باشگاه استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی است.بر این اساس نمایندگان استقلال مذاکراتی با دو بازیکم اهل پرتغال و اسکاتلند انجام داده اند.
بازیکن پرتعالی در خط میانی بازی می کند و بازیکن اسکاتلندی مهاجم است.
باشگاه استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی است.بر این اساس نمایندگان استقلال مذاکراتی با دو بازیکم اهل پرتغال و اسکاتلند انجام داده اند.
بازیکن پرتعالی در خط میانی بازی می کند و بازیکن اسکاتلندی مهاجم است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک منبع آگاه در باشگاه استقلال گفت:"مذاکره با خسرو حیدری برای تمدید قرارداد با وی ادامه دارد."
وی افزود:"وی برای تمدید قرارداد بحث هایی داشته که کادر فنی باید در مورد آن تصمیم بگیرد.از جمله این موارد بازی در یک پست خاص است.این بازیکن اصرار دارد به خاطر موقعیتش در تیم ملی در این پست بازی کند اما پذیرش این درخواست به نظر کادر فنی بستگی دارد."
گفتنی است باشگاه سپاهان نیز به خسرو حیدری پیشنهاد بازی در این تیم اصفهانی را داده است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هافبک فصل گذشته استقلال گفت: هنوز وضعیتم با این تیم مشخص نشده و در فرصت مناسب در این خصوص صحبت میکنم
مجتبی جباری در حالی که پس از دیدار ایران و قطر در حال ترک ورزشگاه آزادی بود، در خصوص آخرین وضعیتش اظهار داشت: یک هفته دیگر استارت میزنم و مصدومیتم جدی نیست. وی با اشاره به وضعیت قرارداد خود گفت: هنوز وضعیت تمدید قراردادم با استقلال روشن نیست و در موقع مناسب در این خصوص صحبت خواهم کرد.
جباری با اشاره به تساوی تیم ملی برابر قطر گفت: الان زود است که بخواهم بلافاصله بعد از بازی در این خصوص صحبت کنم اما شما باید به تیم ملی کمک کنید. امروز روی سکوهای ورزشگاه آزادی روز سختی داشتم و آرزو میکردم تیم ملی برنده شود.
آندرانیک تیموریان هافبک تاثیرگذار تیم ملی معتقد است که ایران در بازی مقابل قطر کار آسانی در پیش نخواهد داشت و مقابل این تیم باید یک بازی منطقی و هوشیارانه را به نمایش بگذارد.
خبرآنلاین؛آندو در مورد رویارویی با قطر حرفهایش را این گونه آغاز میکند:« در ازبکستان 3 امتیاز شیرین گرفتیم و حالا باید برای بالابردن شانس صعود خود به جام جهانی بازی دوم را هم ببریم. به نظر من ایران نسبت به دیدار قبلی مقابل ازبکستان بازی بهتری را به نمایش خواهد گذاشت و من معتقدم که فوتبالدوستان نباید آن بازی را ملاک قضاوت قرار دهند.»
قطر در شرایطی به مصاف ایران میآید که جمعه گذشته 4 گل از کره جنوبی خورد. با این حال آندو معتقد است که بازی آسانی نداریم و در این خصوص ادامه میدهد:« هر بازی شرایط خاص خودش را دارد و قرار نیست قطر خیلی راحت به ما ببازد. اگر میخواهیم 3 امتیاز را بگیریم باید تلاش کنیم و از آنها بهتر باشیم. قطر در بازیهای بیرون از خانه خوب نتیجه میگیرد در ضمن آنها در 2 بازی اخیر ما را اذیت کردند و نشان دادند که تیم ضعیفی نیستند.»
برخی معتقدند ایران در صورت شکست دادن قطر شانس زیادی برای صعود خواهد داشت .اما نظر آندو در این خصوص؛که میگوید:« اگر این بازی را ببریم من هم قبول دارم که شرایط خوبی خواهیم داشت. الان همه چیز خوب پیش میرود و باید قطر را ببریم تا آماده بازی بعدی شویم. من معتقدم ایران پتانسیل صعود به جام جهانی را دارد و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد در نهایت صعود خواهیم کرد.»
این روزها شایعات زیادی در مورد ماندن یا جدایی تیموریان از استقلال مطرح است. گفته میشود آندو از لیگ قطر پیشنهاد دارد، وقتی از او در مورد وضعیتش در مورد سال آینده سوال میکنیم این جواب را میدهد:« فعلا چیزی معلوم نیست و بعد از بازی با قطر در مورد آیندهام به خوبی فکر خواهم کرد تا یک تصمیم مناسب بگیرم. من از لیگ قطر پیشنهاد دارم و این موضوع را کتمان نمیکنم بنابراین احتمال جداییام از استقلال وجود دارد ولی این موضوع قطعی نیست. مدیر برنامههایم در جریان کارها قرار دارد و قرار است این موضوع را پیگیری کند.»
آندو در پایان حرفهایش میگوید:« اگر شرایط آن طور باشد که من میخواهم باشد، دوست دارم در خارج از ایران بازی کنم در غیر این صورت اگر در ایران ماندم برای استقلال بازی خواهم کرد. فعلا چیزی مشخص نیست و باید منتظر آینده باشیم.»
سیاوش اکبرپور رسما به استقلال پیوست
خبرگزاری فارس: مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با عقد قراردادی دو ساله به استقلال پیوست.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، سیاوش اکبرپور امروز با باشگاه استقلال به توافق رسید و قرارداد داخلی 2ساله با این باشگاه امضا کرد.
اکبرپور فصل گذشته در تیم تراکتورسازی بود.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
جباري و رحمتي 90 درصد در استقلال ميمانند
مدير عامل باشگاه استقلال از ماندن جباري و رحمتي در تيم استقلال و مذاکره خود با سه بازيکن خارجي مد نظر قلعه نويي خبر داد.
![]()
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص آخرين وضعيت مجتبي جباري و مهدي رحمتي و همچنين مذاکره با بازيکنان خارجي ضمن بيان مطلب فوق گفت: ما برخلاف بعضي از دوستان براي آنکه آرامش تيم ملي بهم نخورد، به احترام اين تيم با بازيکنان ملي پوش مذاکره اي نکرديم. اما خود من صبح چهارشنبه با جباري و رحمتي براي تمديد قراردادشان با استقلال مذاکره کردم.
وي در همين خصوص افزود: مذاکرات من با اين بازيکنان بسيار مثبت بود و به احتمال 90 درصد آنها قرارداد خود را با باشگاه استقلال تمديد خواهند کرد، بنابراين هواداران نگران اين موضوع نباشند.
فتح الله زاده در خصوص مذاکره خود با بازيکنان خارجي گفت: ما طبق نظر قلعه نويي با سه بازيکن خارجي در پستهاي دفاع، حمله و خط مياني مذاکرات خود را آغاز کرده ايم. فعلا نام آنها را نمي توانم ببرم اما مليت آنها پرتغالي، برزيلي و مجارستاني است.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
پرسپوليسيها پيشنهاد بالايي به تيموريان دادهاند
مديرعامل باشگاه استقلال گفت که مسئولان پرسپوليس با ارائه پيشنهادي با قيمت بالا خواهان جذب آندرانيک تيموريان شدهاند.
![]()
علي فتحالله زاده، در مورد مذاکره با کريم انصاريفرد گفت: مذاکراتمات با اين بازيکن همچنان ادامه دارد و با او صحبتهاي خوبي انجام داديم.
وي با اعلام خبر مذاکره پرسپوليسيها با آندرانيک تيموريان گفت: آقايان پيشنهاد بالايي به او دادهاند. ما با اين بازيکن صحبتهاي خوبي انجام دادهايم، اما هنوز فراردادش تمديد نشده است. تيموريان پيشنهاد خوب خارجي هم دارد، اما خودش قول داده که اگر در ايران بماند، فقط در استقلال بازي کند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
جلسه باشگاه استقلال با جباری برگزار شد
فتحاللهزاده منتظر پاسخ کاپیتان
خبرگزاری فارس: مسئولان باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد با مجتبی جباری با وی جلسه ای برگزار کردند.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال در ادامه روند مذاکرات خود با بازیکنان ملی پوش خود از ساعت 12 امروز جلسهای را با مجتبی جباری برای تمدید قرارداد برگزار کرد.
مسئولان باشگاه استقلال که به دنبال حفظ بازیکنان اصلی فصل گذشته خود هستند جلسهای را با مجتبی جباری در حضور فتحالله زاده مدیرعامل این باشگاه برگزار کردند و رقم پیشنهادی خود را از لحاظ مالی برای فصل آینده به اطلاع این بازیکن رساندند البته مجتبی جباری پیشنهاد بالاتری را به مدیرعامل و مسئولان استقلال ارائه کرد که فتحاللهزاده به این بازیکن اعلام کرد میتواند طبق عرفی که برای بازیکنان مدنظر در نظر گرفته است به این بازیکن پرداخت کند.
قرار است مجتبی جباری درخصوص پیشنهاد باشگاه استقلال فکر کند و طی یکی دو روز آینده پاسخ نهایی خود را به مسئولان استقلال ارائه دهد.
جباری طی سالهای اخیر همواره در تیم استقلال حضور داشته و در روزهای آخر فصل نقل و انتقالات قرارداد خود را تمدید کرده است.
تاکنون هاشم بیکزاده، ایمان مبعلی، میثم بائو، قاسم دهنوی، امیر منوچهری و امیرحسین صادقی به صورت رسمی به تیم استقلال پیوستهاند و بازیکنانی چون برهانی، میداوودی، عمرانزاده، پژمان منتظری و محسن یوسفی قرارداد خود را برای فصل آینده با تیم استقلال تمدید کردهاند.
مسئولان این باشگاه به دنبال جذب کریم انصاریفرد نیز هستند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
کريم انصاري فرد با استقلال به توافق رسيد
مهاجم ملي پوش فصل گذشته باشگاه سايپا با مسئولان باشگاه استقلال براي پيوستن به اين تيم به توافق نهايي رسيد.
پس از ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و قطر مذاکرات نهايي خود را با مدير برنامه هاي کريم انصاري فرد که برادر وي است انجام دادند و به توافقات نهايي نيز در اين خصوص رسيدند.
علي فتح الله زاده، مدير عامل باشگاه استقلال ضمن تاييد اين خبر گفت: مذاکرات خوب و مثبتي را در اين خصوص انجام داديم و به توافقات نهايي نيز رسيديم بنابراين طي 48 ساعت آينده به اميد خدا او استقلالي خواهد شد و قراردادش را با باشگاه استقلال امضا مي کند.
وي با اعلام اينکه متاسفانه پس از مذاکره ما با انصاري فرد دوستان در باشگاههاي ديگر با او وارد مذاکره شده و پيشنهادات مالي سنگيني نيز داده اند، گفت: همه چيز پول نيست و انصاري فرد دوست دارد که در استقلال بازي کند و همانطور که گفتم اين اتفاق نيز خواهد افتاد.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش سایت رسمی استقلال،امیرحسین فشنگچی گوش چپ پرسپولیس در دو فصل اخیر با باشگاه استقلال به توافق رسید و به زودی با این تیم قرارداد خواهد بست.
نام فشنگچی در لیست ۱۰ نفره بازیکنان مورد تایید دنیزلی قرار داشت و او مذاکراتی هم برای تمدید قرارداد با باشگاه پرسپولیس انجام داد اما ظاهرا طرفین بر سر مسائل مالی با هم به توافق نرسیدند. این بازیکن بعد از عدم توافق با پرسپولیس سر میز مذاکره با استقلال نشست و با این تیم به توافق رسید.
به احتمال فراوان فشنگچی تا ساعاتی دیگر قرارداد داخلی خود را با استقلال امضا میکند و طی روزهای آینده برای ثبت قرارداد راهی هیات فوتبال خواهد شد.
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)