نوشته اصلی توسط
kick up
- خوشبختانه امروز جرايد اعلام كردند كه مهدوي كيا موندنيه. من هم مثل شما معتقدم در حق مهدوي كيا نامردي شد. هر وقت اومد تو زمين كاملا تاثيرگذار كار كرد ولي دنيزلي به جاش از اون علي عسگر استفاده كرد كه يه بازيكن كاملا معموليه و تو هيچ بازي هيچ تايثري تو نتيجه گيري تيم نداشته .البته چرا تا تونسته سوتي داده و گل خورديم ولي كار مثبت اگه يكي تونست فقط يه موردش رو بگه من جايزه ميدم
- در مورد ممدنوري هم حق با شماست و بسيار بي رگ و غيرته .نبودنش هم همچين آسيبي به تيم نمي رسونه چون فقط تو زمين راه ميره و همين طوري ازش ادعا مي ريزه .ضمن اينكه به زايد هم پاس نميده و فقط پاسهاش به غلومرضاييه
- فقط در مورد فشنگچي فكر كنم عميقا اختلاف نظر داشته باشيم. من خيلي از از بازي اين بشر حرص مي خورم .هميشه توپ رو كه مي گيره خوب شروع مي كنه ولي هميشه لو ميده . تو اين فصل يك دونه كاراش نتيجه نداشت در حاليكه چند تا بازي فوروارد هم بود ولي به شدت توپ لو بده ست
و اما يه مطلب مهم دارم اونم در مورد دنيزليه . با حرف علي پروين كاملا موافقم كه عنوان كرده بالاخره يه جا بايد باشه كه دنيزلي پاسخگو باشه .كميته فني يا هر جاي ديگه بايد از دنيزلي گزارش بگيره وگرنه اگر هر مربي بياد و بدونه يكه تازه مطمئن باشيد بدترين نتايج تاريخمون رو با سليقه هاي عجيب و غريبش باز مي گيره و عين خيالشم نيست. اين وسط فقط ما هوادارا هستيم كه آب مي ريم وگرنه اينا كلي پول مي گيرن و مي رن كشورشون
دنيزلي در ارنج تيمي به شدت نادرست عمل كرد . استفاده از علي عسگر به جاي مهدوي كيا . استفاده از آقازماني به جاي مازيار . بازي دادن به فشنگچي و.... در كنار تاكتيكهاي تمام تهاجمي و حمله با 5بازيكن در حاليكه هم ضعف دفاعي داشتيم و هم عملا هافبك دفاعي نداشتيم .