آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط feri71 : 10-24-2011 در ساعت 19:59
قهرمانی پس از سالها سلطه تیم دیگر منچستر و تقابل با این تیم و توی دقایقی رقم خورد که جام رو یونایتدی ها اماده بالا بردنش بودن دوباره به شکلی خارق العاده به سیتی بر گشت با همه اوضاع و احوال من سیتی شایسته قهرمانی بود و حق به حق دار رسید
اما رقابت قشنگ و زیبایی بو.د و فصل بعد قطعا سنگین تر هم میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم به همه ی هواداران سیتی
مرد بودین که بعد از سالها تونستین بر شیطانیان غلیه کنین![]()
این ضربه آگوئرو، قهرمانی را برای آبی ها به ارمغان آورد
مانچو در کنار زمین آرام و قرار نداشت و گل آگوئرو او را این چنین از خود بی خود کرد
هارت اکنون می تواند با اعتماد به نفس بیشتری درون دروازه سه شیرها قرار بگیرد؛ او قهرمان لیگ برتر است
هواداران سیتی با شینیدن سوت پایان بازی اینچنین به زمین ریختند تا از ستاره های تیم شان تشکر کنند
تبس در چند هفته پایانی به تیم برگشت و نقش مهمی در قهرمانی سیتی ایفا کرد؛ این قهرمانی می تواند ستاره آرژانتینی را متقاعد به ماندن کند
با قهرمانی سیتی، طرفداران این تیم می توانند ادعا کنند که منچستر، آبی است
تبریک به تمام هوادارای سیتی بخصوص داوود گل
Argentina te quiero para siempre
هفته 38 ، دقیقه 90 ، وضعیت قهرمانی نامعلوم ، نتیجه 2-1 ، خودزنی هواداران سیتی در اتحاد ، روی زمین نشستن مانچینی ، بقا یا سقوط کویینز پارک ، دفاع جانانه کویینز پارک ، حملات احساسی سیتی ، خوشحالی یونایتدی ها ، قهرمانی برای یونایتد ، اما دقیقه 91 و 93 گل!!! ، همه چی عوض میشه...
واقعا حق منچستر سیتی بود .
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا بعد از چند سال فوتبالی رو دیدم که داشت از استرس نابودم میکرد , با این که دیروز حالم خیلی بد بود ولی 80 دقیقه بازی رو ایستاده دیدم . اون لحظه ای که میخواستم بخاطر از دست رفتن تموم زحمت هایی که سیتی توی این فصل کشیده داد بزنم یه دفعه خدا به ما رو کرد , باورم نمیشد که قهرمانی توی 2 دقیقه اتفاق بیفته .
از تموم دوستانه گلی که اومدن و تبریک گفتن ممنون , زیبایی فوتبال به همین پستی و بلندی هاست .
ویرایش توسط fcb10 : 05-14-2012 در ساعت 12:09
تبریک میگم .
حق به حقدار رسید .
من عاشق سیتی هستم-نمیدونم از خوشحالی چی کار کنم-ممنون بچه ها-ممنون ژکو-ممنون آگرو-ممنون آبی های منچستر
قهرمانی رو بهتون تبریک میگم![]()
قهرمانیه منچستر سیتی رو به هواداراشون تبریک میگم.......
من که خیلی از این رقابت نفس گیر لذت بردم.....
![]()
عکس مالک جوان منچستر سیتی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)