Design & Developed BY Patira

صفحه 95 از 193 نخستنخست ... 45859394959697105145 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 941 تا 950 , از مجموع 1926
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

با توجه به حجیم شدن تاپیک قبلی. تاپیک جدیدی ایجاد شده که شما عزیزان میتوانید طبق منوال قبلی به بحث بپردازین!

با تشکر

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 06-11-2011 در ساعت 22:45

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    رابين ون پرسي
    اسم واقعی شما
    عليرضا

NetherlandsPersepolisArsenal

تشکر ها
    8
    تشکر شده 44 در 9 پست

perspolis به قول ياس از چي بگم برات

واقعا نميدونم چي بگم
    بازي راه آهن را ديديم جدا از سايپا و تراكتور كه به انها هم ميرسيم
    ايا اين پرسپوليسه؟پرسپوليسيكه هر تيمي از دفاعش ميترسيد؟پرسپوليسي كه مجتبي محرمي وانصاريان ورهبري فردسر خودشون را جلو توپ مي اوردن
    خداوكيلي نميخوام مقايسه كنم ولي ديشب تو بازي با ميلان واينتر ديدم كامبياسو يه شوت زد پرينس بواتنگ سرشو جلو توپ گرفت وتوپا راهي كرنر كرد حالا توبازي با تراكتور سازي يه بازيكن كه نميدونم از كدوم ده كوره اي پيداش كردن اومده هر چي شوت ميزنه ميره تو گل يا بازي با راه اهن اين بهادر عبدي كه تا 3فصل پيش به خاطر بازيهاي افتضاحخش همه هوووش ميكردن اومده هتريك ميكنه اخه يكي نيست بگه علي عسگري پسرم تو كه خير سرت تو تيمهاي پايه ي پرسپوليس رشد كردي غيرت بزرگاني چون محرمي را نديدي چطور سرشون را جلو توپ ميزاشتن با كمترين دستمزد كه اين عبدي را ولش كردي ازاد واين راحت از يه نقطه 3بار گل ميزنه؟
    برخلاف خيلي ها اصلا ميثاق را در اين باخت شريك نميدونم
    چون واقعا دفاع تيمي مشكل داشت
    تو اين بازي كريمي مهاجم سايه بود وزايد مهاجم نوك وبقيه برگ چغندر
    والا به خدا تيم اميدش هم پرسپوليس ميومد بازي ميكرد با اين راه اهن 4تا گل نميخورد چون راه اهن در اصل تاكتيكي نداشت ميومدن از طرف شكوري كه ضعيفه سانتر ميكردن از سر همه رد ميشد ميفتاد جلو عبدي ميزد تو گل بگذريم دوتا توپهاش به پاي حريف خوردا گل شد واصلا پنالتي نبود كه گل زدن وبازهم به قول كاپيتان باغيرتمون خدا دايي را بغلش كرد

پ.ن تو اين بازي با راه اهن دونفر فقط براي پرسپوليس وبرا هوادارها بازي كردن كاپيتان علي كريمي وايمون زايد همينو بس
    آخه يكي نيست به شيث بگه تو كه ادعاي غيرت داري شماره 13 ونشان پرسپوليس رو بازوت خالكوبيه بايد اينجوري دفاع كني؟ي
    كي نيست به نصرتي بگه نزديك 90تا بازي ملي داري جدا از حاشيه هات كه ابروي تيمو بردين انقدر ادعا داري اين وضع دفاع ؟
    از شكوري هم كه بگذريم اين بشر اصلا بي خبرو الدلوست
    ميرسيم به مازيار زارع كه واقعا وقتي به اين ميگن قايقران بدن من ميلرزه ديگه چه برسه به بدن مرحوم قايقران تو قبر اين كه انقدر ادعا داشت كه كاپيتان ملوان بوده فلان بوده و...نگم بهتره با اين هيكل مثل گاوش چيكار ميكنه تو زمين؟والا ما كه ديگه حتي شوتهاي قله ي اورستشو هم نميبينيم
    سامان آقا زماني هم كه به قول يكي از بچه ها ميگفت من بازيم از اين بهتره گفتيم چطور گفت هم دريپل ميخورم هم لايي ميخورم هم بلد نيستم پاس بدم هم بلد نيستم شوت بزنم هم بلد نيستم سانتر كنم هم بلد نيستم حمل توپ كنم تازه از همه مهمتر خوب بلدم تيمو به فنا بدم فقط پارتي سامان را ندارم...
    بريم سراغ محمد نوري از بازي شاهين بوشهر تو دور برگشت بازها بهش خيلي اميدوار شدم با اون ايستگاهيي كه زد
    ولي لازمه بهش بگم پسر كرد پرسپوليس كه ادعاي غيرت داري درسته هربازيكني فراز و نشيب داره ولي نه 4تا بازي بد بازي كني يكي خوب
    يكم غيرتو از علي كريمي ياد بگير جلو الهلال فقط فكر كنم تو طول بازيش نتونست بازي كنه شرمنده ي هوادارا شد گفت فكر كنم وقت رفتنمه هوادارا محاصرش كردن وبه پاش افتادن نره كه هنوزم ترسش تو دلمه كه كاش نره اونوقت تو اومدي هر وقت دلت بخواد بازيت بگيره هر وقت نخواي نه؟ولي به هر حال نظر مثبتي روي موندنت حداقل دارم
    ميرسيم به غلام رضايي كه اين بشر وضعش از محمد نوري بدتره اين را من حساب كردم 10 تا بازي 10 تابازي خوب ميشه تنها بازهاي خوبي كه ازش سراغ دارم بازي با داماش دوره رفته بازي با شاهين دور برگشت وبازي با الشباب والغرافه همين
    خير سرشم دوساله تو پرسپوليسه وملي پوشمونه
    بربم سر كاظميان وقتي درآخرين لحظات اومدي پرسپوليس
    خيلي خوشحال شدم گفتم ايول ضربه ايستگاهي زنمون اومد مهاجمه محبوبمون اومد جواد باغيرتمون اومد
    ولي فقط وفقط جلوي صنعت نفت تو تهران خوب بودي جواد بهتره كه بري همون فولاد كه ميگفتي
    بريم سر فشنگچي نظرم روش 50به50ست اينم مثل غلام رضا رضايي بازيش بگير نگير داره ولي خداييش بد هم بازي نميكنه يكم قدرت بدنيش كمه چون محصوله خودمونه انتظار دارم نگهش داريم

بقيه را هم كه نگفتم ارزش گفتن نداشتن ولي بايد برن

ولي بريم سر ستاره هايي كه بايد بمونن
    داش علي كريمي كه به هيچ وجهي نبايد بزارن بره كه اون هم مثل توتي و دل پيرو وخاوير زانتي تمام نشدنيه هر كي هر چي ميخواد بگه من داش علي را با اون كاپيتان ها مقايسه ميكنم
    با تمام وجود داش علي خواهش ميكنيم نرو بمون وتيمو سر و سامان بده
    ايمون زايد
    همون بهتر كه داداش زبون مارا نميفهمهمي وفقط بازيتو ميكني و بمون كه فصل بعد آقاي گلي

پولادي بدون حاشيه و ساكت بهترين بازيهاشو تو ليگ قهرمانان كرد اميدوارم قرارداد امضا كني
    بازيكنهايي كه نظر خوب روشون دارم وميتونن بمونن وموفق باشن
    علي كريمي،ايمون زايد ،مهدي مهدوي كيا (اونم تموم نشدنيه)محمد نوري،غلام رضاييامير حسين فشنگچي،شيث رضايي،پولادي،اوودوكويچ(ام �دوارم مشكلش حل بشه)حميد علي عسگري نصرتي هم فكر كنم بشه ادمش كرد
    بقيه برن گمشن كه يه جو غيرت پرسپوليسي ندارن

ميثاق(اوق)هوشيار(اوق)نورمحم دي،شيري،ممدوتال(اوق)شكوري، مازيار(اوق)بادامكي،اولادي، كاظميان،هادي نوروزي،هاشميان،علي رضا محمد،سامان اقا زماني

و كسايي كه لازم داريم
    محسن بنگر،يه دفاع خوب ديگه كه بعيد ميدونم سيد جلال بياد دفاع راست ذوب آهن اين ملي پوشه كه حالا اسمش يادم نمياد،شهاب گردان يا حامد لك،اميد ابراهيمي يا رضا حقيقي،محسن مسلمان
    محمد رضا خلعتبري هم كه نمياد جاش اگه بتونيم ادينهو را بياريم عاليه كه اونم بعيده و ميلاد زنيد پور

3. 10 کاربر از پست مفید aliparsa تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

فقط در مورد علی عسکر بگم که این فقط واسه هافبک گوشه خوبه یعنی بهترین بازیشو فقط تو هافبک گوشه میتونه انجام بده اصلا این بشر تحمل دفاع گوشه ایستادن نداره همش توپو بر میداره میبره جلو
    شده مثل دنی الوز بارسا با یه تفاوت که دنی الوز برمیگرده سرجاش ولی علی عسکر اگه رفت جلو برگشتنش با خداست

لعنت به باعث و بانی این بغض

5. 9 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

يكي نيست به اين دنيزلي بگه چرا بعد هر افتضاحي تمرينات رو تعطيل مي كني و خودت هم مي ذاري ميري ؟!

يعني ريكاوري و غيره اصلا خدافظ....مگه ميشه تيمي 3هفته با نتايج افتضاح ببازه و بعد هر بازي تمريناتش تعطيل شه و هر كي دنبال كار خودش باشه !!!!

باشگاه هم يه آقا بالا سر فوتبالي نداره كه كسي ازش حساب ببره . حيف كه علي پروين رو بازي نميدن وگرنه بهتون مي گفتم بعد اولين4تايي كه خورديم چه بلايي سر اين بي غيرتا ميورد

دنيزلي بايد امروز 2جلسه تمرين مي ذاشت و تو اين چند روز مونده تا بازي با فولاد يه شلاق حسابي به اين بازيكناي بي غيرت ميزد تا بازي آخر رو هم افتضاح به بار نيارند

خود همين دايي بود كه شكوري و آقازماني و علي عسگر و غيره رو تو تيم نگه داشت و حالا هم از طريق همين عقب مونده ها بهمون ضربه زد

هيچ وقت صحنه هاي خوشحالي دايي تو بازي ديروز بعد هر گلي كه تيمش به پرسپوليس مي زد رو فراموش نمي كنم . اين يارو هيچ بويي از عشق و غيرت نبرده و فقط حرف مي زنه . با فوتبال حرفه اي كار ندارم ولي رفتار دايي بعد هر گل من يكي رو ياد پژمان نوري خائن انداخت

7. 7 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    همه ی بازیکن های رئال و ارسنال
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020
    تشکر شده 3,036 در 573 پست

ه________________________________________________ __________ی چی بگم

من همون اول هم با دنیزلی مخا
    لف بودم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

9. 7 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

نمیدونم چرا دایی هی خودشو قاطی میکنه این وسط خب مردکخودت دوسال سرمربی پرسپولیس بودی هرکیو خواستی اوردی هرکیو نخواخستی هم نیاوردی اگه بخوایم اسم ببریم کیا از دستمون رفتن واقعا حسرت میخورم هرسال میگفت یه تیم خوب میبندم فلان میکنم هیچی نکرد حالا هم داره حاشیه درست میکنه آخه یکی نیست بگه اصلا به توچه که پرسپولیس کجاست یا چکار میکنه ................

اگه دنیزلی مربیه خوبیه برا فصل بعد تیم رو جمع و جور میکنه و پرسپولیس رو سرو سامون میده و دوباره قدرتمند میشیم رویانیان هم باید از الان دست به کار بشه و بازیکنای مورد نیاز رو باهاشون تموم کنه تا این حاج فتلدروغشون نداده واقعا امسال بدجور زد تو حالمون
    Good Bye Berba

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

11. 8 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

perspolis

فقط به اين عكس صفحه اول روزنامه گل نگاه كنيد بچه ها : شادي علي دايي بعد گل زدن راه آهن به پرسپوليس رو در 3 عكس نشون ميده :

مخصوصا عكس دوم بخوبي نشون ميده كه علي دايي هميشه و همه جا فقط به فكر نفع شخصي خودشه و اينكه مرتب خودش رو به پرسپوليس مي بنده و از عشق و غيرت حرف مي زنه فقط دروغ اندر دروغه

اميدوارم هيچ وقت ديگه تو پرسپوليس نبينيمت دايي

13. 9 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

یکی از بدترین جایگاهای تاریخ پرسپولیس رقم خورده و توی 20 روز اخیر تو 4 بازی 13 گل خوردیم که نشون دهنده عمق فاجعس
    به هر حال باید این فصل و فاکتور گرفت و با صعود تیم به دور بعد جام باشگاهای اسیا میشه همه چیزو غیر از برخی بازیکنا حفظ کرد
    الان مساله مهم بازی اخر گروه و بعد اون در صورت صعود تک بازی دور حذفی جام باشگاهاس . بعد اون 3 ماه فرصت برای تغیرات اصلی تو تیم و رسوندن تیم به حالت تعادله

15. 7 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

منم امیدوارم علی دایی هیچوقت به پرسپولیس بر نگرده
    چون دو سال پیش وقتی محسن خلیلی بعد از اینکه مصدومیتش خوب شد داشت تازه به اوجش برمیگشت که این علی دایی بود برای فصل بعد خلیلی رو نخواست
    برای همین من از علی دایی خیلی بدم میاد
    ایشالا فصل بعد محسن خلیلی برگرده پرسپولیس، هر چی باشه خلیلی خیلی بهتر از این مهاجمای داغونیه که پرسپولیس داره غیر از زاید

17. 8 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    شوچنکو
    اسم واقعی شما
    محمد

NetherlandsMilanFoolad

تشکر ها
    71
    تشکر شده 366 در 72 پست

چقدر باید یه تیم بدبخت باشه که افتشو روزهای بدش میشه عزت یکی از بازیکنای قدیمی

19. 5 کاربر از پست مفید UNCO تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع.چپ و راست نداره فقط دفاع..هافبک وسط هم خوبه
    مربی مورد علاقه
    آقای خاص،کارلو آنجلتی،سر الکس
    بازیکن محبوب
    کریمی،مالدینی،نستا،زیدان افسانه ای ، رونالدو لوییز نا
    اسم واقعی شما
    امین

IranPersepolisMilan

تشکر ها
    246
    تشکر شده 599 در 109 پست

ادمو باید 2 جا شناخت........ تو سفر و تو بدبختیو درموندگیه.......الان پرسپولیس درموندست ما باید کمشک کنیم نه اینکه زیر پاشو خالی کنیم بره پایین تر.....پس ایندر من من نکنیم هحتی اگه لیگ 1 هم بره باید حمایتش کنیم تا اونا خجالت بکشن از ما و غیرت از دست رفتشونو به دست بیارن...... تنهاش نزاریم به ورزشگاه بری تشویقشون کنیم...تا گریشون در بیاد............ غیرتو از کریمی یاد بگیرید دوستان

معلوم نیتس تو دلش چه خبره ب خدا...........

21. 6 کاربر از پست مفید amindash تشکر کرده اند .

صفحه 95 از 193 نخستنخست ... 45859394959697105145 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)