Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 224

Threaded View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

تعصب كه چيز بدي نيست ! ولي تعصب كوركورانه به شدت بد هست !
    بعضي ها توقع دارند اسپانيا همون كاري رو بكنه كه بارسا ميكنه ! دلبوسكه همون كاري رو بكنه كه گوارديولا كرد ! اسپانيا همون جوري بازي كنه كه بارسا بازي ميكنه ! خب من ديگه در اين مورد حرفي ندارم !
    جالبه ! من ميگم از سسك نبايد تو خط حمله استفاده بشه و كسي مياد ميگه بايد استفاده بشه ! چيزي كه مشخص هست دلبوسكه سرمربي اسپانيا هست و يكي از بهترين هاي جهان ! با شرايط تيم و بازيكنان هم به خوبي اشنا هست و مطمئنا نظر او از ما معتبر تر خواهد بود ! حالا ميگن اگه سسك تو خط حمله بازي نكنه نشانه ترسو بودن دلبوسكه هستيعني در هر سورت ايشون اشتباه نكرده ! اگه از سسك استفاده بشه كه دلبوسكه ترسو نيست و حرف ايشون درست هست ! اگه هم استفاده نشه بازم حرف ايشون درست هست چون دلبوسكه ترسو بوده و كاري كه ايشون دوست داشته رو انجام نداده عجب شرت بندي باحالي
    لطفا ادامه نديد چون من تا جايي تو بحث با كسي شركت ميكنم كه احساس كنم ميتونه با منطق نظر بده در غير اين صورت .......
    اما در تاييد حرفهاي مرتضي بايد بگم اسپانيا جايگذينهاي خوبي واسه مصدومينش داره ! هم تو دفاع و هم تو حمله !
    در كل يه چيز ميخوام بگم و ختم اين بحث ! نظرات من و شما و .... بقيه افراد اين سايت ميتونه در حد خودش درست باشه ! ولي مثلا من نميتونم بگم انگليس بايد مثل منسيتي يا يونايتد بازي كنه تا قهرمان بشه ! يعني نبايد نظرات به طور مطلق باشه ! هر مربي تفكرات خاص خودش رو داره !

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع