Design & Developed BY Patira

صفحه 244 از 259 نخستنخست ... 144194234242243244245246254 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,431 تا 2,440 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

یحیی توره: بارسا مهمترین تیم برای من است

این ستاره 29 ساله که تا سال 2015 با سیتی قرار دارد، اعلام کرد که از زندگی در منچستر راضی است اما هنوز به باشگاه سابقش فکر می کند.

سایت گل- یحیی توره، هافبک منچسترسیتی، با ستایش از باشگاه سابقش، بارسلونا، به شایعات اخیر در مورد جدایی اش از سیتی قوت بخشید.
    این ستاره 29 ساله که تا سال 2015 با سیتی قرار دارد، اعلام کرد که از زندگی در منچستر راضی است اما هنوز به باشگاه سابقش فکر می کند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای من بارسا مهمترین تیم است. من در سیتی احساس راحتی می کنم اما در چند سال یا چند روز آینده همه چیز می تواند تغییر کند.
    من همیشه طرفدار بارسا بودم. من در انگلیس همیشه بازی های آنها را نگاه می کنم و احساس می کنم خودم یک کاتالانی هستم."
    این ستاره ساحل عاجی در 92 دیداری که برای سیتی به میدان رفت، 21 گل به ثمر رساند، همچنین شایعه انتقال به رئال را رد کرد.
    " اگر طرفداران بارسا من را در رئال ببینند، دیوانه خواهند شد و من این را درک می کنم. من اکنون باید استراحت کنم و ببینم آینده چه چیزی پیش روی من قرار می دهد.
    خیلی ها در مورد رفتن من به رئال صحبت می کنند اما برای من، مهمترین مسئله رسیدن به قهرمانی و شاد بودن است."

Argentina te quiero para siempre

4. 4 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

گواردیولا و عدم تمایل برای هدایت لیورپول

گواردیولا چند هفته قبل اعلام کرد که در پایان فصل به دوران حضورش در نوکمپ پایان خواهد داد و قصد دارد برای یک فصل به استراحت بپردازد.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، که در پایان فصل و با انجام دیدار فینال کوپا دل ری از این باشگاه جدا خواهد شد، قصد ندارد جانشین کنی دالگلیش در آنفیلد شود.
    گواردیولا چند هفته قبل اعلام کرد که در پایان فصل به دوران حضورش در نوکمپ پایان خواهد داد و قصد دارد برای یک فصل به استراحت بپردازد.
    از سوی دیگر مدیران لیورپول که چند روز قبل کنی دالگلیش را از کار برکنار کردند، به دنبال به خدمت گرفتن یک مربی جدید هستند و براساس گزارش ها، 12 گزینه مختلف در فهرست آنها دیده می شود.
    براساس گزارش بخش بین المللی سایت گل، برندان راجرز، سرمربی سوانسی، اولین مربی ای بود که پیشنهاد مدیران لیورپول برای برعهده گرفتن هدایت این تیم را رد کرد.
    در حال حاضر از روبرتو مارتینس به عنوان جدی ترین گزینه هدایت قرمزها نام برده می شود. این مربی اسپانیایی در رقابت های این فصل نتایج خوبی با ویگان کسب کرد و توانست بار دیگر این باشگاه را در لیگ برتر حفظ کند.
    آندره ویلاس بواس، فابیو کاپلو، دیدیه دشام و یورگن کلوپ دیگر نام هایی هستند که در اطراف باشگاه لیورپول به گوش می رسد.
    همچنین گفته می شود ممکن است رافا بنیتس، مربی سابق قرمزها، که در سال 2010 از این باشگاه جدا شد و دوران کوتاه و ناموفقی در اینتر داشت، بار دیگر به آنفیلد بازگردد.

6. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

ماسکرانو: «انتخاب تیتو، بهترین اتفاقی بود که می توانست رخ بدهد».

ماسکرانو معتقد است که جایگزینی تیتو، کمترین آسیب را به دنبال دارد و اطمینان می دهد که «فوتبال ما با همان سبک قبلی ادامه پیدا خواهد کرد». ماسکرانو اعتراف کرد که گواردیولا تاثیرگذار ترین مربی او تا به اینجای کار بوده است. او در مورد توپ طلا نیز اظهار داشت: «مسی سال به سال پیشرفت می کند و بدون شک شایسته کسب توپ طلاست».

خاویر ماسکرانو در مصاحبه مطبوعاتی خود به اظهار نظر در مورد سرمربی جدید باشگاه پرداخت: «انتصاب تیتو به معنی ادامه و تداوم پروژه فعلی است. این تغییر کمترین آسیب را به دنبال خواهد داشت و در این مقطع، بهترین اتفاقی بود که می توانست برای بارسا بیفتد. با سبک مربیگری او و با تغییراتی که او اعمال خواهد کرد، سبک بازی ما تغییر نمی کند و این مهم ترین مسئله برای باشگاه است».

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    آینده ای روشن برای تیم

اگر چه ماسکرانو دوست داشت گواردیولا در باشگاه بماند، اما معتقد است: «پپ تیمی را ترک کرده است که در آن بازیکنان با تجربه می توانند جوان تر ها را راهنمایی کنند و هنوز هم آینده ای درخشان در انتظار آن است. او تاثیرگذار ترین مربی من تا به امروز بوده است؛ به خاطر نگاه ویژه اش به بازی، به خاطر قدرت رهبری فوق العاده اش، به خاطر چگونگی مواجه شدن با هر بازی و به این خاطر که او با شغلش زندگی می کند. او چنان مربی است که 24 ساعت شبانه روز را به بازی فوتبال می اندیشد».

گواردیولا و بیلسا: «آنها طرز فکر و فلسفه بازی خود را زیر پا نمی گذارند»

ماسکرانو در پاسخ به سوالی که در آن از او خواسته شده بود تا گواردیولا و بیلسا، سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین و سرمربی فعلی بیلبائو، را با هم مقایسه کند، اظهار داشت: «به نظر من آنها شباهت بسیاری با یکدیگر دارند. هر دو همیشه به دنبال کسب پیروزی و تلاش برای ارائه بازی زیبا هستند. هر دو قبل از آنالیز تیم خود، به شیوه بازی و نیمه زمین حریف خود می اندیشند. همچنین هیچ کدام از آنها صرف نظر از هر گونه خطری که می تواند تیمشان را تهدید کند، به طرز فکر و فلسفه بازی خود وفادار هستند. شاید گواردیولا کمی به بازیکنانش نزدیک تر باشد. بیلسا بیشتر شبیه یک ناظم مدرسه است. بیلسا 8 سال پیش مربی من بوده است؛ او همواره بدنبال تغییر است و بنابراین احتمالا در حال حاضر متفاوت با اظهارات من خواهد بود».

پیروزی، مورد انتظار

ماسکرانو همچنین اظهار داشت: «پیروزی در فینال می تواند بهترین پایان برای گواردیولا باشد؛ هر چند که در چنین باشگاهی، همواره از ما انتظار پیروزی می رود. مدت زمانی که ما برای آماده سازی برای این بازی در اختیار داریم، کمی عجیب به نظر می رسد. ما معمولا هر سه روز یک بار به میدان می رویم و 10 یا 12 روز برای استراحت، زمانی قابل توجه است. با این حال، چنین زمانی در این مقطع از فصل، فرصت خوبی برای کمی استراحت و همچنین فرصتی برای سخت تمرین کردن و آماده سازی خود به بهترین شکل ممکن است».

ستایش مسی و آلوز

ماسکرانو همچنین هم وطن خود، لئو مسی را مورد ستایش قرار داد: «پس از به ثمر رساندن 72 گل، او شایسته توپ طلاست. او فصل به فصل بهتر می شود». بازیکن آرژانتینی در اظهارات خود به دنی آلوز نیز اشاره کرد: «او بهترین مدافع راست جهان است؛ نه تنها به خاطر گل ها و پاس گل هایش، بلکه همچنین به خاطر هیجانی که به سایر اعضای تیم منتقل می کند، واقعا بی نظیر است».

راضی از موقعیت خود

خاویر ماسکرانو از جایگاه فعلی خود در باشگاه بسیار راضی است و به هیچ وجه قصد ترک تیم را ندارد: «من فکر نمی کنم که شایسته قراردادی جدید باشم، اما اگر فرصت تمدید قرارداد و یا پیشنهاد جدیدی در آینده داشته باشم، بسیار فوق العاده خواهد بود». با این حال زمانی که از ماسکرانو درمورد پیشنهاد کاپیتانی به او سوال شد، او پاسخ داد: «من فکر می کنم که کاپیتان هایی که ما داریم، همان هایی هستند که باید باشند. آنها سمبل های فوق العاده ای برای ما، مدیران، کادر فنی و بطور کلی بهترین معرف های باشگاه به جهانیان هستند». [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

ژاوي: بايد در دفاع بدون نقص عمل کنيم

هافبک بازي‌ساز تيم فوتبال بارسلونا اميدوار است در غياب چند مهره تاثيرگذار خط دفاعي، تيمش بتواند عملکرد خوبي در فينال کوپا دل‌ري داشته باشد.

ديدار فينال کوپا دل‌ري روز شنبه هفته آينده برگزار مي‌شود و بارسا بايد در ويسنته کالدرون مادريد به مصاف اتلتيک بيلبائو برود.

ژاوي هرناندز هافبک خلاق و بازي‌ساز اصلي آبي‌و اناري‌پوشان اعتقاد دارد که در ديدار نهايي جام پادشاهي در غياب چند مهره اصلي خط دفاعي، بازيکنان جانشين بايد عملکرد خوبي در اين خطوط داشته باشند و بدون نقص و با پوشش کامل مقابل حريف باسکي ظاهر شوند.

بارسا در اين ديدار اريک آبيدال، دني آلوس را قطعا نخواهد داشت و غيبت کاپيتان کارلس پويول مهره ارزشمند مرکز خط دفاعي بيش از پيش به چشم خواهد آمد.

خاوير ماسکرانو که در سال 2010 به عنوان يک هافبک راهي نيوکمپ شد به نظر مي‌رسد بار ديگر در قلب خط دفاعي به کار گرفته خواهد شد و امکان بازي و حضور مارتين مونتويا مدافع 21 ساله نيز در ترکيب اصلي بارسا وجود دارد.

هرناندز در اين‌رابطه اظهار داشت: ما بازيکنان مهمي را به دليل مصدوميت از دست داده‌ايم. مصدوميت پويول خيلي مهم است، آبيدال را مدتي است که در کنار خودمان نداريم و آلوز هم مهره تاثيرگذاري است که نمي‌تواند ما را همراهي کند.

وي گفت: نبود اين بازيکنان مي‌تواند باعث شکنندگي بارسا شود اما خوشحالم که ساير بازيکنان جايگزين آماده هستند.

آدريانو در شرايط خوبي قرار دارد، پابلو مونتويا در سط بالايي بازي مي‌کند و ماسکرانو و پيکه نيز بازيکنان توانمند ما در خط دفاعي خواهند بود.

بارسا در ليگ اسپانيا (لاليگا) در رقابت با رئال مادريد از کسب جام بازماند و ديدار در جام پادشاهي اسپانيا آخرين بازي کاتالان‌ها با هدايت پپ گواردويلا خواهد بود و آخرين فرصت براي بارسا تا در اين فصل بتوانند يک جام کسب کنند.

قرار است فصل آينده تيتو ويلانووا جايگزين پپ شود.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

يادداشت روز: خدا را شكر؛ آنتي‌كلاسيكو!/ چرا بايد از به هم خوردن فينال رئال- بارسا خوشحال بود؟

هواداران بارسلونا و رئال «تماميت‌خواه» شده‌اند؛ و گاهي شكست و سقوط از تخت پادشاهي مي‌تواند رخداد خوبي براي تماميت‌خواهان باشد. فراموش نكنيد كه هميشه با پيروز شدن «زيبا»تر مي‌‌شويد و با شكست خوردن «كامل»تر؛ پس كمي شكست بخوريد دوستان، شكست چيز خوبي است!

Getty

سايت گل- در روزهايي كه رئال مادريد و بارسلونا، حريفان اروپايي خودشان در چمپيونزليگ را هم مثل رقباي لاليگايي يك به يك شكست مي‌دادند و پيش مي‌رفتند؛ پيش‌بيني اكثريت مطلق اهالي فوتبال اين بود كه فينال چمپيونزليگ2012 در مونيخ ميان همين دو تيم برگزار خواهد شد.
    اين پيش‌بيني البته در مرحله نيمه‌نهايي نقض شد تا اين بار برخلاف سال قبل، ليگ قهرمانان اروپا بدون ال‌كلاسيكو و بدون قهرماني يكي از اين دو تيم به پايان برسد. اتفاقي كه چندان هم نبايد از آن ناخشنود بود و مي‌توان ادعا كرد به هم خوردن قرار ملاقات رئال- بارسا در فينال اتفاق بدي براي فوتبال نيست. به چند دليل مي‌توان از جايگزيني بايرن- چلسي به‌جاي يك ال‌كلاسيكوي ديگر خوشحال بود.

1-سريال تكراري جذاب نيست؛ حتي با هنرمندي شما
    آنچه بازي‌هاي مهم و كلاسيك دنياي فوتبال را جذاب‌تر و در تاريخ ماندگارتر مي‌كند، كميت پايين آن‌هاست. معمولا براي تماشاي يكي از اين بازي‌ها بايد مدت‌ها انتظار كشيد. داربي‌هاي مهم در كشورها معمولا سالي دو بار بيشتر اتفاق نمي‌افتند. رويارويي من‌يونايتد- آرسنال در انگليس، يا ميلان- يووه در ايتاليا اتفاقي است كه (به‌جز در مواردي استثنايي) در سال فقط دو بار رخ مي‌دهد و هواداران براي تماشاي آن انتظار زيادي مي‌كشند. اين انتظار كشيدن هيجان بيشتري به ماجرا مي‌بخشد. مثلا بخش زيادي از جذابيت جام‌جهاني به اين است كه هر 4سال يك‌بار برگزار مي‌شود؛ تجسم كنيد اگر بساط جام‌جهاني سالي يك‌بار برپا مي‌شد چقدر از جذابيت اين گردهمايي بزرگ كم مي‌شد.
    ال‌داربي دو قدرت بزرگ اسپانيا اتفاق جذابي است، اما طي سال‌هاي اخير بخشي از جذابيت خودش را به دليل كميت بالا از دست داده. دو سال است كه در جام‌حذفي اسپانيا، رئال و بارسا با هم برخورد مي‌كنند چون به جز خودشان هيچ تيمي در اسپانيا مانع پيشروي آن‌ها نمي‌شود. اين اتفاق سال گذشته در چمپيونزليگ هم رخ داد و دو بازي ديگر به سريال ال‌كلاسيكوها اضافه كرد. به اين‌ها اضافه كنيد مصاف رفت و برگشت در سوپرجام اسپانيا و دو بازي ساليانه در لاليگا را. نتيجه اين‌كه فقط طي دو فصل اخير 11 بار شاهد بازي رئال و بارسلونا بوده‌ايم. يعني به‌طور ميانگين هر دو ماه يك‌بار! خب گاهي كمي دوري و انتظار هم چيزي بدي نيست.
    «هجران» اتفاق شيريني نيست، اما مي‌تواند «وصال» را شيرين‌تر كند؛ اين نسخه خوبي است براي عاشقان پرتعداد رئال مادريد و بارسلونا.
    2-باختن را ياد بگيريد، لطفا!
    با دقت در ادبيات هواداران دو تيم اسپانيايي و كري‌هاي شديد و غليظ آن‌ها (مثلا در بخش نظرات همين سايت) يك نكته مهم كاملا به چشم مي‌آيد. طرفداران رئال و بارسا به شدت خودشان را براي بردن همه بازي‌ها و همه جام‌ها محق مي‌دانند، بنابراين در هنگام شكست‌هاي كم‌تعداد تيم‌شان يا داور را متهم مي‌كنند، يا به تيم حريف وصله ضدفوتبال مي‌چسبانند، و يا از توطئه يوفا و پلاتيني حرف مي‌زنند! اين نگاه، نه در ميان همه هواداران اين دو تيم، اما در ميان اكثر قريب به اتفاق آن‌ها كاملا مشهود است.
    وقتي گوارديولا به نيمكت بارسا رسيد در اولين سال همه جام‌هاي ممكن را در فوتبال برد و در سال‌هاي بعدي هم اين روند را با كمي تخفيف ادامه داد. بنابراين تعريف «تيم هميشه‌برنده» در ذهن هواداران بارسا شكل گرفت. از آن سو رئال مادريد براي كم نياوردن مقابل رقيب و پايان دادن به تحقيرهاي تكراري، قدرتش را با تكيه بر مورينيو و ستاره‌هايش تا حد زيادي بالا برد و به تيمي تبديل شد كه همه ركوردهاي گلزني و امتيازگيري را در اسپانيا جابه‌جا كرد. حالا اين دو تيم آن‌قدر از رقبا فاصله گرفته‌اند كه تعداد باخت‌هايشان در طول فصل به عددي بسيار كوچك در حوالي صفر رسيده است. حالا ديگر اكثر هواداران اين دو تيم تجربه شكست ندارند و اين اتفاق را برنمي‌تابند. بنابراين در هنگام شكست همه را متهم مي‌كنند.
    هواداران بارسلونا و رئال «تماميت‌خواه» شده‌اند؛ و گاهي شكست و سقوط از تخت پادشاهي مي‌تواند رخداد خوبي براي تماميت‌خواهان باشد. فراموش نكنيد كه هميشه با پيروز شدن «زيبا»تر مي‌‌شويد و با شكست خوردن «كامل»تر؛ پس كمي شكست بخوريد دوستان، شكست چيز خوبي است!

-از سايه بيرون بيا، ستاره!
    دنياي فوتبال را ستاره‌ها جذاب مي‌كنند و هر چه تعداد اين ستاره‌ها بشتر باشد جذابيت فوتبال هم بالاتر مي‌رود. مدت‌هاست همه ستاره‌هاي فوتبال دنيا تحت تاثير مسي و رونالدو قرار گرفته‌اند و درخشش فراتر از تصور اين دو، اجازه ديده شدن را به بازيكن ديگري نداده است. در تيم‌ها و كشورهاي ديگر بازيكنان بزرگي هر روز مي‌درخشند اما نور پروژكتورها روي رقابت «كريس- لئو» متمركز شده است. بنابراين كنار رفتن اين دو ستاره از سر راه ديگران –ولو براي يك شب و يك فينال- مي‌تواند فرصت پررنگ شدن درخشش‌هاي ديگران را فراهم كند.
    پيش‌بيني اين‌كه نقش اول درام امشب كدام يك از بازيكنان بايرن و چلسي هستند كار آساني نيست و همين مي‌تواند جذابيت فينال مونيخ را دوچندان كند. اين جذابيت مضاعف را حذف رئال و بارسا به فينال امشب بخشيده است. براي آن‌هايي كه از تماشاي دائمي دو ستاره پرتغالي و آرژانتيني بر روي صفحه اول فوتبال خسته شده‌اند، فينال امشب مي‌تواند مجال خوبي براي كشف‌هاي جديد باشد. روبن، تورس، ريبري، چك، نوير،... امشب هر كدام از اين نام‌ها مي‌توانند ستاره فينال چمپيونزليگ باشند و پروژكتورها را به سمت خودشان برگردانند.
    علاوه بر بازيكن‌ها، اين نكته‌ به بخش باشگاه‌ها هم قابل تعميم است. باشگاه‌هاي اروپايي كه مدتي است تحت تاثير نام رئال و بارسا قرار گرفته‌اند حالا اين فرصت را دارند تا از سايه خارج شوند. فينال امشب مي‌تواند نقطه عطفي باشد براي باشگاه‌هاي ديگر و به تبع آن ليگ‌هاي ديگر اروپا كه رونقي پيدا كنند و خودشان را به سطح اول برگردانند. اگر قرار باشد فاصله موجود ميان لاليگا با ديگر ليگ‌هاي اروپايي برداشته شود، فينال آنتي‌كلاسيكويي امشب مي‌تواند نقش موثري در اين اتفاق داشته باشد.

12. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

آدریانو: «من در بهترین فرم ممکن هستم».

مدافع برزیلی که 9 بازی متوالی است از ابتدا در ترکیب اصلی تیم قرار می گیرد، امیدوار است بتواند در فینال جام پادشاهی نیز به میدان برود. آدریانو در مورد آینده اش اظهار داشت: «در نظر دارم در بارسلونا بمانم. هنوز دو سال از قرارداد من باقی مانده است و می خواهم بهترین لحظات دوران حرفه ای ام را در اینجا سپری کنم».

آدریانو در کنفرانس مطبوعاتی خود ادعا کرد که از تابستان سال 2010 که به بارسلونا پیوسته است، هیچ گاه از نظر آمادگی در چنین وضعیت ایده آلی قرار نداشته است. بعلاوه، این مدافع از اینکه در بازی های اخیر به دلیل آسیب دیدگی های مدافعین فرصت بیشتری برای حضور در زمین در اختیار او قرار گرفته است، خوشحال است. بازیکن برزیلی اظهار داشت: «در حال حاضر از اینکه در بهترین فرم ممکن از زمان آمدنم به باشگاه قرار دارم، خوشحالم. من احساس قدرت و آرامش می کنم». او همچنین اشاره کرد که فرم خوب او ناشی از تلاش سختش برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی است: «من همیشه به سختی تلاش کرده ام و همواره به دنبال پیشرفت بوده ام و همچنان به مراقبت از خودم ادامه خواهم داد».

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    هدف: جام پادشاهی

این بازیکن امیدوار است که بتواند فرم ایده آل فعلی خود را تا پیش از فینال جام پادشاهی 25 می در برابر اتلتیک بیلبائو حفظ کند: «من خوشحالم و امیدوارم بتوانم در آخرین بازی این فصل در همین سطح بازی کنم». آدریانو در مورد فینال جام توضیح داد: «فتح این عنوان از ابتدای شروع فصل جزء اهداف تیم بوده است و حذف شدن از دور رقابت های لیگ قهرمانان و از دست دادن عنوان قهرمانی لالیگا، از اهمیت این جام نمی کاهد». او همچنین اظهار داشت: «فتح جام پادشاهی، بهترین راه برای خداحافظی از گواردیولاست. ما به خاطر او می خواهیم برنده این فینال باشیم».

آینده آدریانو

آدریانو در مورد آینده اش مطمئن است. او به هیچ وجه قصد ترک بارسا را ندارد: «من به هیچکدام از پیشنهادات توجه نمی کنم. از بودن در بارسا بسیار خوشحالم. هنوز دو سال از قرارداد من باقی مانده است و می خواهم بهترین لحظات دوران حرفه ای ام را در اینجا سپری کنم ». مدافع بارسا افزود: «می خواهم فصل آینده در اینجا بمانم، من هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن دارم».

او همچنین در مورد دنی آلوز که روز چهارشنبه دچار شکستگی ترقوه شد، صحبت کرد: «این تاسف آور است. او مهره ای اساسی برای ماست و به ویژه در این فینال جای خالی او احساس خواهد شد». با این وجود آدریانو معتقد است که بازیکنی همچون مارتین مونتویا می تواند تا حدودی خلاء او را در سمت چپ دفاع پر کند. آدریانو در مورد احتمال رفتن دنی آلوز از باشگاه در انتهای فصل گفت: «او بهترین مدافع راستی است که من تا به حال در کنار او بازی کرده ام. او نقش مهمی در تیم دارد و اگر در اینجا بماند، کیفیت و سطح بازی خود را مثل همیشه بالا نگه خواهد داشت».

14. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

برای چهارمین بار پیاپی؛ مسی آقای گل چمپیونزلیگ شد

مسی فصل گذشته با زدن 12 گل در این رقابت ها، با رکورد رودفن نیستلروی در فصل 03-2002 لیگ قهرمانان برابری کرد اما این فصل عملکرد بهتری داشت و 2 گل بیشتر به ثمر رساند

سایت گل- هرچند بارسا نتوانست از عنوان قهرمانی اش در رقابت های فصل گذشته چمپیونزلیگ دفاع کند اما با ناکامی ماریو گومز در گلزنی در دیدار فینال، لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا با 14 گل زده عنوان آقای گلی این رقابت ها را برای چهارمین بار پیاپی به دست آورد.
    مهاجم ملی پوش بایرن تا پیش از دیدار امشب 12 بار گلزنی کرده بود اما نتوانست آمارش را در دیدار مقابل چلسی بهبود ببخشد. بعد از گومز، کریس رونالدو با 10 گل زده در رتبه سوم قرار گرفت.
    مسی فصل گذشته با زدن 12 گل در این رقابت ها، با رکورد رودفن نیستلروی در فصل 03-2002 لیگ قهرمانان برابری کرد اما این فصل عملکرد بهتری داشت و 2 گل بیشتر به ثمر رساند اما نتوانست تیمش را بار دیگر در این رقابت ها به قهرمان برساند.
    با این آقای گلی، مسی به اولین بازیکنی تبدیل شد که برای چهار فصل پیاپی به این عنوان دست پیدا می کند. پیش از این گرد مولر در فوصل 73-1972، 74-1973 و 75-1974 و همچنین ژان پیر پاپن در فصول 90-1989، 91-1990 و 92-1991 این عنوان را برای سه فصل پیاپی به دست آورده بودند.

16. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

تبريک بارسلونا و رئال مادريد به چلسي

بارسلونا و رئال مادريد قهرماني چلسي در ليگ قهرمانان اروپا را تبريک گفتند.

چلسي با پيروزي در ضربات پنالتي مقابل بايرن مونيخ براي اولين بار در تاريخ 107 ساله‌اش به قهرماني اروپا دست يافت.

بسياري انتظار داشتند دو تيم اسپانيايي ديدار نهايي را برگزار کنند، اما اين اتفاق نيفتاد.

بارسا در توييتر رسمي خود نوشته: «تبريک به چلسي براي اولين قهرماني‌شان در ليگ قهرمانان!»

جرارد پيکه هم در توييتر نوشت: «تبريک به چلسي! قهرمان جديد ليگ قهرمانان!» ساندرو روسل هم نوشت: «تبريک به چلسي، قهرمان اروپا.»

سرخيو راموس هم براي هم‌تيمي‌هايش در اسپانيا خوشحال بود، يعني خوان ماتا و فرناندو تورس که اولين قهرماني اروپا را تجربه کردند: «تبريک به دو دوست خوبم: خوان ماتا و ف. تورس. تبريک قهرمانان! روبن، تو هم سرت را بالا نگه دار.»

ژابي آلونسو هم تحت تاثير قرار گرفته بود: «درام فوتبالي 2. تبريک به چلسي. تاسف براي بايرن.»
    www.varzesh3.com

18. 4 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

ماسچرانو: درسهای زیادی از گواردیولا آموختم؛او دیدگاه من نسبت به فوتبال را تغییر داد

ستاره آرژانتینی باشگاه بارسا درصحبتهایی اعلام کرده که مربی 41 ساله اش، تاثیرپررنگی برروی کارنامه ورزشی او داشته است

سایت گل- خاویر ماسچرانو ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به تمجید از پپ گواردیولا پرداخته و اعلام کرد که مربی تیم کاتالان دیدگاه او را به فوتبال تغییر داده
    این درحالی است که پپ گواردیولا درروز 25 ماه می در آخرین بازی رسمی بارسلونا در فینال جام حذفی اسپانیا روی نیمککت مربیگری بارسا خواهد نشست و قصد دارد تا برای یک سال به استراحت بپردازد
    ماسچرانو شکی ندارد که گواردیولا به عنوان یک قهرمان بارسا را ترک خواهد کرد و به تاثیری که گواردیولا برروی فوتبال او داشت اشاره کرد.
    ماسچرانو در صحبتهایی به "آرا" گفت:« برای یک مربی خیلی سخت است تا در شرایطی که تیمش حال و روز خوبی دارد تیم را ترک کند. حالا چه به این ترتیب، چه اینکه او اخراج شده باشد و چه اینکه قراردادش تمدید نشده باشد.در هر صورت، تصمیم پپ این بود. فکر می کنم که او در کمال اوج و احترام خواهد رفت.»
    ماسچرانو ادامه داد:« گواردیولا مربی متفاوتی درمقایسه با سایر مربیان است. این هم به خاطر دیدگاهی است که او دارد. زمانی که من به اینجا آمدم، ایده من نسبت به فوتبال کاملا متفاوت با ایده امروزی ام بود. گواردیولا به من یاد داد تا چطور به نحو دیگری به فوتبال بنگرم.من چیزهای زیادی از او یادگرفتم تا چطور یک بازیکن حرفه ای بهتری باشم و چطور به فوتبال فراتر از نتایج بنگرم.»

20. 4 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

بارسا به دنبال مهاجم ويارئال

به گزارش نشريه مارکا، باشگاه بارسلونا به دنبال به خدمت گرفتن نيلماراست.

اين مهاجم ملي پوش برزيلي در سال 2009 با انتقالي 16.5 ميليون يورويي به ويارئال پيوست و از آن زمان در 85 ديدار، 26 گل براي زيردريايي هاي زرد به ثمر رساند.

براساس گزارش ها، نيلمار با حقوق 95 هزار يورو در هفته، يکي از پردرآمدترين ستاره هاي ويارئال است و با توجه به سقوط اين تيم به رقابت هاي دسته دوم، مديران باشگاه به دنبال کاهش هزينه ها هستند.

گفته مي شود باشگاه کاتالاني به دنبال به خدمت گرفتن اين بازيکن است و قصد دارند او را با انتقالي 8 ميليون يورويي به خدمت بگيرند.

ارلاندو دا اورا، مدير برنامه هاي نيلمار، به تازگي اعلام کرد که اين بازيکن در فهرست خريد باشگاه برزيلي اينترناسيونال نيز قرار دارد اما تاکيد کرد که مهاجم ويارئال دوست دارد دوران حرفه اي اش را در اراوپا ادامه دهد.

او در گفتگو با مارکا گفت:" يک باشگاه اسپانيايي، يک باشگاه فرانسوي، سه باشگاه ايتاليايي و يک باشگاه انگليسي به دنبال نيلمار هستند."

نيلمار تا سال 2014 با ويارئال قرارداد دارد اما در رقابت هاي اين فصل به دليل مصدوميت، فرصت چنداني براي درخشش در ترکيب اين تيم پيدا نکرد و از باشگاه رم به عنوان مقصد احتمالي او ياد مي شود.

www.varzesh3.com

22. 4 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

صفحه 244 از 259 نخستنخست ... 144194234242243244245246254 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)