Design & Developed BY Patira

صفحه 91 از 112 نخستنخست ... 41818990919293101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 901 تا 910 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پاتریس اورا: کارلوس توز فاقد احترام پاتریس اورا عقیده دارد که کارلوس توز فاقد هرگونه احترامیست، پس از در دست داشتن یک بنر تمسخر آمیز در وصف سر آلکس فرگوسن.
    پاتریس اورا در این باره گفت: من از نگرش کارلوس توز در مقابل سر آلکس فرگوسن بسیار شگفت زده شدم. من درباره چنین احساسی در رابطه با سر آلکس فرگوسن مطمئن نیستم، اما مطمئنم که این بر روی وی تأثیر گذار نیست. این بی احترامیست. کارلوس توز 2 سال را در این باشگاه گذارند و تحت رفتار سر آلکس فرگوسن بسیار خوب شد، پس من نمیدانم که این یک واکنش یا حقیقت در مورد وضعیت او بود.
    کارلوس توز 28 ساله هنگامی که برای استراحت به آمریکای جنوبی رفت هنوز هم بر روی این موضوع مصر بود. باشگاه منچسترسیتی بیانه ای صاد رکرد و از رفتار کاپیتان سابق خود عذر خواهی کرد. اما پاتریس اورا باور دادر که رقبای باشگاه منچستر یونایتد به همان اندازه گناه کار هستند که در زمان پیوستن کارلوس توز به باشگاه منچسترسیتی پوستر به شهر منچستر خوش آمدی را منتشر کردند.
    مدافع کناری 31 ساله در ادامه افزود: طعم این پوستر بسیار بد بود، هیچ کس از باشگاه منچستر یونایتد قدردانی نکرد. کارلوس توز یک فرد بالغ است، برای باشگاهی دیگر بازی میکند و در مقابل رفتار خود مسئول است. این شرم آور است زیرا او همیشه در باشگاه منچستر یونایتد محترم بود و همچنان با برخی از بازیکنان این باشگاه در تماس است. اما من حالا هیچ ایده ای ندارم که چه اتفاقی افتاده.
    پاتریس اورا که اصرار دارد تیم منچستر یونایتد به واسطه تجربه، در فصل آینده به مراتب قوی تر ظهور خواهد کرد، در ادامه تصریح ساخت: این یک شکست بد طعم است چراکه ما جام را در دقایق آخر مسابقه نهائی از دست دادیم. اما این ما را برای احیای جام در فصل آینده قوی تر و مصمم خواهد ساخت. تیم منچسترسیتی احتمالاً این استدلال را خواهند داشت که آنها پیروز هر 2 دیدار دربی شدند پس آنها شایسته قهرمانی هستند. اما در طول مسابقات تفاوت چندانی میان 2 تیم نبود. یک فصل بودن یک عنوان برای باشگاه منچستر یونایتد بسیار نادر است، بنابراین ما باید از این به عنوان یک چیز مثبت برای فصل آینده استفاده کنیم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

گيگز مي خواهد در المپيک بازي کند

رايان گيگز براي حضوردر تيم فوتبال بريتانيا در المپيک 2012 اعلام آمادگي کرده ولي گفته است ترجيح مي دهد ديويد بکام هم تيمي سابق او نيز در کنارش حضور داشته باشد.

به گزارش ديلي ميل، هافبک منچستريونايند با '' استوارت پيرس'' سرمربي تيم فوتبال بريتانيا در المپيک لندن گفت و گو و براي بازي در اين تيم اعلام آمادگي کرده است.

کاپيتان سابق تيم ملي ولز گفت: من آمادگي خودم را اعلام کرده ام، البته اگر آنها مرا براي اين تيم انتخاب و دعوت کنند. مسلم است که هرکس از حضور در المپيک هيجان زده مي شود؛ آن هم در شرايطي که المپيک به لندن مي آيد و در همه جاي بريتانيا بازي هاي فوتبال انجام مي شود.

اين بازيکن 38 ساله مي خواهد هم تيمي 37 ساله او ديويد بکام که اکنون در لس آنجلس گالاکسي توپ مي زند در کنار او در تيم بريتانيا بازي کند تا شکوه سال هايي که در کنار هم در اولد ترافورد بودند ، تکرار شود.

گيگز گفت: مسلم است که پس از اين 20 سال هر دو فراز و نشيب هايي ر ا تجربه کرده ايم. ممکن است بالاتر برويم ولي مسلما عقب گرد نخواهيم داشت. ''بک'' يک دوست و بازيکني عالي است که همچنان در اوج مانده است. اگر او هم بيايد تيم بريتانيا عالي خواهد شد.

وي افزود: من کارم را با '' بک '' شروع کردم و هر دو در تيم جوانان بازي مي کرديم. عالي خواهد بود که بيست سال پس از آن هم در کنار هم در يک تيم بازي کنيم. بايد منتظر بمانيم و ببينم آيا آن روز مي رسد؟

حضور بکام در تيم بريتانيا از ديدگاه هاي مختلف محل بحث بوده است. هفته گذشته او اين ادعا را که دعوتش براي تيم بريتانيا با هدف پر کردن سکوهاي ورزشگاه و فروش پيراهن تيم است ، رد کرد و گفت که او براي تيم هاي مطرح جهان بازي کرده و در طول دوران حرفه ايش جام هاي مختلفي را بالاي سر برده است.

از تيم 18 نفره بريتانيا در المپيک فقط سه بازيکن مي توانند بالاتر از 23 سال داشته باشند.

تيم بريتانيا روز 20 ژوئيه ( 30 تير) ديداري تدارکاتي با برزيل خواهد داشت و پنج روز پس از آن ، در نخستين ديدار خود در مرحله گروهي فوتبال المپيک لندن به مصاف سنگال خواهد رفت. محل برگزاري اين مسابقه ورزشگاه اولد ترافورت خواهد بود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

گیگز و همبازی شدن با بکهام در المپیک لندن گیگز و همبازی شدن با بکهام در المپیک لندن
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480.

رایان گیگز تنها بازیکن بزرگ سال منچستر یونایتد است که سر الکس فرگوسن اجازه بازی در المپیک را به او داده است،این در حالی است که این بازیکن ولزی 39 ساله تا کنون تجربه حضور در ترنمنت های مهم نظیر جام جهانی و جام ملت های اروپا را نداشته است

رایان گیگز در این مورد گفت:

"من نمی توانم احساس خود را از دوباره بازی کردن با هم تیمی سابق خود پنهان کنم،بازی کردن در المپیک همراه با دیوید بکهام جذابیت آن را دو چندان می کند.

من و بکهام اولین بازی های خود را در تیم جوانان منچستر 20 سال قبل انجام دادیم و دوباره در کنار هم قرار میگیریم،این موضوع برای من خیلی خوشحال کننده است تنها کاری که باید انجام دهم این است که باید صبر کنم تا مسابقات المپیک آغاز شود"

"بازی در المپیک واقعا هیجان انگیز است،من با مربی فوتبال المپیک بریتانیا صحبت کرده ام و از آمادگی خود برای حضور در این تیم صحبت کردم،من تا کنون تجربه چنین تورنمنت هایی را در طول دوران ورزشی خود نداشته ام و از این رو تمام تلاش خود را می کنم تا در المپیک به موفقیت برسیم.

8. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

دورتمند:کاگاوا را ارزان نمی دهیم دورتمند:کاگاوا را ارزان نمی دهیم
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x319.

مدیر باشگاه دورتمند اعلام کرد که شین جی کاگاوا با قیمت ارزان هرگز فروخته نخواهد شد.

این بازیکن 23 ساله که تنها یک سال از قرار داد او با تیم دورتمند باقی مانده به بازی در لیگ برتر انگلیس علاقه نشان داده و تیم منچستر یونایتد یکی از تیم هایی است که این بازیکن را زیر نظر دارد.

مدیر باشگاه دورتمند در ادامه گفت:

" سال گذشته تیم بایرن مونیخ 22 میلیون یورو برای خرید مانویل نویر که یک سال از قرار داد او باقی مانده بود خرج کرد.به نظر می رسد ما هم می توانیم همچنین قیمتی روی شینجی کاگاوا بگزاریم.

او بازیکنی جوان و سرشار از استعداد است و ما میدانیم تیم های زیادی در پی خرید او هستند،اما من اینجا اعلام می کنم که اورا ارزان نخواهیم داد.

10. 4 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

رونالدو: فرگوسن همانند يک پدر با من رفتار کرد

کريستيانو رونالدو مهاجم تيم ملي فوتبال پرتغال و باشگاه رئال مادريد اسپانيا گفت :هم خود و هم تيم ملي فوتبال پرتغال از آمادگي کامل براي حضور در رقابتهاي فوتبال يورو دو هزار و دوازده برخوردار هستند.

رونالدو گفت: مطمئنا من از آمادگي لازم براي حضور در رقابتهاي يورو دو هزا رو دوازده برخوردار هستم و در روز ها و هفته هاي اخير از استراحت کافي و فرصتي خوب براي آماده سازي خود براي اين رقابتها برخوردار بودم و از اين فرصت کمال استفاده را بردم و حضور در تيم ملي فوتبال پرتغال و ملاقات با ساير بازيکنان هم زبان خود در اين تيم برايم هيجان آور است.

وي افزود: رقابتهاي فوتبال يورو دو هزار و دوازده يکي از مهمترين و با اعتبارترين رقابتهاي فوتبال در جهان است و ما از حضور در اين رقابتها بسيار هيجان زده هستيم و از اين موضوع لذت مي بريم و مطمئنا براي حضور در اين رقابتها آماده خواهم بود و در چند روز آينده هم تمرينات خود را براي اين رقابتها پيگيري خواهيم کرد و سرمربي تيم ملي فوتبال پرتغال بيش از من به اوضاع تيم آشنا است و اگر چند زمان اندکي تا آغاز اين رقابتها فرصت باقي است و با وجود اين که آماده سازي تيم در اين مدت اندک کمي دشوار به نظر مي رسد اما در اين بيست روز ما مي توانيم با کار بر روي تاکتيک تيمي و نقاط ضعف و قوت تيم براي ديدار مقابل آلمان به خوبي آماده شويم.

رونالدو در ادامه اظهاراتش در پاسخ به سوالي که از بين فرگوسن و مورينيو کدام را ترجيح مي دهد گفت: براي من هر دو مربي به يک اندازه مهم و قابل احترام هستند و درباره فرگوسن زماني که در منچستر يونايتد بودم او همانند يک پدر با من رفتار کرد و از هجده سالگي که در اين تيم بودم او درس هاي زيادي به من آموخت و تجارب زيادي را از او آموختم و در زماني که مورينيو سرمربي من شد از وي درسهاي زيادي آموختم و توانستم تجاربم را تکميل کنم .

مهاجم پرتغالي رئال مادريد درپايان اظهاراتش درباره احتمال قهرماني تيم رئال مادريد در فصل آتي لاليگا گفت:اين احتمال وجود دارد که قهرمان شويم زيرا تيم بازيکنان اصلي خود را حفظ کرده است و بازيکنان جديدي هم به آن ملحق مي شوند و اين امکان پذير است.

12. 5 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

بليت بازيهاي من سيتي 9 درصد افزايش يافت

هواداران تيم فوتبال منچستريونايتد بايد براي تماشاي ديدار تيم خود در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر بهاي بيشتري بپردازند.

من سيتي بليت رقابت هاي فصل جديد خود را 9 درصد افزايش داده که اين افزايش قيمت با افزايش 6 درصدي فصل قبل بدين معني است که هواداران سيتي براي تمديد خريد صندلي هاي خود بايد 60 پوند بيشتر بپردازند.

بر پايه گزارش گاردين، تنها طرفداران سيتي نيستند که بايد بليت هاي خود را با افزايش قيمت خريداري کنند. فولام به ميزان 5 درصد مبلغ بليت خود را افزايش داده، تاتنهام 6/3 درصد افزايش قيمت داشته و اورتوني ها هم با افزايشي 3 درصدي مواجه بوده‌اند.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

14. 3 کاربر از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

"پارک جی‌سونگ" شایعه پیوستن به گالاتاسرای را تکذیب کرد هافبک کره ای تیم فوتبال منچستریونایتد شایعات مربوط به پیوستن به تیم ترکیه ای گالاتاسرای را تکذیب کرده و گفته که می خواهد به فوتبال خود در اولدترافورد ادامه دهد. به گزارش خبرگزاری مهر، پارک جی سونگ 31 ساله در رقابت های این فصل فقط 10 بار در ترکیب اصلی تیم حضور داشت و این در حالی است که سرآلکس فرگوسن هم پیش از این گفته منچستریونایتد آماده است تا این بازیکن را در بازار نقل و انتقالات تابستانی قرار دهد.
    روزنامه ترکیه ای "فتوماک" ادعا کرده که قهرمان فوتبال ترکیه حاضر است برای به خدمت گرفتن این بازیکن 5/3 میلیون یورو بپردازد. اگرچه پارک می گوید چیزی در این خصوص نشنیده است.
    پارک گفت: من پیشنهاد رسمی دریافت نکرده ام. اما اینکه تیمی بازیکنی را بخواهد همواره خبر خوبی برای بازیکن است.

16. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

قرار فروش پل پوگبا به باشگاه یوونتوس جوزپه ماروتا ( Giuseppe Marotta )، مدیر ارشد باشگاه یوونتوس تأیید کرد که باشگاهش در آستانه امضای قرارداد با پل پوگبا قرار دارد.
    آینده مرد فرانسوی برای ماه ها در هوا بوده اما او پس از مذاکرات طولانی سرانجام در برابر گسترش قرارداد خود در ورزشگاه اولدترافورد تصمیم گرفت تا قرارداد فعلیش در تابستان امسال منقضی شود.
    جوزپه ماروتا در مصاحبه با روزنامه Corriere dello Sport، چاپ ایتالیا در این باره میگوید: بحث در مراحل پیشرفته ایست و باشگاه یوونتوس در انتظار پاسخ از این بازیکن 19 ساله است. ما به دور از باشگاه منچستر یونایتد وی را اغوا کردیم. ما به قواعد احترام میگذاریم، پل پوگبا، برای دلایل خود قصد ندارد تمدید کند. ما از باشگاه مطلع هستیم و در انتظار پاسخ هستیم، مذاکرات پیشرفت خوبی داشته است.

18. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

فان درسار: امیدوارم مقایسه‌ها، روی عملکرد دخه‌آ تاثیر نگذارند

ادوین فان در سار دروازه بان سابق منچستریونایتد از داوید دخه آ، ستاره اسپانیایی این تیم خواسته تا برروی عملکردش در یونایتدتمرکز کند و به مقایسه هایی که میان او و دروازه بان اسپانیایی ایجاد می شود، توجهی نکند.دخه آ در روزهای ابتدایی حضورش در منچستریونایتد سختی های زیادی کشید و تلاش زیادی کرد تا خودش را در دلهای هواداران این تیم جای کند ولی تدریجا عملکرد او بهبود یافت ؛اما بااین وجود گلهایی که او در طول فصل دریافت کرد،باعث شد تا یونایتد درکورس قهرمانی به خاطر تفاضل گل ، از سیتی جا بماند.

فان در سار در صحبتهایی گفت:« شاید سخت باشد که او پای در مسیر من بگذارد. این ممکن است رخ بدهد. مردم قبلا من را با پیتر اشمایکل مقایسه می کردند و الان شاید دخه آ را با ما من مقایسه می کنند. دخه آ باید این را نادیده گرفته و فقط برروی بازی خودش تمرکز کند.»
    دخه آ در طول این فصل پیشرفت چشمگیری داشته و فان درسار دراین باره گفت:« دخه آ در طول فصل قبل با انتقادات زیادی مواجه شد ولی من هم وقتی جوان بودم و در آژاکس بازی می کردم، مرتکب اشتباهاتی می شدم و در یووه ویونایتد هم اشتباه می کردم. مهمترین نکته این است که باید اشتباهاتت را در همان بازی و یا در بازی بعدی فراموش کنی.دخه آ این کار را کرد. او با گذشت زمان بهتر وبهترمی شود و مهارهای بهتری داشت.»
    فان در سار معتقد است که دخه آ و سایر بازیکنان یونایتد در شرایط مختلف عملکرد خوبی داشته اند ؛ هرچند که برخی از بازیکنان کلیدی شان را به دلیل مصدومیت از دست می دادند.
    این دروازه بان هلندی ادامه داد:« فکر نمی کنم که یونایتدی ها خودشان را قهرمان می دانستند ولی ناامیدی در دو یا سه دقیقه پایانی رقم خورد. از دست دادن جام آن هم در لحظات پایانی فصل خیلی دردناک است. اگر دقت کنید، عملکرد یونایتد در طول فصل خوب بود. آنها درمقایسه با فصل قبل امتیازات بیشتری را کسب کردند و در خیلی از دیدارها گلی دریافت نکردند.حتی با وجودی که نمانیا ویدیچ در بازیهای زیادی قادر به همراهی تیم نبود.»
    منبع: سايت گل

20. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پيشنهاد 17 ميليون يورويي منچستر به کاگاوا

در چند هفته اخير شايعات زيادي در مورد پيوستن اين ستاره جوان به شياطين سرخ منتشر شده بود .

باشگاه منچستريونايتد براي خريد شينجي کاگاوا، ستاره ژاپني دورتموند، پيشنهادي 17 ميليون يورويي ارائه داد.

در چند هفته اخير شايعات زيادي در مورد پيوستن اين ستاره جوان به شياطين سرخ منتشر شد و سرانجام بعد از اينکه اخباري در مورد علاقه مندي باشگاه آرسنال به اين بازيکن منتشر شد، يونايتدها اولين پيشنهادشان را ارائه دادند.

گفته مي شود مديران منچستريونايتد اميدوارند اين انتقال هرچه زودتر انجام شود اما از آنجا که آرسنالي ها نيز براي خريد کاگاوا کاملا مصمم هستند، ممکن است اين مسئله دورتموند را دچار ترديد کند.

تنها يک فصل از قرارداد کاگاوا با دورتموند باقي مانده و مديران اين باشگاه به تازگي اعلام کردند قصد ندارند مانع انتقال اين ملي پوش ژاپني به باشگاهي ديگر شوند.

ميشائيل زورک، مدير ورزشي دورتموند، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من ملاقاتي با شينجي کاگاوا و مدير برنامه هايش داشتم و او اعلام کرد که مطمئنا قراردادش را تمديد نخواهد کرد. ما اکنون منتظر دريافت پيشنهاد هستيم و سپس در مورد آن تصميم گيري مي کنيم."

سر الکس فرگوسن و دستيارش، مايک فيلان، براي ديدن بازي کاگاوا در ديدار فينال جام حذفي آلمان حضور پيدا کردند، ديداري که با پيروزي 5-2 دورتموند مقابل بايرن مونيخ به پايان رسيد و در آن کاگاوا گل اول بازي را به ثمر رساند.

ونگر هم هميشه از بازي اين ستاره ژاپني به نيکي ياد کرده؛ بازيکني که در تابستان 2010 با انتقالي 350 هزار يورويي از سرزو اوزاکا به دورتموند پيوست.

کاگاوا در 30 بازي ملي، 10 بار موفقيت به گلزني شد و در 71 بازي براي دورتموند نيز، 29 گل به ثمر رساند.

22. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

صفحه 91 از 112 نخستنخست ... 41818990919293101 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)