Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

خب به خاطر اينكه اين تايپيك به يه هدف مناسب و شناخت كامل در مورد بست برسه چند پست ميزارم ! البته اين پستها رو قبلا تو قسمت دانشنامه هم گذاشتم ولي اينجا باشه بهتره. حالا از دوستان ميخوام اينارو بخونن واقعا خوندنش ارزش داره .
    براي اينكه مطلع بشيد كه اين مطالب چقدر پر بار هستند به قسمتي از اون توجه كنيد كه در پست آخر قرار داشت ! اينجا هم ميزارمش تا دقت بيشتري بشه ! واقعا تاثر گذار هست , قسمت قرمز رنگ كه مشخص شده به اندازه 100 ها خط معني داره و چقدر خوبه چند دقيقه بهش فكر كنيم
    ظهار نظر جرج بست در مورد باشگاه منچستر یونایتد :
    من با باشگاه منچستر يونايتد بهترين روز هايم را داشتم. هرچه در رؤيا هايم متصور بودم برايم در ورزشگاه اولدترافورد پيش آمد. آن دقايق هميشه در ياد و خاطره ام هستند.
    هيچ گاه فرياد هواداران باشگاه منچستر یونایتد را از ياد نميبرم. مخصوصاً آن هنگام كه در تونل ( رختكن ) راه ميرفتم و اين سر و صداها در گوشم ميپيچيد! هيچ چيزی خوشايند تر از شنيدن صدای شادی هواداران و ديدن دست تكان دادنهای آنها نيست.
    آن روز ها روز های من بود و در پايان هم برای من بد نبود. من هنوز يادم هست كه هر وقت توپ را ميگرفتم هيچ گاه به عقب بر نميگشتم!
    پس از فوت وی باشگاه منچستر یونایتد یک بازی دوستانه را در ورزشگاه اولدترافورد برگزار کرد و تمامی درآمد حاصل از این بازی را به خانواده جرج بست تقدیم کرد. در این بازی تماشاگران حاضر در ورزشگاه پوسترهایی با عکس جرج بست در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: Best The Best.

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط ManUtd : 05-25-2012 در ساعت 14:16

2. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)