به نظر شما کدام تیم قهرمان یورو 2012 (جام ملتهای اروپا) خواهد شد ؟
1- اسپانیا (قهرمان دوره گذشته)
2- هلند
3-آلمان
4- ایتالیا
5- فرانسه
6-پرتغال
7- انگلیس
8- سایر تیم ها
تشکر فراموش نشود
![]()
اسپانیا
هلند
آلمان
ایتالیا
فرانسه
پرتغال
انگلیس
سایر تیم ها
به نظر شما کدام تیم قهرمان یورو 2012 (جام ملتهای اروپا) خواهد شد ؟
1- اسپانیا (قهرمان دوره گذشته)
2- هلند
3-آلمان
4- ایتالیا
5- فرانسه
6-پرتغال
7- انگلیس
8- سایر تیم ها
تشکر فراموش نشود
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
ویرایش توسط AmirUtd : 11-15-2011 در ساعت 10:16
90.Ashkan,Abdollah 202,AL1reZA,ale10forever,AlexDelpiero,Ali Asgar,ALI_JUVE,amin_20,Arsenal,arteen del piero,DanielBahrami,David7,HASAN 7,icon,J. Mourinho,M14,mamaliss,Mohammad,mohsen norozi,mojtabadj88,mortezarm,Nader20,nima_76,nobody11,Ozil-10,Qozem,R.BAGGIO.10,ranran,stamford,Van Persie,Zid@ne,Zizou90
با اینکه طرفدار هیچ کدوم از تیم های ملی اروپا نیستم ولی یه نظر هم بدم بد نیست.
به نظر من شانس اول قهرمانی تیم ملی هلند است ولی اگه اسپانیا ویا و پویول رو هم از دست نمیداد می تونستیم بگیم اونم می تونه یه حرفی بزنه ولی حالا که اینطور شده با اینکه چیز زیادی رو از دست داده ولی به نظر من بعد از هلند تیم های مثل اسپانیا و انگلیس و آلمان حرف برای گفتن داشته باشند.![]()
به نظر من هلند![]()
تیم های اصلی آلمان و اسپانیا به همراه هلند هستند ....
فکر نکنم سایر تیمها حرفی برای گفتن داشته باشند ......
اینقد حوادث و رخدادهای غیر منتظره تو یه تورنمت رخ میده که پیش بینی قهرمانی خیلی سخته
اما من هنوزم اعتقاد دارم اسپانیا با قدرت فوق العادش تو خط هافبک میتونه هر تیمیو شکست بده و شانس این تیمو بیشتر میدونم
در درجه بعدی تیمای المان انگلیس و هلند میتونن امید کسب فتح جام باشن
به نظر منم با وجود غیبت دو ستاره ی کاتالانی ، ویا و پویول ، کار تیم ملی اسپانیا خیلی سخته ...
ولی با این وجود من شانس قهرمانیها رو اینطوری میبینم ...
1-اسپانیا
2-آلمان
3-هلند
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
اسپانیا که دفاع نداره...پیکه که افتضاح شده بود امسال...پویول هم مصدومه...ویا رو هم ندارن....آلمان یا هلند قهرمانه///
Don’t count the years, count the memories
اسپانیا ، پرتغال و آلمان تیم های یکدست و خوبی هستن ... هلند فوق العاده حجومی و خطرناک ولی تیم یکدستی نیست , و در عقب زمین مشکل داره ... ایتالیا بعد از دوران طلایی گذشته برای ساختن یک تیم در حد نام کشورش اومده و برای آینده سرمایه گذاری میکنه ... انگلیس اومده تا از نامش دفاع کنه و فرانسه هم حریف سر سختیه ...
آلمان مثل همیشه برای قهرمانی میاد ولی تجربه کافی رو نداره و این کار دستش میده ... ولی آلمان همیشه آلمانه و به خاطر شجاعتشون تا آخر برای قهرمانی میجنگن
اسپانیا از هیچ تیمی نمیترسه و تو هر پستی برای غائبین بزرگش دو سه تا بازیکن خوب داره ... ولی نباید یادش بره که منطقی بازی کنه ...
پرتغال یکدست ترین تیم جام ... یک تیم یکدست با تک ستاره هاش که واقعا یک تیمن و هیچ فشاری روشون نیست و این باعث میشه که زیباترین بازی ها رو ارائه بدن ... البته اگه مثل سناریو همیشه توی جام های گذشته یک اتفاق خاص براشون نیفته و تیم تو شک نبره
چک هم با چک میاد تا نشون بده بردن و گل زدن به چک کار سختیه ...
در کل امید وارم همه بتونن بازی ها رو نگاه کنن و لذت ببرن مخصوصا دانشجوها
ویرایش توسط ultra : 06-02-2012 در ساعت 21:37
این جام جام شگفتی هاست و در فینال یکی از سه تیم اسپانیا یا هلند و یا آلمان مقابل تیمی شکست خواهد خورد که شاید کسی پیش بینی شو هم نکنه بیاد فینال.
به نظر من شاید پرتغال یا ایتالیای بحران زده قهرمان بشن یا شاید انگلیس.
شایدم یونان مثل 2004 قهرمان بشه هرچند که تیم هایی مثل اوکراین و لهستان هم هستن که از جمله تیم های شگفتی ساز خواهند بود.![]()
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
اتفاقا این جام شگفتی نداره و از بین سه تیم اسپانیا و المان و هلند یکیشون قهرمان میشه
سلام من به آلمان رای دادم ، بی شک اسپانیا الآن بهترین تیم جهانه ولی به تازگی من از آلمان خوشم اومده به خاطر گومز و نویر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)