Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 224

Hybrid View

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

حالا من هرچی میگم میگید متعصبانه بحث میکنی ولی معمولا اخرش همین حرفای متعصبانه درست در میاد.فوتبال قرن جدید فوتبال بدونه پسته.فوتبالیه که هیچ کس غیر از دروازه بان پست ثابتی نداره.فوتبال جدید فوتبالیه که تمام زمین رو بازیکن هایی با خصوصیات هافبک میپوشونن اونا هم دفاع میکنن هم حمله.حالا حتما میگید چون بارسایی هستم میگم سسک بره نوک حمله در حالی که حقیقت اینه که فوتبال پیروز فوتبالی هست که پست ها رو حذف کنه و از همه بازیکن ها در همه جای زمین استفاده کنه یعنی هیچکس نه مهاجم نوک هست نه دفاع وسط.خواهیم دید که ایا سسک در اینده در پست مهاجم بازی میکنه یا هافبک.البته اگه دلبوسکه جرات داشته باشه توی بازی های حساس یورو این ریسک رو بپذیره اما یک ضرب المثل هست که میگه توی فوتبال جایی برای ترسو ها نیست.دلبوسکه با این وضعیت باید ریسک کنه و فوتبال قرن جدید رو بپذیره و من حاظرم شرط ببندم اگه از این سبک استفاده کنه پیروز مطلق تمام بازی ها خواهد بود.

2. 3 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    حالا من هرچی میگم میگید متعصبانه بحث میکنی ولی معمولا اخرش همین حرفای متعصبانه درست در میاد.فوتبال قرن جدید فوتبال بدونه پسته.فوتبالیه که هیچ کس غیر از دروازه بان پست ثابتی نداره.فوتبال جدید فوتبالیه که تمام زمین رو بازیکن هایی با خصوصیات هافبک میپوشونن اونا هم دفاع میکنن هم حمله.حالا حتما میگید چون بارسایی هستم میگم سسک بره نوک حمله در حالی که حقیقت اینه که فوتبال پیروز فوتبالی هست که پست ها رو حذف کنه و از همه بازیکن ها در همه جای زمین استفاده کنه یعنی هیچکس نه مهاجم نوک هست نه دفاع وسط.خواهیم دید که ایا سسک در اینده در پست مهاجم بازی میکنه یا هافبک.البته اگه دلبوسکه جرات داشته باشه توی بازی های حساس یورو این ریسک رو بپذیره اما یک ضرب المثل هست که میگه توی فوتبال جایی برای ترسو ها نیست.دلبوسکه با این وضعیت باید ریسک کنه و فوتبال قرن جدید رو بپذیره و من حاظرم شرط ببندم اگه از این سبک استفاده کنه پیروز مطلق تمام بازی ها خواهد بود.
    حرفات درسته اما داداش مهاجمایی که داری در موردشون صحبت میکنی کسایی مثه نگردو،تورس،لورنته،پدرو
    اینا واسه خودشون تو تمام کنندگی یدی طولا دارن و اینطور نیس که یه مهاجم شش دونگ دیگه نداشته باشیم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع