اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 13-2012 در این تاپیک قرار داده می شود.
از ایجاد بی نظمی در این تاپیک خودداری کنید
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 13-2012 در این تاپیک قرار داده می شود.
از ایجاد بی نظمی در این تاپیک خودداری کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میلیتو: پرواز اینتر با آرژانتینیها
دیگو میلیتو عقیده دارد که با حضور لاوتزی و پلاچیو در اینتر قدرت واقعی این تیم را به همه نشان خواهیم داد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه کوریره - اینتر موفق به کسب موافقتنامه پلاچیو شده است ولی هنوز در جذب لاوتزی با پی اس جی در رقابت می باشد.
میلیتو اظهار داشت:
"ما با وجود پلاچیو و لاوتزی در خط حمله میتوانیم پرواز کنیم و با ورود این دو بازیکن اختلاف بین خودمان و یووه(منظور تعداد قهرمانی ها) را کاهش خواهیم داد.ما همچنین در اروپا هم رقابت خواهیم کرد.
پلاچیو یک مهاجم بزرگ است که میتواند هم به عنوان مهاجم هدف و هم مهاجم دوم بازی کند.او کیفیت های بالای دارد و میتواند حریفان را غافلگیر کند او میداند چطور گلزنی کند و میتواند برای ما عالی باشد و خیلی زود خود را در ترکیب ثابت قرار دهد.
پلاچیو در ایتالیا خوب بازی میکند همانطور که در بوکاجونیورز و تیم ملی بازی میکند او در تیم بسیار با کیفیت است چون فوتبال ایتالیا را میداند اینجا قبل آرژانتینی های زیادی بوده اند."
نام اینتر با سیلوستره مدافع آرژانتینی پالرمو به هم وصل شده است و میلیتو در این باره میگوید:
"او یک مدافع سرسخت است و این بهتر است که در تیم خودمان باشد تا در مقابلمان در تیم حریف"
میلیتو که موفق شد در 33 بازی در لیگ 24 گل به ثمر برساند در مورد استراماچیونی هم گفت:
"او یک مرد بزرگ است این را واقعا میگویم چون آرامشی بزرگ به تیم داد حتی وقتی زمانی که ما شکست هم میخوریم فوتبال شایسته ای را انجام میدهیم.او میتواند کارهای بزرگی با اینتر انجام دهد.من سختی های فوتبال را دوست دارم چون این فرصت را به من میدهد که بتوانم امتیاز بگیرم."
15 ژانویه شروع بازسازی سن سیرو
پس از تصمیم دو تیم اینتر و میلان در مورد ترمیم چمن سن سیرو این اتفاق از 15 ژوئن آغاز خواهد شد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - بازسازی چمن سن سیرو حدود دو ماه به طول خواهد انجامید.
طی شکایت بارسلونا از نامطلوب بودن چمن سن سیرو و بسیار لغزنده بودن آن دو تیم اینتر و میلان تصمیم به باز سازی آن گرفتند.
این بازسازی توسط شرکتی هلندی و در 15 ژوئن آغاز خواهد شد و پس از کنسرت مدونا در سن سیرو در تاریخ 25 ژانویه به اتمام خواهد رسید.
هزینه این ترمیم 250000 یورو برآورد شده است و زمان اتمام آن 2 ماه(حدود 5 هفته) به طول خواهد انجامید.
مانچو و اینتر...!
روبرتو مانچینی سرمربی اسبق اینترمیلان و حال حاضر منچستر سیتی که این فصل توانست آبی های شهر منچستر را بعد از 44 سال به مقام قهرمانی در لیگ برتر برساند . در مورد چگونگی انتخاب این تیم و وضعیتش در اینتر سخنانی بر زبان آورد .
به گزارش سایت رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از پایگاه خبری فوتبال ایتالیا -مربی بدون حاشیه منچسترسیتی بعد از چهار سال حضور موفق در باشگاه اینترمیلان در حالی که از نظر تعداد قهرمانی در این باشگاه به همراه هیلینو هرارا در صدر جدول بهترین مربیان اینتر قرار داشت از این باشگاه اخراج شد .
روبرتو مدتی را استراحت کرد و بلاخره به پیشنهاداتش رسیدگی کرد و در آخر سر منچستر سیتی در آورد ، او توانست بعد ز مدت کمی این تیم را به یکی از مدعیان و سر انجام قهرمان لیگ انگلستان تبدیل کرد.
روبرتو مانچینی در مورد وضعیتش در اینتر سخنانی بر زبان آورد که خواندن آن خالی از لطف نخواهد بود .
" یک مربی وقتی به یک تیم جدید میرود مثل این است که برای یک تمرین بزرگ فراخوانده شده است . من در اینتر بسیار خوشهال بودم ، یک تجربه ی فوق العاده که بخشی از گذشت من محسوب میشود . در حرفه ی من باید همیشه آماده کار کردن در هر نقطه ای را داشته باشی ."
" به مدت چهار سال در اینتر کار کردم و تمامی این سالها اوریالی در کنار من بود . "
جواهر در اینتر ...
سران باشگاه اینتر میلان بیش از پیش به دنبال استعداد های ناب فوتبال اروپا و جهان هستند .
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از اف سی اینتر نیوز - برای سران اینتر فرق ندارد ملیت بازیکن چه باشد یا از چه نژادی است ، یا در چه قاره ای و چه لیگی فوتبال بازی کرده است ، آنها فقط میخواهند هر طور که شده تا سال 2015 تیمی استثنایی را روانه ی میدان کنند آنهم با کمترین هزینه و بهترین بازده ای ممکن ، برای قهرمانی های بیشمار .
حال اینتر گیرنده ی نامحسوس خود را روی کشور ونزوئلا تنظیم کرده تا بتواند ستاره های فوتبال این کشور را زیر نظر بگیرد ، اینتر تنها بعد از مدتی کمی جستجو به جواهری گمنام در دنیای فوتبال برخورد میکند ، نام او داروین ماچیس است و در خط حمله همچون یک الماس درخشان و همانند یک غزال پر سرعت ، داروین متولد هفتم ماه فوریه سال 1993 است و تنها 19 سال سن دارد .
داروین ماچیس فصل قبل توانست به همراه تیمش مینه روس دِ گوئایانا 16 گل را در 36 بازی بثمر برساند .
لازم به ذکر است تیم آ.اس رم نیز نیم نگاهی برای خرید این بازیکن دارد ولی اینتر با سرعت هر چه تمام تر برای خرید این بازیکن میتازد .
پالاسیو در تست پزشکی
رودریگو پالاسیو بعد از اینکه خبر انتقالش از جنوا به اینتر منتشر و توسط هر دو باشگاه تایید شد ، امروز برای رسمی کردن این انتقال وارد شهر میلان شد .
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از پایگاه خبری اف سی اینتر نیوز - پالاسیو امروز صبح به میلان آمد تا بعد از شرکت در تست پزشکی باشگاه اینتر ، قراردادی 3 ساله و دستمزد سه میلیون یوریی را با این باشگاه امضا کند.
پالاسیو امروز ساعت 14:30 (به وقت ایتالیا) تست پزشکی خود را انجام میدهد .
رودیگو سی ساله بعد از اتمام این مراحل برای تعطیلات تابستانی اش به آرژانتین میرود و بلاخره در ماه ژوئن در خدمت استراماچیونی در کمپ پینزولو است .
پائولینهو بی سرو صدا می آید
از برزیل خبر های جالبی به گوش میرسد این اخبار باز هم نام جدیدی به لیست خرید آبی و مشکی ها اینتر اضافه میکند ، پائولینهو این نام جدید است .
هدف جدید اینتر ، خوزه پائلو بزرا ماسیل جونیور نام دارد و او ملقب به پائولینهو است ، این بازیکن متولد بیست و پنجم جولای 1988 با 23 سال سن در کورنتیاس برزیل بازی میکند ، پست او هافبک میانی و هجومی است .
در جدیدترین اخبار نقل انتقالات اینتر میلان نام پائولینهو در صدر قرار دارد ولی او تمامی شایعات را رد میکند .
طبق اخبار منتشر شده در برزیل سران باشگاه اینتر به صورتی کاملا نامحسوس با این بازیکن در ارتباط هستند و میخواهند قبل از اینکه رسانه ها خبری از این بازیکن و اینتر به چاپ برسانند او را در شهر میلان ببینند .
هر چند پائولینهو این اخبار را کذب میداند ولی این احتمال میرود او بدون حاشیه های بازار نقل و انتقالات با اینتر به توافق برسد.
پائولینهو فصل قبل 11 گل در 56 بازی بثمر رساند .
خوان : لوسیو بت من است
خوان مدافع جوان نراتزوری که فصل قبل از اینترنسیونال برزیل به اینترمیلان پیوست . هموطن و هم تیمی اش را بت خود لقب داده است .
به گزارش سایت خبری کانون رسمی هواداران اینتر میلان ابران در ایران و به نقل از اف سی اینتر نیوز - خوان 20 ساله که به دلیل مصدومیت تا به حال یک بازی برای اینتر به میدان رفته ، در تازه ترین مصاحبه اش سخنانی احساسی بر زبان آورد .
" دوست دارم با اعتماد به نفس بازی کنم ، کاملا به توپ مسلط باشم و بازی را در دست خود داشته باشم و بدون هیچ مشکلی به کار خود ادامه دهم ."
وی ادامه داد : " الگوهای من در فوتبال تیاگو سیلوا و لوسیوس ،که همتیمی ام است و این بسیار خوشهال کننده است و البته یک تجربه تکرار نشدنی برای من بشمار می آید . دوست دارم لوسیو به من کمک کند ."
اولین بازی خوان با تیم ملی برزیل
پس از انتخاب خوان بعنوان یکی از بازیکنان دعوت شده تیم ملی برزیل برای بازی دوستانه مقابل دانمارک این بازیکن شانس دارد برای اولین بار با لباس تیم ملی اش به میدان برود.
به گزارش سایت خبری کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از اف سی اینتر نیوز - تیم ملی برزیل تا ساعاتی دیگر در هامبورک آلمان به مصاف تیم ملی دانمارک خواهد رفت .
این بازی که راس ساعت 15:30 به وقت ایتالیا آغاز میشود مستقیما از شبکه های zdf ، Mediaset Premium و sky 546 پخش خواهد شد .
آندره آ استراماچونی، سرمربی اینتر، اعلام کرد می خواهد اینتر را به یکی از مدعیان قهرمانی رقابت های فصل آینده سری آ تبدیل کند.
اینتری ها در رقابت های این فصل بسیار ناامید کننده ظاهر شدند و در نهایت در رتبه ششم قرار گرفتند اما سرمربی جوان این تیم امیدوار است ک آنها فصل آینده به یکی از مدعیان قهرمانی تبدیل شوند.
او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" اینتر در حال پیشرفت است؛ می خواهیم تیمی بسازیم که بتواند در ایتالیا و اروپا به قهرمانی برسد.
فتح اسکودتو؟ رئیس موراتی به سختی کار می کند تا بازیکنان جدیدی به خدمت بگیرد و اگر این اتفاق بیفتد، ما برای قهرمانی تلاش خواهیم کرد.
در 9 دیداری که که من هدایت تیم را برعهده داشتم، به لیگ اروپا رسیدیم؛ چیزی که موراتی از من خواسته بود و اکنون می خواهیم اینتر را به جایی برسانیم که شایستگی اش را دارد."
موراتی بعد از پیروزی 4-2 اینتر مقابل میلان، استراماچونی را به عنوان مربی دائمی باشگاه معرفی کرد.
32
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لاوتزی پرید،اما...
روزنامه توتو اسپورت در چاپ امروز خود نوشت که پی اس جی با لاوتزی به توافق رسیده است و اینتر را پشت سر گذاشته است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - دو تیم اینتر و پاریسن ژرمن برای جذب لاوتزی همچنان رقابت سختی با هم دارند.
روزنامه توتو اسپورت امروز نوشت که باشگاه پاریسی از اینتر پیشی گرفت و با لاوتزی به توافق رسید و بزودی قرارداد امضا خواهد شد ولی با توجه به اینکه این روزنامه چاپ تورین و یک روزنامه حامی یوونتوس می باشد میتواند این خبر بی اساس باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)