جناح راست استقلال را بيمه مى كنم
حمودى: داربى امسال ديدنى مى شود
بازيكن تيم فوتبال استقلال اعتقاد دارد داربى امسال ديدنى تر از سالهاى گذشته خواهد بود چرا كه هيچكدام از اين دو تيم نمى خواهند بازنده باشند.گفتگو با على حمودى را در ادامه مى خوانيد:
• با تعطيلات ليگ چه كار مى كنيد؟
- تعطيلات زياد نيست اما چون مسابقه نداريم بايد تلاش كنيم بدنهايمان افت نكند. تمرينات بدنسازى در روزهاى اخير نداشته ايم اما نسبت به روزهايى كه بازى داريم سنگين تر تمرين مى كنيم. استقلال داشت شكل مى گرفت و به شرايط آرمانى نزديك مى شد كه بازيها تعطيل شد. بايد با اين شرايط كنار بياييم و اميدوارم كه تعطيلات تاثير منفى روى استقلال نداشته باشد.
• داربى هم نزديك است. تا آن بازى به شرايط ايده آل مى رسيد؟
- استقلال بازى به بازى بهتر مى شود. قبل از داربى به مصاف ملوان مى رويم و با برد پا به داربى مى گذاريم. شرايط داربى با همه بازيها فرق دارد و مطمئن باشيد استقلال با وضعيت ايده آل پا به اين ديدار خواهد گذاشت. هر تيمى كه بيشتر زحمت بكشد برنده اين بازى خواهد بود كه من اميدوارم استقلال پيروز شود.
• با توجه به اينكه پرسپوليس هم هنوز آماده نيست اين ديدار را چطور پيش بينى مى كنى؟
- اينكه پرسپوليس هنوز آماده نيست و سرمربى اين تيم هم نتوانسته تركيب اصلى را بشناسد موضوع مهمى نيست. دربى ربطى به اين مسايل ندارد و بازيكنان هم مى دانند نبايد بازنده اين ديدار باشند به همين دليل با دل و جان كار مى كنند. به نظر من دربى امسال از سالهاى گذشته ديدنى تر خواهد شد چرا كه هيچكدام از دو تيم نمى خواهند بازنده باشند.
• توانستى به تركيب برگردى. نظر قلعه نويى را جلب كرده اى؟
- بعد از اينكه در ديدارهاى ابتداى فصل نيمكت نشين بودم توانستم در تمرينات نظر قلعه نويى را جلب كنم. اميدوارم حضورم در تركيب اصلى تداوم داشته باشد و بتوانم سمت راست استقلال را بيمه كنم.