به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توماس مولر هدف جدید اینتر میلان
Fcbayern.ir- مدیران باشگاه اینتر میلان ایتالیا جهت ساختن تیم جدید و رویایی خود بسیاری از ستارگان فوتبال را نشانه رفته اند.آنها در تازه ترین اقدام خود ستاره جوان بایرن مونیخ وتیم ملی آلمان را هدف قرار داده اند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران؛ بعد از اخبار منتشر شده در مدیاهای ایتالیا مدیر برنامه های توماس مولر نیز خبر علاقمندی باشگاه اینتر میلان ایتالیا به موکل خود را تایید نمود واعلام کرد :"بله ما از اینتر یک پیشنهاد خصوصی دریافت کردیم."
توماس مولر از اینکه در بیشتر بازیهای مهم کمتر به بازی گرفته می شود واز او بیشتر به عنوان یک بازیکن جانشین استفاده می شود بسیار ناراحت وناراضیست. او شرط ماندن خود در مونیخ را حضور دائم در ترکیب اصلی عنوان نموده است.
توماس مولر به خبرنگار اسپورت بیلد در محل اردوی تیم ملی آلمان در لهستان می گوید :"من الان تمام تمرکزم را تنها بروی مسابقات یورو قرارداده ام.همه میدانند بایرن باشگاه اصلی من بوده است و در حال حاضر واقعا نمی خواهم به رفتن فکر کنم ولی با توجه به موقعیتی که الان در بایرن دارم نمی توانم به دیگر پیشنهادها گوش ندهم."
او می افزاید :"من جز آن دسته از بازیکنانی هستم که همواره نهایت تلاشم را یرای کمک به تیم انجام میدهم اما از اینکه مرتب در بازیهای مهم نمیکت نشین هستم ناراحتم و نمی توانم ان را قبول نمایم . من واقعا شخص جاه طلبی هستم.
مولر در پایان سخنان اقزود :"ماندن دربایرن مونیخ در تمام عمر خود ؟غیرممکن است بتوانید چنین چیزی را بگویید مگر تا زمان مرگم."
قرارداد توماس مولر با باشگاه بایرن مونیخ تا تابستان سال 2015 می باشد.اینتر میلان به غیر از توماس مولر ، بازیکنانی نظیر نوری شاهین و لاسانا دیارا (رئال مادرید )لاوتزی (ناپولی)ابراهیم افلای (بارسلونا ) را نیز زیر نظر قرار داده است.
fcbayern.ir
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مهاجم با سابقه تیم ملی فوتبال آلمان گفت بهترین هدیه تولد روز تولدم پیروزی دلنشین مقابل پرتغال خواهد بود.
به نقل از کیکر، میروسلاو کلوزه در چند روز گذشته تلاش زیادی در اردوی آمادهسازی ژرمنها برای کسب آمادگی صد در صد درکنار همتیمیهایش داشت. او که روز شنبه همزمان با انجام اولین بازی تیم کشورش در یورو 2012 ، 34 ساله خواهد شد، گفت: کسب پیروزی دلنشین در ابتدای شروع کارمان در جام ملت ها، بهترین هدیه تولد برای من خواهد بود.
مهاجم تیم لاتزیو که در آخرین هفتههای فصل گذشته با مشکل صدمهدیدگی مواجه شد، افزود: وضعیت آمادگی ام خیلی خوب شده و مطابق برنامه پیش می روم. بزرگترین سعادت من این است که دیگر مصدوم نیستم و هیچ دردی احساس نمی کنم.
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ این ملی پوش آلمانی در رقابت های این فصل برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بایرن رقابت سختی با سایر هافبک ها داشت و همین مسئله ممکن است موجب پیوستن او به اینتر شود
هافبک بایرن مونیخ، اعلام کرد در صورتی که مربیان باشگاه جایگاهش در ترکیب اصلی فصل آینده را تضمین نکنند، شاید در تابستان راهی اینتر شود.
این ملی پوش آلمانی در رقابت های این فصل برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بایرن رقابت سختی با سایر هافبک ها داشت و همین مسئله ممکن است موجب پیوستن او به اینتر شود.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" من در حال حاضر تنها روی رقابت های یورو تمرکز کرده ام. همه می دانند که باشگاه من همیشه بایرن است و به همین دلیل من به جدایی فکر نمی کنم اما در حال حاضر در بایرن در شرایطی نیستم که بخواهم سایر پیشنهادها را نادیده بگیرم.
من جزو آن دسته از بازیکنان هستم که با این مسائل حرفه ای برخورد می کنم و می خواهم به تیم کمک کنم. نیمکت نشینی در بازی های بزرگ به طور دائم اصلا برای من جالب نیست. من جاه طلبی زیادی دارم.
ماندن در بایرن تا پایان دوران حرفه ای؟ نمی توانم در حال حاضر چیزی دراین مورد بگویم."
این ستاره 22 ساله تا تابستان 2015 با بایرن مونیخ قرارداد دارد.
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دروازه بان بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان در صحبتهایی اعلام کرد که هر اتفاقی ممکن است در دیدار آلمان-پرتغال رخ دهد
مانوئل نویر دروازه بان تیم ملی آلمان در صحبتهایی از هم تیمی هایش خواسته تا پرتغال را در اولین دیدار تیمشان در رقابتهای مرحله گروهی یورو2012 دست کم نگیرند.
شاگردان یواخیم لو در حالی، مدعی اصلی صعود از گروه بی هستند که باید در اولین دیدار مرحله گروهی شان مقابل پرتغال قرار بگیرند و دراین میان مانوئل نویر به هم تیمی هایش هشدار داده تا برای کسب هر سه امتیاز ممکن دراولین بازی مرحله گروهی، نهایت تلاششان را به کار بگیرند:«امیدوارم که شروع خوبی داشته باشیم؛بدین ترتیب فشاری که بررویمان می آید کمتر خواهد شد. ما می خواهیم موفق شویم.ولی باید در مراحل آماده سازی برای این بازی، فروتن باشیم.»
دروازه بان آلمان در کنفرانسی خبری گفت:« اوضاع آلمان نسبت به سال 2010 تغییرات زیادی کرده.در آن زمان مطمئن نبودم که می توانم دروازه بان شماره یک تیمم باشم.الان خیلی خوشحالم که این مسئولیت برعهده من قرار گرفته است.»
او درادامه درمورد کریس رونالدو گفت:« کریس رونالدو؟ من می گویم که بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین بایرن و رئال،به مصاف میان من و رونالدو مبدل شده بود.ولی من فکر می کنم که اوزیل و خدیرا اطلاعات زیادی راجع من به او داده بودند.»
تیم ملی آلمان در گروه بی این رقابتها با تیمهای هلند، پرتغال ودانمارک همگروه است.
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ماتیوس، کاپیتان سابق تیم ملی آلمان، اعلام کرد تیم یواخیم لوو فاقد یک سوپراستار که بتواند به تنهایی ژرمن ها را به قهرمانی برساند، است.
سرمربی سابق بلغارستان معتقد است مسوت اوزیل کیفیت بالایی دارد اما او را در سطح بازیکنی مانند مسی نمی داند.
او در گفتگو با یورو اسپورت گفت:" من در همیشه در مورد بازیکنانی که بقیه می گویند می تواند به تنهایی تیمش را قهرمان کند، با احتیاط صحبت می کنم. اوزیل کیفیت بالایی دارد و همین طور خدیرا به عنوان هافبک دفاعی.
اما آلمان فاقد یک سوپراستار واقعی مانند مسی است؛ بازیکنی که بتواند به تنهایی سرنوشت بازی را رقم بزند."
ماتیوس سپس در مورد اهمیت باستین شواین اشتایگر برای تیم آلمان صحبت کرد و گفت:" او هنوز به طور کامل مصدومیتش را پشت سر نگذاشته است؛ ضمن اینکه باید ناکامی شکست در فینال چمپیونزلیگ را نیز پشت سر بگذارد. البته او بازیکن عیر قابل جانشین است."
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬دروازه بان سابق منچستریونایتد و تیم ملی دانمارک به تمجید از تیم یواخیم لوپرداخته و درانتظار قهرمانی ژرمنها در رقابتهای یورو2012 است
پیتر اشمایکل، دروازه بان سابق تیم ملی دانمارک و باشگاه منچستریونایتد معتقد است که تیم ملی آلمان در رقابتهای یورو2012 به موفقیت خواهد رسید و معتقد است که ژرمنها با داشتن بهترین ساختار ممکن، برتری ویژه ای نسبت به سایر حریفانشان دارند.
این درحالی است که خیلی ها آلمان را یکی از مدعیان قهرمانی در یورو2012 می دانند و اشمایکل هم با این نظر موافق است. دروازه بان سابق تیم ملی هلند در صحبتهایی به اسپاکس دات کام گفت:« دلایل متعددی است که چرا آلمان را قهرمان یورو2012 می دانم. مهم تر از همه، از خط دفاع گرفته تا خط حمله، آنها روی مهره هایی مثل فیلیپ لام، باستین شواین اشتایگر و ماریو گومز حساب باز کرده اند. این واقعا امتیاز بزرگی است که این تعداد از بازیکنان بایرن مونیخ را در تیمت داشته باشی. من معتقدم که رقابتهای این دوره یورو، رقابت بازی خواهد بود و یکی از بهترین یوروهای تاریخ را شاهد خواهیم بود.هر تیمی به تنهایی این قابلیت را دارد که به مرحله یک چهارم پایانی برسد.»
اشمایکل درادامه به این نکته اشاره کرد که مانوئل نویر، اکنون یکی از بهترین دروازه بانان دنیاست و دراین باره گفت:« نویر در طول رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا، پنالتی های متعددی را مهار کرد که مهمترین و سرنوشت سازترین آن در بازی با مادرید بود. این تنها وقتی ممکن است که کسی از نظر روانی کاملا آماده باشد.»
اودر بخش پایانی صحبتهایش گفت:« نمی دانم که ارین روبن چطور پنالتی اش در بازی فینال را مقابل پترچک از دست داد و اگر بازیکن دیگری جای او بود، این پنالتی را مبدل به گل می کرد یا نه؟ گفتن این واقعا سخت است.»
تیم ملی آلمان در اولین دیدارش در مرحله گروهی یورو2012 مقابل پرتغال قرار خواهد گرفت.
bayern.blogsky.com
شواینی در گفت و گو با مجله «سلامت مردان» در این باره گفت:« از نظر من اسپانیا بهترین تیم حاضر در یورو است. اسپانیایی ها کاری کرده اند که حریفان و هواداران به این باور برسند که انگار اسپانیا با یک بازیکن بیشتر در زمین حضور می یابد. البته این دسته تیم ها هم شکست ناپذیر نیستند.»
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ باستین شواین اشتایگر ستاره خط میانی تیم ملی آلمان معتقد است که اسپانیا بهترین تیم حاضر در رقابتهای یورو2012 است و این تیم را مدعی قهرمانی در این رقابتها می داند؛ او در عین حال باور دارد که اسپانیا تیم شکست ناپذیری نیست و در صحبتهایی به شانس ژرمن ها به موفقیت در این رقابتها اشاره کرده.
این درحالی است که هفت نفر از بازیکنان اسپانیا نامشان را در لیست یازده بازیکن برگزیده امسال تیم منتخب فیفپرو می بینند.
شواین اشتایگر در ادامه صحبتهایش این فرضیه که تیم ملی آلمان برای دست یابی به جام قهرمانی این رقابتها بیش از حد جوان است را نیز رد می کند :« بازیکنان جوان به تیم حس ویژه ای می دهند. با حضور بازیکنان جوان انگیزه ، اراده و روحیه جنگندگی تیم کم نمی شود.آنها اعتماد به نف بیشتری به تیم می دهند. ما با حضور بازیکنان جوان کیفیت بیشتری داریم.»
شواینی معتقد است که برترین ویژگی تیم ملی آلمان این است که با انسجام دفاعی، حمله می کند:« الان ما با انعطاف پذیری و سرعت بیشتری بازی می کنیم.»
شواین اشتایگر 27 ساله یکی از ستاره های تیم یواخیم لو است که با این تیم امیدهای فراوانی به کسب عنوان قهرمانی در یورو دارد. لازم به ذکر است که تیم ملی آلمان در رقابتهای یورو2008 به دیدار فینال رسید و در فینال مغلوب اسپانیا شد. این تیم در جام جهانی 2010 هم عملکرد خیره کننده ای داشت و موفق شد تا با شکست دادن اروگوئه در دیدار رده بندی تیم سوم جهان در آفریقای جنوبی لقب بگیرد.
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ صدراعظم آلمان یکی از طرفداران پروپاقرص ژرمن هاست و دیشب شام را با شاگردان یواخیم لو صرف کرد
آنجلا مرکل صدراعظم فوتبال آلمان عصر روز چهارشنبه به اردوی تیم ملی آلمان رفت و با یواخیم لو و شاگردانش دیدار کرد. این درحالی است که تیم ملی آلمان در حال آماده سازی برای رویارویی با تیم ملی پرتغال در دیدار شنبه شب است
مرکل یکی از طرفداران پرو پا قرص تیم ملی آلمان است و در رقابتهای یورو2008 هم برای تماشای بازیهای تیم ملی کشورش به رقابتهای اتریش و سوئیس رفت. او بارها و بارها هم از اردوی تیم ملی آلمان دیدار کرده که یکی از این دیدارها در سال 2010 صورت گرفت و پیش از دیدار تیم ملی آلمان و ترکیه در برلین، به اردوی ژرمنها رفته و با اوزیل صحبت کرده و عکسی را به یادگار گرفت.
اولیور بیرهوف یکی از مسئولان تیم ملی آلمان هم در صحبتهایی بعد از دیدار مرکل گفت:« خانم مرکل به اردوی تیم آمد و با ما شام خورد وبعد این اردو را ترک کرد.»پر مرتساکر ، مدافع تیم ملی آلمان هم در مورد بازدید خانم مرکل از اردوی تیم ملی آلمان گفت:« این افتخار بزرگی برای ماست.»
bayern.blogsky.com
جواب قاطع لام به مورینیو
Fcbayern.ir-فیلیپ لام کاپیتان تیم فوتبال بایرن مونیخ در واکنش به تمایل مورینیو برای حضور او در رئال مادرید اعلام کرده است که مورینیو ار میخواهد من در تیمش باشم باید در بایرن مونیخ سرمربی گری کند.
به گزارش وب سای رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ فیلیپ لام با اظهار نظر اخیر خود پاسخ روشنی به شایعات اخیر پیرامون علاقه رئال مادرید برای جذبش داد.
لام در یک کنفرانس خبری اعلام کرد:" این که مربی همچون مورینیو از من ستایش میکند واقعا خوب است، در مورد اینکه مورینیو میخواهد من در تیمش بازی کنم باید بگویم که هرگز نمیتوان گفت هرکز این اتفاق ممکن است بیفتد اما تنها در یک صورت این اتفاق خواهد افتاد و آن سرمربی گری مورینیو در بایرن است، من یک قرارداد بلند مدت با بایرن مونیخ دارم و کاملا از بودن اینجا احساس راحتی میکنم."
وفاداری، گوهری کمياب در فوتبال امروز
در پرونده بازيکنان و برای توصيف و ارزشيابی آنها معمولاً از خصوصيات فنی بيشتر استفاده می کنند اما در برخی منابع معتبر مانند سايت گل فاکتوری هم به نام "وفاداریبهباشگاه" هم در نظر گرفته شده است. سومين قسمت پاراگراف به بررسی وفاداری بازيکنان و اهميت آن در سال های اخير بوندس ليگا می پردازد.
FCBayern.Ir - کوروش فروديان
انتقال شينجی کاگاوا از دورتموند به منچستر يونايتد جديدترين و شايد در نوع خود عجيب ترين مورد در بحث وفاداری بازيکنان به باشگاه هايشان در سال های اخير بوندس ليگا بود.کاگاوا در دسته دوم فوتبال ژاپن بازی می کرد که با ترانسفر 350 هزار يورويی به دورتموند آمد و تمام شهرتی که پيدا کرده را مديون دورتموند است اما وقتی صحبت منچستر شد لحظه اي درنگ نکرد و باشگاه را مجبور به ترانسفر کرد. ترانسفر کاگاوا به قدری برای يورگن کلوپ تلخ بود که او در يکی از مصاحبه هايش گفت: بوندس ليگا در ژاپن هيچ ارزشی ندارد! آنها فقط به لاليگا و ليگ برتر علاقه دارند...اين حرف با انکار مدير برنامه های کاگاوا و ديگران روبرو شد اما چيزی از واقعيت کم نکرد. وقتی گوتزه و هوملس که همه تيم های اروپا خواهان آن دو هستند قراردادشان را با دورتموند تمديد می کنند و مهر تائيدی بر پروژه دورتموند می زنند چرا بازيکنانی امثال شاهين و کاگاوا به راحتی باشگاه را ترک می کنند؟ کاگاوا حتی از سرنوشت شاهين عبرت نگرفت که با چشمان گريان سيگنال ايدونا را ترک کرد و گفت بازيکنان جوان دورتموند با هم عهدی نبسته اند که در سال های بعد هم کنار هم باشند! شاهين رفت و يک فصل ضعيف را با رئال تجربه کرد ولی وقتی زمزمه های بايرن را شنيد باز هم اعلام کرد که ميخواهد در مادريد بماند...شايد بعد ها حسرت بخورد که چرا قلب دورتموند بودن را با نيمکت و گاهی سکوهای مادريد عوض کرد...کاگاوا احتمالاً موفق تر از شاهين خواهد بود او جوان است و به راحتی می توانست حداقل دو فصل دیگر در دورتموند بماند و بعد با قیمتی بالاتر برود اما در قلب هواداران ماندن چيزی است متفاوت و غير قابل مقايسه با قهرمانی...شايد پودولسکی اين را خوب بتواند به او توضيح دهد!
بازيکنی مثل پودولسکی خيلی در کلن ماند و منتظر پيشرفت باشگاه شد و وقتی رفت که ديگر انتقادی به او نبود. اما بازيکنانی هم هستند مانند ويدال،اليا، همين کاگاوا و شاهين و ديگران که فقط از باشگاه به عنوان سکوی پرتاب استفاده می کنند و بعد از يک يا دو فصل خوب تيم را ترک می کنند در نقطه مقابل شواينی با تمديد قراردادش با آن شکل اعلام در استاديوم مظهر وفاداری ميشود يا گوتزه و هوملس می شوند محوری که تيم حول آنها ساخته ميشود. نکته کليدی که باشگاه متوجه شده اند اين است که به سختی بتوان تيم را با ستاره های خارجی حفظ کرد و در نهايت اين بازيکنان بومی هستند که عشق و وفاداری به باشگاه برای آنها ارزش و معنی دارد البته آن هم تضمينی نيست ولی حداقل اميد بيشتری هست اين هم ميتواند دليل ديگری برای پروژه برمن و هامبورگ باشد که مدام ستاره هايشان را فروخته اند. ديه گو، اوزيل، ون در وارت، کمپانی، ده يونگ و... شايد اگر اينها بومی همان منطقه بودند شانس ماندنشان بيشتر بود...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)