Design & Developed BY Patira

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 6789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 89
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide اخرين اخبار سايپا

صالح: در دیدار با سپاهان از شرایط میزبانی استفاده می‌کنیم

سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: در دیدار با سپاهان از شرایط میزبانی برای موفقیت استفاده می کنیم.

مجید صالح در مورد دیدار روز یکشنبه برابر سپاهان اظهار داشت: تمام بازی‌های ما مهم هستند و بازی این هفته هم اهمیت خودش را دارد. سایپا هفته گذشته در عین شایستگی نتوانست برابر استقلال پیروز شود و این مرتبه می‌خواهیم از شرایط میزبانی خود استفاده کنیم تا موفق شویم.
    سپاهان سه قهرمانی در لیگ برتر دارد که دو مرتبه آن متوالی و پیاپی بوده است. این تیم بازیکنان با کیفیتی دارد و تصور می‌کنم بازی نزدیکی از نظر فنی با این تیم داشته باشیم. بوناچیچ هم مربی قابل احترامی است.
    وی در مورد اینکه پیش از این با بوناچیچ همکار بوده یا نه گفت: من با این مربی کار نکرده‌ام اما منصور ابراهیم زاده با ایشان کار کرده‌ است. در ذوب آهن برابر تیم‌ بوناچیچ همراه ابراهیم‌زاده بازی کرد‌ه‌ایم و با تفکرات این مربی آشنا هستم ضمن اینکه فیلم بازی‌های سپاهان را هم آنالیز کرده‌ایم.
    صالح در مورد دیدار سپاهان و السد قطر گفت: تیم‌های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا شرایط بهتری دارند زیرا داوری و شرایط ورزشگاه با لیگ برتر متفاوت است و تیم‌های غرب آسیا نسبت به تیم‌های شرقی ضعیف‌ترند. با این حال سپاهان در قطر تا دقیقه 70 دو بر صفر از حریف خود پیش بود و اگر آن مسئله نبود اکنون این تیم در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا حضور داشت.
    سرمربی سایپا در مورد بی‌دقتی مهاجمان تیمش در زدن ضربات آخر گفت: من این نکته را هم قبل از این گفته‌ام؛ دیدار با تیم‌های استقلال، پرسپولیس و سپاهان با تیم‌های دیگر نظیر داماش فرق دارد. در بازی با داماش می‌توانیم سه گل بزنیم و سه چهار موقعیت گل را هم نزنیم اما در دیدار با این ‌تیم ها شاید فقط دو سه موقعیت گلزنی به دست بیاوریم. بنابراین باید بر روی این مسئله کار کنیم تا در آینده این مشکل برطرف شود.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

تقوي: مديران باشگاه از من برنامه خواستند

سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: برابر صنعت نفت بايد 5 گل به ثمر مي‌رسانديم.

مجتبي تقوي پس از تساوي دو بر دو سايپا برابر صنعت نفت آبادان اظهار داشت: از مسئولان سايپا به خاطر قدرداني از اميد شريفي نسب تشکر مي‌کنم. در مورد بازي بايد بگويم اين ديدار دو نيمه متفاوت داشت. ما در نيمه اول با برنامه ريزي بهتري وارد زمين شديم و نبض بازي را در دست داشتيم اما در نيمه دوم نفت آبادان براي جبران تک گل خورده شده وارد ميدان شد. در هر صورت ما سوار بازي بوديم و منصفانه اين بود که 5 گل به ثمر برسانيم.

وي با اشاره به عملکرد دروازه بان صنعت نفت خاطرنشان کرد: حبيب دهقاني در اين ديدار عکس العمل‌هاي بي نظيري داشت. تلاش بازيکنان نفت هم جاي تحسين دارد. در مجموع از تمام بازيکنانم تشکر مي‌کنم که انتظار مرا برآورده کردند. ما در نيمه دوم به جوانان ميدان داديم که آنها نيز عملکرد رضايت بخشي داشتند.

سرمربي سايپا با اشاره به حرکات فونيکه سي در زمان اخراج از بازي يادآور شد: به مديران باشگاه‌ها توصيه مي‌کنم هر بازيکن خارجي را بي جهت جذب نکنند. متاسفانه برخي از بازيکنان در ايران پول يا مفت مي‌گيرند و رفتارهايشان نشان مي‌دهد که در شأن ليگ برتر نيستند.

تقوي در پاسخ به اين سؤال که آيا فصل آينده سرمربي سايپا خواهد ماند در حالي که گزينه‌هاي همچون امير قلعه نويي و ساير مربيان مطرح شده است گفت: من بازيکن سايپا بودم. سايپا خانواده من است و اين تيم را دوست دارم. از اواسط فصل که به اين تيم آمدم انجام وظيفه کردم و در حال حاضر نيز اگر نظر مديران اين باشد که بمانم فعاليت خود را ادامه مي‌دهم در غير اين صورت براي اين تيم آرزوي موفقيت مي‌کنم.

وي درباره اينکه آيا مديران از او برنامه‌ خواسته‌اند يادآور شد: مديران براي فصل آينده از من برنامه‌ خواسته‌اند به هر حال اميدوارم بتوانيم براي فصل آينده سايپا را به گونه‌اي ببنديم که به رتبه‌هاي بالاي جدول فکر کند. ما امسال نسبت به سال گذشته پيشرفت داشتيم.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

تقوي: سرباز سايپا هستم

سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: سرباز سايپا هستم و براي موفقيت اين تيم تلاش مي کنم.

مجتبي تقوي در مورد انتخابش به عنوان سرمربي فصل آينده سايپا گفت: تلاش مي کنم اين تيم موفق باشد. حداکثر تلاشم را مي کنم که به اهداف مورد نظري که باشگاه براي ما تعيين مي‌کند دست پيدا کنم.

وي در مورد اينکه کريم انصاري فرد را در سايپا حفظ مي کند يا نه گفت: انصاري فرد افتخاري براي سايپا کسب کرد که ماندگار است. به ياد ندارم که تاکنون آقاي گلي ليگ متعلق به سايپا باشد. او جوان برومند ايراني است. کريم فصل آينده بايد در سايپا بماند و فصل آينده بيشتر گلزني کند.

تقوي با اشاره به داوري هاي فصل گذشته گفت: اگر داوري با سايپا مهربان بود و هفت هشت پنالتي براي اين تيم مي گرفت. انصاري فرد بيشتر گلزني مي کرد. در برخي مسابقه ها نيز به دليل فشار بدني که روي او بود به دليل فشردگي بازي هاي ليگ و تيم ملي نتوانست بيشتر گلزني کند.

وي در مورد اينکه 15 بازيکن سايپا با اين باشگاه قراداد دارند آنها مي مانند يا مي روند گفت: اين مسايل جز اسرار باشگاه است.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

انصاري‌فرد:
    سازمان ليگ با پول خودم به من کفش طلا بدهد

آقاي گل ليگ برتر گفت: حاضرم با پول خودم يک نماد براي کفش طلا درست کنم و مسئولان سازمان ليگ آن را به من هديه بدهند.

به گزارش فارس کريم انصاري فرد، پس از دريافت خودرو قشقايي در مراسم باشگاه سايپا در جمع خبرنگاران در مورد آقاي گلي خود در ليگ يازدهم گفت: تمام بازيکنان سايپا براي اينکه من آقاي گل ليگ شوم تلاش کردند و حتي در برخي صحنه ها با وجود اينکه خودشان در موقعيت تک به تک و صددرصد گلزني بودند به من پاس مي دادند تا من گلزني کنم و از همه آنها تشکر مي کنم.

وي تاکيد کرد: براي هر بازي نذر مي کنم و هر اتفاقي هم برايم رخ بدهد باز هم خدا را شکر مي کنم. چه اتفاق خوب و چه اتفاق بد بيفتد، بازهم شاکر خدا هستم. قبل از اينکه آقاي گلي ليگ به هفته پاياني کشيده شود گفتم هر اتفاقي رخ بدهد خدا را شکر مي کنم.

انصاري فرد با اشاره به اعتقاداتش عنوان کرد: بعد از هر گلي که مي زنم سجده شکر به جا مي آورم و عکاسان هم خيلي از دستم عصباني هستند و مي گويند چرا بعد از گلزني به سمت ما نمي آيي اما من دوست دارم اينگونه شادي کنم. در بازي هاي ملي هم همواره اسامي ائمه معصومين را زير پيراهنم حک مي کنم تا بعد از گلزني اسامي امامان را نمايش بدهم. در تيم ملي هم يکبار هم به همين خاطر دو اخطاره شدم و يک بازي ملي را از دست دادم اما اعتقاداتم را کنار نمي گذارم.

انصاري فرد در مورد اينکه فصل آينده هم در سايپا مي ماند يا به تيم ديگري مي رود و لژيونر مي شود، گفت: در مورد فصل آينده حرفي نمي زنم.

مهاجم سايپا در مورد اينکه معتقد است بازيکنان در تيم هايي به جز استقلال و پرسپوليس به چشم نمي آيند گفت: دقيقا همين طور است. فصل گذشته رضا نوروزي آقاي گل ليگ شد که هيچ مراسمي برايش برگزار نشد. من از باشگاه سايپا تشکر مي کنم که با برگزاري چنين مراسمي باعث شد بيشتر مورد توجه اهالي فوتبال قرار بگيرم. سايپا به بازيکنانش اهميت مي دهد و براي ابراهيم صادقي هم که 10 سال در اين تيم حضور مستمر و مفيد داشته مراسم خوبي برگزار کرد. اين مسايل نشانگر اهميت سايپا به سرمايه هايش است.

آقاي گل ليگ برتر يازدهم در مورد اينکه سازمان ليگ به او کفش طلا اهدا کرد يا نه گفت: هيچ کفش طلايي به من داده نشد و من از مسئولان بسيار گلايه مندم. اين کفش طلا واقعا طلا نيست بلکه نمادي است که نشان مي دهد من در ليگ يازدهم آقاي گل ليگ شده ام در حالي که اکنون هيچ نمادي ندارم که دوسال ديگر بتوانم بگويم آقاي گل ليگ شده ام. به آقاي گل ليگ حتي يک جاسوئيچي هم هديه نمي دهند.

وي افزود: در ليگ هاي خارجي وقتي بازيکني با 40 يا 50 گل زده آقاي گل مي شود به او هديه اي داده مي شود و انگيزه بازيکنان افزايش پيدا مي کند اما در ايران به آقاي گل ليگ حتي يک نماد هم نمي دهند. حاضرم با پول خودم يک نماد براي کفش طلا درست کنم و مسئولان سازمان ليگ آن را به من هديه بدهند تا يادگاري داشته باشم و دو سال بعد بتوانم با نشان دادن آن بگويم آقاي گل ليگ بوده ام.

انصاري فرد در مورد اينکه پيش از اين گفته بود رفتن کوشا در ماندن يا نماندنش در باشگاه سايپا موثر است گفت: من اين حرف را زده ام و فصل گذشته هم يکي از مهم ترين دلايلي که در سايپا ماندم حضور کوشا در باشگاه سايپا بود. رفتن او از سايپا در تصميم اين فصلم بي تاثير نخواهد بود. با اين حال من باشگاه سايپا را خانه خودم مي دانم و فکر مي کنم اين اجازه را به من بدهند که حتي اگر فصل آينده در اين تيم نمانم، هر وقت بخواهم به اين باشگاه بيايم.

وي در مورد اينکه اهداي يک خودرو 60 ميليوني به او در ماندن و نماندش بازهم تاثيرگذار خواهد بود يا نه، گفت: من در دو سال گذشته با جان و دل براي سايپا بازي کرده ام.

انصاري فرد در مورد اينکه با علي دايي مشکل پيدا کرده است، گفت: مشکلي با دايي ندارم. سوء تفاهم هايي بين ما بود که برطرف شد و برخي از نزديکان دايي شيطنت کرده بودند، برخي تصور کردند منظورم بهمن دهقان است ولي منظورم به هيچ عنوان او نيست. برخي از اطرافيان دايي مي خواستند براي او خودشيريني کنند و اين سوء تفاهم ها را ايجاد کرد.

انصاري فرد در مورد اينکه تيم ملي مي تواند به جام جهاني صعود کند يا نه گفت: ما صددرصد به جام جهاني صعود خواهيم کرد. در جام جهاني گذشته که حضور نداشتيم مردم دلخور شده اند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

تقوي فصل آينده نيز سرمربي سايپا است

مديرعامل باشگاه سايپا گفت: فصل آينده هم مجتبي تقوي هدايت سايپا را در ليگ برتر فوتبال به عهده خواهد داشت.

پرويز حيدري در مورد شايعه مذاکره باشگاه سايپا با امير قلعه‌نويي اظهار داشت:‌ مجتبي تقوي برنامه خود را به باشگاه سايپا ارائه کرده و فصل آينده هم سرمربي تيم فوتبال سايپا است.

وي در مورد زمان عقد قرارداد نيز گفت: در روزهاي آينده قرارداد تقوي به صورت کتبي امضا خواهد شد.

حيدري در مورد ماندن کريم انصاري‌فرد در باشگاه سايپا گفت: ما مي‌خواهيم کريم انصاري‌فرد در سايپا بماند او يک سرمايه ملي براي فوتبال سايپا است و 50 درصد ما براي حفظ کريم انصاري‌فرد کامل است و بايد نظر او را هم جويا شويم.

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

انصاري‌فرد خودخواه اما دوست داشتني است

کاپيتان تيم فوتبال سايپا اعتقاد دارد کريم انصاري فرد يک مهاجم خودخواه ولي دوست داشتني است.

ابراهيم صادقي در مورد آئين تجليل از بازيکنان و کادر فني تيم فوتبال سايپا از سوي مسئولان باشگاه، گفت: مراسم خيلي خوبي بود. کريم انصاري فرد براي تيم ما خيلي زحمت کشيده و يکي از بازيکنان خوب ما از نظر فني و اخلاقي در چند سال اخير بوده است .بازيکنان سايپا در چند هفته اخير تمام تلاش‌شان را انجام دادند تا انصاري فرد بتواند آقاي گل شود. خوشحالم که باشگاه سايپا چنين مراسمي برگزار مي‌کند.

وي ادامه داد: همان طور که کريم انصاري فرد هم گفت به بازيکنان دو تيم استقلال و پرسپوليس توجه بيشتري مي‌شود اما باشگاه سايپا با برگزاري چنين مراسمي نشان داد که به بازيکنانش اهميت زيادي مي‌دهد.

صادقي در مورد اينکه چرا در مراسم آئين‌ تجليل از بازيکنان فقط به انصاري‌فرد يک دستگاه خودرو اهدا شد اما به بازيکنان ديگر هديه‌اي داده نشد، خاطرنشان کرد: فکر مي‌کنم اين مراسم براي اين برگزار شد که به بازيکنان بابت فصل گذشته خسته نباشيد بگويند و بخش پررنگ‌تر آن نيز اهداي يک دستگاه خودرو به کريم انصاري فرد بود. اميدوارم انصاري‌فرد بتواند در تيم ملي هم گلزني‌هايش را ادامه بدهد.

صادقي در مورد اينکه واقعا از اهداي خودرو به انصاري فرد خوشحال شده يا نه گفت: بله، خوشحال شدم. او بازيکن جواني است که به چنين تبليغاتي نياز دارد. خيلي در کارش تاثير دارد. انصاري‌فرد يک شخصيت دوست داشتني دارد. او يک مهاجم خودخواه است که کمتر به ديگر بازيکنان پاس گل مي‌دهد. با اين حال بازيکنان سايپا او را دوست دارند به او پاس مي‌دادند تا بتواند گلزني کند. انصاري فرد زماني که به سايپا آمد 17 سال بيشتر نداشت. خوشحالم که اکنون آقاي گل ليگ شده است.

صادقي در مورد اينکه فصل آينده هم در تيم سايپا مي‌ماند يا نه به فارس گفت: 33 ساله هستم و در فصلي هم که گذشت 4 بازي به دليل مصدوميت بازي نکردم. تا زماني که بتوانم اينگونه براي سايپا مفيد باشم بازي مي‌کنم مگر اينکه سايپا من را نخواهد. دو پيشنهاد خوب از تيم‌هاي ليگ برتري دارم اما دوست دارم با سايپا ادامه بدهم.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

مهاجم‌ سايپا: دوست دارم در سايپا بمانم

مهاجم تيم فوتبال سايپاي البرز گفت: دوست دارم يک فصل ديگر نيز در تيم سايپا بمانم .

مهدي خيري در گفت وگو با ايرنا افزود: قراردادم با باشگاه سايپا به اتمام رسيده و اکنون بازيکن آزاد هستم اما دوست دارم باز هم در اين تيم بمانم.

وي اظهار داشت: هنوز مسوولان باشگاه سايپا براي تمديد قرارداد با بازيکنان صحبت نکرده اند اما اميدوارم شرايط به گونه اي پيش رود که باز هم در سايپا حضور داشته باشم.

خيري در خصوص ليگ يازدهم نيز گفت: کسب رتبه هشتم در ليگ يازدهم عملکرد خوبي بود ، اگر کمي دقت مي کرديم وشانس داشتيم مي توانستيم به رتبه هاي بالاتري دست پيدا کنيم، سه امتياز بازي با صنعت نفت آبادان مي توانست ما را تا رتبه ششم بالا ببرد .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

تمديد قرارداد سايپا با مجتبي تقوي

سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال سايپا قراردادش را با اين باشگاه تمديد کرد.

به نقل از سايت باشگاه سايپا، مجتبي تقوي امروز در دفتر پرويز حيدري مديرعامل باشگاه سايپا حاضر شد و قراردادش را امضا کرد تا به طور رسمي به عنوان سرمربي فصل آتي تيم فوتبال سايپا در عرصه رقابت‌هاي ليگ برتر هدايت اين تيم را برعهده داشته باشد.

مجتبي تقوي 8 هفته قبل از پايان يازدهمين دوره رقابت‌هاي ليگ برتر، جانشين مجيد صالح شده بود.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

عضو Derby

پست مورد علاقه
    - دفاع-هافبک
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا
    بازیکن محبوب
    لمپارد--مسی-فابرگاس
    اسم واقعی شما
    امیرحسین

SpainBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    473
    تشکر شده 178 در 87 پست

پیش فرض کاوه رضايي به سايپا پيوست

بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال فولاد خوزستان به تيم سايپا پيوست.

کاوه رضايي بازيکن تيم اميد ايران که فصل گذشته در فولاد خوزستان توپ مي‌زد به سايپا پيوست.اين باشگاه همچنين احمدزاده از تيم پارسه را به خدمت گرفت. احمدزاده نيز سابقه بازي در تيم اميد ايران را دارد.

باشگاه سايپا در حال مذاکره با رحمان احمدي، مهدي کريميان و فرزاد حاتمي است.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

بيش از نام‌ها به جوانان اعتماد مي‌کنيم

رئيس باشگاه سايپاي البرز گفت: براي جذب بازيکنان جديد بيش از نام‌هاي بزرگ به جواناني اعتماد مي‌کنيم که در تيم‌هاي مختلف سايپا تربيت شده‌اند.

ناصر شهبازي اظهار داشت: يکي از ويژگي‌هاي اصلي و مثبت مجموعه فرهنگي و ورزشي سايپاي البرز اعتماد به جوانان و تربيت آنها است.

وي تصريح کرد: طي سال‌هاي متمادي فعاليت اين باشگاه، جوانان با استعداد و با انگيزه بسياري در سايپا تربيت شدند که امروز هر کدام به عنوان وزنه‌اي براي تيم ملي به شمار مي‌آيند.

رئيس باشگاه سايپاي البرز افزود: به عنوان نمونه مي‌توانيم به بازيکنان خوبي مانند کريم انصاري‌فرد اشاره کنيم که در سايپا آموزش ديده و امروز اکثر تيم‌هاي بزرگ کشور به دنبال جذب وي هستند.

شهبازي ادامه داد: مجتبي تقوي سرمربي سايپا نيز داراي انديشه‌هاي جوانگرايي است و به جوانان اعتماد و اعتقاد ويژه‌اي دارد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به جذب بازيکنان جوان از سوي سايپاي البرز ابراز داشت: تيم‌هاي مختلف و زير مجموعه ما بازيکنان جوان و با استعداد بسياري دارند که براي فصل 91 – 92 از اين توانمندي‌ها براي تقويت تيم اصلي سايپا استفاده خواهيم کرد.

اين مسئول متذکر شد: به عنوان نمونه بازيکناني چون شاه‌وراقي، براتي، سليمان‌نژاد و لطف‌‌اللهي را از تيم سايپا مهر و همچنين نوروزي و رياحي را از سايپاي شمال به تيم اصلي منتقل کرده و معتقديم که اين جوانان آينده‌دار در رقابت‌هاي ليگ برتر موثر خواهند بود.

وي تاکيد کرد: البته بر اساس پيشنهاد سرمربي تيم به دنبال جذب چند بازيکن از تيم‌هاي ليگ برتري هستيم که مذاکرات خوبي با آنها داشته‌ايم.

شهبازي در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در کرج مبني بر اينکه سرنوشت ماندن و يا انتقال کريم انصاري‌فرد آقاي گل فصل 90 – 91 ليگ برتر فوتبال به کجا انجاميده است؟ گفت: ما با اين بازيکن مذاکرات خوبي داشتيم و طرفين نظرات يکديگر را درک مي‌کنند.

وي تاکيد کرد: نظر باشگاه اين است که انصاري‌فرد از جمله بهترين بازيکنان سايپا بوده و اگر علاقه‌ داشته باشد، قراردادش را تمديد خواهيم کرد.

رئيس باشگاه سايپاي البرز متذکر شد: البته ما معتقديم که بازيکن بايد با جان و دل در خدمت تيمش بوده و اگر علاقه‌ لازم را ندارد، نمي‌تواند براي باشگاه مفيد باشد.

شهبازي عنوان کرد: بنابراين ما پيشنهاد خود را به انصاري‌فرد داده و تصميم‌گيري را به وي واگذار کرده‌ايم و علاقه‌منديم که فصل آينده نيز انصاري‌فرد در سايپا بماند.

وي در پايان اذعان داشت: تيم سايپا در فصل آينده به دنبال حضور در جمع تيم‌هاي صدر جدولي است و براي اين هدف شرايط بسيار خوبي دارد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

طاهري: قراردادم را با سايپا تمديد نمي‌کنم

مربي تيم فوتبال سايپاي البرز گفت: قصد ندارم قرارداد خود را با اين باشگاه براي حضور در ليگ برتر فصل 91 – 92 تمديد کنم.

بيژن طاهري امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار داشت: در فصل گذشته با پيشنهاد سرمربي وقت به سايپا پيوسته و تا به امروز تمام تلاش خود را براي موفقيت اين به کار بسته‌ام.

وي تصريح کرد: در فصل جديد نيز از سوي مديريت و کادر فني سايپا پيشنهاد براي همکاري دارم که با توجه به برخي مسائل قرارداد خود را تمديد نخواهم کرد.

مربي تيم فوتبال سايپاي البرز در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در کرج مبني بر اينکه آيا اختلاف نظري با مجموعه باشگاه دارد که نمي‌خواهد در فصل 91 – 92 در اين تيم حضور داشته باشد گفت: هيچ اختلافي با مديران و يا کادر فني سايپا ندارم و به دلايل شخصي نمي‌خواهم فصل بعد در کرج باشم.

طاهري با اشاره به برخي مطالب منتشر شده در رسانه‌ها مبني بر اينکه مجتبي تقوي سرمربي سايپا از وي خواسته است به عنوان مربي دوم در اين باشگاه فعاليت خود را ادامه دهد، يادآور شد: دلايل من شخصي است و شرايط لازم براي تداوم حضورم در باشگاه فراهم نيست.

وي تاکيد کرد: من به سايپا علاقه دارم و يک فصل را با تمام توان براي موفقيت اين تيم سپري کردم، اما در حال حاضر معتقدم که حضورم در کرج موثر نخواهد بود و به همين دليل قرارداد خود را تمديد نمي‌کنم.

مربي فعلي تيم فوتبال سايپاي البرز در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينکه فصل بعد در چه تيمي حضور خواهد داشت؟ متذکر شد: در حال بررسي پيشنهادهاي مطرح شده هستم و هم اکنون از چند تيم ليگ برتري و همچنين تيم‌هاي دسته يک پيشنهاد براي همکاري دارم.

طاهري از بيان جزييات اين پيشنهادها خودداري کرد و اذعان داشت: اميدوارم شرايط به صورتي باشد که بتوانم تجربيات خود را به جوانان کشور منتقل کنم.

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 6789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)