باخت هلند واقعا دور از انتظار بود !
هفته قبل هلند با 6 گل تو بازيهاي دوستانه برنده ميشه بعدش! :پ.ن:
علت باخت ديشب رو بد زدن ضربات آخر بود يا بهتره بگم كم دقتي ،شوتهاي خيلي خوبي ميكشيدن اما حيف كه تنها چند ميلي متر تا تغير نتيجه فاصله بود!
خيلي ها امروز از عملكرد ون پرسي انتقاد كردن...
رابين چند تا موقيع خراب كرد مثل همه هم تيمي هاش!جام ملتهاي اروپا تورتمنت كمي نيست و سطحش هم از جام جهاني به مراتب بالا تره طبيعيه بازيكنها عملكرد هميشگي نداشته باشن(كه كم پيش مياد اما هست)مسي،رونالدينيو و خيلي از ستاره ها نميتونن خوب باشن!تازه رابين همچين هم افتضاح نبود.اما خوب نبود چون سيستم 4-2-3-1 بود و رابين هم مهاجم نوك مشخصه كه اين پست تو اين سيستمه هلند نميتونه جواب بده بايد بين سه نفر پشت فوروارد بازي ميكرد و معمولا هم مربي ها بهترين مهاجم هاشون رو به اين پست نميبرن!تا بهتر بشه ازشون استفاده كرد !
دانمارك ،مثه هميشه نبود و كاملا با برنامه بود، نه به خاطر برد هلند پديده شدن بلكه به دليل بازي منظمشون !
و حريف دست و پا بسته اس نبود و اگر خونسردي شون رو حفظ كنن ميتونن جلو آلمان و پرتغال هم نظم بازيشون رو حفظ كنن اما بعيده به نتيجه برسن چون تيم هاي ديگه ي گرو مشكل گل نزدن ندارن!آلمان با وجود گومز حتما نتيجه ميگيره
مورد اصلي بازي دانمارك هلند:
هند محض رو نگرفتن!چرا ؟نگرفتن پنالتي هلند رو نابود كرد
به نظر من بازيكنهايي مثل آرين روبن ،اسنايدر،رابين ون پرسي،آفلاي بازيكنهايي نيستن كه زود كنار بكشن و خودشونو بازنده بدونن !همين بازي ديشب چقدر هلند حمله كرد؟و ميدان داري كرد؟همه تيم متحد بودن به علاوه باوجود ايرادهايي كه از بازي هلند گرفته شد به نظر من تاكتيكهاي هلند خوب بود شايد اين بازي جواب نداد ولي بازيهايي ديگه اي هم هست
آلمان و پرتغال حريف هاي خوبي برا هلند هستن و كار براي هلند جلو اين دو تا تيم راحت تره تا دانمارك (هر كي دليل خواست بگه توضيح ميدم)
آلمان و پرتغال :ذهن خيلي ها به تساوي ميرفت اما اين آلمان بود كه برنده شد و بهتر از پرتغال بودن آلمان كه ديگه پير نيست و پرتغالي كه كريس رونالدو ستاره اشونه ،من دوست داشتم مساوي!چون دانمارك نميتونه جلو آلمان دووم بياره اگه اين اتفاق مي افتاد شانس صعود هلند بالا ميرفت
اين گروه واقعا گروه مرگه اتفاقات اين گروه هيجان بيشتري داره و نتايج بعدي هم بايد جالب باشه
آلمان -هلند رو ديدني ترين بازي گروه مي بينم چون دوتا تيم و مربي با افكار و سبك هاي متفاوت قراره رو در رو بشن ،مطمئنا بايد شاهد يه هلند ديگه بود!هلند مسابقه هاي حساس بهتر بازي ميكنه و انگيزه بازيكنهاش به طرز عجيبي بالا ميرهاينو به عنوان هوادار هميشگي هلند گفتم چون طبيعتشون همينه%