دين محمدي: ترجيحا فتح‌الله زاده را برگردانيد

پيشکسوت استقلال با انتقاد از وضعيت مديريتي اين باشگاه گفت: اميدوارم هيات مديره در اين مقطع حساس هرچه سريع‌تر تصميمش را بگيرد و ترجيحا فتح‌الله‌زاده را برگرداند.

سيروس دين‌محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره وضعيت آشفته مديريتي در باشگاه استقلال و ضررهايي که ممکن است تيم استقلال از اين ناحيه متحمل شود، اظهار کرد: به جرات مي‌توانم بگويم اکثر بازيکنان دوست دارند در دو تيم بزرگ استقلال و پرسپوليس بازي کنند، اما بايد شرايط براي حضور بازيکنان خوب و بزرگ در اين تيم‌ها فراهم باشد. متاسفانه شرايط فعلي مديريتي در باشگاه که هنوز تکليف آن مشخص نشده، ممکن است ضررهايي را متوجه استقلال کند.

وي افزود: در فصل نقل و انتقالات باشگاه‌ها با يکديگر رقابت جدي در جذب بازيکنان خوب دارند و هيچ کدام فرصت را از دست نخواهند داد هرچند معتقدم اکثر بازيکنان ستاره و خيلي خوب در اواخر فصل نقل و انتقالات باشگاه‌شان را انتخاب مي‌کنند که اين مي‌تواند دلايل مختلفي چون دريافت پيشنهادات مالي بهتر، گرفتن رضايت‌نامه از تيم قبلي و... داشته باشد اما خب ثبات مديريت در يک باشگاه بر اطمينان خاطر آن بازيکنان مي‌افزايد.

دين محمدي تاکيد کرد: اميدوارم هيات مديره باشگاه استقلال هر چه زودتر در اين مقطع حساس تکليف مديريت اين باشگاه را روشن کند. پيش‌بيني مي‌کنم اين هفته چنين انتخابي صورت بگيرد و اميدوارم علي فتح‌الله‌زاده بار ديگر به استقلال بيايد. فکر مي‌کنم در اين شرايط مي‌تواند تيم را به خوبي مديريت کند چرا که سابقه قرار گرفتن در چنين شرايطي را دارد. از طرفي با شناختي که از امير قلعه‌نويي دارم، مي‌دانم که او به خوبي متوجه است کدام بازيکنان خوب را جذب کند. قلعه‌نويي هر ساله در هر تيمي که بوده بازيکنان خوبي را به خدمت گرفته است.

اين پيشکسوت استقلال درباره بازيکناني که مي‌بايست فصل آينده در اين تيم حضور داشته باشند، خاطرنشان کرد: اميدوارم بازيکناني در استقلال بمانند که واقعا دل‌شان با اين تيم باشد و استقلالي باشند. خوشبختانه ديگر مثل سال‌هاي گذشته نيست که به يک بازيکن بگويند به خاطر ارزش پيراهن تيم‌هاي بزرگي چون استقلال و پرسپوليس مبلغي پايين‌تر از پيشنهادهاي مالي ديگر باشگاه‌ها قرارداد ببند. پرسپوليس و استقلال هم الان به اندازه ساير باشگاه‌ پول مي‌دهند تا نفرات خوبي را بگيرند.

وي در پايان گفت: الان شرايط سخت است و فکر مي‌کنم تا حدي هم به خاطر مسابقه‌هاي تيم ملي نقل و انتقال بازيکنان بزرگ به تاخير افتاده است. اميدوارم تا کار نقل و انتقالات ستاره‌ها به صورت جدي آغاز نشده، تکليف مديريت استقلال هم مشخص شود و هيات مديره خيلي سريع تصميم خودش را بگيرد.