Design & Developed BY Patira

صفحه 5 از 23 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 224
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

پیش فرض بحث و تبادل نظر هواداران تیم ملی اسپانیا

به نام خدا

بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.

2. 8 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

تشکر ها
    3,237
    تشکر شده 1,130 در 210 پست

موافقم... باید دید دلبوسکه چه میکنه...واقعا امیدوارم بتونه به حملمون سرو سامون بده...قهرمان جام جهانی نباید تیم ملی چینو به زور ببره...
    سولدادو که کلا منتفی شد..که البته من واقعا دوست داشتم دعوت بشه...چون تو بازیهای قبلی واقعا خوب بود...
    پدرو با اینکه فصل خوبی نداشت ولی اخرا خوب خودشو نشون داد و امیدورام بتونه تو تیم ملی هم موثر باشه...

من که خودم طرفدار اسپانیام و از خدامه بازیکنا بتونن جای ویا و پویولو پر کنن و حتی خیلی بهتر از اونا عمل کنن...
    چه بازیکنایی که جاشون وایمیسن بارسایی باشن چه رئالی چه از تیمای دیگه...در حال حاضر اون چیزی که برام مهمه موفقیت تیم ملیه...

اینکه تغییر پست هافبک به مهاجم موفقیت امیزه یا شکست میخوره هم باید در عمل دید...
    من خودم وقتی فابرگاس اومد جای مهاجم واقعا نگران بودم ولی دیدیم که خوب جواب داد...
    حالا تو تیم ملیو نمیدونم...

تعصب؟!؟!؟ دقیقا کجاش متعصب بودم؟!؟!

4. 5 کاربر از پست مفید flavia تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط flavia نمایش پست ها
    موافقم... باید دید دلبوسکه چه میکنه...واقعا امیدوارم بتونه به حملمون سرو سامون بده...قهرمان جام جهانی نباید تیم ملی چینو به زور ببره...
    سولدادو که کلا منتفی شد..که البته من واقعا دوست داشتم دعوت بشه...چون تو بازیهای قبلی واقعا خوب بود...
    پدرو با اینکه فصل خوبی نداشت ولی اخرا خوب خودشو نشون داد و امیدورام بتونه تو تیم ملی هم موثر باشه...

من که خودم طرفدار اسپانیام و از خدامه بازیکنا بتونن جای ویا و پویولو پر کنن و حتی خیلی بهتر از اونا عمل کنن...
    چه بازیکنایی که جاشون وایمیسن بارسایی باشن چه رئالی چه از تیمای دیگه...در حال حاضر اون چیزی که برام مهمه موفقیت تیم ملیه...

اینکه تغییر پست هافبک به مهاجم موفقیت امیزه یا شکست میخوره هم باید در عمل دید...
    من خودم وقتی فابرگاس اومد جای مهاجم واقعا نگران بودم ولی دیدیم که خوب جواب داد...
    حالا تو تیم ملیو نمیدونم...

تعصب؟!؟!؟ دقیقا کجاش متعصب بودم؟!؟!
    منظورم از تعصب بيشتر واسه پست قبلتر از شما بود ! من اينو قبول دارم كه شما موفقيت اسپانيا رو دوست داريد! ولي تعصب واسه اين گفتم كه شايد اختلافات باشگاهي باعث شده بعضي هواداران از عدم حضور بازيكنان تيمشون در تيم ملي خوشحال باشند ! حتي خود پويول و ويا هم الان ناراحت هستند به خاطر اين مسئله ولي .... در هر صورت اين هم سليقه اي هست و نميشه بهش ايراد گرفت !
    در كل من منظورم از تعصب واسه شما نبود
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

6. 6 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

حالا من هرچی میگم میگید متعصبانه بحث میکنی ولی معمولا اخرش همین حرفای متعصبانه درست در میاد.فوتبال قرن جدید فوتبال بدونه پسته.فوتبالیه که هیچ کس غیر از دروازه بان پست ثابتی نداره.فوتبال جدید فوتبالیه که تمام زمین رو بازیکن هایی با خصوصیات هافبک میپوشونن اونا هم دفاع میکنن هم حمله.حالا حتما میگید چون بارسایی هستم میگم سسک بره نوک حمله در حالی که حقیقت اینه که فوتبال پیروز فوتبالی هست که پست ها رو حذف کنه و از همه بازیکن ها در همه جای زمین استفاده کنه یعنی هیچکس نه مهاجم نوک هست نه دفاع وسط.خواهیم دید که ایا سسک در اینده در پست مهاجم بازی میکنه یا هافبک.البته اگه دلبوسکه جرات داشته باشه توی بازی های حساس یورو این ریسک رو بپذیره اما یک ضرب المثل هست که میگه توی فوتبال جایی برای ترسو ها نیست.دلبوسکه با این وضعیت باید ریسک کنه و فوتبال قرن جدید رو بپذیره و من حاظرم شرط ببندم اگه از این سبک استفاده کنه پیروز مطلق تمام بازی ها خواهد بود.

8. 3 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط manutd نمایش پست ها
    من كه طرفدار اسپانيا نيستم ولي در جواب بعضي ها بايد بگم اسپانيا حتي در غياب ويا هم مهاجمان بسيار خوبي داره

ويا بازيكن خوبي هست ولي نميشه كاريش كرد و مصدوم شده ! ولي سولدادو , تورس و نگردو و ... مهاجمين بسيار خوبي هستند ! مخصوصا تورس كه اگه بهش ميدون داده بشه تا اعتماد به نفسشو به طور كامل بدست بياره واقعا واسه هر تيمي خطرناك ميشه !
    استفاده از هافبكها در نوك حمله باعث ميشه الارقم خلق موقعيت هاي زياد گل كمي به سمر برسه ! اگه اين شيوه ( استفاده از هافبك تو نوك حمله ) تو يه تيم باشگاهي تا حدودي جواب داده به خاطر هماهنگي زيادشون بوده ولي تو تيم ملي شرايط فرق ميكنه !
    در كل به نظرم اين بهترين نسل تاريخ اسپانيا هست و ميشه 2 تيم خوب از همين بازيكنان فعلي راهي بازيها كرد . پس مصدوميت چند بازيكن نميتونه تاثير كلي روي عملكرد تيم بزاره ! مگر مسائل تاكتيكي باعث شكست تيم بشه !
    ویا واقعا بهترین تموم کننده اسپانیا بود و نمیشه منکره توانایی های بالاش تو بحث گلزنیش شد و قطعا جاش خالیه اما ویا هم قبل از مصدومیت تو افت بود و اون ویا سال 2010 نبود
    پویول هم همینطور اما نقشش باید اذعان کرد از ویا هم مهمتر بود
    اما دیگه نداریمشون و نمیشه کاریش کرد

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    یعنی مصدومیت 2 بازیکن که مجموعا 3 گل فوق حساس در جام جهانی زدن تاثیری در روند بازی ها نداره یا لاالعجب. یعنی نبود ویا پویول هیچ اهمیتی نداره. Lagh::.واقعا موندم کدوم شکلک رو بذارم خنده یا تعجب.خب وقتی یک تیم ملی اقای گلش رو از دست میده وقتی یک تیم بهترین دفاع وسطش رو از دست میده این یعنی اصلا مهم نیست جانشینش وجود داره. خب مثلا جانشین ویا کیه؟ تورس که تو کل دو فصل قبل زیر 10 تا گل زد؟ یا مثلا نگردو که استاد تک به تک خراب کردنه؟ سولدادو هم که اصلا دعوت نشده.جانشین پویول هم حتما اربلوا هست که خود طرفداراش میگن استاد سوتی دادنه.یا شاید البیول جانشین خوبی باشه برای پویول.دوست عزیز الان خلاء ی که تو خط حمله و دفاع اسپانیا به وجود اومده به این راحتی ها قابل جبران نیست.یا باید دلبوسکه فوق العاده تاکتیکی عمل کنه یا باید قید یورو رو بزنه چون الان عملا هیچ جانشینی ندارن دو بازیکن مصدوم تیم اسپانیا.
    درمورد مهاجم نوک هم بگم که لااقل یک هافبک مثل سسک از مجموعه دو کاندیدای جانشینی ویا بیشتر گل زده این خودش خیلی چیزا رو ثابت میکنه.اگه نقش ویا و پویول رو فراموش کردید میگم که تو جام جهانی تا قبل از فینال 2 گل از ویا و یک گل از پویول اسپانیا رو بعد از بازی های گروهی به فینال فرستاد.
    شهریار خان نمیدونم چه اصراریه اینقد به همه چی بارسلونایی نگاه میکنی
    داداش این تیم ملی!!!!!!!!!!!!!!
    درسته نبود ویا و به خصوص پویول ضربه خیلی بزرگیه اما اسپانیا اینقد توانمند هست که جایگزین های مناسب داشته باشه پس دیگه نباید غصه نداشتن برخی ها رو خورد در عوض باید به جانشینان انگیزه داد
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    حالا من هرچی میگم میگید متعصبانه بحث میکنی ولی معمولا اخرش همین حرفای متعصبانه درست در میاد.فوتبال قرن جدید فوتبال بدونه پسته.فوتبالیه که هیچ کس غیر از دروازه بان پست ثابتی نداره.فوتبال جدید فوتبالیه که تمام زمین رو بازیکن هایی با خصوصیات هافبک میپوشونن اونا هم دفاع میکنن هم حمله.حالا حتما میگید چون بارسایی هستم میگم سسک بره نوک حمله در حالی که حقیقت اینه که فوتبال پیروز فوتبالی هست که پست ها رو حذف کنه و از همه بازیکن ها در همه جای زمین استفاده کنه یعنی هیچکس نه مهاجم نوک هست نه دفاع وسط.خواهیم دید که ایا سسک در اینده در پست مهاجم بازی میکنه یا هافبک.البته اگه دلبوسکه جرات داشته باشه توی بازی های حساس یورو این ریسک رو بپذیره اما یک ضرب المثل هست که میگه توی فوتبال جایی برای ترسو ها نیست.دلبوسکه با این وضعیت باید ریسک کنه و فوتبال قرن جدید رو بپذیره و من حاظرم شرط ببندم اگه از این سبک استفاده کنه پیروز مطلق تمام بازی ها خواهد بود.
    حرفات درسته اما داداش مهاجمایی که داری در موردشون صحبت میکنی کسایی مثه نگردو،تورس،لورنته،پدرو
    اینا واسه خودشون تو تمام کنندگی یدی طولا دارن و اینطور نیس که یه مهاجم شش دونگ دیگه نداشته باشیم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

تعصب كه چيز بدي نيست ! ولي تعصب كوركورانه به شدت بد هست !
    بعضي ها توقع دارند اسپانيا همون كاري رو بكنه كه بارسا ميكنه ! دلبوسكه همون كاري رو بكنه كه گوارديولا كرد ! اسپانيا همون جوري بازي كنه كه بارسا بازي ميكنه ! خب من ديگه در اين مورد حرفي ندارم !
    جالبه ! من ميگم از سسك نبايد تو خط حمله استفاده بشه و كسي مياد ميگه بايد استفاده بشه ! چيزي كه مشخص هست دلبوسكه سرمربي اسپانيا هست و يكي از بهترين هاي جهان ! با شرايط تيم و بازيكنان هم به خوبي اشنا هست و مطمئنا نظر او از ما معتبر تر خواهد بود ! حالا ميگن اگه سسك تو خط حمله بازي نكنه نشانه ترسو بودن دلبوسكه هستيعني در هر سورت ايشون اشتباه نكرده ! اگه از سسك استفاده بشه كه دلبوسكه ترسو نيست و حرف ايشون درست هست ! اگه هم استفاده نشه بازم حرف ايشون درست هست چون دلبوسكه ترسو بوده و كاري كه ايشون دوست داشته رو انجام نداده عجب شرت بندي باحالي
    لطفا ادامه نديد چون من تا جايي تو بحث با كسي شركت ميكنم كه احساس كنم ميتونه با منطق نظر بده در غير اين صورت .......
    اما در تاييد حرفهاي مرتضي بايد بگم اسپانيا جايگذينهاي خوبي واسه مصدومينش داره ! هم تو دفاع و هم تو حمله !
    در كل يه چيز ميخوام بگم و ختم اين بحث ! نظرات من و شما و .... بقيه افراد اين سايت ميتونه در حد خودش درست باشه ! ولي مثلا من نميتونم بگم انگليس بايد مثل منسيتي يا يونايتد بازي كنه تا قهرمان بشه ! يعني نبايد نظرات به طور مطلق باشه ! هر مربي تفكرات خاص خودش رو داره !

14. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

دوست عزیز باز داری حرف من رو تحریف میکنی.من نگفتم اثبات ترسو بودن دل بوسکه استفاده نکردن از سسک هست.من در مورد سبک بازیش گفتم.اره بازم میگم اگه از سبک فعلی تو یورو استفاده کنه اونم با این پتانسیل های بالایی که داره یعنی ترسو هست و نتونسته از پتانسیل تیمش استفاده کنه.قابل توجه شما این سبک تو بارسا جواب نداد چون اگه جواب میداد الان بارسا قهرمان لیگ قهرمانان بود اما همه دیدیم که پپ نتونست این سبک رو پیاده کنه اما به نظر من پتانسیل اسپانیا به مراتب بیشتر از بارساست و میتونه این سبک رو پیاده کنه.منظورم من استفاده از سسک در پست حمله نیست بلکه حذف پست کل بازیکنهای زمین.واقعا حیفه تیمی با پتانسیل های اسپانیا به سبک سال 1900 فوتبال بازی کنه.

16. 2 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

manutd

با اين اوضاع فدراسيون فوتبال اسپانيا بايد به فكر جانشين واسه دلبوسكه باشه چون واقعا نميتونه از پتانسيلهاي اسپانيا استفاده كنه و تو چند سال اخير فقط تونسته يه يورو و يه جام جهاني رو بدست بياره اصلا خوب نتيجه نگرفته چون به سبك 1900 بازي كرده ! خيلي از كاربران اين فروم هم اگه جاي دلبوسكه بودند بهتر ارنج ميكردند !
    خواهش ميكنم ادامه نديد كه فوتبال اسپانيا ناچار به تغييرات گسترده در كادر فني تيمش ميشه

راستي يه چي ديگه!

وقتي كساني از مصدوميت بازيكنان باشگاهشون به خاطر نرسيدن به يورو و قرار نرگفتن در تركيب اسپانيا خوشحال هستند ديگه تا تهش بخونيد! اين بحث به بيراهه ميره

ویرایش توسط ManUtd : 06-05-2012 در ساعت 11:42

18. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

بحث سر جانشین ویا و پویول هست که به نظر من میتونن پیدا کنن شاید اون توانایی رو نداشته باشن ولی میتونن جوابگوی اسپانیا باشن هرچند جایگزین کردن فردی در پست پویول به مراتب سخت تر از ویا هست شما کافیه یورو قبلی رو بیاد بیارین که ویا از نظر گلزنی آمار خیلی خوبی داشت و همون گل هایی که در مرحله گروهی زد فک کنم 4تا بود باعث شد آقای گل بشه ولی در مراحل حذفی که در مقابل ایتالیا در ضربات پنالتی برنده شدن و در مقابل روسیه فک کنم که میخواست ضربه آزاد بزنه و بعد از ضربه مصدوم شد و بازی های بعدی رو از دست داد که در بدترین موقع این اتفاق افتاد که اون لحظه تورس که شرایط خوبی هم نداشت در کار گلزنی تبدیل به جایگزین خوبی برای ویا شد و حساسترین گل عمرش رو به آلمان زد واسپانیا قهرمان شد این یورو دیگه اسپانیا با علم به اینکه ویا رو نداره و فرصت داره که جایگزین خوبی براش انتخاب کنه این نکته رو در نظر بگیرین که هافبک های اسپانیا چه قدرتی دارن و میتونن هر مهاجمی رو صاحب موقعیت کنن هر چند ویا نیست ولی بازم اسپانیا همون قدرت رو داره ولی در مورد پویول شرایط فرق میکنه چون الان فک کنم بهترین جایگزین براش آلبیول باشه یا اینکه راموس بره مدافع میانی و آربلوابره راست که فک نکنم خط دفاع خوبی از آب در بیاد ولی بازم این قدرت خط هافبک اسپیانا ست که به کمک خط دفاع میاد و اون فشاری که میاره و تصاحب توپی که داره باعث میشه کمترین فشار ممکن به خط دفاع بیاد
    در آخر یه یادی میکنیم ار مارکوس سنا هافبک قدرتمند اسپانیا که فوق العاده بود در یورو قبلی و جاش خیلی خالیه همچنین کاپدویا

پ.ن:اگه آرژانتین بود حتما قهرمان میشدیم شک نکنین
    Good Bye Berba

20. 4 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

واقعا بحث کردن با شما بیهوده است چون موفقیت رو توی به دست اوردن جام میدونید.افرین برید برای دلبوسکه دست بزنید که تونسته با دو از بهترین هافبک های تاریخ فقط تو زمانی بدرخشه که بارسا تو اوج بوده.برید براش دست بزنید دو تا جام برای اسپانیا اورده اونم تو فصل های که بازیکنای بارسا تو اوج بودن.این مربی گری نیست که جام بیاری مربیگری پیاده کردن اندیشه در زمین سبزه.چیزی که اسپانیا داره مخصوصا با این کپی برداری ناشیانه سبک چیزی نیست که امثال من براش دست بزنیم.
    موفق باشید طرفدارای اسپانیا

22. 3 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

صفحه 5 از 23 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع