Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 224

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

البته نظرات دوستان خالي از تعصب هم نيست ! ولي به هر حال نميشه گفت اشتباهه ! من هم نگفتم ويا و پويول بد هستند و همه ميدونند اگه اين دو نفر بودند حتما فيكس بازي ميكردند ! ولي حالا بايد چيكار كرد ؟!؟ اين ممكنه واسه هر تيمي پيش بياد ! انگليس الان لمپارد و كيهيل و ... رو از دست داده و بايد به فكر جانشين باشه !
    البته يه چيز هم هست كه نميشه انكارش كرد ! حتي در صورت وجود پويول و ويا نبايد منظتر تكرار بازيهاي درخشان اين دو در يورو و جام جهاني گذشته ميبوديم ! اين طبيعت فوتبال هست ! چندي پيش ريو فرديناند يكي از بهترين ها و گران ترينهاي جزيره و انگلستان بود و الان به تيم ملي دعوت نميشه ! بي شك سن و سال كه بالا ميره ديگه اون طراوت گذشته در بازيكن ديده نميشه ! اينو واسه پويول گفتم ! من خودم قبول دارم كه پويول از همه لحاظ مثلا از پيكه بهتر هست ولي واسه اين مسابقات پيكه ميتونه مهمتر باشه ! شرايط در تيم ملي خيلي فرق داره ! انگيزه و .... در هر صورت نبود پويول سخت هست ولي غير قابل جبران نيست ! هيچ اشكالي نداره از بازيكن جووني مثل البيول و امثالش استفاده بشه !
    داويد ويا هميشه بازيكن خوبي بوده ولي اين فصل جداي از مصدوميتش شرايطو فرم هميشگي خودش رو نداشت ! بي شك ميتونست اسپانيا رو در مسير قهرماني كمك كنه ولي حالا تورس نگردو و سولدادو و حتي پدرو ميان تا خودشونو اثبات كنند !
    درسته مهمترين شاخصه اسپانيا خط مياني اين تيم هست و مهره هايي كه واقعا انتخابشون واسه فيكس بودن بسيار كار مشكلي به نظر ميرسه ! ولي همون طور كه گفتم شرايط تيم ملي فرق داره و يك هافبك نميتونه تو شرايط بازي هاي ملي تو خط حمله موفق باشه ! حالا من و شما كه نظرمون رو گفتيم و بي شك دلبوسكه بهتر از ما به شرايط تيم واقف هست و خواهيم ديد از سسك تو خط حمله استفاده ميشه يا نه !
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع