سلام
اخباروحواشی تيم ملی انگليس را در اينجا قرار دهيد.
سلام
اخباروحواشی تيم ملی انگليس را در اينجا قرار دهيد.
چون نامه جرم ما به هم پیچیدند / بردند به دیوان عمل سنجیدندبیش ازهمگان گناه مابود ولی / ما را به محبت علی(ع)بخشیدند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دومنک: انگليس تيم خوبي نيست
ريموند دومنک، سرمربي سابق تيم ملي فرانسه، معتقد است تيم ملي انگليس تيم خوبي نيست و حريف آساني براي فرانسه در اولين ديدارش در يورو 2012 است.
دو تيم فرانسه و انگليس به همراه دانمارک و اوکراين در گروه چهارم رقابت هاي يورو 2012 قرار دارند.
دومنک که بين سال هاي 2004 تا 2010 هدايت تيم ملي فرانسه را برعهده داشت، معتقد است تيم روي هاجسون نمي تواند مانع سختي براي خروس ها باشند.
او در گفتگو با فرانس فوتبال گفت:" ديدار اول مقابل انگليس آسان است زيرا آنها تيم خوبي نيستند. ما نبايد مقابل اوکراين شکست بخوريم و آنگاه به مرحله بعد صعود خواهيم کرد.
من فرانسه را يکي از مدعيان مي دانم و کاملا به اين مسئله اعتقاد دارم.
18 ديدار بدون شکست، شکست دادن انگليس و فرانسه در خارج از خانه و همچنين پيروزي مقابل برزيل؛ ضمن اينکه آنها مرحله مقدماتي را نيز به عنوان تيم اول پشت سر گذاشتند. اين مسئله از شما يک تيم مدعي مي سازد. آنها حداقل بايد به نيم نهايي برسند."
فرانسه در يورو 2008 با يک امتياز در مرحله گروهي حذف شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ليست تيم ملي انگليس براي يورو اعلام شد
روي هاجسون ليست نهايي انگليس براي يورو 2012 را اعلام کرد.
شگفتي خاصي در اين ليست ديده نميشود و تنها تغيير آمدن فيل جاگيلکا از اورتون به جاي گرث بري مصدوم است. گلن جانسن و دني ولبک هم از مصدوميت رهايي يافتهاند.
وين روني هم دو بازي ابتدايي يورو را به دليل محروميت از دست داده است.
ليست به اين ترتيب است:
دروازهبانها
1- جو هارت (منچسترسيتي)، 13- رابرت گرين (وستهم)، 23- جک باتلند (بيرمنگام)
مدافعان
2- گلن جانسن (ليورپول)، 3- اشلي کول، 5- گري کيهيل و 6 – جان تري (چلسي)، 12- ليتون بينز (اورتون)، 14- فيل جونز (منچستريونايتد)، 15- جوليون لسکات (منچسترسيتي) و 18- فيل جاگيلکا (اورتون)
هافبکها
4- استيون جرارد (ليورپول)، 7- تئو ولکات (آرسنال)، 8- فرانک لمپارد (چلسي)، 11- اشلي يانگ (منچستريونايتد)، 16- جيمز ميلنر (منچسترسيتي)، 17- اسکات پارکر (تاتنهام)، 19- استوارت داونينگ (ليورپول)، 20- الکس اکسلاد-چمبرلن (آرسنال)
مهاجمان
9- اندي کارول (ليورپول)، 10- وين روني و 22- دني ولبک (منچستريونايتد)، 21- جرمين دفو (تاتنهام)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیست تیم ملی انگلیس اعلام شد
روی هاجسون لیست نهایی انگلیس برای یورو 2012 را اعلام کرد.
شگفتی خاصی در این لیست دیده نمیشود و تنها تغییر آمدن فیل جاگیلکا از اورتون به جای گرث بری مصدوم است. گلن جانسن و دنی ولبک هم از مصدومیت رهایی یافتهاند.
وین رونی هم دو بازی ابتدایی یورو را به دلیل محرومیت از دست داده است.
لیست به این ترتیب است:
دروازهبانها
1- جو هارت (منچسترسیتی)، 13- رابرت گرین (وستهم)، 23- جک باتلند (بیرمنگام)
مدافعان
2- گلن جانسن (لیورپول)، 3- اشلی کول، 5- گری کیهیل و 6 – جان تری (چلسی)، 12- لیتون بینز (اورتون)، 14- فیل جونز (منچستریونایتد)، 15- جولیون لسکات (منچسترسیتی) و 18- فیل جاگیلکا (اورتون)
هافبکها
4- استیون جرارد (لیورپول)، 7- تئو ولکات (آرسنال)، 8- فرانک لمپارد (چلسی)، 11- اشلی یانگ (منچستریونایتد)، 16- جیمز میلنر (منچسترسیتی)، 17- اسکات پارکر (تاتنهام)، 19- استوارت داونینگ (لیورپول)، 20- الکس اکسلاد-چمبرلن (آرسنال)
مهاجمان
9- اندی کارول (لیورپول)، 10- وین رونی و 22- دنی ولبک (منچستریونایتد)، 21- جرمین دفو (تاتنهام)
منبع: گل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روني: کاملا آماده هستم
ستاره منچستريونايتد از همراهي تيمش در دوبازي ابتدايي رقابتهاي يورو2012 محروم است ولي به اين نکته اشاره کرده که آماده است تا به دستور هاجسون در خدمت تيم باشد.
وين روني مهاجم انگليسي باشگاه منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرده که آماده است تا بعد از سپري کردن دو جلسه محروميتش در دو ديدار ابتدايي انگليس در رقابتهاي يورو، در خدمت روي هاجسون و تيمش باشد.
اين ستاره 26 ساله به اردوي سه شيرها ملحق شده و با هم تيمي هايش براي ديدار دوستانه شنبه شب مقابل بلژيک به تمرين مي پردازد؛ هرچند که بعيد به نظر مي رسد که اودراين بازي به ميدان برود.
دراين ميان فوروارد باتجربه شياطين سرخ در صحبتهايي اعلام کرده که به سخت ترين شيوه ممکن به تمرين مي پردازد تا بعد از پشت سرگذاشتن محروميت هايش در خدمت تيم باشد.
روني در صحبتهايي گفت:« من استراحت کردم و قطعا به اين استراحت نياز داشتم. حضور در اردوي تيم حس خوبي است. چند هفته اي است که بازي نکرده ام. پس دوست دارم به خوبي تمرين کنم تا هرزماني که به وجود من نياز بود، آماده باشم.»
روني درادامه گفت:« نمي داني که آيا در برنامه هاي يک مربي جديد جاي داري يا نه ولي اين حس خوبي بود که فهميدم که هاجسون روي من حساب باز کرده. مهم اين است که درحال حاضر به خوبي تمرين کنم. مدتهاست که در مورد غيبت در دو بازي اول تيمم فکر مي کردم. اين نااميد کننده است ولي چيزي است که بايد با آن کنار بيايم و الان درانتظار آن هستم تا درکنار دوستانم اولين بازي را برگزار کنم.»
روني با استيون جرارد موافق است و درمورد گروه تيمش در رقابتهاي مرحله گروهي يورو گفت:« ما در گروه سختي هستيم. پس بايد در تک تک بازيها تمرکز کنيم و به هر بازي ، قبل از آغاز آن فکر کنيم. ما بازيکنان جوان زيادي داريم و اين خيلي خوب است چون تيم ما شاداب و مملو از انرژي خواهد بود.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونی: هرزمان که انگلیس به من نیاز داشته باشد، آماده ام
وین رونی مهاجم انگلیسی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که آماده است تا بعد از سپری کردن دو جلسه محرومیتش در دو دیدار ابتدایی انگلیس در رقابتهای یورو، در خدمت روی هاجسون و تیمش باشد.این ستاره 26 ساله به اردوی سه شیرها ملحق شده و با هم تیمی هایش برای دیدار دوستانه شنبه شب مقابل بلژیک به تمرین می پردازد؛ هرچند که بعید به نظر می رسد که اودراین بازی به میدان برود.دراین میان فوروارد باتجربه شیاطین سرخ در صحبتهایی اعلام کرده که به سخت ترین شیوه ممکن به تمرین می پردازد تا بعد از پشت سرگذاشتن محرومیت هایش در خدمت تیم باشد.
رونی در صحبتهایی به TheFA.com گفت:« من استراحت کردم و قطعا به این استراحت نیاز داشتم. حضور در اردوی تیم حس خوبی است. چند هفته ای است که بازی نکرده ام. پس دوست دارم به خوبی تمرین کنم تا هرزمانی که به وجود من نیاز بود، آماده باشم.»رونی درادامه گفت:« نمی دانی که آیا در برنامه های یک مربی جدید جای داری یا نه ولی این حس خوبی بود که فهمیدم که هاجسون روی من حساب باز کرده. مهم این است که درحال حاضر به خوبی تمرین کنم. مدتهاست که در مورد غیبت در دو بازی اول تیمم فکر می کردم. این ناامید کننده است ولی چیزی است که باید با آن کنار بیایم و الان درانتظار آن هستم تا درکنار دوستانم اولین بازی را برگزار کنم.»رونی با استیون جرارد موافق است و درمورد گروه تیمش در رقابتهای مرحله گروهی یورو گفت:« ما در گروه سختی هستیم. پس باید در تک تک بازیها تمرکز کنیم و به هر بازی ، قبل از آغاز آن فکر کنیم. ما بازیکنان جوان زیادی داریم و این خیلی خوب است چون تیم ما شاداب و مملو از انرژی خواهد بود.»
منبع: گل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برد انگليس به کمک ستاره هاي جوان منچستر
انگليس ديدارهاي دوستانه آمادگي براي يورو 2012 را با پيروزي به پايان رساند. آنها در آخرين ديدار دوستانه خود در ويمبلي بلژيک را يک بر صفر بردند. البته نمايش انگليسيها متقاعدکننده نبود.
دني ولبک که در غياب وين روني محروم احتمالا در 11 ژوئن در خط حمله انگليس قرار ميگيرد تنها گل بازي را در دقيقه 36 زد. او پاسي خوب را از اشلي يانگ گرفت و با ضربهاي دقيق توپ را از بالاي سر سيمون مينيوله به گل تبديل کرد. اين در حالي بود که زاويه هم براي او تنگ شده بود.
اين اولين بازي روي هاجسون در خانه بود.
بلژيک با وجود اين نتيجه در بخش زيادي از بازي کنترل توپ و ميدان را در دست داشت و انگليس ضعفهاي هميشگي را نشان داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبر بد براي اردوي انگليس
مصدوميت جان تري و گري کيهيل
روي هاجسون فاش کرد که جان تري نياز به معاينه دارد. او در جريان پيروزي يک بر صفر مقابل بلژيک با مصدوميت جزئي از ناحيه همسترينگ از ميدان خارج شد.
گري کيهيل، ديگر مدافع چلسي در اين ديدار نيز با جو هارت برخورد کرد و مصدوم شد و از زمين بيرون رفت. خود تري هم در دقيقه 70 آسيب ديد و مجبور شد ميدان را ترک کند.
هاجسون گفت: «جان اندکي آسيب در ناحيه همسترينگ حس کرد. البته در هنگام تعويض اين موضوع مهمي نبود، اما او بايد معاينه شود تا 100 درصد مطمئن شويم.
او حس کرد يک عضلهاش سفت شده؛ اين اتفاق در هنگام خستگي روي ميدهد.»
کيهيل از ناحيه فک دچار آسيب جدي شده. هاجسون ميگويد: «فک او شکسته و احتمالا او را براي سفر لهستان در اختيار نداشته باشيم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تري و کيهيل آسيب ديدند
هاجسون: از پيروزي برابر بلژيک خوشحالم
سرمربي تيم ملي انگليس معتقد است بايد از پيروزي برابر تيم خوب بلژيک راضي بود.
به نقل از ساکروي، انگليس در ديداري دوستانه و در آستانه برگزاري يورو 2012 توانست با نتيجه يک بر صفر بلژيک را شکست دهد. نکته قابل توجه اين ديدار آسيب ديدگي جان تري و گري کيهيل بود. انگليس که پيش از اين گرت بري و فرانک لمپارد را نيز در خط مياني به دليل آسيب ديدگي از دست داده بود، نگران از دست دادن اين 2 مدافع مياني خود است.
کيهيل پس از برخورد با جو هارت، دروازهبان انگليس از بازي خارج شد و تري نيز در دقيقه 70 به دليل احساس درد در همسترينگ پا زمين را ترک کرد.
روي هاجسون در اين خصوص گفت: تا آنجايي که ميدانم جان دچار مشکل شده است. او در همسترينگ پايش احساس درد دارد. البته زماني که او از زمين خارج شد مشکل زيادي نداشت ولي در هر حال براي حضور دوباره در زمين بايد پايش را اسکن کند تا از آمادگي 100 درصد او مطمئن شويم. عضله او دچار گرفتگي شده است. اين حالت زماني رخ ميدهد که بازيکن خستگي زيادي احساس کند.
اين ديدار دوستانه به هاجسون اين اجازه را داد تا به ترکيب ثابت خود براي ديدار ابتدايي انگليس برابر فرانسه در يورو 2012 نزديک تر شود. وي اميدوار است بتواند از استيون جرارد و اسکات پارکر در ميانه ميدان استفاده کند.
وي افزود: جرارد با گرفتگي عضله روبهرو بود و دني ولبک نيز مجبور شد از آنتي بيوتيک استفاده کند. اين موضوع ممکن است او را دچار مشکل کند. اسکات نيز بايد تمرين کند و به ميدان برود تا بتواند آمادگي خود را بدست آورد. او در ديدار برابر بلژيک 90 دقيقه در ميدان حضور پيدا کرد ولي به نظر من در آمادگي کامل خود قرار نداشت.
هاجسون در مورد پيروزي بر بلژيک گفت: ما بايد راضي باشيم زيرا برابر تيم بسيار خوبي به ميدان رفتيم. تيمي که ميدانستيم براي ما مشکلات زيادي ايجاد خواهد کرد. بايد در جريان بازي مجبور شدم تغييرات زيادي به تيم بدهم. برخي از اين تغييرات اجباري بودند و برخي ديگر به اين دليل بود که نميخواستم بازيکنان را خسته کنم. در هر حال از پيروزي خوشحالم زيرا نشان داديم که توانايي آن را داريم که تيمهاي خوبي مانند بلژيک و نروژ را شکست دهيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روي کين:انگليسيها نميتوانند به فينال برسند
کاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال جمهوري ايرلند تاکيد کرد تيم ملي انگليس در بهترين حالت به نيمه نهايي اين جام خواهد رسيد.
به نقل از سان، تيم ملي فوتبال انگليس از سال 1966 در هيچ تورنمنت معتبري به فينال نرسيده و همواره در اين خصوص انتقادهاي زيادي از اين تيم شده است.
روي کين در اين مورد گفت: پيش از تمامي جامهاي جهاني و جام ملتهاي اروپا، هيچ گاه فکر نميکردم انگليس آنقدر قدرتمند باشد که بتواند در آن قهرمان شود. اکنون نيز طرز فکرم با گذشته هيچ تفاوتي نکرده است. البته من تنها کسي نيستم که چنين نظري در اين خصوص دارم. دليلش را نيز ميدانيد. تا يک ماه پيش هيچ کس نميدانست سرمربي اين تيم چه کسي است و کاپيتاني آن را چه بازيکني به عهده دارد. حضور 6 هفتهاي يک مربي و انجام تنها 2 ديدار دوستانه نميتواند نميتواند به روي هاجسون اين انگاره را بدهد که توانسته بازيکنان ثابت خود براي حضور در يورو را شناسايي کند.
وي افزود: اگر بخواهيم خيلي خوش بينانه به حضور آنها در مراحل پاياني نگاه کنيم، بايد بگويم آنها ميتوانند به نيمه نهايي برسند. انگليس در سطح تيمهايي مانند اسپانيا و آلمان قرار ندارد. اين تيمها توانايي قهرماني در اوکراين و لهستان را دارند ولي انگليسيها نميتوانند در يورو 2012 به فينال برسند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شيرر: انگليس به نيمه نهايي صعود مي کند
ستاره اسبق انگليس پيش بيني کرد تيم کشورش به جمع 4 تيمي پاياني جام ملت هاي اروپا راه يابد.
به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، آلن شيرر يکي از چهره هاي ويژه اي است که از نزديک رقابت هاي يورو 2012 را تماشا خواهد کرد. وي از چند روز قبل به محل انجام اين پيکارها سفر کرده است و بيشتر تمايل دارد تا بازي هاي تيم کشورش را تحت هدايت روي هاجسن به تماشا بنشيند.
وي روز گذشته در مواجه با برخي از نمايندگان رسانه ها در محل نقطه نظرش را در مورد سه شير(تيم انگليس) بيان کرد.
ستاره با تعصب پيشين نيوکاسل يونايتد گفت: با وجود اتفاقاتي که از نظر انتخاب بازيکن و مصدوم هاي پرتعداد براي تيم انگليس روي داد ، فکر مي کنم تا نيمه نهايي و جمع 4 تيم پاياني صعود کنيم.
اين چهره در مورد عدم انتخاب ريو فرديناند براي حضور در کادر بازيکنان تيم کشورش نيز اظهار کرد: اين تصميمي بود که از جانب هاجسن گرفته شد. البته اگر من مسئول بودم، او را براي بازي ها انتخاب مي کردم.
دور نهايي جام ملت ها از فردا (جمعه ) با شرکت 16 تيم در 4 گروه 4 تيمي در دو کشور اوکراين و لهستان آغاز خواهد شد.
__________________
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)