Design & Developed BY Patira

صفحه 88 از 112 نخستنخست ... 3878868788899098 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 871 تا 880 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

منچستريونايتد به دنبال ستاره لهستاني دورتموند

مدير برنامه هاي روبرت لواندوفسکي، ستاره لهستاني دورتموند، اعلام کرد که باشگاه منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن اين بازيکن است.

اين بازيکن که در بيشتر بازي هاي فصل گذشته دورتموند روي نيمکت ذخيره ها نشست، در رقابت هاي اين فصل درخشش خيره کننده اي داشت و در 47 بازي در بوندس ليگا و جام حذفي آلمان، 30 گل براي تيمش به ثمر رساند.

قرارداد فعلي لواندوفسکي با دورتموند تا سال 2014 اعتبار دارد و اين بازيکن به دنبال تمديد قراردادش است اما مدير برنامه هاي او اعلام کرد شرايط پيشنهاد اين باشگاه چندان جالب توجه نيست.

مايک بارتل در گفتگو با نشريه بيلد گفت:" پيشنهاد باشگاه دورتموند قابل قبول نيست. مي توانم تاييد کنم که منچستريونايتد به دنبال روبرت است."

سرالکس فرگوسن در ديدار فينال جام حذفي آلمان بين دورتموند و بايرن حضور پيدا کرد تا بازي شينجي کاگاوا را از نزديک ببيند اما به نظر مي رسد بازي خوب لواندوفسکي، توجه سرمربي اسکاتلندي را جلب کرد.

اين در حالي است که هانس يواخيم واتسکه در مورد فروش بازيکنان دورتموند گفت:" به جز کاگاوا، ساير بازيکنان را حتي در ازاي همه پول هاي دنيا نمي فروشيم."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

والنسيا بهترين بازيکن ‌يونايتدها

ستاره اکوادوري تيم فوتبال منچستريونايتد به عنوان بهترين بازيکن شياطين سرخ در نظر هواداران و بازيکنان برگزيده شد.

آنتونيو والنسيا که در سال 2009 در ازاي 16 ميليون پوند به تيم منچستريونايتد ملحق شد، همانند ساير هم‌تيمي هايش بسيار آرزو داشت عنوان قهرماني ليگ برتر را کسب کند، اما يکشنبه شب زماني که منچسترسيتي به طرز شگفت‌انگيز در پايان بازي با کوئينز‌پارک‌رنجرز عقب ماندگي 2 بر يک را با برد 3 ير 2 جبران کرد، دستانش از جام قهرماني دور ماند.

با اين حال او يک روز پس از انجام اين مصاف، صاحب يک جام کوچک شد. زيرا در راي‌گيري که توسط هواداران و بازيکنان يونايتد، انجام گرفت، وي صاحب بيشترين ميزان آراء شد و عنوان برترين ستاره سرخ‌پوشان اولدترافوردي را به خود اختصاص داد.

او با 37 درصد آرا عنوان برترين را به خود اختصاص داد و به همين منظور در مراسمي که به همت باشگاهش انجام شد، جايزه خود را از سر بابي چارلتون اسطوره انگليس و منچستر دريافت کرد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

آزارد: من‌سيتي يا يونايتد را انتخاب ميکنم

ستاره بلژيکي تيم فوتبال ليل فرانسه قصد دارد از بين دو نماينده شهر منچستر يکي را براي بازي انتخاب کند.

ادن آزارد از مدت‌ها قبل در فهرست بازيکنان مورد نظر منچسترسيتي و منچستريونايتد در ليگ برتر قرارداشته است. وي روز گذشته در مصاحبه‌‌اي کوتاه اعلام کرد فصل بعد در ليل نخواهد ماند و تيم بعدي‌اش را به زودي معرفي خواهد کرد. اين مهاجم 21 ساله اظهار داشت: فکر مي کنم زمان ترک ليل برايم فرارسيده است. دوست دارم بازي در ليگ برتر انگليس را تجربه کنم و با چيزهاي تازه‌ در فوتبال آشنا شوم.

وي افزود: از هر دو تيم شهر منچستر پيشنهاد دارم. البته در اين مورد هنوز هيچ تصميمي نگرفته‌ام. من هميشه گفته‌ام اگر از ليل بروم سعي مي کنم به يکي از اين دو تيم منچستري ملحق شوم. فکر مي کنم تا چندي ديگر پس از بررسي همه جوانب پيشنهادات بتوانم تصميم نهايي را اتخاذ کنم.

آزارد که در ليگ دسته اول فرانسه موسوم به لوشامپيونه 17 گل به ثمر رسانده و 15 پاس گل داده است، در 14 سالگي از تيم توبيز کشورش جدا شد و به ليل رفت.

8. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

عذرخواهي باشگاه منچسترسيتي از فرگوسن

مسئولان باشگاه منچسترسيتي به خاطر رفتار زننده مهاجم آرژانتيني‌اش از سرمربي همشهري‌هاي يونايتدي پوزش خواست.

پس از آنکه روز گذشته مراسم جشن قهرماني من‌سيتي در ليگ برتر در خيابان‌هاي شهر منچستر با به حرکت درآمدن اتوبوس ويژه حامل بازيکنان انجام شد، تيم تازه قهرمان شده ليگ برتر از طريق سايت خود از منچستريونايتد و مربي اش، سرآلکس فرگوسن، به خاطر توهين کارلوس توز پوزش خواست.

اين اقدام در حالي انجام گرفت که مهاجم بحث انگيز و پرحاشيه "آبي‌هاي آسماني" براي دقايقي درحين مراسم پلاکاردي در دست گرفت که روي آن واژه «ناکامي و نابودي فرگي» حک شده بود. با اين اقدام او در عمل مربي پيشين خود را به خاطر از دست دادن بخت قهرماني، به تمسخر گرفت. اين رفتار زننده البته از ديد مديران من‌سيتي دور نماند و آنان را مجبور به واکنش به منظور پوزش از مربي 70 ساله و داراي افتخارات عديده من يونايتد کرد.

10. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

دیوید گیل:بازیکنانی که میخواهیم را شناسایی کردیم

دیوید گیل که هنوز اتفاقات ویرانگر روز اخر را هضم نکرده است اعلام کرده که یونایتد کارش برای خرید بازیکنان جدید را اغاز کرده است.

دیوید گیل پیش از اغاز مراسم انتخاب بهترین های فصل ونایتد به MUTV گفت:"بعد از ظهر بسیار سختی بود اما این فوتبال است.ما فصل خوبی در لیگ داشتیم.کسب 89 امتیاز و از دست دادن جام بر اساس تفاضل گل بسیار عذاب اور است.اما تمام کادر فنی و بازیکنان باید به خودشان افتخار کنند.
    من فکر میکنم که تمام اعضای باشگاه از جمله سر الکس همه موافقند که ما در اروپا بسیار پائنتر از استاندارد هایمان کار کردیم.حذف در مرحله گروهی لیگ قهرمانان احساس تازه ای برای ما بود.
    این حقیقت که ما دوم شدیم و هیچ تیمی تا به حال با 89 امتیاز دوم نشده است نشان میدهد که ما باید به خودمان افتخار کنیم.ما باید به راه مان ادامه بدهیم و من مطمئنم که ما سال اینده برمیگردیم و برای جام مان میجنگیم.
    مربی ،جیم لاور و تیم استعداد یابی ما در طول سال همه چیز را زیر نظر گرفتند و گزینه های زیادی را بررسی کردند.تقریبا کسانی که قصد خریدشان را داریم شناسایی کردیم پس بیایید ببینیم که چه اتفاقاتی می افتد.
    کار استعداد یابی در طول 365 روز سال انجام میشود اما کار های نهایی کردن قرارداد در طول زمان نقل و انتقالات انجام میشود.ما در همین ابتدا سعی میکنیم که قراداد ها را نهایی کنیم.
    ما همچنان مبلغ زیادی بابت خرید بازیکن و دستمزد ها پرداخت میکنیم البته سیتی کار را از نظر بالا بردن قیمت ها سخت کرده و باید ببینیم که این تابستان چه کار میکنند.همچنین باید ببینیم که قانون مالی جدید یوفا چگونه انجام میشود و چه مجازات هایی در کار خواهد بود.

اوضاع خیلی جالب است.ما یکی از موفق ترین باشگاه های جهان هستیم و یکی از سه باشگاه برتر دنیا از نظر کسب بیشترین درامد این ها باعث میشود که مبلغ زیادی برای خرید بازیکن در اختیار داشته باشیم.روش ما خرید بازیکنان با استعداد در کنار تربیت کردن بازیکن های اکادمی مان و دادن شانس به ان ها است.
    بدون هیچ شکی ما پول کافی برای خرید بازیکن را داریم.فراموش نکنید که ما تابستان گذشته مبلغ زیادی برای خرید ده حیا ،جونز و یانگ پرداخت کردیم.من فکر میکنم که ما چند ماه اینده به تیم نگاه میکنیم و تحولات جالبی میبینیم.
    ماه اگوست که بیاید ما چند بازیکن جدید خریدیم و تمام اعضای تیم از یورو و المپیک برگشتند به تور میریم و دوباره یک فصل جدید را اغاز میکنیم.این زیبایی فوتبال است.همه دوباره از امتیاز صفر شروع میکنند و ما باید به خوبی کار کنیم و اشتباهاتمان را تکرار نکنیم.

12. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

گري نوويل مربي تيم ملي انگليس شد

بايکن پيشين منچستريونايتد به عنوان کمک مربي تيم ملي فوتبال انگليس برگزيده شد.

روي هاجسن اعلام کرد با گري نوويل، مدافع با تعصب پيشين شياطين سرخ به توافق رسيده است تا او را در کادر مربيگري همراهي کند.

مربي 65 ساله «سه شير» که چندي پيش حکم هدايت تيم ملي کشورش را براي جانشيني فابيو کاپلو دريافت کرد، در بيانيه‌اي که به اين منظور صادر شد، حضور ستاره 37 ساله پيشين يونايتدها را در کادر فني، افتخاري بزرگ خواند.

نوويل که در دوران ورزشي خود 85 بازي ملي انجام داد، در دو جام جهاني 1998 و 2006 عضو تيم کشورش بود. او همچنين سابقه حضور در جام‌ ملت‌هاي اروپا در سال‌هاي 1996، 2000 و 2004 را دارد. نوويل تا قبل از دريافت حکم مربيگري تيم بريتانيايي به عنوان کارشناس با شبکه تلويزيوني اسکاي همکاري مي کرد.

14. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

فرگوسن: اسکولز، فصل بعد هم با ماست

مربي شياطين سرخ در صحبتهايي اعلام کرد پل اسکولز فصل آينده هم پيراهن يونايتد را برتن خواهد کرد.

سرالکس فرگوسن مربي باتجربه منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرد پل اسکولز قراردادش را براي يک سال ديگر با اين تيم به امضا رساند و براي يک سال ديگر در خدمت شياطين سرخ خواهد بود.

اين بازيکن 37 ساله که اخيرا از دنياي فوتبال خداحافظي کرده بود، درماه ژانويه مجددا به ترکيب شياطين سرخ بازگشت و از آن موقع در 21 بازي براي اين تيم به ميدان رفت و يکشنبه شب شاهدناکامي تيمش در دستيابي به جام قهرماني، آن هم به خاطرتفاضل گل کمتر بود.

فرگوسن اکنون در مراسم اهداي جايزه برترين بازيکن سابق باشگاه که دوشنبه شب برگزار شد گفت:« کار انجام شد. او مي ماند و من از اين بابت واقعا خوشحالم. اسکولز مي دانست که اشتباه کرد و الان مي داند که اگر در فصل آينده هم 25 يا 30 بازي برگزار کند، واقعا کيفيتش را نشان داده. فکر مي کنم که اين فصل پيش رو، آخرين فصل اسکولز باشد.همه ما او را خوب مي شناسيم.از زماني که او يک پسربچه بود او را مي شناختيم و مي دانستيم که چطور بايد از او استفاده کنيم.»

مربي شياطين سرخ در ادامه اعلام کرد تصميم دارد تا خريدهاي جديدي راانجام دهد:« بله.ما مي خواهيم مهره هاي جديدي را به تيممان بيفزائيم.»

16. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

يونايتد مثل سيتي خرج هاي احمقانه نمي کند

سيتي در چند فصل اخير براي خريد بازيکنان جديد هزينه هاي زيادي متحمل شد اما فرگي حاضر نيست چنين کاري انجام بدهد.

سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، تاکيد کرد علي رغم از دست دادن قهرماني اين فصل ليگ برتر، مانند رقيب همشهري براي خريد بازيکنان جديد هزينه هاي گزافي متحمل نمي شود.

شياطين سرخ در حالي که تا دو دقيقه پاياني رقابت هاي اين فصل قهرمان ليگ برتر بودند، با پيروزي 3-2 سيتي برابر کوئينزپارک رنجرز به رتبه دوم قناعت کردند.

سيتي در چند فصل اخير براي خريد بازيکنان جديد هزينه هاي زيادي متحمل شد اما فرگي حاضر نيست چنين کاري انجام بدهد.

او در مراسم اهدا جايزه بهترين بازيکن فصل منچستريونايتد، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما روي بازيکنان جوان سرمايه گذاري مي کنيم. ما در اين زمينه موفق هستيم. ما مثل بعضي باشگاه ها نيستيم که مي توانند پول زيادي براي خريد بازيکنان خوب هزينه کنند. ما مي دانيم که سيتي پول هاي احمقانه اي خرج مي کند، دستمزدهاي احمقانه اي مي دهد و اين روند همين طور ادامه داد.

ما نمي توانيم کاري در اين مورد انجام دهيم. ما روي کاري که خودمان مي توانيم انجام دهيم، تمرکز مي کنيم و بازيکنان را به دلايل درستي به خدمت مي گيريم.

ما روي بازيکناني سرمايه گذاري مي کنيم که براي طولاني مدت در باشگاه بمانند؛ بازيکناني که شخصيت باشگاه را بسازند، هواداران را هيجان زده کنند. ما از اين مسئله احساس غرور مي کنيم و مي خواهيم به همين روند ادامه بدهيم."

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

اعلام برترين تيم تاريخ ليگ برتر انگليس

بيش از نيمي از تيم منتخب تاريخ ليگ برتر متشکل از بازيکنان منچستريونايتد است.

برترين تيم تاريخ ليگ برتر انگليس به انتخاب عموم و کارشناسان انگليسي شب گذشته اعلام شد و بازيکنان شياطين سرخ در اين ليست حکمراني مي کنند.

نام پل اسکولز و رايان گيگز در دو ليست (ليست منتخب از سوي عموم و کارشناسان) ديده مي شود و پيتر اشمايکل، کريستيانو رونالدو و گري نويل هم نامشان را در اين ليست مي بينند.

آلن شيرر و تيري آنري برترين گلزنان دو تيم شناخته شدند و نام اشلي کول و توني آدامز هم در ليست ها ديده مي شود.

تيم منتخب کارشناسان: پيتر اشمايکل، گري نويل، آدامز، فرديناند، اشلي کول، کريس رونالدو، روي کين، پل اسکولز، رايان گيگز، آلن شيرر و تيري آنري.

تيم منتخب عموم: پيتر اشمايکل، گري نويل، آدامز، ويديچ، اشلي کول، کريس رونالدو، استيون جررد، اسکولز، گيگز، آلن شيرر و تيري آنري.

300 هزار هوادار فوتبال از سرتاسر دنيا، يازده بازيکن منتخب تاريخ ليگ برتر را انتخاب کردند و کارشناسان هم نام يازده بازيکن ليگ برتر را اعلام کردند که اکثر اين بازيکنان از منچستريونايتد هستند.

نام 9 بازيکن در دو ليست تکرار شده است.البته هواداران استيون جرارد را در خط مياني ترجيح دده اند و نام نمانيا ويديچ را به عنوان مدافع منتخب برگزيده اند و کارشناسان به جاي اين دو گزينه روي کين و ريوفرديناند را انتخاب کرده اند.

هواداران شش بازيکن از يونايتد را برگزيده اند و کارشناسان نام 7 بازيکن از شاگردان سرالکس فرگوسن را در ليست برترين ها قرار داده اند.

رايان گيگز درجريان اين مراسم بهترين بازيکن تاريخ ليگ برتر لقب گرفت و بيشترين راي را مال خود کرد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

کاگاوا: دوست دارم در انگليس بازي کنم

هافبک ژاپني بوروسيا دورتموند پس از ملاقات با فرگوسن، اعلام کرد که دوست دارد در ليگ برتر انگليس بازي کند.

شينجي کاگاوا هافبک تهاجمي باشگاه بوروسيا دورتموند آلمان به انگليس سفر کرد و با سر الکس فرگوسن سرمربي منچستر يونايتد براي پيوستن به اين باشگاه مذاکره کرد.

قرارداد اين بازيکن در سال 2013 به پايان مي‌رسد اما ميشاييل زورک مدير ورزشي باشگاه دورتموند اعلام کرده بود که اين بازيکن 23 ساله درخواست تمديد قراردادش را رد کرده و قصد دارد در تابستان امسال از اين تيم آلماني جدا شود.

کاگاوا اعلام کرد که باشگاه‌هاي زيادي با او تماس گرفته‌اند اما او دوست دارد در رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس بازي کند. وي پس از ملاقات با الکس فرگوسن سرمربي منچستر يونايتد گفت: هنوز تصميم خود را نگرفته‌ام. فرگوسن حرف‌هاي خوبي به من زد. تا کنون چند باشگاه با من تماس گرفته‌اند اما نمي‌توانم بگويم کدام گزينه بهتر است.

اين بازيکن 23 ساله ژاپني گفت: مايلم به باشگاهي بروم که بتوانم در آنجا رقابت کنم. بازي کردن در رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس را دوست دارم.

وي درباره محبوبيتش در بين هواداران بوروسيا دورتموند گفت: هواداران دورتموند طوري رفتار مي‌کنند که انگار من سال‌هاست در اين باشگاه حضور دارم و فکر مي‌کنم که خيلي دوستم داشته باشند. در مدتي که در دورتموند بودم همه چيز عالي بود. سرمربي و هم‌تيمي‌هايم فوق‌العاده بودند. کلوپ سرمربي دورتموند به من گفت که هروقت دوست داشته باشم مي‌توانم به باشگاه بازگردم.

کاگاوا در فصل جاري 42 بار براي دورتموند به ميدان رفت و با 17 گل و 13 پاس گل نقش عمده‌اي در دو قهرماني اين باشگاه در بوندسليگا و جام حذفي آلمان داشت.

صفحه 88 از 112 نخستنخست ... 3878868788899098 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)