد‌ه‌ام.

3. 9 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

مدیر سپاهان: علی کریمی اسطوره فوتبال ایران است/او را با آغوش باز می پذیریم

مدیر تیم فوتبال سپاهان اصفهان با انتقاد از مبالغی که برخی از باشگاه‌ها برای جذب بازیکن پرداخت می‌کنند، گفت: آقایان تازه وارد به فوتبال تی‌داری با کنار هم قرار گرفتن بازیکنان بالای یک میلیارد با نفراتی زیر 500 میلیون را به ما یاد بدهند.

رسول خوروش در مورد آخرین وضعیت تیم فوتبال سپاهان ضمن بیان مطلب فوق گفت: پس از جذب فرشید طالبی، در صدد جذب یک مدافع میانی و یک هافبک دیگر هستیم تا فهرست‌مان را برای فصل آینده ببیندیم. ضمن اینکه با حفظ جانواریو، سزار و سوکای، یک بازیکن آسیایی دیگر هم جذب خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه مهدی کریمیان هم از تیم سپاهان جدا شده، اضافه کرد: علاوه بر کریمیان، رحمان احمدی، هاشیم بیگ زاده، محسن بنگر و سیدجلال حسینی نفرات جدا شده از تیم سپاهان هستند.

مدیر تیم فوتبال سپاهان اصفهان خاطرنشان کرد: از مدیران تازه وارد به فوتبال می‌خواهم که یک کلاس تیمداری برای‌مان بگذارند و به ما یاد دهند چگونه بازیکنان بالای یک میلیارد تومان در کنار بازیکنانی که زیر 500 میلیون می‌گیرند، در کنار هم حضور یافته و هیچ مشکلی هم برایشان پیش نمی‌آید.

خوروش همچنین با اشاره به اینکه علی کریمی اسطوره فوتبال ایران بوده و هر 50 سال یکبار چنین بازیکنی در فوتبال پیدا می‌شود، در پایان گفت: اگر علی کریمی تصمیم بگیرد به سپاهان بیاید، با کمال میل این موضوع را پذیرفته و با آغوش باز این بازیکن بزرگ را می‌پذیریم.

5. 8 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تصویر زیر از برگ قرارداد سال گذشته ی علی کریمی با پرسپولیس برداشته شده است که خالی ماندن قسمت مبلغ قرارداد خیلی چیز ها را اثبات می کند به کسانی که شایعه کرده اند فرمانده ی محبوب ارتش سرخ با پرسپولیس بر سر مسائل مالی به توافق نرسیده.خیر آقایان اشتباه به عرض تان رسانده اند؛این مرد تیمش و عشقش را به دلار نمی فروشد.

7. 11 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

علي كريمي: حضورم در پرسپوليس منتفي شد

ازيكن تيم فوتبال پرسپوليس از عدم حضورش در تيم فوتبال پرسپوليس در فصل آينده خبر داد.

علي كريمي در پايان ديدار تيم ملي فوتبال ايران برابر قطر درباره حضورش در پرسپوليس اظهار كرد: صحبت‌هايي با رويانيان انجام دادم اما او مرا نخواست و حضورم در پرسپوليس منتفي شده است.

كريمي ادامه داد: اميدوارم كه پرسپوليس در فصل آينده موفق شود.

9. 6 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

لیست تمام گردان کلفتان مم.لکت که با کریمی محبوب مردمی مشکل داشتن و این رویانیان هم با ریش طویلش که درامدش به خاطر همین ریش هست و نون ریشش رو میخوره در ادامه این سیاست کریمی را از پرسپولیس جدا کرد

استارت ماجرا:بازی ایران کره مقدماتی جام جهانی 2010 (مچبند سبز کریمی)
    1. جوانفکر مشاور مطبوعاتی رئیس جمهور: کریمی تا نوک بینی خود هم نمیفهمد و مچبند میبندد
    2. روزنامه جوان وابسته به س..پاه : کریمی وسید حسن خمینی با هم گل کوچک بازی میکردند (خطاب به بازی کره)
    3. روزنامه جوان وابسته به س..پاه : کریمی با اهدا پیراهن به کشته شده سال 88 بار دیگر به فتنه گران پاس گل داد
    4. عباس انصاریفرد در برنامه 90: بعد از انکه مشخص شد انصاریفرد در پرسپولیس جایی نخواهد داشتو فهمید که یک بازیچه بیش نبوده تا کریمی رو بنا بر سیاسیت مملکت از پرسپولیس اخراج کنه در برنامه 90 اعلام کرد: متاسفانه هم من هم کریمی رکب خوردیم و گرنه جفتمون دلمون میخواست کریمی تو تیم باشه
    5. سردار آجورلو ریش طویل و ماجرای روزه خواری و پرده دری این مسلمان ظاهرآ عابد که آثار عبادتش با جای مهر سوخته در پیشانیش کاملاً مشهود بود که بازتان این خبر در سایت کیکر و بایر مونیخو خبر گذاری فرانسه و رسانه های عربی منطقه گسترده بود
    6. ماجرای بازوبند تیم ملی که ترابیان قبل اظهار نظر کیروش فرد مورد نظز سیاسان یعنی نکونام رو به عنوان کاپیتان انتخاب کرد
    7. و بالاخره سردار ریش طویل رویانیان که نون ریشش رو میخوره هم کریمی رو که بهترین بازیکن پرسپولیس در فصل قبل بوده رو نمیخواد تا ارادت خودش با بالاتر از خودش رو نشون بده و یک شانه بزرگتر برای شانه کردن ریشش از بالا به عنوان اشیتیون دریافت کند

لعنت بر این فوتبال سیاسی کثیف لجن

11. 8 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

با توجه به اینکه این سناریو از بالا طراحی شده (بچه های بالا که س..ی..ا رو هم میچزونن دیگه کریمی جای خود دارد) همه چیزی قابل پیش بینی هست و اب از اب تکان نخواهد خورد

1- در اولین گام چند سایت وابسته مثل مرجع خبری و مهر و فارس و...با تیتری به نفع سردار مملکت چون کریمی با پرسپولیس به توافق نرسید توپ رو به زمین کریمی میندازن

2- این قضیه در تلوزیون جار زده میشود

3- چند لیدر اوباش در اولین تمرین پرسپولیس با گرفتن چند عدد پول در تمرین کریمی رو پولکی میخوانن

4- به مرور مردم دهن بین فریب میخورن و حرف تلوزیون سایت ولیدر و... رو قبول میکنن

5- کریمی در ان تیمی که هست در برابر پرسپولیس بازی میکند و توسط این لیدرهای اوباش پول بگیر که از بالا بهشون دستور رسیده شعار میشنود

6- دوستان در سراسر سایتها و من جمله همین سایت تحت تاثیر جوو میان علیه کریمی بدو بیراه میگن

این پروسه ای هست که بار ها وبارها اجرا شده و مطمئن باشید با بهترین کیفیت اجرا خواهد شد وبا رفتن کریمی از پرسپولیس اب از اب تکان نمیخورد

... ببینید من کی گفتم

13. 6 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

کریمی: مسئولان باید پاسخگو باشند، امیدوارم شجاعت پذیرش اشتباه را داشته باشند/ تکمیلی

هافبک تیم ملی فوتبال پس از بازی برابر قطر گفت: در این بازی تمام بازیکنان تیم ملی خوب بازی کردن و حرکات بازیکنان در زمین نشان می داد تاکتیک ما چه بود. علی کریمی پس از تساوی بدون گل تیم ملی مقابل قطر گفت: خیلی فشار آوردیم اما آنها با 11 نفر دفاع می‌کردند. متاسفانه نتوانستیم از فرصت‌ها استفاده کنیم و بازی مساوی شد.
    خبرنگاری پرسید اگر بازی شما را کنار بگذاریم چیزی از تیم ملی ندیدیم که کریمی گفت: شما به بازی همه تیم‌ها نگاه کنید، در همین جام ملت‌های اروپا می‌بینید که همه زحمت می‌کشند تا یک تیم گل بزند. آن خبرنگار دوباره پرسید که شما بازی خوبی انجام دادید اما... که کریمی حرف‌های او را قطع کرد و گفت: شما چرا تکرار می‌کنید که من خوب بازی کردم؟ مگر یک و دوها را ندیدید؟ کار تاکتیکی انجام دادیم و وقتی وسط را بسته باشند باید از کناره‌ها حمله کنیم. خیلی از سانترها کوتاه و یا بیش از اندازه بلند بود اما فکر می‌کنم برای بازی بعد وقت زیاد داریم و البته باید قبول کنیم که یکسری‌ها خسته بودند اما بازی به بازی بهتر می‌شویم. کریمی در خصوص اینکه بازی تیم ملی قطر مثل بازی ایران و بحرین سال 2006 بود، گفت: وقت کشی خودش یک نوع تاکتیک است و ما باید آنقدر خوب باشیم که دو ساعت هم وقت کشی کنند، تاثیری نداشته باشد و اتفاقا در همان وقت کشی‌ها نفس بگیریم. وی در خصوص اشکان دژاگه و تاثیرش در تیم ملی گفت: این بازیکن می‌تواند به تیم ملی کمک کند و به گفته خودش مصدوم بود و از لحاظ بدنی شرایط مناسبی نداشت. خبرنگاری در خصوص سیستم بازی تیم ملی که کریمی گفت: 4-3-3 تهاجمی بازی کردیم و به هر حال کادر فنی این بازی را آنالیز می‌کند و ضعف‌های ما را می‌بیند. هافبک تیم ملی ایران در پاسخ به این سؤال که شوچنکو در بازی اوکراین دوندگی زیادی داشت که کریمی حرف او را قطع کرد و گفت:‌ من که بازی اوکراین را ندیدم اما تمام بازیکنان زحمت کشیدند فقط در ضربات آخر کم دقت بودیم. وی افزود: متاسفیم که نتیجه نگرفتیم اما در بازی‌های آینده به خصوص دیدار مقابل لبنان جبران خواهیم کرد. کریمی در خصوص اینکه موقعیت خاصی برای مهاجمان فراهم نشد، گفت: ما باید بیشتر زحمت بکشیم و البته یک سری‌ها تازه به تیم اضافه شدند و همه چیز به زودی حل خواهد شد. هافبک فصل گذشته پرسپولیس در خصوص سقف قراردادها و پول‌هایی که به بازیکنان پرداخت می‌شود،‌ تصریح کرد: ‌باید به اندازه کافی به یک بازیکن پول دهند. اگر کسی زد و بند می‌کند، من نمی‌دانم اما هر بازیکنی پولی بگیرد باید بر اساس معیار باشد و اگر حق او بود نوش جانش. کریمی در خصوص وضعیت پرسپولیس در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی بر آینده‌اش در این تیم گفت: وضعیتم مشخص نشده است. من درخواست‌هايي داشتم كه پذيرفته نشد و طبعا حضورم در پرسپوليس منتفي است. شرایطم را به رویانیان گفتم اما ادامه حضور من منتفی است و آنها می‌توانند هر کسی را که دوست دارند بیاورند. باشگاه این اختیار را دارد که بازیکنان خودش را بگیرد و همانطور که به من جواب رد دادند و ما را نخواستند، این حرف را می‌پذیریم اما امیدوارم بعدها اگر اتفاق‌هایی افتاد شجاعت داشته باشند و اشتباهات را به گردن بگیرند.
    وي افزود: مسئولان پرسپوليس مي‌توانند هر بازيكني كه مي‌خواهند را به اين تيم بياورند اما اميدوارم در آينده پاسخگوي اتفاقات بعدي هم باشند و شجاعت پاسخگويي را داشته باشند و اشتباهات‌شان را گردن افراد ديگري نيندازند. کریمی در پاسخ به این سؤال که آیا شرط شما این بوده که مازیار زارع در تیم بماند گفت: این صحبت از کجا آمده؟ براي پرسپوليس شرط خاصي نگذاشتم و فكر مي‌كنم يك سري از روزنامه‌هايي كه چنين مسائلي را مطرح كردند جوگير شدند و فضاي بازي‌هاي جام ملت‌هاي اروپا روي آن‌ها تاثير گذاشته است. اصلا اين مسائلي كه مي‌گويند نيست.

وی افزود: من صحبتی که کردم شرط نبود و پرسپولیس می‌تواند در هر پستی بازیکنان خود را بگیرد. همه می‌دانند در یکسری پست‌ها بازیکن کم داریم اما اصلا اجباری نیست که بازیکنان معرفی شده را بگیرند بلکه می‌توانند از اروپا بازیکن بیاورند اما اینکه بگویند من شرط گذاشته‌ام درست نیست. فکر می‌کنم سردبیران برخی روزنامه‌ها جوگیر شده‌اند و نمی‌دانند که خبرنگار مطلب را از کجا می‌آورد. امیدوارم حداقل یک بار مطالب آنها را بخوانند و منتشر کنند.

15. 6 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

يعني اينهمه سردار ما رو سر كار گذاشت؟ پرسوليس بدون كريمي به هيچي نميرسه

لعنت به باعث و بانی این بغض

17. 6 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع.چپ و راست نداره فقط دفاع..هافبک وسط هم خوبه
    مربی مورد علاقه
    آقای خاص،کارلو آنجلتی،سر الکس
    بازیکن محبوب
    کریمی،مالدینی،نستا،زیدان افسانه ای ، رونالدو لوییز نا
    اسم واقعی شما
    امین

IranPersepolisMilan

تشکر ها
    246
    تشکر شده 599 در 109 پست

ناموسا کریمی داره میره !!!!!!!!!!!!!! درست بعد بازی ایران و قطر که بازی خیلی کندی رو انجام دادیم رفتم سایت ورزش 3........ گفتن کریمی دیگه پرسپولیس نمیمونه.......... همونجا نزدیک بود سکته رو بزنم نمیگم پرسولیس بدون کریمی هیچی نیست ولی کریمی تو این سن و سالش دیشب دیدین ک چ بازی کرد به نظر سردار نمیتوه مثبت باشه تو تیم یعنی ارزششو نداره ک به پیشنهاداش جواب مثبت بدننننننننننننننننننننن
    پرسپولیس

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

19. 6 کاربر از پست مفید amindash تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع.چپ و راست نداره فقط دفاع..هافبک وسط هم خوبه
    مربی مورد علاقه
    آقای خاص،کارلو آنجلتی،سر الکس
    بازیکن محبوب
    کریمی،مالدینی،نستا،زیدان افسانه ای ، رونالدو لوییز نا
    اسم واقعی شما
    امین

IranPersepolisMilan

تشکر ها
    246
    تشکر شده 599 در 109 پست

perspolis

دوستان بریزید تو سایت پرسپولیس هر کاری میکنید نزارید کریمی بره هر چ قدر میتونید نظر بدید که خیلی ناراحتیت ناراحتیتیونو اونجا بیان کنیددددددددددد
    پرسپولیس

21. 7 کاربر از پست مفید amindash تشکر کرده اند .

صفحه 55 از 78 نخستنخست ... 545535455565765 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع