به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
سلام دوستان ..............
یکشنبه با تیم سوانسی بازی داریم که یه تیم میان جدولیه و برد و باخت خیلی براش مهم نیست این بازی میتونه مهم باشه در صورتی که سیتی مقابل نیوکاسل امتیاز از دست بده بازی سیتی 2ساعت قبل از بازی خودمون تموم میشه و چون نیوکاسل داره برای سهمیه clمیجنگه و چند روز پیش چلسی رو در خونش برد روحیه خوبی داره همینطور سیتی که صدر رو از یونایتد پس گرفت پس هنوز میتونیم امید داشته باشیم بازی بعدی سیتی هم مقابل یه تیمیه که در حال سقوطه و ما در مقابل یه تیم میان جدولی ولی در کل اگه سیتی هم قهرمان بشه چیزی از تیم جوان ما کم نمیشه بلکه یه افتخاره که با این بازیکنا تا اینجا اومدیم و این ها همه بر میگرده به مدریت مردی بزرگ به نام فرگی
************************************************** ***********************************
یه چند روزیه که خبر میرسه کاگاوا قراره بیاد یونایتد که خودش گفته بعد بازی فینال حذفی تصمیم میگیره که احتمالش خیلی زیاده که بیاد یه کلیپ میزارم از کاگاوا تقریبا 7 دقیقه میشه هرچند که نمیشه از روی کلیپ عملکرد یه بازیکن رو بسنجی ولی نگاه کردن به این کلیپ هم خالی از لطف نیست
(گول اسم کلیپ رو نخورید هنوز به یونایتد نیومده)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیهای خودمون راحته و احتمال بردمون زیاده.فقط باید منتظر نیوکاسل باشیم تا شاید یک امتیاز بگیره و بتونیم 20 قهرمانی را جشن بگیریم.
فردا مقابل سوانسی بازی راحتی داریم.تیم متحد شده تا بتونه از این دو بازی نهایت استفاده رو ببره.
میمونه کاگاوا :که فکر نکنم بتونه موفق بشه در یونایتد.بیشتر به خاطر تبلیغات بایستی خریداری بشه(فکر کنم)
طبق شناختی که از سیتی به دست اومده به نظر میرسه این تیم پتانسیل پرنوسان بودن و امتیاز از دست دادن در مواقعی که نباید امتیاز از دست بده رو داره. حالا بازی فرداشون بسیار مهم محسوب میشه و میزان اهمیت این دیدار ( نیوکاسل - من سیتی ) کمتر از دربی هفته ی گذشته ی شهر منچستر نیس.
این درست که سیتی صدر جدوله اما از نوع بازیهایی که این دو تیم در پیش دارن ، به نظر من شانس سیتی و یونایتد برای قهرمانی برابره.
خب دوستان آرسنال باز هم مساوی کرد تا نیوکاسل برای دیدار فردا مقابل سیتی به نوعی تحریک روحی روانی بشه چون امکان داره با برد فردا مقابل سیتی حتی به جایگاه سومی هم برسه که دور از دسترس هم نیست این نتیجه حالا باعث میشه نیوکاسل با انگیزه بیشتری بازی کنه و احتمال بردش مقابل سیتی زیاده باید ببینیم فردا چی میشه
Good Bye Berba
خب مثل اينكه اميدها بيشتر شد ! نميدونم ! يعني يه فصل خاص واسمون رقم ميخوره ؟!؟يعني ميشه ؟!؟ اگه با اين تيم قهرمان بشيم خيلي چيزارو ثابت ميكنيم ! قهرماني تو اين فصل از همين لحاظ واسمون اهميت بيشتري داره ! اميدوارم نيوكسل در بازي فردا بزرگي كنه ! سيتي پتانسيل از دست دادن امتياز رو داره و يونايتد در اين صورت انگيزه بسيار بالايي خواهند داشت !
فقط همين جا آرزو ميكنم ا
آگه قراره سر بازي با ساندرلند قهرماني رو از دست بديم سيتي فردا بازيرو ببره ! منظورم اينه كه اگه سيتي فردا امتياز بده و ما ببريم ولي بازي بعدش مقابل ساندرلند امتياز بديم وسيتي ببره و قهرماني رو از دست بديم بسيار بسيار دردناك تر خواهد بود ! اميدوارم اين اتفاق نيفته !
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
مجيد جان بابت كليپي قشنگي كه از كاگاوا گذاشته بودي تشكر ميكنم
بازيكن خوبيه , پارك ديگه سنش رفته بالا و مثل اينكه بايد حتما يه آسيايي تو تيممون باشهالبته به نظرم كاگاوا سطح بالاتري نسبت به پارك داره ! حداقال تو كار هجومي خيلي خيلي بهتر از پاركه ! در صورتي كه پارك خيلي خوب توپگيري و پرس ميكنه !
خط حمله ما كمي يكنواخت كلر ميكنه و با اومدن كاگاوا خلاقيت بيشتر خواهد شد . بازيكن خوش تكنيك و باهوشيه كه هم توانايي دريبلينگ بالايي داره و از سرعت قابل توجهي برخورداره , گلزن هم هست و ميتونه زوج خوبي رو با روني تشكيل بده ! البته شايدم فرگي ازش در كناره ها استفاده كنه ! فكر كنم فصل بعد تغييراتي در ارنج و نوع چينش بازيكنان شاهد خواهيم بود !
ولي به نظرم خريد كاگاوا نميتونه تمام مشكلات مارو حل كنه و باز هم در ميانه بازيكن ضعف داريم ! بايد بازيكني مثل هازارد , اريكسون يا مودريچ بگيريم !
در خط دفاع هم بايد فكري به حال جانشين براي اورا باشيم ! فابيو هم كه قراره به صورت قرضي به بنفيكا بره !
با دیدن یه کلیپ نمیشه در مورد یه بازیکن نظر داد ولی کاگاوا الان دو فصل پشت سر هم داره قهرمانی بوندسلیگا رو تجربه میکنه و همینطور تجربه بازی در جام باشگا ه های اروپا رو داره مطمئنن سطح بالاتری از پارک داره هرچند که پارک وقتی به منچستر اومد هم عالی بود حالا باید دید عیار کاگاوا در مقابل تیم های قدرتمند انگلیس به چه شکله چون عیار یه بازکن جلوی تیم های بزرگ مشخص میشه با توجه به سنش که باید23 باشه هنوز جوونه و فرگی میتونه اونو به ستاره تبدیل کنه باید دید چه میشه در مورد خط هافبک هم یه بازکن میخوایم که بازی رو کنترل یعنی مثل اسکلز نبض بازی رو تو دست بگیره که کلورلی چندتا بازی اولی خوب کار کرد ولی مصدوم شد اگه مودریچ یا هازارد رو بگیریم که عالی میشه من چندتا کلیپ از هازارد دیدم واقعا عالیه تو دفاع چپ هم فک کنم اگه فرایزر فرصت بیشتری برای بازی داشت شاید نیاز به خرید نداشتیم چون خیلی با استعداده
Good Bye Berba
بچه ها قهرمانی دیگه پرید
احتمال زیاد بازی بعدی سیتی هم میبره و تموم میشه
بازی با سوانسی رو 2-0 با گلهای اشلی و اسکولزی بردیم
سلام دوستان
فدای سر تک تکمون.این همه قهرمان شدیم حالا یه بارم این بدبختا بشن.مهم نی که.ایشالله سال بعد با دست پر میایم.سال 2007 هم گند زدیم.اما 2008 اروپا و لیگ رو بردیم.2012 گند زدیم 2013 جبران میکنیم ایشالله.
زنده باد یونایتد
ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.
We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever
دمت گرم داداش. خوشحالم , خوشحالم از اينكه بعد از اين فصل بد همه با هم پشت تيم ايستاديم و با اميد به فصل بعد نگاه ميكنيم . جدا خدارو شكر ميكنم كه چنين هواداراني رو داريم . مجيد , حسين , ابراهيم , امير , عليرضا , قاسم , كيارش, آراز , خودم () و همه يوناتدي هاي عزيز به خوبي بزرگي اين باشگاه و تيم مورد علاقشونو درك كردند , و اينكه بزرگي يوناتد تنها به جامهايي و افتخارات بسيار زيادي كه داره نيست ! يونايتد بزرگ هست چون به فوتبال خدمت ميكنه و تحت هيچ شرايط از سياستش دست برنميداره ! آكادمي فعال , خريد بازيكنان جوان و با استعداد و پرورش اونها و تنها 180 مليون پوند هذينه در تمام دوران حضور فرگوسن ! حرفي براي گفتن نيست و مقايسه يونايتد با سيتي از ريشه اشتباه هست ! به همين دلايلي كه گفتم !
و در آخر يه بار ديگه ديگه از دوستان گلم كه تا اينجاي فصل به خوبي اين تايپيكو فعال نگه داشتند و با نظرات منطقي و كارشناسي خودشون هميشه از تيم حمايت كردند تشكر ميكنمدرسته يه بازي ديگه مونده ولي كاري از ما بر نمياد و احتمال لغزش سيتي كم هست ! اين فصل با تمام خوبي ها و بديهاش تموم براي ما تموم شده هست و بايد با قدرت برگرديم , اينو فرگوسن به ما ياد داده ! تلاش و پشتكار ميتونه در مقابل پولهاي سيتي بايسته ,مطمئن باشيد .
به اميد اينكه بعد از بازي آخر با هم دوباره استارت بزنيم و در پي جامها باشيم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)