Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 72 نخستنخست ... 78910111959 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 759

Hybrid View

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

تیتو ویلانووا: من را با گواردیولا مقایسه نکنید

پپ گواردیولا دو ماه قبل به طور رسمی جدایی اش این باشگاه را اعلام کرد و از همان زمان مدیران باشگاه کاتالانی تیتو ویلانووا را به عنوان سرمربی بعدی معرفی کردند.

سایت گل- تیتو ویلانووا امروز با امضای قراردادی دو ساله به عنوان سرمربی جدید این بارسا معرفی شد.
    پپ گواردیولا دو ماه قبل به طور رسمی جدایی اش این باشگاه را اعلام کرد و از همان زمان مدیران باشگاه کاتالانی تیتو ویلانووا را به عنوان سرمربی بعدی معرفی کردند.
    ویلانووا که در 4 فصل حضور گواردیولا در نوکمپ، کمک اول او محسوب می شد، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از گواردیولا تشکر می کنم؛ او بهترین دوست من و تقریبا مثل برادرم است. کار کردن در کنار او در 5 سال اخیر یک اتفاق فوق العاده بود.
    بعد از دیدار مقابل چلسی، گواردیولا به من گفت که می خواهد از باشگاه جدا شود و باشگاه به من پیشنهاد هدایت تیم را داد. ابتدا خیلی متعجب شدم. قبل از آن چیزی در این مورد نشنیده بودم. باشگاه پیشنهادش را به طور رسمی اعلام کرد و من چند روز در مورد آن فکر کردم.
    اگر گواردیولا در همین تابستان به باشگاه دیگری می رفت، شید من اکنون اینجا نبودم."
    او همچنین در مورد مقایسه خودش و گواردیولا گفت:" من اینجا هستم تا کار خودم را انجام دهم. می دانم که همه ما را با هم مقایسه می کنند اما من نگران مقایسه شدن با پپ نیستم. "
    ویلانووا در مورد تغییر احتمالی در تیم بارسا با ورود او گفت:" تغییرات؟ من و پپ با هم تصمیمات را می گرفتیم و او بود که آنها را عملی می کرد. به همین دلیل من اکنون قصد ایجاد تغییر ندارم. دنی آلوس خواهد ماند، بی تردید. شایعات را جدی نگیرید. او یکی از بهترین خریدها ما بود. کیتا هم همینطور. اگر خودش بخواهد می تواند بماند."

Argentina te quiero para siempre

2. کاربر روبرو از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

مورینیو: اسپانیا مانند بارسلونا نیست

بسیاری سبک بازی تیم اسپانیا را که بر حفظ توپ و پاسکاری های مداوم پایه ریزی شده با تیم بارسلونا مقایسه می کنند اما مورینیو معتقد است رئال نیز به اندازه بارسا در این تیم نقش دارد

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است برخلاف آنچه بعضی ها می گویند، نمایش های تیم ملی اسپانیا شباهت چندانی به بارسلونا ندارد.
    بسیاری سبک بازی تیم ملی اسپانیا را که بر حفظ توپ و پاسکاری های مداوم پایه ریزی شده با تیم بارسلونا مقایسه می کنند اما مورینیو معتقد است تیم رئال نیز به اندازه بارسا در تیم ملی اسپانیا نقش دارد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شما در مورد اسپانیا و بارسلونا صحبت می کنید در حالی که تیم ملی اسپانیا 5 بازیکن از رئال مادرید نیز دارد.
    نمی دانم چرا شما این دو را با هم قلطی می کنید در حالی که چیزهای کاملا متفاوتی هستند. بارسا قهرمان اسپانیا بود و تاکید می کنم قهرمان اسپانیا بود و نه چیز بیشتر."

اسپانیا با پیروزی 4-0 شب گذشته مقابل ایرلند به صدر گروه سوم راه پیدا کرد و در آخرین دیدارش در مرحله گروهی باید به مصاف کرواسی برود.

4. کاربر روبرو از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ گواردیولا-تیتو ویلانوا
    بازیکن محبوب
    ژاوی-زلاتان-مسی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    میلاد

ArgentinaBarcelonaMilan

تشکر ها
    376
    تشکر شده 198 در 52 پست

مارادونا: مسی شاید همه چیز تمام نباشد؛ ولی از او انتقاد نکنید

قهرمان جام جهانی 1986،درمقابل انتقادات وارده به مسی موضع گرفته است

0

Getty Images

سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین در صحبتهایی به دفاع از هموطنش ، لیونل مسی برخاسته واعلام کرده که شاید دارنده سه توپ طلای فیفا، کامل نباشد ولی شایسته آن است که از او حمایت شود.
    مارادونا، قابلیتهای مسی رابا خودش مقایسه کرده و به کسانی که از او انتقاد می کنند، هشدار داده که شاید بااین کار مهارتهای مسی رااز دست بدهند.
    مارادونا به خبرنگاران گفت:« مسی شاید قابلیتهای لیدری و رهبری من ، یاچهره برد پیت یا هیکل لوسیانا سالاسار ، یک مدل صاحب نام آرژآنتینی را نداشته باشد ولی او آرژانتینی است و باید از او دفاع کرد. اگر بخواهید همچنان به انتقاد کردن از او ادامه دهید ، او در بارسلونا خواهد ماند و دیگر به اینجا نخواهد آمد.»
    دن دیگو در حال حاضر سرمربی تیم الوصل امارات است و در هفته های اخیر نامش بیش از هرزمان دیگری به گوش می رسد. او اخیرا تصمیم گرفته تا ماجد ناصر،دروازه بان تیمش را برای یک فصل دیگر از حضور درتیم محروم کند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

barcelona= mylove

6. 3 کاربر از پست مفید milad sadeghi تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    ژاوی-زلاتان-مسی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    میلاد

ArgentinaBarcelonaMilan

تشکر ها
    376
    تشکر شده 198 در 52 پست

تشكر از ابراز علاقه‌ي بارسلونا
    كلوزه: نمي‌خواهم به نوكمپ بروم و نيمكت نشين شوم!

» سرویس: ورزشي - جهان ورزش
    کد خبر: 91032715457
    شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۳

مهاجم ملي‌پوش تيم ملي فوتبال آلمان گفت كه دوست ندارد در تيم باشگاهي خود نيمكت نشين شود به همين خاطر ايتاليا را به مقصد اسپانيا ترك نخواهد كرد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چندي پيش در رسانه‌هاي اسپانيايي و آلماني خبرهاي درباره ابراز علاقه بارسلونا براي جذب ميروسلاو كلوزه منتشر شد.
    مهاجم ملي‌پوش تيم ملي فوتبال آلمان در واكنش به اين خبر، گفت كه از ابراز علاقه بارسلونا براي جذب او خوشحال است، اما نمي‌خواهد به نوكمپ برود، چرا كه دوست ندارد نيمكت نشين شود.
    كلوزه كه با شكستن ركورد گلزني گرت مولر در تيم ملي آلمان تنها پنج گل فاصله دارد، گفت: از اين باشگاه بزرگي همچون بارسلونا به من علاقه دارد. بسيار خوشحالم از توجه آن‌ها سپاسگزارم، اما مي‌‌خواهم در لاتزيو باقي بمانم، چرا كه دوست ندارم در بارسلونا نيمكت نشين شوم.
    كلوزه در فصل نقل و انتقالات سال گذشته به خاطر اين كه در بايرن‌ مونيخ نيمكت نشين شده بود، آليانس آره‌نا را به مقصد ايتاليا ترك كرد و به لاتزيو پيوست. وي در تيم جديدش بازي‌هاي زيبايي را به نمايش گذاشت و با زدن 13 گل به عنوان بهترين گلزن تيمش انتخاب شد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

barcelona= mylove

8. 3 کاربر از پست مفید milad sadeghi تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

قرارداد دوساله تیتو.

تیتو ویلانووا، روز جمعه، قراردادی دوساله با بارسا به امضا رسانید که او را تا 30 ژوئن 2014، به عنوان سرمربی این باشگاه منصوب می کند. یوردی رورا و اورلی آلتیمیرا او را یاری خواهند کرد.

تیتو ویلانووا، صبح جمعه قرارداد دوساله خود را در دفتر ساندرو روسل رسمی کرد. او قرارداد خود را که تا 30 ژوئن 2014 مقرر شده است، در حضور ساندرو روسل- ریاست باشگاه -، جوزپ ماریا بارتومئو - معاون اول- و آندونی زوبی زارتا -مدیر ورزشی تیم - و نماینده مدیر به امضا رسانید.

بعلاوه، در این مراسم، یوردی رورا و اورلی آلتیمیرا نیز قراردادهای خود را تحت عنوان دستیار اول و تمرین دهنده تیم، به ثبت رساندند.

با حضور ویلانووا در نیمکت بارسا به عنوان سرمربی، سبک چهارسال اخیر این تیم تضمین شده است. این مربی اهل بلکیره دامپوردا، شانزدهمین سرمربی بومی تاریخ باشگاه محسوب می شود.

10. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

عکس روز: «سلطان پاس».

12. 3 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    ژاوی-زلاتان-مسی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    میلاد

ArgentinaBarcelonaMilan

تشکر ها
    376
    تشکر شده 198 در 52 پست

کمک مربی اسپانیا: بارسا به دنبال مودریچ است

با توجه به اینکه تاتنهام نتوانست به رقابت های فصل آینده چمپیونزلیگ راه پیدا کند، حفط این بازیکن بااستعداد که مشتریان زیادی دارد، برای مدیران باشگاه لندنی کار دشواری خواهد بود

سایت گل- پاکو خیمنس، کمک مربی تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد بازیکن یاب های باشگاه بارسلونا در رقابت های یورو لوکا مودریچ، ستاره تیم ملی کرواسی، را زیر نظر دارند.
    با توجه به اینکه تاتنهام، باشگاهی که مودریچ در آن بازی می کند، نتوانست به رقابت های فصل آینده چمپیونزلیگ راه پیدا کند، حفط این بازیکن بااستعداد که مشتریان زیادی دارد، کار دشواری خواهد بود.
    ستاره سابق دینامو زاگرب در رقابت های یورو 2012 نمایش های تاثیرگذاری در ترکیب کرواسی ارائه داده و خیمنس فاش کرد که بازیکن یاب های باشگاه کاتالانی بازی او را زیر نظر دارند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او خیلی خوب بازی می کند. بارسا کسی را فرستاده تا بازی او را زیر نظر بگیرد.
    او در دیدار ایتالیا- کرواسی حضور داشت اما من نمی توانم بگویم که این شخص کیست."
    این در حالی است که گفته می شود منچستریونایتد نیز به دنبال این ستاره کروات است؛ ضمن اینکه چلسی نیز تابستان سال گذشته تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن این بازیکن انجام داد.

barcelona= mylove

14. کاربر روبرو از پست مفید milad sadeghi تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    ژاوی-زلاتان-مسی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    میلاد

ArgentinaBarcelonaMilan

تشکر ها
    376
    تشکر شده 198 در 52 پست

سوبی ساره تا: موفقیت های اخیر بارسا به تیتو نیز تعلق دارد

گواردیولا دو ماه قبل به طور رسمی جدایی اش از بارسا را اعلام کرد و پس از آن مدیران باشگاه کاتالانی ویلانووا را به عنوان جانشین او معرفی کردند.

سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، تاکید کرد تیتو ویلانووا، سرمربی جدید بارسا، که در چهار سال اخیر به عنوان کمک پپ گواردیولا فعالیت کرد، نقش مهمی در موفقیت های این تیم ایفا کرد.
    گواردیولا دو ماه قبل به طور رسمی جدایی اش از بارسا را اعلام کرد و پس از آن مدیران باشگاه کاتالانی ویلانووا را به عنوان جانشین او معرفی کردند.
    سوبی ساره نا در گفتگو با نشریه آ.اس گفت:" چالش مربیگری بارسا کار زیادی لازم دارد و او این را به خوبی می داند زیرا چند سال در کنار گواردیولا روی نیمکت بارسا نشست.
    موفقیت های بارسا متعلق به هر دو آنهاست. تیتو می داند مهمترین مسئله در حال حاضر تمرین کردن با بارساست."
    ویلانووا که تا سال 2014 با بارسا قرارداد بست، باید آبی و اناری ها را بعد از ناکامی در قهرمانی لالیگا و چمپیونزلیگ، به روزهای خوبش برگرداند.

barcelona= mylove

16. کاربر روبرو از پست مفید milad sadeghi تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فروارد
    مربی مورد علاقه
    دل بوسکه-گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی
    اسم واقعی شما
    میلاد

ArgentinaPersepolisBarcelona

تشکر ها
    17
    تشکر شده 17 در 8 پست

گواردیولا: یوردی آلبا خرید فوق العاده ای برای بارساست

آبی و اناری ها روز پنج شنبه اعلام کردند که با باشگاه والنسیا بر سر انتقال این ستاره ملی پوش به توافق رسیده اند تا به این ترتیب، شایعات در مورد آینده این بازیکن به پایان برسد

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی سابق بارسا، تصمیم باشگاه کاتالانی برای خرید یوردی آلبا را مورد ستایش قرار داد.
    آبی و اناری ها روز پنج شنبه اعلام کردند که با باشگاه والنسیا بر سر انتقال این ستاره ملی پوش به توافق رسیده اند تا به این ترتیب، شایعات در مورد آینده این بازیکن 23 ساله به پایان برسد.
    آلبا که در رقابت های یورو 2012 نمایش های درخشانی ارائه داد، یکی از محصولات آکادمی فوتبال لا ماسیاست و گواردیولا مطمئن است که او می تواند خرید باکیفیتی برای بارسا باشد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" یوردی آلبا خرید فوق العاده ای است. از دیدن او در بارسا در رقابت های فصل بعد لذت خواهم برد زیرا او بازیکن بسیار خوبی است."
    گواردیولا سپس در مورد دوران موفقیت آمیز حضورش در نوکمپ صحبت کرد و گفت:" من بسیار خوش شانس بودم که مربی یک تیم فوق العاده شدم؛ با فلسفه ای که همه به آن اعتقاد داشتند و بازیکنانی بااستعداد فراوان که می خواستند هر روز بهتر از روز قبل کار کنند.
    این راز همه موفقیت های ما بود.
    بهترین بازیکن؟ همه خیلی خوب بودند. مسی، ژاوی و اینیستا بسیار بااستعداد هستند اما نباید پویول، والدس، آنری یا اتوئو را فراموش کرد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فروارد
    مربی مورد علاقه
    دل بوسکه-گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی
    اسم واقعی شما
    میلاد

ArgentinaPersepolisBarcelona

تشکر ها
    17
    تشکر شده 17 در 8 پست

گواردیولا: دلم برای فوتبال تنگ شده است

تهران - 'پپ گواردیولا' موفق ترین سرمربی تاریخ باشگاه بارسلونا می گوید چند هفته ای است كه دلش برای فوتبال تنگ شده و از طرفی از گلف بازی كردن هم خسته شده است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش منابع خبری، این مربی 41 ساله در پایان رقابت های فصل اخیر تصمیم گرفت بعد از چهار سال مربیگری بارسلونا را ترك كند.
    او دلیل اصلی این تصمیمش را خستگی مفرط از فوتبال عنوان كرده بود اما حالا می گوید: واقعا دلم برای فوتبال تنگ شده است. از اینكه همواره با پدرم گلف بازی كنم، خسته شده ام.
    گواردیولا كه هم اكنون به كوآلالامپور مالزی رفته است، در طول چهار سال مربیگری بارسلونا این تیم را به 14 عنوان قهرمانی رساند.
    بعد از رفتن وی، دستیارش 'تیتو ولانووا' هدایت تیم بارسلونا را بر عهده گرفت.

صفحه 9 از 72 نخستنخست ... 78910111959 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)