Design & Developed BY Patira

صفحه 56 از 100 نخستنخست ... 646545556575866 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 991
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

Neww ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد سوم ㋡ ㋡

با سلام خدمت دوستان

با نام و ياد خدا اينجانت Abdollah 202 جلد سوم كمپ دربي رو افتتاح ميكنم .
    البته ميدونم كه خيلي زود اين تايپيكو ايجاد كردم اما بنا به دلايلي كه مرتضي و مهدي ميدونن من مجبور شدم همين الان تايپيك رو باز كنم .

لطفا اول برين جلد دوم رو به اتمام برسونين و بعد تو جلد سوم كمپ پست بدين .

اميدوارم در اين تايپيك :

1- شاهد كل كل نباشيم
    2- كينه و كدورتي بين افراد ايجاد نشه

3- احترام همديگر رو نگه داريم

براي همتون ارزوي موفقيت ميكنم

شاد باشيد و تندرست نه سست
    یه روز خوب میاد ...

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا - تیتو ویلانو
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    صادق

IranBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    2,441
    تشکر شده 2,289 در 454 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LEO JOON نمایش پست ها
    یعنی فقط مسلمونای ایران میرن بهشت؟

یعنی کسی که جرم می کنه مثلا آدم می کشه یا دزدی می کنه، از کسی که داره آخرت خودش رو خراب می کنه و به بقیه ضرری نمی زنه یکیه؟
    یه سوال مردا حجابشون رو رعایت می کنن؟ خود شما حاضری توی چله ی تابستون با لباس آستین بلند و کلاه (که جزء حجاب مرداس) بری بیرون؟
    پس چرا مردایی که حجابشون رو رعایت نمی کنن نمی گیرن؟
    نه کی گفته... مسلمون اگه مسلمون باشه میره بهشت. دین رسمی ایران اسلام هست از نوع شیعه
    دیگر مردا رو نمی دونم ولی خودم رعایت میکنم. در ضمن لباس آستین بلند و کلاه جز حجاب مرد به حساب نمیاد ولازم هم نیست من برا اولین باره که چنین چیزی می شنوم.
    مثلا چه حجابی رو رعایت کنن. همه که به سلامتی شلوار و پیراهن دارن دیگه چی می خوان

3. 4 کاربر از پست مفید spbarcelona تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط leo joon نمایش پست ها
    یعنی دقیقا زندگی نباتی نه؟
    مگه ما گیاه یا بلا نسبت حیوونیم که بهمون زور بگن و برامون تصمیم بگیرن؟قبلا هم گفتم هر چیزی که زور باشه مردم بیشتر به سمت مخالفش کشیده می شن
    حالا به فرض این دوره ی جنگم تموم شد و اونوری هام بدبخت شدن تا قیامت حجاب باید زوری باشه؟اگه 10 سال دیگه ازاد بشه می دونین چه فاجعه ای میشه؟
    و همه اینجا می دونن که ما خیلی چیزا رو می بینیم و خیلی چیزام که از این حرفا مهمتره در خفا انجام می شه
    این طور نیست؟
    دقیقا منظورم من همین زندگی نباتیه.زندگیه از پیش تعیین شده.ببین من نه مخالف دولت هستم نه موافقش.نه مخالف گشت ارشاد هستم نه موافقش ولی به چیزی که فکر میکنم اعتقادم هست و وطنم. تاریخ ثابت کرده بلانسبت شما عامه مردم یک مشت گوسفند تشریف دارن.این رو تاریخ ثابت کرده.هر زمانی که عامه مردم یک تصمیم گرفتن اون تصمیم از بدترین تصمیم های تاریخ زندگیشون بوده.وقتی قسمت اعظم مردم با بدحجابی و تحت تاثیر تهاجم نرم غرب قرار گرفتن حجاب درستی ندارن باید با زور جلوی این تهاجم ایستاد.ببین یک مثال برات میزنم.700 سال پس از ورود اسلام به ایران مردم اجباری برای داشتن حجاب نداشتن اما یک نفر هم بدون حجاب در جامعه نبود به نظرت اونموقع چرا اینطوری بود و الان چرا اینطوریه؟ یعنی اون موقع حجاب کاملا رعایت میشد توسط تک تک افراد ولی الان از هر 10 نفر 8 تاش حجاب درست ندارن.میدونی علتش چیه؟ 700 سال پس از ورود اسلام ایران از قدرت های دنیا بود به عبارتی هیچ کشوری توانایی همچین نفوذ عظیمی در کشور رو نداشت.اونموقع ماهواره ای نبود.اون موقع اینترنتی نبود اونموقع تهاجم نرمی نبود که عقاید مردم رو خراب کنه نتیجه اش این بود که قسمت اعظم مردم مسلمان معتقد بودن بدون اینکه کسی اجبارشون کنه.اما الان به خاطر یک عده دشمن قسمت زیادی از مردم دارن اعتقادشون رو از دست میدن و اسمن مسلمون هستن اما ذاتا دارن حجاب رو زیر پا میذارن و این تازه شروعه کاره.اگه همین الان جلوش گرفته نشه روزی میرسه که ایران از لحاظ عقیدتی تجزیه میشه و با کوچکترین ترقه بازی دیگه ایرانی وجود نخواهد داشت برای همینه که من میگم باید فعلا بازم میگم فعلا زور باشه توی همه جوانب جامعه.

5. 5 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط LEO JOON نمایش پست ها
    اینم برای کسایی که می خواستن دخترا رو بفرستن فضا!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    کی میشه همه زنای کره زمین رو با هم ببرن اون جا و فضا پیماشون پنچر بشه و برنگردن ؟!

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-05-2012 در ساعت 21:41

7. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گوآردیولا
    بازیکن محبوب
    تمام بارسایی ها به خصوصLM

ArgentinaBarcelonaArsenal

تشکر ها
    1,752
    تشکر شده 1,972 در 382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    خیلی دوست دارم جوابتو بدم ولی قسمت 30یا30یش زیاده و صلاح نیست !

قسمت قرمز رنگ رو ارجاع میدم به جوابی که به پست رسول دادم ! اگر دوست داشتین میتونم به صورت خصوصی جواب بدم !
    قسمت سبز رنگ : نفس یه انسانه که همیشه گفته میشه باید افسار نفستو دستت داشته باشی تو افسار زندگیتو دستت بگیری ! پس این دلیل قانع کننده نیست !

مشخصا اولین مرجع و اصلی ترین خانوادس ! حالا چجوری این خانواده می تونه جلوی اعضاشو بگریه تو این زمونه که موبایل ، ماهواره ، اینترنت و هزار وسیله دیگه هستند که کار رو برای خانواده به شدت مشکل می کنه چون کنترل اینا یه جورایی به سمت محال بودن میل می کنه !
    بعدش هم مدرسه ! کافیه مدرسه ای که ما می رفتیم رو با مدارس الان و میزان آزادی مدیران و معلمان تو کنترل بچه ها مقایسه کنید !

اسلام رو زیر سوال نبرین ! خیلی جالب نیست که دلیل تفاوت رو اینجا بیان کنیم و روش بحث کنیم !
    ممنون از جواباتون

فکر کنم اگه دوستان موافق باشن این بحث رو تموم کنیم بهتره
    کدورت پیش می آد

9. 5 کاربر از پست مفید LEO JOON تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط leo joon نمایش پست ها
    فکر کنم اگه دوستان موافق باشن این بحث رو تموم کنیم بهتره
    کدورت پیش می آد
    فک نکنم کسی از بحث ناراحت شده باشه چون تو هیچ پستی به هیچ شخصی توهین نشده ! حالا اگر کسی حرفی نداره بحث رو تموم می کنیم ولی شاید بازم کسی نظر دیگه ای داشته باشه !

11. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گوآردیولا
    بازیکن محبوب

تشکر ها
    1,752

هر چند دوست نداشتم بحث رو ادامه بدم اما نشد!

نقل قول نوشته اصلی توسط spbarcelona نمایش پست ها
    نه کی گفته... مسلمون اگه مسلمون باشه میره بهشت. دین رسمی ایران اسلام هست از نوع شیعه
    دیگر مردا رو نمی دونم ولی خودم رعایت میکنم. در ضمن لباس آستین بلند و کلاه جز حجاب مرد به حساب نمیاد ولازم هم نیست من برا اولین باره که چنین چیزی می شنوم.
    مثلا چه حجابی رو رعایت کنن. همه که به سلامتی شلوار و پیراهن دارن دیگه چی می خوان

شما معلومه پسرای بدحجاب ایرانی رو ندیدین

دقیقا منظورم من همین زندگی نباتیه.زندگیه از پیش تعیین شده.ببین من نه مخالف دولت هستم نه موافقش.نه مخالف گشت ارشاد هستم نه موافقش ولی به چیزی که فکر میکنم اعتقادم هست و وطنم. تاریخ ثابت کرده بلانسبت شما عامه مردم یک مشت گوسفند تشریف دارن.این رو تاریخ ثابت کرده.هر زمانی که عامه مردم یک تصمیم گرفتن اون تصمیم از بدترین تصمیم های تاریخ زندگیشون بوده.وقتی قسمت اعظم مردم با بدحجابی و تحت تاثیر تهاجم نرم غرب قرار گرفتن حجاب درستی ندارن باید با زور جلوی این تهاجم ایستاد.ببین یک مثال برات میزنم.700 سال پس از ورود اسلام به ایران مردم اجباری برای داشتن حجاب نداشتن اما یک نفر هم بدون حجاب در جامعه نبود به نظرت اونموقع چرا اینطوری بود و الان چرا اینطوریه؟ یعنی اون موقع حجاب کاملا رعایت میشد توسط تک تک افراد ولی الان از هر 10 نفر 8 تاش حجاب درست ندارن.میدونی علتش چیه؟ 700 سال پس از ورود اسلام ایران از قدرت های دنیا بود به عبارتی هیچ کشوری توانایی همچین نفوذ عظیمی در کشور رو نداشت.اونموقع ماهواره ای نبود.اون موقع اینترنتی نبود اونموقع تهاجم نرمی نبود که عقاید مردم رو خراب کنه نتیجه اش این بود که قسمت اعظم مردم مسلمان معتقد بودن بدون اینکه کسی اجبارشون کنه.اما الان به خاطر یک عده دشمن قسمت زیادی از مردم دارن اعتقادشون رو از دست میدن و اسمن مسلمون هستن اما ذاتا دارن حجاب رو زیر پا میذارن و این تازه شروعه کاره.اگه همین الان جلوش گرفته نشه روزی میرسه که ایران از لحاظ عقیدتی تجزیه میشه و با کوچکترین ترقه بازی دیگه ایرانی وجود نخواهد داشت برای همینه که من میگم باید فعلا بازم میگم فعلا زور باشه توی همه جوانب جامعه.
    تا کی؟
    خدا به مردم عقل داده هرکسی خودش باید برای خودش تصمیم بگیره، نتیجشم اینه که همه در ظاهر از بهتریت مومنای خدا هستن ولی در باطن...
    به نظر من دلیل این که اون زمان مردم همه حجاب داشتن این بوده که حجاب برای مردم ممنوع بوده

13. 5 کاربر از پست مفید LEO JOON تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط flavia نمایش پست ها
    فلسفه ی به وجود اومدن حجاب چی بود؟!؟!

چون همونطور که میدونین اوایل اسلام...
    تا کی؟
    خدا به مردم عقل داده هرکسی خودش باید برای خودش تصمیم بگیره، نتیجشم اینه که همه در ظاهر از بهتریت مومنای خدا هستن ولی در باطن...
    به نظر من دلیل این که اون زمان مردم همه حجاب داشتن این بوده که حجاب برای مردم ممنوع بوده
    من منظور شما رو فهمیدم هر دوی شما به نوعی میخوایید بگید عقل انسان میتونه جای مذهبش باشه.یعنی من فکر میکنم همیشه به فکر خدا هستم دیگه برا چی نماز بخونم؟ من بهداشتی ترین وسائل رو برای پاکسازی خودم دارم غسل دیگه لازم ندارم.من که منحرف نمیشم پس اشکال نداره دختر همسایه مون برهنه بیاد تو خیابون.من که از خودم بیخود نمیشم اشکال نداره یکم مشروب بخورم.
    اینطور فکر کردن مسلک غربی هاست.مکتب رئالیسم اینطور مسائلی رو مطرح میکنه.هر دوی شما میخوایید عقلتون رو بذارید جای مذهبتون.یک ریز هم گیر دادید به این مبحث اسلام که تاکید میکنه بر عقل انسان.به نظر من این بحث نباید ادامه پیدا کنه چون من اصلا نمیتونم باهاتون بحث کنم چون اصلا بحث ما از ریشه خرابه شما چیزی رو قبول دارید که فکر کنم من اصلا قبول ندارم پس بحث به جایی نمیرسه.

15. 6 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

کاربر محروم

تشکر ها
    3,237
    تشکر شده 1,130 در 210 پست

باشه بحث نکنیم....من اصراری ندارم...

ولی ممنون میشم تا وقتی نظر و عقاید منو کامل نمیدونین راجع به عقیده و مسلکم قضاوت نکنید...

17. 5 کاربر از پست مفید flavia تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گوآردیولا
    بازیکن محبوب

تشکر ها
    1,752

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    من منظور شما رو فهمیدم هر دوی شما به نوعی میخوایید بگید عقل انسان میتونه جای مذهبش باشه.یعنی من فکر میکنم همیشه به فکر خدا هستم دیگه برا چی نماز بخونم؟ من بهداشتی ترین وسائل رو برای پاکسازی خودم دارم غسل دیگه لازم ندارم.من که منحرف نمیشم پس اشکال نداره دختر همسایه مون برهنه بیاد تو خیابون.من که از خودم بیخود نمیشم اشکال نداره یکم مشروب بخورم.
    اینطور فکر کردن مسلک غربی هاست.مکتب رئالیسم اینطور مسائلی رو مطرح میکنه.هر دوی شما میخوایید عقلتون رو بذارید جای مذهبتون.یک ریز هم گیر دادید به این مبحث اسلام که تاکید میکنه بر عقل انسان.به نظر من این بحث نباید ادامه پیدا کنه چون من اصلا نمیتونم باهاتون بحث کنم چون اصلا بحث ما از ریشه خرابه شما چیزی رو قبول دارید که فکر کنم من اصلا قبول ندارم پس بحث به جایی نمیرسه.

منظور من رو کامل اشتباه برداشت کردین من میگم آدم عقل داره و می تونه ازش استفاده کنه ولی نه این که اسلام رو بزنه کنار من خودم یه مسلمونم و شیعه و بهش افتخار می کنم ولی شما که میگین باید زوری مردم رو به این طرف بکشونن اشتباس
    همین

19. 7 کاربر از پست مفید LEO JOON تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

میخواستم چند تا نقل قول بزنم و جواب بدم که دیدم بچه ها صلاح رو بر پایان بحث می دونند ما هم تسلیم و تابع جمع !
    ولی امتحان امروز خیلی بد بود !

21. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

صفحه 56 از 100 نخستنخست ... 646545556575866 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)