به نظر منم جای ویا و پویول با بازیکنای فعلی به هیچ وجه پر نمیشه و این خلا فقط باید با ترفندهای تکنیکی تا حدودی جبران بشه...
من تورسو فوق العاده قبول دارم و واقعا دوست داشتم دلبوسکه دعوتش کنه ولی باید پذیرفت که در حال حاضر به هیچ وجه خوب عمل نمیکنه... نه در حدی که اسپانیا برای قهرمانی در یورو نیاز داره...
متاسفانه نمیتونیم با دادن فرصت زیاد بهش تو بازیهای با این حساسیت، کل تیم و ایندشو فدای بازیابی اعتماد به نفس از دست رفته ی تورس بکنیم...امیدوار بودم اینکارو چلسی در حقش بکنه و بهش فرصتی که استحقاقشو داره بده تا بتونه یه بار دیگه به فرم عالیه خودش برگرده ولی اینکارو نکرد و نتیجش هم تو همین بازی با چین دیدیم...فرصتهای طلایی که پشت سر هم به هدر میرفتن...
در مورد استفاده از هافبک در حمله...مسلما همه ترجیح میدن هر بازیکنی تو پست تخصصیش بازی کنه ولی وقتی تیمی شرایط بارسا و یا همین تیم ملی اسپانیارو داره یعنی یا مهاجم نداره یا مهاجماش خوب عمل نمیکنن مجبوره از هافبکا استفاده کنه...
هافبکایی مثل فابرگاس توانایی اینو دارن که بتونن در صورت لزوم نقش یه مهاجمو ایفا کنن...
تو همین بازی با چین این هافبکا بودن که کل بازیو میچرخوندن و تمام فشار رو دوش اونا بود... عملا مهاجما هیچکاری به غیر از هدر دادن موقعیتها نمیکردن....با این وضع مهاجما اسپانیا نمیتونه مدعی باشه...مهاجمامون با وجود اینکه مثلا ستاره هستن ولی اصلا خوب ظاهر نشدن...نه در حد ویای تیم ملی..برای همین نمیتونن جاشو پرکنن...تو هر تیمی بازیکن یا بازیکنایی هستن که در صورت نبودشون جاشون واقعا اونطور که باید پر نمیشه...
ویای تیم ملی یکی از اوناس...در حال حاضر جانشینی براش نیست....
البته هنوز یورنته و پدرو ازمایش نشدن و نمیدونم میتونن تو تیم خوب خودشنو نشون بدن یا نه...واقعا امیدوارم بتونن وخیال مارو تا حدودی از بابت خط حمله اروم کنن...ولی در صورتی که اونا هم نتونن از پسش بربیان بهترین گزینه همین استفاده از هافبکاس....