به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی است.
به گزارش اوج نیوز،بر این اساس نمایندگان استقلال مذاکراتی با دو بازیکم اهل پرتغال و اسکاتلند انجام داده اند.
بازیکن پرتعالی در خط میانی بازی می کند و بازیکن اسکاتلندی مهاجم است.
esteghlali.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در حالیکه چند ساعتی بیشتر به آغاز بازی سرنوشتساز ایران – قطر باقی نمانده است، هواداران تیم استقلال، به دعوت روابط عمومی باشگاه لبیک گفته و برای تشویق و تهییج مردان ملیپوش، عازم ورزشگاه آزادی خواهند شد.
تیمملی، در صورت پیروزی در بازی امشب خود، چند گام بلند، به سوی جامجهانی برخواهد داشت، به همین دلیل استقلالیها که میدانند حضورشان در ورزشگاه تا چه اندازه باعث ازدیاد قدرت و توان روحی مردان تیمملی میشود، به آزادی میروند و یکسره تیم ایران را به پیش میراند تا هم خوب بازی کند و هم خوب برنده شود.
esteghlali.com
لیگ برتر - امیر قلعه نویی در دومین تمرین تیمش بعد از سال ها ، شاهرخ بیانی را در آغوش گرفت./ عکس : نصیر مقدری
به گزارش خبرآنلاین ؛ شاهرخ بیانی عضو کمیته فنی سال گذشته استقلال بعد از سال ها با امیر قلعه نویی رودر رو شد و او را در آغوش گرفت تا روابط نه چندان گرم او با همبازی سابقش دوباره از سر گزفته شود. شاهرخ بیانی از بزرگترین بازیکنان تاریخ 3 دهه اخیر استقلال است که قلعه نویی در وصفش گفت:« آقا شاهرخ کاپیتان ما بوده ، نور چشم ماست.» به این ترتیب احتمالا بیانی هم همچنان به فعالیتش در استقلال ادامه می دهد تا از میان همه اعضای فصل گذشته استقلال تنها این مظلومی و نظری جویباری باشند که به عنوان عوامل ناکامی تیم ، از این ترکیب حذف شده باشند.
esteghlali.com
با وجود آنكه پيش از بازي حساس تيم ملي با قطر جنجال رسانهاي بر سر مصدوميت مدافع استقلال به راه افتاد و به اردوي مليپوشان نفوذ كرد اما پژمان منتظري هيچ مصدوميتي ندارد!
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چندروزي پس از بازي تيم ملي برابر ازبكستان بود كه از سوي برخي منابع عنوان شد كه همسترينگ پاي پژمان منتظري مليپوش تيم استقلال پاره شده و دستكم نياز به چهار تا پنج هفته استراحت دارد.
اين خبر دليلي شد تا علي فتحاللهزاده مديرعامل باشگاه استقلال موضعگيري عليه كارلوس كيروش و كادر پزشكي تيم ملي بگيرد و مدعي شود اگر منتظري پس از احساس درد در پايان نيمه نخست بازي با ازبكستان ديگر به ميدان نميرفت، الان سالم بود. پس از آن هم كيروش اعلام كرد در آينده نزديك بيانيه جامعي را دراين باره منتشر خواهد كرد.
با در نظر گرفتن همه شرايط و احتمال رخداد هر اتفاقي، جاي تاسف است كه چطور با اينكه همواره مديران و مسوولان فوتبال ما دم از منافع ملي و طرفداري نمايندگان فوتبال ايران ميزنند و آن را اولويت هدفهايشان عنوان ميكنند، اما در آستانه بازي حساس تيم ملي برابر قطر چنين هياهوي رسانهاي براي هر موضوع واقعي يا غيرواقعي عليه كادر فني تيم ملي ميگيرند تا اينكه اين موضوع به يكي از بحثهاي اردوي مليپوشان تبديل شد؟! حتي اگر منتظري يا جباري مصدوميت جدي هم داشتند، آيا پس از بازي با قطر فرصت انتقاد نبود؟
از اينكه بگذريم جالب است منتظري روز گذشته (سهشنبه) به طور اختصاصي تمرين كرده و اين بيشك مويد برطرف شدن مصدوميت اوست چرا كه به طور مشخص بازيكني كه همسترينگ پاره كرده باشد، حداقل 25 روز نياز به استراحت دارد. بنابراين آسيبديدگي اين بازيكن چندان جدي نبوده و از طرفي پزشكان تيم ملي در تاييد آمادگي منتظري براي بازي در نيمه دوم ديدار با ازبكستان اشتباهي مرتكب نشده بودند.
دكتر خانلري و دكتر شهاب كه سالهاست درتيم ملي فعاليت ميكنند، درباره اشكان دژاگه كه از سوي پزشكان تيم ولفسبورگ اعلام شده بود دست كم 8 هفته از ميادين دور است اما پس از آزمايشها و اقدامات مستمر پزشكان باشگاه ولفسبورگ و تيم ملي اين مدت به 6 هفته و كمتر از آن كاهش پيدا كرد تا اين مهاجم بتواند چند روزي پيش از بازي با ازبكستان تمريناتش را آغاز و تقريبا بعد از 10 روز در بازي با قطر به ميدان برود.
در نهايت مشخص شد كه هياهوي رسانهاي ايجاد شده بر سر اين موضوع كه تا اين لحظه موضعگيري رسمي كادر پزشكي تيم ملي را همراه نداشته، فايدهاي جز ايجاد دغدغه حاشيهاي در اردوي تيم ملي نداشت، هرچند اگر همسترينگ منتظري پاره هم شده بود نبايد شعارهاي مليگرايانه را فراموش ميكرديم.
esteghlali.com
مدافع راست فصل گذشته تیم فوتبال استقلال اعتقاد دارد این تیم در فصل نقل و انتقالات نیاز زیادی به تقویت نداشته است.
"علی حمودی" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: استقلال با شرایط خوبی فصل را شروع کرده است. بازیکنان خوبی به تیم اضافه شده اند و تغییراتی هم در کادر فنی رخ داده است. خوشبختانه شرایط بهتر از چند هفته قبل است که تکلیف استقلال معلوم نبود و خیلی ها فکر می کردند شرایط تیم ما بحرانی می شود. الان خوشبختانه شرایط خوب است و با آمدن بازیکنان جدید از این هم بهتر هم می شود.
وی با اشاره به اینکه با آمدن قلعه نویی خیلی ها استقلال را قهرمان می دانند افزود: اتفاقا این موضوع خیلی هم به نفع استقلال است. خیلی هم خوب است که هنوز بازیها شورع نشده یک تیم را قهرمان بدانند. این نشان دهنده قدرت استقلال است.
حمودی درباره اینکه چرا استقلال بازیکنان مطرحی را در نقل و انتقالات جذب نکرده ادامه داد: به نظر من استقلال براساس تفکرات قلعه نویی بازیکن گرفته است. ما پارسال تیم خیلی خوبی داشتیم و به همین دلیل نیاز به خریدهای آنچنانی در فصل نقل و انتقالات نبود.
وی گفت: اگر استقلال بتواند بازیکنان اصلی خود را حفظ کند شرایطش از پرسپولیس و بقیه تیمها بهتر خواهد بود. ما با همین تیم و در حالی که تعداد زیادی مصدوم داشتیم توانستیم قهرمان جام حذفی شویم پس استقلال از نظر مهر مشکلی نداشته و امسال هم می تواند یکی از مدعیان اصلی قهرمانی باشد.
حمودی درباره اینکه چرا استقلال هیچ بازیکنی را در جناح راست به خدمت نگرفته، اظهارداشت: من و حیدری پارسال زوج خیلی خوبی را در استقلال تشکیل دادیم و با یکدیگر هماهنگ شدیم. کادرفنی تشخیص داد استقلال در جناح راست نیازی به تقویت ندارد و به همین دلیل بازیکنی نگرفتند.
esteghlali.com
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، جلال طالبی، پیشکسوت فوتبال درخصوص نقل و انتقالات تیم استقلال اظهار داشت: استقلال توانسته بازیکنان خوبی را به خدمت بگیرد. استقلال در سال گذشته بازیکنان توانایی را به خدمت گرفته بود و امیدوارم اکثر آنها حفظ شوند که اگر این مهم اتفاق بیفتد، یک تیم آرمانی بسته خواهد شد. نفرات اگر حفظ شوند و با این بازیکنان اضافه شده، سرمربی میتواند یک تکنیک و تاکتیک خاص را انتخاب کند تا تیم بتواند موفقیتهایش را تکرار کند. استقلال در سال گذشته هم خوب نتیجه گرفت منتهی گرفتار بدشانسی شد.
طالبی درخصوص سرمربی جدید استقلال، امیر قلعهنوعی ادامه داد: آمدن ایشان یک امتیاز مثبت برای باشگاه استقلال است. قلعهنوعی بازیکنان موردنظر را میتواند در کنار یکدیگر قرار بدهد. این تیم میتواند در سطح ایران و آسیا حرفهایی برای گفتن داشته باشد و در سطح آسیا از اعتبار فوتبال ایران و علاقهمندان آن دفاع کند. حضور دکتر فتحالهزاده نقطه قوتی برای تیم است که اجازه ورود حاشیه به تیم را نخواهد داد. امیدوارم رئیس هیات مدیره و اعضای محترم آن نیز همواره حمایت کافی و لازم را از دکتر فتحالهزاده داشته باشند.
esteghlali.com
مدافع جدید تیم فوتبال استقلال تهران در فصل آینده یکی از گزینه های اصلی این تیم برای بستن بازوبند کاپیتانی است.
"امیرحسین صادقی" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: خوشحالم که دوباره به خانه ام برگشتم. پارسال به دلایلی که بعدا می گویم مجبور شدم از استقلال جدا شوم اما در نامه خداحافظی که برای هواداران نوشته بودم گفتم که دوباره برمی گردم. امیدوارم استقلال امسال فصل خوبی را پیش رو داشته باشد و با مدیریت فتح الله زاده و مربیگری قلعه نویی به قهرمانی ایران و آسیا برسد.
وی درباره اینکه آیا فصل آینده کاپیتان استقلال خواهد بود یا نه؟ افزود: اگر به سابقه و قدیمی بودن و حتی تعداد بازی باشد من باید کاپیتان استقلال باشم اما این موضوع زیاد هم جای بحث ندارد. قلعه نویی باید کاپیتان تیمش را برای فصل آینده انتخاب کند و اگر او صلاح بداند من کاپیتان می شوم.
صادقی که 8 سال پیراهن شماره 2 استقلال را برتن کرده درباره شماره اش برای فصل آینده گفت: من به پیراهن شمار ه 2 استقلال علاقه زیادی دارم و دوست دارم بازهم این شماره را بر تن کنم اما برای خسرو حیدری که پارسال این پیراهن را پوشیده احترام قایل هستم. مشکلی نیست و با همفکری این موضوع را حل می کنیم.
وی درباره سابقه درگیری که قبلا با آندرانیک تیموریان داشته اظهارداشت: در جریان دیدار 2سال قبل استقلال و تراکتورسازی درگیری فوتبالی بین من و تیموریان رخ داد که همان موقع حل شد و ما الان مشکلی با یکدیگر نداریم.
مدافع فصل گذشته تراکتورسازی با بیان اینکه هنوز نتوانسته طلبش را از این باشگاه بگیرد، گفت: متاسفانه مسئولان تراکتورسازی جواب تلفن من را نمی دهند. امیدوارم مجبور نشوم از تراکتورسازی شکایت کنم اما اگر پولم را ندهند برایشان خیلی بد می شود.
esteghlali.com
استقلالیها یک ساعت وزنه زدند
خبرگزاری فارس: بازیکنان تیم فوتبال استقلال امروز یک ساعت تمرین وزنه زدن را پشت سر گذاشتند.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، بازیکنان تیم استقلال هر روز صبح باید در مجموعه انقلاب تمرینات بدنسازی خود را پشت سر بگذارند.
این تمرین شامل وزنه زدن در سالن وزنه مجموعه انقلاب است و امروز هم آبی پوشان به مدت یک ساعت در سالن وزنه تمرین کردند.
در این جلسه تمرینی همه بازیکنان حضور داشتند و امیر قلعه نویی نیز با لباس شخصی حاضر شده بود.
تمرین عصر استقلال ساعت 18 در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار می شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
جلسه رسولینژاد، رضایی و قلعهنویی در وزارت ورزش
خبرگزاری فارس: جلسهای سه ساعته بین رئیس هیئت مدیره، عضو هیئت مدیره و سرمربی تیم استقلال در وزارت ورزش برگزار شد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، بین احمد رسولی نژاد رئیس هئیت مدیره باشگاه استقلال، امیدوار رضایی عضو هیئت مدیره و امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان در وزارت ورزش جلسه سه ساعته ای برگزار شد.
ظاهرا این نشست برای بررسی شرایط استقلال در نقل و انتقالات بود. علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه به دلیل اینکه تازه از سفر بازگشته بود و باید به امور نقل و انتقالاتی باشگاه می پرداخت در این جلسه حضور نداشت.
امیر قلعه نویی به دلیل شرکت در این جلسه در تمرین استقلال که 30 دقیقه از آن سپری شده حضور پیدا نکرده است. تمرین ساعت 17:30 آغاز شده است.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
غیبت قلعهنویی در تمرین استقلال
خبرگزاری فارس: تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال در غیاب امیر قلعه نویی برگزار شد.
![]()
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، استقلال از ساعت 17:30 امروز در کمپ اختصاصی این باشگاه تمرینات خود را پیگیری کرد.
در تمرین امروز امیر قلعه نویی به دلیل جلسه با رسولی نژاد و امیدوار رضایی غایب بود و مجید صالح و دیگر اعضای کادر فنی تمرینات آماده سازی را بر عهده داشتند.
* رضا رجبی به همراه شاهرخ بیانی، میرشاد ماجدی و علی شوری از پیشکسوتان این باشگاه تمرین امروز را نظارهگر شدند.
* میرشاد ماجدی که متوجه شده بود خبرنگاران رسانههای گروهی روز گذشته در جایگاه نامناسبی اخبار تمرین استقلال را پوشش دادند امروز از مسئولان کمپ استقلال خواست برای اهالی رسانه صندلیهایی را در فضاهای مناسب قرار دهند تا آنها بتوانند از جایگاه مناسب اخبار استقلال را پوشش دهند. سرپرست تیم استقلال بارها از خبرنگاران در خصوص وضعیت جایگاه آنها سؤالاتی را جویا شد که همین مسئله باعث شد خبرنگاران از وی تشکر کنند.
* بر خلاف یکی دو روز گذشته امروز تماشاگر کمتری در کمپ استقلال حضور پیدا کرده بود. حدود 80 هوادار استقلال در تمرین امروز این تیم حاضر شدند و تعدادی از آنها پارچهای را تهیه و از یکی از روزنامهها انتقاد کرده بودند که میرشاد ماجدی و مرتضی کامرانی رئیس کمپ باشگاه استقلال بلافاصله از مسئولان خواستند این پارچه جمع آوری شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)