Design & Developed BY Patira

صفحه 46 از 113 نخستنخست ... 3644454647485696 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 1125

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه على حمودى

جناح راست استقلال را بيمه مى كنم

حمودى: داربى امسال ديدنى مى شود

بازيكن تيم فوتبال استقلال اعتقاد دارد داربى امسال ديدنى تر از سالهاى گذشته خواهد بود چرا كه هيچكدام از اين دو تيم نمى خواهند بازنده باشند.گفتگو با على حمودى را در ادامه مى خوانيد:

• با تعطيلات ليگ چه كار مى كنيد؟

- تعطيلات زياد نيست اما چون مسابقه نداريم بايد تلاش كنيم بدنهايمان افت نكند. تمرينات بدنسازى در روزهاى اخير نداشته ايم اما نسبت به روزهايى كه بازى داريم سنگين تر تمرين مى كنيم. استقلال داشت شكل مى گرفت و به شرايط آرمانى نزديك مى شد كه بازيها تعطيل شد. بايد با اين شرايط كنار بياييم و اميدوارم كه تعطيلات تاثير منفى روى استقلال نداشته باشد.

• داربى هم نزديك است. تا آن بازى به شرايط ايده آل مى رسيد؟

- استقلال بازى به بازى بهتر مى شود. قبل از داربى به مصاف ملوان مى رويم و با برد پا به داربى مى گذاريم. شرايط داربى با همه بازيها فرق دارد و مطمئن باشيد استقلال با وضعيت ايده آل پا به اين ديدار خواهد گذاشت. هر تيمى كه بيشتر زحمت بكشد برنده اين بازى خواهد بود كه من اميدوارم استقلال پيروز شود.

• با توجه به اينكه پرسپوليس هم هنوز آماده نيست اين ديدار را چطور پيش بينى مى كنى؟

- اينكه پرسپوليس هنوز آماده نيست و سرمربى اين تيم هم نتوانسته تركيب اصلى را بشناسد موضوع مهمى نيست. دربى ربطى به اين مسايل ندارد و بازيكنان هم مى دانند نبايد بازنده اين ديدار باشند به همين دليل با دل و جان كار مى كنند. به نظر من دربى امسال از سالهاى گذشته ديدنى تر خواهد شد چرا كه هيچكدام از دو تيم نمى خواهند بازنده باشند.

• توانستى به تركيب برگردى. نظر قلعه نويى را جلب كرده اى؟

- بعد از اينكه در ديدارهاى ابتداى فصل نيمكت نشين بودم توانستم در تمرينات نظر قلعه نويى را جلب كنم. اميدوارم حضورم در تركيب اصلى تداوم داشته باشد و بتوانم سمت راست استقلال را بيمه كنم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه میلاد میداودی

درآمد ديدار پرسپوليس و استقلال را به زلزله زدگان بدهيد

ميداودى: با برد مقابل ملوان روند صعودى مان را ادامه مى دهيم

ميلاد ميداودى مهاجم استقلال در خصوص آخرين شرايط استقلال قبل از بازى يكشنبه آينده با ملوان و مسائل مختلف صحبت كرد.

• شرايط خودت چطور است؟

- همه چيز خوب پيش مى رود و در يكى دو روز گذشته ۲ جلسه تمرين كرديم و تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم تا براى ديدار براى ملوان انزلى آماده شويم.

• امروز هم يك ديدار دوستانه با نفت تهران برگزار مى كنيد.

- اين بازى براى هماهنگى بيشتر بازيكنان تدارك ديده شده و اميدوارم قبل از بازى با ملوان به هماهنگى لازم برسيم.

• ديدار با ملوان را چطور مى بينى؟

- اين بازى قطعا سخت خواهد بود چون ملوان يكى از تيم هاى خوب ليگ در چند هفته گذشته بوده است. آنها هميشه در سال هاى اخير در مسابقات خوب ظاهر شدند اما اميدوارم ۳ امتياز را از آن خود كنيم و روندى صعودى داشته باشيم.

•خودت چقدر براى اين بازى انگيزه دارى؟

- همانطور كه گفتم شرايطم خوب است و در صورتى كه كادر فنى صلاح بداند و بازى كنم، دوست دارم بازى خوبى به نمايش بگذارم و انگيزه زيادى براى گلزنى دارم.

• حتما خبر دارى در شهرهاى استان آذربايجان زلزله سنگينى رخ داده است.

- وقتى تصاوير را از تلويزيون تماشا مى كردم، خيلى ناراحت شدم. بايد به مردم حادثه ديده كمك كرد و از همين جا به فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ و دو باشگاه استقلال و پرسپوليس پيشنهاد مى كنم با توافق يكديگر هزينه ديدار پرسپوليس و استقلال كه سوم شهريور برگزار مى شود را به حادثه ديدگان شهرهاى زلزله ديده اختصاص دهند. اين مسابقه پرتماشاگر است و شايد هزينه آن بتواند كمك بسيار كوچكى به اين مردم داغديده كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سیاوش اکبرپور

تلاش مى كنم دوباره به تيم ملى دعوت شوم

اكبرپور: رباط پايم پاره نشده است

سياوش اكبرپور مهاجم استقلال با ابراز تاسف از زلزله اخير گفت: با مردم آذربايجان همدردى مى كنم و از هيچ كمكى به آنها دريغ نمى كنم.او در خصوص شايعاتى كه پيرامون پارگى رباط پايش مطرح شده اظهار داشت: چند روز بود كه زانويم درد مى كرد و مجبور شدم mri بگيرم. پس از گرفتن عكس مشخص شد مشكل خاصى وجود ندارد و تنها پايم اندكى ورم كرده كه با فيزيوتراپى حل خواهد شد. رباط پايم پاره نشده و اگر مشكل خاصى وجود نداشته باشد به زودى در تمرينات شركت خواهم كرد.وى در خصوص آخرين وضعيت تيمش گفت: تمرينات به صورت منظم دنبال مى شود و تعطيلى ليگ باعث مى شود هماهنگى بازيكنان نسبت به هفته هاى اول بيشتر شود. تلاش مى كنيم در بازى هفته آينده مقابل ملوان عملكرد بهترى نسبت به هفته هاى گذشته داشته باشيم و سه امتياز را كسب كنيم.اكبرپور در خصوص دعوت نشدنش به تيم ملى تصريح كرد: نگران نيستم و مى دانم با بازى هاى خوب مى توانم به تيم ملى دعوت شوم. كى روش همه چيز را زير نظر دارد.مهاجم استقلال در ادامه با ابراز تاسف از حادثه زلزله در شمال غرب كشور گفت: وقتى خبر را شنيدم خيلى ناراحت شدم و هنگامى كه عكس ها را مشاهده كردم دلم سوخت. اميدوارم خدا به خانواده عزيزانى كه از دنيا رفته اند، صبر دهد و تنها كارى كه مى توان انجام داد اين است كه براى آنها دعا كنيم.اكبرپور تاكيد كرد: اميدوارم مسئولان هر چه سريع تر به آنها كمك كنند تا سرپناهى برايشان فراهم شود. هر چه به سمت زمستان مى رويم هوا سردتر مى شود. سرماى وحشتناك تبريز را تجربه كرده ام و مى دانم آنها در اين شرايط چه مى كشند. اگر قرار به برگزارى ديدار دوستانه و خيرخواهانه باشد با كمال ميل شركت خواهم كرد و از كمك هاى نقدى دريغ نمى كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحيدرى

جبــارى ارزشش را دارد كه پايش بايستيم

پورحيدرى: مظلومى يا قلعه نويى فرقى ندارد، براى من استقلال مهم است

منصور پورحيدرى مدير فنى استقلال همچنان معتقد است كه اين تيم براى رسيدن به شرايط ايده آل نياز به زمان دارد. او تاكيد مى كند كه اين تيم در هفته هاى آينده به همان تيمى تبديل مى شود كه هواداران استقلال انتظار دارند.

• استقلال از لحاظ امتيازى عملكرد خوبى داشته اما خيلى ها معتقدند اين تيم هنوز زيبا بازى نمى كند. نظر شما چيست؟

- من هم چنين عقيده اى دارم و امير قلعه نويى هم هنوز از بازى تيمش راضى نيست البته استقلال زمان مى خواهد تا به هماهنگى برسد چون از روز اولى كه تمرين ها شروع شد همه بازيكنان حاضر نبودند و حتى جواد نكونام ۴ روز قبل از شروع بازى ها به تيم اضافه شد. مطمئن باشيد استقلال بازى به بازى بهتر مى شود، در ضمن در همين بازى آخر هم مى توانستيم نتيجه بگيريم ولى بدشانس بوديم و گلى هم كه استقلال زد درست بود.

• شما در اين سال ها رابطه اى نزديك و صميمى با پرويز مظلومى داشتيد، آيا اين رابطه را با قلعه نويى هم داريد؟

- ما سال ها در كنار هم به عنوان يك استقلالى زندگى كرديم و براى من موفقيت استقلال از همه چيز مهم تر است. من دوست دارم به استقلال كمك كنم و فرقى ندارد كه چه كسى مربى باشد. حتى شايد در گذشته اختلاف سليقه هم بين ما استقلالى ها وجود داشته اما همه ما به موفقيت اين تيم فكر مى كنيم.

• آيا قلعه نويى در مسائل فنى از شما مشورت مى گيرد؟

بله، ما خيلى با هم حرف مى زنيم ولى قلعه نويى سرمربى است و تصميم آخر را مى گيرد.

• فكر مى كنيد او امسال استقلال را قهرمان مى كند؟

- من معتقدم مظلومى سال گذشته تيم خوبى را جمع كرد و قلعه نويى هم امسال نقطه ضعف ها را برطرف كرد. استقلال امسال تيم خوبى دارد و فكر مى كنم بتواند مدعى اول باشد.

• قلعه نويى هم مثل شما در داربى ها خوب نتيجه مى گيرد، نتيجه بازى با پرسپوليس در هفته ششم را چطور پيش بينى مى كنيد؟

- در مجموع معتقدم مربيان استقلالى در داربى خوب نتيجه مى گيرند و مى دانند دنبال چه چيزى هستند. با اين حال من معتقدم شرايط داربى با ديگر بازى ها فرق دارد و اينطور نيست كه بتوانيم نتيجه را به خاطر شرايط دو تيم پيش بينى كنيم.

• قلعه نويى گفته كه بايد بازيكنان بيشترى از استقلال به تيم ملى دعوت مى شدند. نظر شما چيست؟

- مى توانستند نفرات بيشترى را دعوت كند اما به هر حال سرمربى تصميم گيرنده است و بايد به سليقه كى روش احترام گذاشت.

• راستى در مورد مصدوميت جبارى چه نظرى داريد، بهتر نبود قبل از عقد قرارداد از او تست پزشكى مى گرفتيد؟

- جبارى يك بازيكن استثنايى است كه نمى توان به سادگى از كنار او گذشت. مجتبى وقتى كارش را شروع كرد شرايط خوبى داشت اما به يكباره مشكل پيدا كرد. او حالا بايد جراحى كند ولى تا يك ماه و نيم ديگر برمى گردد. جبارى اين ارزش را دارد كه پايش بايستيم.جبــارى ارزشش را دارد كه پايش بايستيم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه اميرحسين صادقى

حتما ضعيف بودم كه به تيم ملى دعوت نشدم

صادقى: از بهترين خط دفاع ليگ فقط يك نفر در تيم ملى است

اميرحسين صادقى مدافع چپ پاى استقلال از وقتى به اين تيم بازگشته تبديل به يكى از اركان اصلى خط دفاعى تيمش شده است.صادقى در حالى در تركيب ثابت قرار مى گيرد كه برخى معتقد بودند با حضور عمران زاده و منتظرى او بايد روى نيمكت بنشيند.صادقى اما همچنان به تيم ملى دعوت نمى شود. او در خصوص اينكه چرا در فهرست جديد تيم ملى حضور نداشت گفت: حتما از ديگر مدافعان ضعيف ترم كه به تيم ملى دعوت نشدم. ما بهترين خط دفاع ليگ را تا هفته چهارم داريم اما خودم هم نمى دانم چرا از بهترين خط دفاع ليگ تنها يك نماينده در تيم ملى حضور دارد و از ديگر تيم ها تعداد بيشترى بازيكن دعوت شده است.پرسپوليس ۶ گل خورده اما ۴ بازيكن خط دفاعى اين تيم به تيم ملى دعوت شده است. صادقى در اين خصوص افزود: من نبايد در مورد پرسپوليس حرفى بزنم و قضاوت را برعهده كارشناسان مى گذارم اما براى خودم هدفگذارى كرده ام و مى خواهم در بازى هاى آينده نظر كى روش را جلب كنم.من قبلا هم به تيم ملى دعوت شدم و زمان خود آقاى كروش هم بود. اين نشان مى دهد كه كروش بازى هاى من را با دقت ديده است. ايشان به من اعتقاد داشته كه قبلا به تيم ملى دعوتم كرده است. به خودم آنقدر اطمينان دارم كه در بازى هاى آينده توانايى هايم را ثابت كنم. لياقتم را دوباره به آقاى كى روش نشان مى دهم، فكر مى كنم زمان زيادى تا دعوت شدنم طول نكشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه علی فتح‌الله‌زاده

اينقدر بر سر فوتبال نزنيد!

فتح الله زاده: رسولى نژاد به بعضى از اعضا گفته استعفا دهند

على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال معتقد است كه پيشرفت فوتبال در كشورها تنها جنبه فنى ندارد و تيمهاى مانند كره و ژاپن به واسطه ايجاد زيرساخت ها توانستند به نتايج خوبى در المپيك برسند. وى در همين حال مى گويد كه اگر زيرساخت هاى فوتبال در كشور فراهم شوند و باشگاه هايى مانند استقلال و پرسپوليس استاديوم اختصاصى داشته باشند مى توانيم در همه دوره هاى المپيك حضور ايران را شاهد باشيم.
    فتح الله زاده به اظهارنظر درباره مسائل مختلفى از جمله مشكلات مالى و اسپانسر استقلال، تغيير در هيات مديره، مقايسه عملكرد كاروان ايران با فوتبال، اهميت فوتبال پايه و ميزان توجه به آن، مشكلات مربوط به برگزارى داربى و ... پرداخت.

• كمى از شرايط تيم استقلال صحبت كنيد. شرايط تيم چگونه است؟

- در حال حاضر بخشى از بازيكنان ما در اردوى تيم ملى هستند و ساير بازيكنان به طور مستمر تمرينات خوبى را زير نظر قلعه نويى انجام مى دهند و هيچ مشكل خاصى در تيم نداريم. تنها مشكل ما همان بحث مالى است كه ان شاءالله با قراردادى كه با اسپانسر تيم مى بنديم، اين موضوع هم برطرف خواهد شد و همه چيز روال عادى خود را طى خواهد كرد، به غير از اين مشكل، هيچ مشكل خاصى در تيم ما وجود ندارد.

• نتيجه مذاكرات شما براى جذب اسپانسر به كجا رسيد؟

- در حال مذاكره نهايى با دو اسپانسر هستيم و سعى مى كنيم كه تا آخر هفته يكى از آنها را قطعى كنيم. يكى از اين اسپانسرها يك شركت صنعتى است و ديگرى هم يك بانك است كه در نهايت يكى از اين دو به عنوان اسپانسر استقلال انتخاب خواهند شد.

• با بستن اين قرارداد بالاخره مشكلات مالى باشگاه و بازيكنان حل خواهد شد؟

- در چند وقت اخير مشكلات زيادى را تحمل كردم. چرا كه بازيكنان قول و قرارهايى داشتند و چك هايى داده بودند و براى آنها هم سخت است. از آنها ممنونم كه اين مسايل باعث نشد تا كارشان را خوب انجام ندهند. ما هم سعى مى كنيم با زودتر پرداخت كردن قسط دوم قرارداد آنها اين موضوع را جبران كنيم. من تمام تلاش خود را براى حل اين مسائل انجام مى دهم و در چند روز اخير آرام و قرار نداشتم. ما نبايد با اين مشكلات مواجه مى شديم. در سال هاى گذشته كه خودم پيگير اسپانسر بودم، قبل از اين كه ليگ شروع شود با اسپانسر تيم قرارداد مى بستم و مبلغى را هم دريافت مى كردم، اما امسال اين مساله را به عهده كميته اقتصادى باشگاه گذاشتيم، ولى متاسفانه چك اسپانسر آنها دقيقا روز بازى ما برگشت خورد. اما به هر حال خدا كمك كرد و در حال حاضر مشكل خاصى نداريم و همه چيز در تيم ما تحت كنترل است و همه هم قسم شديم تا با قدرت به سوى قهرمانى پيش برويم.

• پس از اين كه هيات مديره باشگاه استقلال مشخص شده بود جلسات منظم هفتگى برگزار مى شد اما چند وقتى است كه از جلسه هيات مديره خبرى نيست؟ دليل اين موضوع چيست؟

- به هر حال بازى هاى المپيك در حال برگزارى است و عده اى درگير اين رويداد بوده اند و بعضى از دوستان هم مشكلات ديگرى داشتند. اگر دوستان بخواهند جلسات هيات مديره را برگزار مى كنيم و از اين بابت مشكلى نيست. فعلا كه درگير مسايل مالى هستم تا بتوانم آن را حل كنم.

• گويا وزير ورزش قصد دارد تغييراتى را در ميان اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال ايجاد كند؟

- وزير ورزش و جوانان تصميم دارد كه چند نفر از اعضاى هيات مديره را كنار بگذارد و اين مسئوليت هم به عهده او است، بنابراين به من ارتباطى پيدا نمى كند و درباره آن اظهارنظر نمى كنم. وى مى تواند هر كسى كه دوست دارد را كنار بگذارد. حتى رسولى نژاد به بعضى از اعضا هم اعلام كرده است كه استعفا بدهند. انشاءالله وزير ورزش در اين زمينه تصميمات مناسبى خواهد گرفت.

• به عنوان مديرعامل باشگاه نياز داريد كه اعضاى هيات مديره هماهنگى لازم را با شما داشته باشند. با توجه به اين موضوع آيا در جريان گزينه هاى احتمالى حضور در هيات مديره هستيد؟

- مطمئنم كه وزير ورزش انتخاب هاى خوبى را انجام خواهد داد تا به كمك باشگاه بيايند. اگر بين اعضا همدلى وجود نداشته باشد كار مديرعامل سخت مى شود و حتما در اين زمينه افرادى حضور پيدا خواهند كرد كه بتوانند كمك كنند.

• داربى رفت ليگ دوازدهم هم نزديك است و برگزارى اين مسابقه با اجلاس سران كشورهاى جنبش عدم تعهد همزمان شده است و اين موضوع باعث شده تا با مشكل رزرو هتل مواجه شويد. آيا اين مساله حل شد؟

- ما مشكلات خاص خودمان را داريم و بهروان هم آن را حل كرده و گفته است كه برويم خارج از تهران هتل بگيريم.

• موافق برگزارى داربى در چنين شرايطى هستيد؟

- ما موافقيم كه داربى برگزار شود و از اين لحاظ نيز مشكلى نداريم، ولى دوستان به ما كمك نمى كنند. نمى توانيم بازيكنان را به خانه خودمان ببريم و يا در جايى مانند زنجان اردو بزنيم و بعد براى مسابقه به تهران برگرديم. به جاى اين كه مسئولان چنين صحبت هايى را انجام دهند، كمك كنند تا كار پيش رود. كار فدراسيون همراهى كردن و كمك در راه انجام امور باشگاه ها است، نه اين كه طرح هايى را بدهد كه شدنى نيست.

• نظر شما درباره عملكرد كاروان ايران در المپيك لندن چيست؟

ـ پيروزى شكوهمند ورزشكاران ايرانى در رقابت هاى المپيك را به وزير ورزش، ملت ايران و تمام ورزش دوستان تبريك مى گويم. آنها واقعا حماسه بى نظيرى را آفريدند.

• بسيارى از كارشناسان عدم توجه به فوتبال پايه را از عواملى مى دانند كه نمى توانيم در فوتبال موفقيت هاى لازم را كسب كنيم و در اين ميان انتقادهاى زيادى به عدم توجه باشگاه هاى استقلال و پرسپوليس به فوتبال پايه انجام مى دهند. شما به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال تا چه اندازه با اين نظرات موافق هستيد؟

- اين مساله كه كارشناسان مطرح مى كنند، صحيح است، اما من فردى هستم كه به فوتبال پايه اهميت زيادى مى دهم و روش كارم اين مساله را نشان داده است. روزى كه به باشگاه استقلال آمدم، اوضاع بسيار آشفته اى بود و تنها چند بازيكن از تيم بزرگسال ما باقى مانده بودند و من تلاش زيادى كردم تا تيم اصلى را جمع كنم. آن سال تمام تمركزم معطوف به تيم بزرگسالان شد تا آبروريزى نشود و در نهايت هم توانستيم در رده دوم جدول حضور پيدا كنيم.

• به نظر مى رسد با توجه به مطرح شدن اين بحث ها اهميت اين موضوع كه فوتبال از خودش درآمدزايى كند، بيشتر مطرح مى شود و در صورت انجام اين كار ديگر كسى فوتبال را متهم نمى كند كه پول بيت المال را هدر مى دهد.

- من اعتقاد به اين ندارم كه پول بيت المال در فوتبال بيهوده صرف مى شود و حاضرم با هر كسى كه چنين نظرى دارد، بحث كنم و ثابت كنم كه اين طور نيست. ببينيد فوتبال دنيا درآمدش را از چه منبعى تامين مى كند و چه هزينه هايى را انجام مى دهد؟ در فوتبال ما درآمد فوتبال به آن داده نمى شود و از طرفى يك سوم اين درآمد را به فوتبال مى دهند. اگر فوتبال هزينه دارد، خودش هم مى تواند درآمدش را تامين كند.

• چه برنامه هايى براى حمايت از مردم زلزله زده آذربايجان شرقى داريد؟

- به مردم غيور آذربايجان به خاطر زلزله اخيرى كه رخ داد تسليت مى گويم و بايد بگويم كه باشگاه استقلال و بازيكنان تصميم گرفتند تا براى ابراز همدردى و كمك به مردم عزيز استان آذربايجان شرقى حقوق يك ماهشان را به آنها اختصاص بدهند. همچنين پيشنهاد برگزارى بازى دوستانه با تراكتورسازى تبريز را هم داده ايم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ميثم بائو

تعطيلى ليگ بى موقع بود

بائو: اول ملوان را مى بريم بعد پرسپوليس را!

ميثم بائو هافبك تيم فوتبال استقلال اعتقاد دارد حساسيت دربى نبايد حواس استقلالى را از بازى حساس مقابل ملوان پرت كند.او اظهارداشت: تعطيلى ليگ بى موقع بود. استقلال داشت روند رو به رشدى را طى مى كرد و شرايط خوبى داشتيم كه ناگهان ليگ تعطيل شد و بايد دوباره فشار تمريناتمان دو برابر مى شد. اين تعطيلى آمادگى كامل استقلال را به تعويق انداخت اما حتما تا دربى به شرايط ايده آل مى رسيم و آماده مى شويم.وى درباره ديداراستقلال مقابل ملوان افزود: ملوان در حال حاضر صدرنشين ليگ است و حتما تيم خيلى خوبى بوده كه توانسته صدرنشين شود. اين تيم را دست كم نمى گيريم و با تمام قوا بازى مى كنيم تا ۳ امتياز شيرين را قبل از دربى كسب كنيم. حساسيت دربى نبايد حواس ما را از بازى حساس مقابل ملوان پرت كند.بائو ادامه داد: دربى از حالا ذهن بازيكنان را مشغول كرده اما خيلى دوست داريم اول ملوان را ببريم و بعد به سراغ پرسپوليس برويم. همه بازيكنان استقلال باتجربه هستند و مى توانند دربى را دربياورند. به نتيجه اين بازى خوش بين هستم و اگر حواسمان را جمع كنيم مى توانيم دربى را ببريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حنیف عمران‌زاده

کاری می‌کنیم هواداران 10 دقیقه دربی آخر را فراموش کنند

آذری‌ها ما را کنار خود ببینند

خبرگزاری فارس: مدافع استقلال گفت: هواداران نگران نباشند چون در بازی با پرسپولیس کاری می‌کنیم تا هواداران ما، 10 دقیقه پایانی دربی آخر را فراموش کنند.

حنیف عمران زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شکست 2 بر صفر استقلال در دیداری تدارکاتی مقابل نفت تهران، دربی هفته ششم و مسائل مختلف صحبت هایی انجام داد که در زیر می خوانید.

فارس: چطور شد به نفت تهران باختید؟
    آنها خیلی خوب کار کردند و دوندگی زیادی داشتند. بدن بازیکنان ما هم سنگین بود چون یکی دو روز کار بدنسازی انجام داده بودیم اما مطمئن باشید برای بازی یکشنبه آینده با ملوان آماده خواهیم شد. ملوان این روزها در شرایط خوبی به سر می برد و انصافا نتایج خوبی گرفته است. این تیم امسال بازیکنان بزرگی در ترکیب خود دارد و با حل مشکلات مالی انگیزه مضاعفی پیدا کرده ولی ما در ورزشگاه آزادی فقط برای سه امتیاز بازی خواهیم کرد.

فارس: سوم شهریور دربی پایتخت را در پیش دارید...
    با این انگیزه به میدان می رویم که شکست در بازی آخر برابر پرسپولیس را جبران کنیم. هواداران استقلال اصلا نگران دربی نباشند چون می خواهیم کاری کنیم تا پرسپولیسی ها 10 دقیقه پایانی دربی آخر را از یاد ببرند.

فارس: در این هفته اتفاق تلخی در آذربایجان شرقی رخ داد و خانواده های زیادی داغدار شدند. چه صحبتی با مردم آذربایجان داری؟
    آنها، ما را در کنار خود ببینند و مطمئن باشند از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد. از طریق باشگاه در خصوص کمک به این عزیزان اقدامات لازم را انجام می دهیم. امیدوارم مسولان هر چه سریع‌تر سر پناهی برای این عزیزان در نظر بگیرند. باید قبول کنیم این مردم در آست
    انه روزهای سرد دچار این حادثه شده اند و حمایت از آنها باید ادامه دار باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه میلاد میداودی

میداودی: خوشحالم رباطم آسیب ندید

در دربی برگشت جبران می‌کنم

خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: از ناحیه مینیسک خارجی ضربه خوردم و خوشحالم که رباط پایم آسیب دیده نیست.

میلاد میداودی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص مصدومیت و غیبتش در بازی با پرسپولیس صحبت کرد.

فارس:‌ چه شد که مصدوم شدی آن هم به این شکل؟

فقط باید بگویم که خدا را شکر چون خیلی شانس آوردم. در یک صحنه در میانه میدان با بازیکن حریف برخورد کردم و فکر می‌کنم ضربه خیلی بدی خوردم اما باز هم خدا را شکر که رباطم آسیب ندید. از ناحیه مینیسک خارجی ضربه خوردم و خوشحال هستم که این آسیب‌دیدگی زیاد جدی نیست. شاید باور نکنید در حال حاضر درد مچ پایم بیشتر از زانویم است و پس از آسیب‌دیدگی، درد زانویم به حدی بود که اصلا آسیب‌دیدگی مچم را حس نکردم اما یک چیز برایم در آن لحظات جالب بود.

فارس: چه چیزی؟
    آنهایی که بالای سرم بودند، مدام می‌گفتند چیزی نشده اما هر لحظه منتظر بودم که بگویند رباطم پاره شده است.

فارس: دکتر نوروزی گفته 3 هفته از میادین دوری و بدین ترتیب دربی را از دست دادی...
    خیلی ناراحت هستم که دربی را از دست دادم و دوست داشتم در این مسابقه بازی کنم چون برایم اهمیت زیادی دارد اما به مصلحت و تقدیر احترام می‌گذارم و انشاءالله در دربی برگشت این غیبت را جبران می‌کنم. حالا هم به 3 هفته استراحت احتیاج دارم و پس از مشورت با پزشکان تیم و زیر نظر آنها تمریناتم را پیگیری خواهم کرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

11. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سیاوش اکبرپور

اكبرپور: استقلال زيباترين فوتبال را در داربى نشان مى دهد

سياوش اكبرپور مهاجم استقلال اميدوار است تيمش فوتبال زيبايى را داربى ۷۵ به نمايش بگذارد. گفت وگو با وى را بخوانيد:

• مثل اينكه از مصدوميت خطرناكى جان سالم به در بردى؟

- دقيقا همين طور است. در بازى با مس كرمان از ناحيه مچ پا آسب ديدم. در ابتدا پزشكان فكر مى كردند ممكن است رباط پايم پاره شده باشد اما خوشبختانه اينطور نبود. الان هم خيلى خوشحالم كه مصدوميتم شديد نبود و رباطم آسيب نديده است.

• پس به بازى با ملوان و داربى مى رسى؟

- بله تمرين مى كنم و شرايط خوبى هم دارم. اگر صلاح بدانند حتما براى استقلال به ميدان مى روم و بازى خوبى را به نمايش مى گذارم.

• از عملكرد استقلال در ۴ هفته اخير راضى هستى؟

- از اول هم معلوم بود كه تيم ما به زمان نياز دارد. همانطور كه ديديد هفته به هفته بهتر شديم. مقابل مس هم مى توانيستبم برنده باشيم اما واقعا بدشانس بوديم. به تدريج هماهنگ مى شويم و به تيمى كه هواداران انتظار دارند تبديل مى شويم.

• درباره بازى مقابل ملوان چه صحبتى دارى؟

- ملوان صدرنشين است و بازيكنانش روحيه بالايى دارند. مقابل اين تيم براى برد به ميدان مى رويم و قبل از اينكه پرسپوليس را شكست دهيم اين تيم را مى بريم.

• داربى هم كه نزديك است. اين بازى را چطور پيش بينى مى كنى؟

- داربى هميشه جذاب و حساس است و استقلال و پرسپوليس مى خواهند چهره متفاوتى در اين ديدار از خود به جاى بگذارند. مطمئن باشيد استقلال زيباترين فوتبال را در داربى به نمايش مى گذارد و برنده مى شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

13. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 46 از 113 نخستنخست ... 3644454647485696 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)