سلام من به تو یار قدیمی . . . منم همون هوادار قدیمیهنوز همون خراباتی و مستم . . . ولی بی تو سبوی می شکستمهمه تشنه لبیم ساقی کجایی . . . گرفتار شبیم ساقی کجاییاگه سبو شکست عمر تو باقی . . . که اعتبار می تویی تو ساقی
سلام من به تو یار قدیمی . . . منم همون هوادار قدیمیهنوز همون خراباتی و مستم . . . ولی بی تو سبوی می شکستمهمه تشنه لبیم ساقی کجایی . . . گرفتار شبیم ساقی کجاییاگه سبو شکست عمر تو باقی . . . که اعتبار می تویی تو ساقی
ليورپول كه ديگه قوي فكر نكنم بشه با اين شرايط
توي اين فكرم كه طرفدار آرسنال بشم
هم فلسفه داره هم خوب بازي ميكنه و احتمالا سالاي ديگه نتيجه هم بگيره
ولي ليورپول يه فلسفه فقط داشت كه اونم داگليش فروپاشوند خوب هم كه بازي نميكنه نتيجه هم كه هيچي
حرفامو پس ميگيرم از روي احساسي شدن گفتم؛ خب آدم خسته ميشه ديگه؛ چند ساله طرفدار ليورپولم يه روز خوش نديدم؛ بعدشم توي انجمن ليورپول بعد دو سال الكي ما رو اخراج كردن خب آدم يه طور ميشه ديگه؛
به هر صورت در برد و ناكامي فقط ليورپول![]()
وست برومویچ 3 - 0 لیورپول
متاسفم اولین بازی لیگ و در واقع اولین محک جدی با راجرز رو با این نتیجه واگذار کردیم. من خلاصه بازی رو هنوز ندیدم و فقط گلها رو دیدم. گل اول که خب به نظرم نمیشد کاری کرد یه شوت سرکش بود. گل دوم هم که پنالتی بود که باز صحنه وقوع پنالتی رو ندیدم. اما در گل سوم به خوبی سردرگمی دفاع مشهود بود به طوری که روی یه سانتر ارسالی که انجام شد دو مهاجم حریف بدون اینکه مزاحمتی براشون پیش بیاد منتظر رسیدن توپ بودن و بدین ترتیب گل سوم هم به ثمر رسید.
فعلا نمیشه هیچ نظر خاصی داد. سه چهار هفته که بگذره میشه نظر درست درمورد راجرز داد.
سلام
درسته هوادار منچستریونایتدم ولی میخوام یه نظری بدم
اینکه لیورپول شکست سنگینیو از یه تیم نچندان مطرح خورد ولی باید امیدوار بود که بازیکنا روحیشونو بدست بیارن
واقعا لیگ انگلیس یکی از لیگاییه که پیشبینی توش سخته و اصلا نمیشه به این تکیه کرد که فلان تیم قویه پس میبره
کوئینزپارک رنجرز هم 5بر 0از سوانسی شکست خورد که دوتاشونم قبلنا از لیگ دسته 1اومدن اینجا
اینم ویدئوی بازی لیورپول .وست برومویچ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این که هوادار چلسی هستم ولی میخواستم یه نظری بدم .
ولی مشکل لیورپول اینکه که خیلی برای قهرمانی عجله داره و انتظارات زیادی ازش دارند . باید داگلیش رو نگه میداشتن و میگداشتن تا با خرید چند تا بازیکن خوب شاید بتونه موفق بشه ولی آوردن راجرز که تو فصل قبل هم زیاد نتایج خوبی با تیمش نگرفته بود تا حدی باعث به هم خوردگی تیم شده
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین دانیال به نکته ظریفی اشاره کردی
دقیقا مشکل ما همینه که اهدافمون با پتانسیلمون همخوانی نداره. اینکه با یه سری بازیکن جوون بیای هشتم بشی و به دو فینال ومبلی برسی اونقدرا هم بد نیس. تازه اونم با اون همه توپی که فصل قبل به تیرک کوبوندیم!!! حالا مالکان چه انتظاراتی از کینگ کنی داشتن خدا میدونه.
فصل پیش گفتم باید جام اتحادیه رو اهمیت بدیم تا طلسم جام نگرفتن هامون شکسته بشه اما الآن میگم باید به یورو لیگ اهمیت ویژه ای داد چرا که هم جام کم اهمیتی تلقی نمیشه و هم اینکه با شرایط فعلی رسیدن بهش دور از دسترس نیس.
باید به راجرز مهلت داد
تفکرات راجرز هنوز تو تیم نشسته و هنوز عملی نشده
ولی یه گله ازش دارم اونم ترکیب بازی با وست بروم
قرار دادن بازیکنان مورد علاقه خودش (بورینی و الن) در صورتی که الن یک هفته نمیشه به تیم اومده ولی امارو که دیدم مثل این که کار الن خوب بوده ولی قرار دادن کارول بلند قد برروی نیمکت و قرار دادن بورینی یه مقدار غیرقابل پیشبینی بود
درحالی که 3-0 عقب بودیم کارول رو وارد زمین کرد
ولی باید بهش فرصت بدیم
تا ابد لیورپول
We Are
Liverpool
You'll Never Walk Alone
YNWA
درسته در لیگ جزیره طرفدار من سیتی هستم خواستم یه پستی بدم اینجا هم از سوت و کوری در بیاد
لیورپول یکی از بهترین و پرافتخارترین باشگاه های لیگ جزیره ست اما این چند سال رشد بسیار چشم گیر یونایتد و سیتی دوباشگاه شهر منچستر خیلی بیشتر از تیم های دیگه بود بهتره بگم در سطح لیگ جزیره چراکه چلسی در سطح اروپا قهرمان لیگ قهرمانان شد.
لیورپول هم بعد از دست دادن تورس و مربی هاش واقعا افت کرده هفته پیش از آرسنال 2-0 باخت و از وست برومیچ هم 3-0 باخت لیورپول بازیکنی خیلی خوبی داره کارول سوارز جرارد رینا و...که میتونه در لیگ جزیره رتبه هم بیاره ولی از نظر من مشکل مربی این تیمه.
♣ The King ♣
جو آلن بهترین بازیکن سال 2012 کشور ولز شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)