به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران قهرمان یورو 2008 و جام جهانی 2010 یعنی تیم ملی اسپانیا در این تاپیک قرار می گیرد. اخبار را نیز در تاپیک مربوط به خود قرار دهید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط mortezarm : 06-04-2012 در ساعت 18:32
علی رغم موقعیت های خوبی که از دست دادیم باید بگم خیلی نتیجه بد بود و متاسفانه خط حملمون افتضاح بود
به قدری مهاجما ساکن بودن که اعصاب ویسنته ارومم بهم ریختن
متاسفانه خیلی خوب تو قسمت راست هم کار نکردیم
و باید اذعان کرد باز هم خلا ویا مهاجم تموم کنندمون احساس شد
و نقطه قوت تیم باز هم هافبکامون بودن که فکر کنم اینهمه هافبک خوبم زیاد خوب نیس
الان ما تئو بخش نفوذی میتونیم از ژاوی ،ماتا،سیلوا،اینیستا،غابرگ اس استفاده کنیم که واسمون ترکیب فیکس معضل شده
هر چند تقریبا قطعی که بخش هافبک ما شاما ژابی،ژاوی،اینیستا،سیلوا میشه
امیدوارم خط حملمون تو این مدت کوتاه به خودش بیا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من اسپانیا باید قید مهاجمای فعلیش رو بزنه و کاری رو بکنه که پپ مجبور شد با مصدومیت ویا انجام بده.یعنی استفاده از هافبک ها در نوک حمله. به نظرم این ترکیب خیلی خوب جواب میده
کاسیاس
البا......راموس......پیکه.....ارب وا
الونسو
اینیستا......سیلوا.......ژاوی
سسک.....ماتا
سسک نشون داد میتونه وقتی تو پست مهاجم نوک هست 16 تا گل هم بزنه.این یعنی قابلیت های بالایی داره و میتونه تامیم پیدا کنه به پست غیر تخصصی.البته یکم از فرم خودش دور شده ولی قابل بازیابی هست.
ترکیب اسپانیا در بازی با چین
Spain (4-3-3): Casillas; Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Alba; Busquets, Xabi Alonso, Xavi; Cazorla, Silva, Negredo
Subs: Valdes, Reina, Juanfran, Pique, Iniesta, Cesc, Navas, Pedro, Torres, Llorente, Mata, Martinez
بهترین بازیکن زمین از دید ساکر ادیتورها:اینیستا
ضعیف ترین بازیکن:تورس
موثرترین:البا
به نظر من اینکه تورس ضعیف ترین بازیکن بوده اشتباهه ! تیم داش انتهاری بازی میکرد و هر کی میرسید میخواست شوت کنه ! کسی واسش بازی سازی نکرد !! کلا دیشب اسپانیا یه اینیستا بود با سیلوا . اگه اینجوری پیش بره کارش سخت میشه , مخصوصا با همگروه هایی مثل ایتالیا و ایرلند .
منم با این انتخاب مشکل دارم و به نظرم تورس هر چند خوب نبود اما خیلی بد هم نبود و این یکم بی انصافیه البته قانون انتخاب اینه معمولا بازیکنای هدف یا مهاجمای اصلی یا بهترین میشن یا بدترین
باید گفت امسال اصلا تورس با هم بهتر شدنش نسبت به چند ماه پیش اما اصلا در حد یورو 2008 نیس و بازم باید بگم ویا هم قبل از مصدومیتش اصلا در حد جام جهانی 2010 نبود و حتی با حضور اون هم ما باز از مشکلات خط حمله ضرر میخوردیم
الان به نظرم یورنته قابلیت اینو داره کمی بیشتر بهش بازی برسه و همچنین پدرو هم همینطور
متاسفانه سولدادو دیگه قطعا دعوت نخواهد شد و با همین بازیکنا باید یورو رو سپری کنیم
من كه طرفدار اسپانيا نيستم ولي در جواب بعضي ها بايد بگم اسپانيا حتي در غياب ويا هم مهاجمان بسيار خوبي داره
ويا بازيكن خوبي هست ولي نميشه كاريش كرد و مصدوم شده ! ولي سولدادو , تورس و نگردو و ... مهاجمين بسيار خوبي هستند ! مخصوصا تورس كه اگه بهش ميدون داده بشه تا اعتماد به نفسشو به طور كامل بدست بياره واقعا واسه هر تيمي خطرناك ميشه !
استفاده از هافبكها در نوك حمله باعث ميشه الارقم خلق موقعيت هاي زياد گل كمي به سمر برسه ! اگه اين شيوه ( استفاده از هافبك تو نوك حمله ) تو يه تيم باشگاهي تا حدودي جواب داده به خاطر هماهنگي زيادشون بوده ولي تو تيم ملي شرايط فرق ميكنه !
در كل به نظرم اين بهترين نسل تاريخ اسپانيا هست و ميشه 2 تيم خوب از همين بازيكنان فعلي راهي بازيها كرد . پس مصدوميت چند بازيكن نميتونه تاثير كلي روي عملكرد تيم بزاره ! مگر مسائل تاكتيكي باعث شكست تيم بشه !
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
یعنی مصدومیت 2 بازیکن که مجموعا 3 گل فوق حساس در جام جهانی زدن تاثیری در روند بازی ها ندارهیا لاالعجب. یعنی نبود ویا پویول هیچ اهمیتی نداره.
.واقعا موندم کدوم شکلک رو بذارم خنده یا تعجب.خب وقتی یک تیم ملی اقای گلش رو از دست میده وقتی یک تیم بهترین دفاع وسطش رو از دست میده این یعنی اصلا مهم نیست جانشینش وجود داره. خب مثلا جانشین ویا کیه؟ تورس که تو کل دو فصل قبل زیر 10 تا گل زد؟ یا مثلا نگردو که استاد تک به تک خراب کردنه؟ سولدادو هم که اصلا دعوت نشده.جانشین پویول هم حتما اربلوا هست که خود طرفداراش میگن استاد سوتی دادنه.یا شاید البیول جانشین خوبی باشه برای پویول.دوست عزیز الان خلاء ی که تو خط حمله و دفاع اسپانیا به وجود اومده به این راحتی ها قابل جبران نیست.یا باید دلبوسکه فوق العاده تاکتیکی عمل کنه یا باید قید یورو رو بزنه چون الان عملا هیچ جانشینی ندارن دو بازیکن مصدوم تیم اسپانیا.
درمورد مهاجم نوک هم بگم که لااقل یک هافبک مثل سسک از مجموعه دو کاندیدای جانشینی ویا بیشتر گل زده این خودش خیلی چیزا رو ثابت میکنه.اگه نقش ویا و پویول رو فراموش کردید میگم که تو جام جهانی تا قبل از فینال 2 گل از ویا و یک گل از پویول اسپانیا رو بعد از بازی های گروهی به فینال فرستاد.
به نظر منم جای ویا و پویول با بازیکنای فعلی به هیچ وجه پر نمیشه و این خلا فقط باید با ترفندهای تکنیکی تا حدودی جبران بشه...
من تورسو فوق العاده قبول دارم و واقعا دوست داشتم دلبوسکه دعوتش کنه ولی باید پذیرفت که در حال حاضر به هیچ وجه خوب عمل نمیکنه... نه در حدی که اسپانیا برای قهرمانی در یورو نیاز داره...
متاسفانه نمیتونیم با دادن فرصت زیاد بهش تو بازیهای با این حساسیت، کل تیم و ایندشو فدای بازیابی اعتماد به نفس از دست رفته ی تورس بکنیم...امیدوار بودم اینکارو چلسی در حقش بکنه و بهش فرصتی که استحقاقشو داره بده تا بتونه یه بار دیگه به فرم عالیه خودش برگرده ولی اینکارو نکرد و نتیجش هم تو همین بازی با چین دیدیم...فرصتهای طلایی که پشت سر هم به هدر میرفتن...
در مورد استفاده از هافبک در حمله...مسلما همه ترجیح میدن هر بازیکنی تو پست تخصصیش بازی کنه ولی وقتی تیمی شرایط بارسا و یا همین تیم ملی اسپانیارو داره یعنی یا مهاجم نداره یا مهاجماش خوب عمل نمیکنن مجبوره از هافبکا استفاده کنه...
هافبکایی مثل فابرگاس توانایی اینو دارن که بتونن در صورت لزوم نقش یه مهاجمو ایفا کنن...
تو همین بازی با چین این هافبکا بودن که کل بازیو میچرخوندن و تمام فشار رو دوش اونا بود... عملا مهاجما هیچکاری به غیر از هدر دادن موقعیتها نمیکردن....با این وضع مهاجما اسپانیا نمیتونه مدعی باشه...مهاجمامون با وجود اینکه مثلا ستاره هستن ولی اصلا خوب ظاهر نشدن...نه در حد ویای تیم ملی..برای همین نمیتونن جاشو پرکنن...تو هر تیمی بازیکن یا بازیکنایی هستن که در صورت نبودشون جاشون واقعا اونطور که باید پر نمیشه...
ویای تیم ملی یکی از اوناس...در حال حاضر جانشینی براش نیست....
البته هنوز یورنته و پدرو ازمایش نشدن و نمیدونم میتونن تو تیم خوب خودشنو نشون بدن یا نه...واقعا امیدوارم بتونن وخیال مارو تا حدودی از بابت خط حمله اروم کنن...ولی در صورتی که اونا هم نتونن از پسش بربیان بهترین گزینه همین استفاده از هافبکاس....
ویرایش توسط flavia : 06-04-2012 در ساعت 21:40
البته نظرات دوستان خالي از تعصب هم نيست ! ولي به هر حال نميشه گفت اشتباهه ! من هم نگفتم ويا و پويول بد هستند و همه ميدونند اگه اين دو نفر بودند حتما فيكس بازي ميكردند ! ولي حالا بايد چيكار كرد ؟!؟ اين ممكنه واسه هر تيمي پيش بياد ! انگليس الان لمپارد و كيهيل و ... رو از دست داده و بايد به فكر جانشين باشه !
البته يه چيز هم هست كه نميشه انكارش كرد ! حتي در صورت وجود پويول و ويا نبايد منظتر تكرار بازيهاي درخشان اين دو در يورو و جام جهاني گذشته ميبوديم ! اين طبيعت فوتبال هست ! چندي پيش ريو فرديناند يكي از بهترين ها و گران ترينهاي جزيره و انگلستان بود و الان به تيم ملي دعوت نميشه ! بي شك سن و سال كه بالا ميره ديگه اون طراوت گذشته در بازيكن ديده نميشه ! اينو واسه پويول گفتم ! من خودم قبول دارم كه پويول از همه لحاظ مثلا از پيكه بهتر هست ولي واسه اين مسابقات پيكه ميتونه مهمتر باشه ! شرايط در تيم ملي خيلي فرق داره ! انگيزه و .... در هر صورت نبود پويول سخت هست ولي غير قابل جبران نيست ! هيچ اشكالي نداره از بازيكن جووني مثل البيول و امثالش استفاده بشه !
داويد ويا هميشه بازيكن خوبي بوده ولي اين فصل جداي از مصدوميتش شرايطو فرم هميشگي خودش رو نداشت ! بي شك ميتونست اسپانيا رو در مسير قهرماني كمك كنه ولي حالا تورس نگردو و سولدادو و حتي پدرو ميان تا خودشونو اثبات كنند !
درسته مهمترين شاخصه اسپانيا خط مياني اين تيم هست و مهره هايي كه واقعا انتخابشون واسه فيكس بودن بسيار كار مشكلي به نظر ميرسه ! ولي همون طور كه گفتم شرايط تيم ملي فرق داره و يك هافبك نميتونه تو شرايط بازي هاي ملي تو خط حمله موفق باشه ! حالا من و شما كه نظرمون رو گفتيم و بي شك دلبوسكه بهتر از ما به شرايط تيم واقف هست و خواهيم ديد از سسك تو خط حمله استفاده ميشه يا نه !
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)