Design & Developed BY Patira

صفحه 20 از 20 نخستنخست ... 10181920
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 221

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma » رم از خرید های بزرگ خبر داد

به گزارش خبر گزاری RomaNews.ir: یکی از مالکان جدید باشگاه رم اعلام کرده بودجه هنگفتی را برای خریدهای تابستانی کنار گذاشتهایم.
    به نقل از گازتا دلواسپورت، جیمز پالوتا که یکی از سرمایه گذاران باشگاه بوده در این خصوص گفت: پول زیادی برای جذب بازیکن کنار گذاشتهایم و با خریدهایمان هواداران را خوشحال خواهیم کرد.
    پالوتا ادامه داد: در این فصل نتوانستیم به لیگ قهرمانان برسیم. میتوانیم فصل آینده این اتفاق ناخوشایند را جبران کنیم. بازیکنان بزرگی را به رم خواهیم آورد تا سال آینده به راحتی راهی لیگ قهرمانان شویم. میخواهیم خیال هواداران را راحت کنیم. آنها شایسته حضور در دیدارهای اروپایی هستند و ما میخواهیم آنها را به چیزی که حق آنها است برسانیم.
    وی ادامه داد: اگر شما از توماس دیبندتو نیز سوال کنید، او نیز برنامههای فصل آینده را برای شما شرح خواهد داد. برنامههای خوبی داریم و میتوانیم رم را به دوران خوبش بازگردانیم.
    بر اساس گزارشهای منتشر شده پالوتا هفته آینده به لندن سفر خواهد کرد تا با فرانکو بالدینی گفت و گو کند. بالدینی در حال حاضر مدیر داخلی تیم ملی فوتبال انگلیس است و سران رم امیدوارند او را به تیمشان بیاورند.

نوشته شده توسط الیاس
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

2. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

Post لوئيس انريکه: از رم پيشنهاد دارم

لوئيس انريکه، مربي تيم بي بارسا تاييد کرد که مديران باشگاه رم با او تماس گرفته اند و اعلام کرد دورنماي مربيگري در سري آ برايش جذاب است.

ورزش3-این مهاجم سابق بارسا و رئال مورد توجه مدیران جالوروسی قرار گرفته و گفته می شود یکی از گزینه های جانشینی وینچنزو مونتلاست.
    او در گفتگویی گفت:" من تماس هایی با مدیران رم داشته ام. این پیشنهادی جذاب است. می دانم که آنها در پیشنهادشان چند گزینه را مطرح را کرده اند و البته من هم شروطی دارم. پیش از اینکه تصمیم گیری کنم باید همه جنبه های این پیشنهاد را بررسی کنم."
    در حال حاضر از مربیان زیادی به عنوان سرمربی فصل آینده رم نام برده می شود. آنچلوتی یکی از مربیانی است که بعد از اخراج از چلسی مورد توجه باشگاه رم است اما او اعلام کرده قصد دارد در انگلیس به کارش ادامه بدهد. دیدیه دشام نیز گزینه ای است که در این روزها زیاد از او نام برده می شود.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 7 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » خداحافظی انریکه از بارسای بی

نمی دانم در آینده چه می شود
    به گزارش خبرگزاری Romanews.irلوئیس انریکه، مربی جوان دنیای فوتبال با اعضای بارسلونای بی خداحافظی کرد و بدین ترتیب آمادگی اش را برای آغاز دوره جدیدی در عرصه مربیگری اعلام نمود. این روزها خیلی ها او را در آستانه هدایت رم می دانند.
    بازیکن سابق بارسلونا سه فصل موفق را برروی نیمکت مربیگری بارسای بی سپری کرد و در صحبتهایی اعلام کرد که حس می کند زمان جدایی فرا رسیده است.
    به گزارش سایت گل، انریکه در صحبتهایی گفت:« اگر فوتبالیست ها عمر کوتاهی در یک باشگاه پیش از پیوستن به تیم دیگری دارند، این عمر برای مربیان حتی کوتاهتر هم هست. زمانی که این کار را آغاز کردم، در انتظار چنین چیزی بودم. باید بگویم که سه سال خارق العاده را سپری کردم. تصمیم گرفتم که این دوره به پایان برسد. این را پیش از دریافت پیشنهادات کاری اعلام کرده بودم.خوشحالم و احساس افتخار می کنم، چون فکر می کنم که احترام زیادی را کسب کرده ام.»
    او در ادامه در مورد آینده اش صحبت کرد و گفت که هنوزتصمیم نهایی اش را نگرفته:« نمی دانم که در آینده چه کار خواهم کرد .می خواستم استراحت کنم .»
    این درحالی است که این روزها صحبتهایی درمورد احتمال حضور او برروی نیمکت مربی گری اتلتیکومادرید و رم به گوش می رسد. خود او اینطور می گوید:«با مدیران باشگاه رم در تماس بودم. پیشنهاد آنها پیشنهاد جذابی است. می دانم که آنها گزینه های متعددی را پیش رو دارند، دقیقا مثل من. پیش از تصمیم گیری باید همه چیز را درنظر بگیرم.»
    علاوه بر لوئیس انریکه، نام دیدیه دشام و کارلو آنچلوتی هم در لیست نامزدهای هدایت رم دیده می شوند.

نوشته شده توسط الیاس

!!! No Totti No Party

6. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

لوئيز انريکه سرمربي آ.اس رم مي شود

بر اساس آخرين گزارش ها از ايتاليا مسئولان باشگاه رم قرار است طي روزهاي آتي لوئيز انريکه را به عنوان سرمربي جديد باشگاه معرفي خواهند کرد.

مسئولان رم با سرمربی پیشین تیم دوم بارسلونا به توافق رسیده اند و قراردادی دو ساله با دستمزد سالیانه 1.6 میلیون یورو با او به امضا رسانده اند.
    گفته می شود ایوان دلا پنا هم تیمی پیشین لوئیز انریکه در بارسلونا به عنوان دستیار او روی نیمکت جلوروسی می نشیند.
    این خبر درست ساعاتی پس از ابراز علاقه انریکه به جانشینی وینچنزو مونتلا سرمربی موقت رم منتشر شد. لوئیز انریکه در گفتگویی گفت:" احتمال حضورم در رم 50 درصد است، از طرف دیگر 50 درصد هم احتمال دارد هدایت اتلتیکو مادرید را بپذیرم. باید کمی صبر کنیم ببینیم شرایط چگونه پیش می رود."
    استفانو پیولی سرمربی پیشین کیه وو نیز یکی از گزینه های هدایت رم بود که پنجشنبه هدایت پالرمو را پذیرفت. گفتنی است دیدیه دشان سرمربی مارسی و کارلو آنچلوتی نیز طی هفته های اخیر گزینه مسئولان رم معرفی شده اند.

HALA MADRID

8. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » ساباتینی: رم درانتظار امضای قرارداد با لوئیس انریکه است

به گزارش خبرگزاری Romanews.ir والتر ساباتینی، یکی از مدیران باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که در انتظار آن است تا لوئیس انریکه قراردادی را با جلوروسی به امضا رسانده تا مربی جدید این تیم شود.
    مذاکرات میان سران باشگاه رم و این مربی 41 ساله ادامه دارد و به نظر می رسد که به زودی به نتیجه نهایی برسد.
    به گزارش سایت گل این در حالی است که صحبتهایی درمورد احتمال حضور انریکه برروی نیمکت مربیگری اتلتیکومادرید نیز به گوش می رسد ولی ساباتینی که اکنون برای نهایی کردن قرارداد انریکه در اسپانیا به سر می برد اعلام کرد که سران رم با این مربی جوان به توافق رسیده اند و تنها امضای رسمی قرارداد باقی مانده.
    ساباتینی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من خوشحالم، و تنها در انتظار امضای رسمی قرارداد هستیم.اتلتیکومادرید؟ می دانم که آنها در کورس ربودن انریکه جا ماندند، چون ما هفته گذشته با وکیل انریکه به توافق رسیدیم.»
    انتظار می رود که در روز چهارشنبه یا پنجشنبه خبر رسمی دست به قلم شدن این مربی اسپانیایی منتشر شود و شنیده می شود که مبلغ قرارداد سالانه او 1.6 میلیون یورو و با اعتباری دو ساله خواهد بود که شرطی برای تمدید این قرارداد در سال سوم نیز وجود خواهد داشت.

نوشته شده توسطالیاس

!!! No Totti No Party

10. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma » مونتلا جمعه با کاتانیا امضا می کند

وینچنزو سرمربی بعدی کاتانیا خواهد شد
    به گزارش خبرگزاری Romanews.ir لوئیس انریکه فردا قرارداد خود را با رم به امضا می رساند تا جای مونتلا را بگیرد. به گزارش Sky Sport 24 وینچنزو مونتلا نیز پس از توافق با سران کاتانیا، روز جمعه با این قرارداد خود را امضا می کند. او روز جمعه به طور رسمی کار خود را با کاتانیا آغاز می کند.
    مونتلای جوان در ماه فوریه و پس از باخت سنگین 4-3 رم به جنوا، با استعفای کلودیو رانیری، جای تینکرمن را گرفت اما در 16 دیداری که جیالوروسی ها را هدایت کرد نتوانست نتایج قابل قبولی به دست بیاورد.

نوشته شده توسط الیاس

!!! No Totti No Party

12. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

roma بت مهم ترین مرد شهر رم بعد از پاپ !

یک نشریه روزانه چاپ آلمان نوشت بازیکن ۳۴ ساله جیلاروسی‌ها ، دومین مرد مهم شهر رم محسوب می‌شود.
    به گزارش کانون هواداران افراطی رم در ایران روزنامه بیلد آلمان در شماره روز چهارشنبه(امروز) خود اقدام به انتشار گزارشی کوتاه از فرانچسکو توتی، بازیکن با تجربه آ.اس.رم کرده است.
    در این گزارش فرمانده داخل زمین تیم پایتخت ایتالیا معروف به “ال کاپیتانو ” پس از پاپ، رهبر کاتولیک‌های جهان، دومین مرد مهم شهر رم برشمرده شده است.

گزارشگر این نشریه عنوان کرده توتی بازیکنی است که بیشترین تعداد بازی برای تیم رم انجام داده و چهره بسیار محبوبی در این شهر ایتالیایی است.
    در این مقاله کوتاه عنوان شده ستاره خستگی‌ناپذیر و بازیکن متفکر رم، اکنون همراه خانواده‌اش در تعطیلات در سواحل جنوبی کشورش به سر می‌برد و حتی در این حال نیز از بازی فوتبال غافل نیست.

!!! No Totti No Party

14. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

صفحه 20 از 20 نخستنخست ... 10181920

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)