[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، رو ماکای ، مهاجم سابق باشگاه های دپورتیوو لاکرونیا و بایرن مونیخ ، اعتراض هواداران بایرن مونیخ نسب به روبن را محکوم کرد ، اما به هموطن خود توصیه نمود تا این حادثه را با آرامش پشت سر بگذارد.
در دیدار دوستانۀ دو تیم بایرن مونیخ و تیم ملی هلند ، هواداران بایرن هرگاه توپ به زیر پای آرین روبن می رسید او را به سبب از دست دادن ضربۀ پنالتی که در فینال لیگ قهرمانان از دست داده بود ، هو می کردند. پس از این اتفاق بود که مارک ون بومل و وسلی اشنایدر ، دو هم وطن او در تیم ملی هلند به روبن پیشنهاد کردند تا بایرن را ترک کند.
روی ماکای دربارۀ این اتفاق به دی تلگراف گفت : "آرین تنها باید از اتفاق گذر کند. او باید آرامش خود را حفظ کند و ارزش خود را در بازی های مهم دیگر برای بایرن به اثبات برساند. او اکنون باید بر روی تیم ملی هلند و یورو 2012 تمرکز کند ، سپس از تعطیلات خود لذت ببرد ، و آنگاه به بایرن بازگردد و ارزش خود را به اثبات برساند."
ماکای در ادامه افزود : "هیچگاه ندیده بودم یک بازیکن بایرن اینگونه تحت حمایت قرار بگیرد. این اشتباه است و واقعاً شرم آور است. من می توانم قبول کنم که هواداران بعد از عملکردی ضعیف تیمشان سوت بزنند ، اما هو کردن کسی که ضربۀ پنالتی را از دست داده را نه. مطمئناً بازیکنان بیشتری هم هستند که ضربۀ پنالتی را از دست داده اند."
bayern.blogsky.com