سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
اخبار کوتاه از تیم :
داوید لوئیز از چلسی و ورتانگن از آژاکس بازیکنانی هستند که بارسا در صورت شکست در خرید تیاگو سیلوا از میلان برای بخدمت گرفتن آن ها تلاش خواهد کرد
تیم هایی که بیشترین گل در این فصل را بثمر رسانده اند :
بارسلونا : 181 گل
رئال مادرید : 168 گل
پی اس وی : 133 گل
منچستر سیتی : 120 گل
توئنته : 118 گل
منچستر یونایتد : 117 گل
شالکه : 116 گل
بایرن : 114 گل
لوئیز فابیانو (بازیکن سابق سویا) : نیمار از کریس رونالدو بهتر است ، اما برای رقابت با مسی او باید به اروپا برود
بازیکنانی که بیشترین گل را در قرن 21 بثمر رسانده اند :
لیونل مسی : 164 گل
داوید ویا : 161 گل
اتوو : 156 گل
فورلان : 128 گل
رائول : 127 گل
تامودو : 124 گل
کریس پنالدو : 110 گل
کیتا که تا سال 2014 قرارداد دارد میتواند در صورت کم بازی کردن در این فصل به طور رایگان به تیم دیگری بپیوندد
دلبوسکه : ویا در یورو ؟ من دیروز با پپ صحبت کردم . ما تا آخرین لحظات منتظر او میمانیم ، او بهترین گلزن ما است .
بارسلونا به دنبال بخدمت گرفتن بال کناری بایرن مونیخ ، دیوید آلابای 19 ساله میباشد . بارسا مدتی است که این بازیکن اتریشی را زیر نظر دارد .
کریستین ته یو فعالیت خود در توییتر را آغاز کرد : @ctello91
لیونل مسی در این فصل 75 گل بثمر رسانده است : 70 گل برای بارسلونا (68+2 گل در بازی های دوستانه) + 5 گل در بازی های ملی
بارسلونا 100 میلیون یورو بودجه برای این فصل نقل و انتقالات در اختیار دارد : 30 میلیون بودجه ی سالانه ی نقل و انتقالات + 30 میلیون بابت فروش بازیکنان + 30 میلیون پاداش بازیکنان که امسال پرداخت نشد + 10 میلیون مبلغ حقوق سالانه ی پپ گواردیولا
لیونل مسی با زدن 24 گل در نیم فصل دوم ، رکورد زارا (21 گل در نیم فصل دوم 1950/51) را در گلزنی در نیم فصل دوم شکست
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
دوستان گرامی یکم خیلی زیاد تایپیک رو منحرف کردید.مصطفی میاد همه پستاتون رو پاک میکنه
درمورد سسک هم داداش داوود ازت انتظار نداشتم عکس داشته باشی تبعیض نژادی قائل بشی.به ما هم بده از این عکسا.
درمورد خریدا هم که هر روز یک خبر داره میرسه.فکر کنم اخرش هم هیچ کی رو نگیریم خیالمون راحت بشه![]()
![]()
پنالدوبه خاطر اون حرکت زشتش هیچ محرومیت و حتی مجازاتی براش در نظر گرفته نشد. در حالی که مارتینز به خاطر 2 کارت زرد و در نتیجه اخراجی که داشت 1 جلسه محروم د و جالبیش اینجاست که تصاویر به وضوح نشون دادن که توپ اصلاً به دستش برخورد نکرده بود!!!!
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
ليكيپ: رئال پيروز بودن را نيز از ياد برده است!
روزنامه فرانسوي ليكيپ مقاله اي درباره شب قهرماني رئال نوشته بود كه بد نيست شما هم بخونيدش!
ليكيپ: 3 سال در سايه بارسا بودن مدتي طولاني است، بخصوص كه شما رئال مادريد باشيد! و روز چهارشنبه پس از بازگشت به اوج مادريدي ها اوج حسادت خود را پس از پايان دادن به سلطه 3 ساله بارسا نشان دادند و ثابت كردند حتي بلد نيستند چگونه پيروز ميدان باشند!
حركت فوق العاده زشت رونالدو، پس از بازي همه را شوكه كرد! رونالدو پس از خراب كردن پنالتي مضطرب بود و پس از بازي شايد به هت تريك مسي فكر ميكرد و اينكه تنها دو بازي براي او مانده تا اين عقب بودن 2 گل را جبران كند!
خوزه مورينيو به نمايندگي از سفيد پوشان ثابت كرد كه در جشن قهرماني هم به بارسا فكر ميكند!!
مو: "بارسايي ها ميدانند ما شايسته قهرماني بوديم!"
وي به صحبت درباره بارسا اكتفا نكرد و درباره داور ها نيز حرف زد: "داورها در طول فصل با تقديم پنالتي به بارسا به برد آنها كمك ميكرد!"
مورينيو نيز ثابت كرد كه هنگام شادي قهرماني نيز سلطان حاشيه است.
(دیگه چکار کردند که یک روزنامه ی فرانسوی هم ازشون بیزاره)
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
تبریک....واسه برد....از اون مهم تر تبریک واسه گرد شدن رکورد گرد مولر!!!!!
-راستی شهریار،اکثر بازیکنایی که من معرفی کردم،چند پسته هستن و تو اون پست من فقط پستایه تخصصی شون رو گفتم...در ضمن...درسته که ما بازیکنایی تو سبک اریکسون داریم،ولی شما اینو در نظر بگیر،که ژاوی دیر یا زود بازنشسته خواهد شد،از طرفی،ما هم که دست به مصدوممون خوبه!پس بهتره که تو خط میانه تعداد زیادی بازیکنه خوب داشته باشیم...
-البته من الا از همه اونایی که معرفی کردم،بیشتر دوست دارم مارتینز و اون مدافع ویارئال رو تو ترکیب بارسا ببینم...چون واقعا از نظر دفاع وضع خوبی نداریم....کلی هم بیاد که دیگه عالی میشه...
فهرست گران قیمت ترین مهاجمان
1- ليونل مسي، 24 ساله، بارسلونا، آرژانتيني، 100 ميليون يورو
2- کريستيانو رونالدو، 27 ساله، رئال مادريد، پرتغالي، 90 ميليون يورو
3- وين روني، 26 ساله، منچستريونايتد، انگليسي، 65 ميليون يورو
4- سرخيو آخرو، 23 ساله، منچسترسيتي، آرژانتيني، 47 ميليون يورو
5-روبين فان پرسي، 28 ساله، آرسنال انگليس، هلندي، 45 ميليون يورو
6-ماريو گومس،26 ساله، آلماني، بايرن مونيخ آلمان، 42 ميليون يورو
7-فالکائو، 26 ساله، آتلتيکومادريد اسپانيا، کلمبيايي، 40 ميليون يورو
8-زلاتان ابراهيموويچ،30 ساله، آ.ث ميلان ايتاليا، سوئدي، 37 ميليون يورو
9-گونزالو ايگواين،24 ساله، رئال مادريد آرژانتيني،35 ميليون يورو
10-کريم بنزما 24 ساله، رئال مادريد ، فرانسوي ، 35 ميليون يورو
Argentina te quiero para siempre
چشم حسودا کور بشه ایشاالله
اختلاف قیمت نفر دوم رو با سوم ببینید
دقیقا رقابت تو قیمت هم مثل رقابت تو لالیگاست که بارسا و رئال یا رئال و بارسا اول و دوم هستن با اختلاف امتیاز کم ولی تیم دوم نسبت به تیم سوم اختلاف امتیاز زیادی داره![]()
امشب دربی داریم با اسپانیول من حدس میزنم امشب اتیش بازی بارسا باشه چون پپاخرین بازیشه تو نیوکمپ
به افتخار هر چی بارسای
شنبه 16/02/1391 ساعت : 23:30
هفته 37 لاليگا : بارسلونا - اسپانيول
زنده از شبکه سه
viva barca viva pep
Argentina te quiero para siempre
ویرایش توسط saeid_8992 : 05-05-2012 در ساعت 15:41
خب رسیدیم به اخرین بازی پپ در نیوکمپ.بازی که از خیلی از جنبه ها حساسیت بالایی برای ما داره
1-اخرین بازی پپ تو نیوکمپ هست و خیلی از طرفدارا دیگه اونو روی صندلی با پرچم بارسا نخواهند دید.
2-مسی تو رقابت شدید برای اقای گلی و احتمالا توپ طلاست که این بازی اهمیت زیادی داره
3-بازی رفت با اسپانیول از بازی هایی بود که باعث امتیاز مفتی شد که از دست دادیم.
4-بازی رفت اولین بازی بود که ژاوی توش بد بود و بعد از اون بازی افت ژاوی شروع شد
میبینید که حتی وقتی لالیگا رو از دست دادیم بازم یک بازی میتونه خیلی مهم باشه.
من ترکیب زیر رو پیشبینی میکنم و امیدوارم پپ همین ترکیب رو بفرسته به زمین
پینتو
ادریانو.........پویول.........ماسک ی........مونتویا
بوسکتس
سسک.........تیاگو
ایکوئنکا.......مسی........افلایی
زوج سسک تیاگو تو چند بازی خوب نشون داد.میتونن نشون بدن برای فصل بعد میشه روشون حساب کرد.ایکوئنکا باید برای فصل پیش رو تجربه به دست بیاره و افلایی باید با چند بازی فیکس بودن فرم خوب خودش رو به دست بیاره.الوز با توجه به اینکه از فرم خودش دور شده و شاید تو فصل بعد هم این فرم بد ادامه پیدا کنه من ترجیح میدم مونتویا رو برای فصل بعد اماده کنیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)