Design & Developed BY Patira

صفحه 221 از 259 نخستنخست ... 121171211219220221222223231 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,201 تا 2,210 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

دعوت‌بارسا ازخبرنگاران‌ و‌ احتمال‌ اعلام‌ تصميم پپ

باشگاه بارسلونا ظهر امروز به وقت محلي از خبرنگاران براي يک نشست خبري دعوت کرد. انتظار مي رود در اين نشست پپ گوارديولا تصميم خود براي ترک اين باشگاه در پايان فصل را اعلام کند.

به گزارش پرس اسوشيشن، گوارديولا پيش از تمرين صبح جمعه تصميم خود را بازيکنان اعلام کرده است. او گفته قصد ندارد قرارداد خود با بارسلونا را که در تابستان به سر مي آيد، تمديد کند و پس از چهارديدار باقيمانده تا پايان فصل و چهارسال موفقيت آميز در کسوت مربيگيري اين باشگاه را ترک خواهد کرد.

قرار است او در اين نشست خبري در کنار ساندرو روسل رييس و آندوني زوبي زارتا مدير ورزشي بارسلونا تصميم خود را به خبرنگاران اعلام کند.

گفته مي شود گوارديولا پيش از اين با روسل و نيز جوزپ بارتومئو نايب رييس و زوبي زارتا در روز چهارشنبه ديدارداشته است يعني يک روز پس از حذف بارسلونا توسط چلسي در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا و گفته است مي خواهد اين باشگاه را ترک کند.

گوارديولا نخستين بار در سال 2008 با هدايت تيم ب بارسلونا قدم به عرصه مربيگري گذاشت و تاريخي موفقيت آميز را براي اين باشگاه کاتالان رقم زد.

از ارنستو والورده، مارسلو بيلسا و لوران بلان به عنوان جانشينان احتمالي گوارديولا در بارسلونا نام برده مي شود.

در عين حال ، نام گوارديولا با بسياري از باشگاه ها در اروپا پيوند خورده است.

www.varzesh3.com

Argentina te quiero para siempre

4. 4 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

بيلسا جدي‌ترين گزينه جانشيني گوارديولا

مربي آرژانتيني تيم فوتبال آتلتيک بيلبائو جدي ترين گزينه جانشيني مربي 41 ساله بارسلونا در 5 سال گذشته است.

پس از آنکه صبح روز جمعه منابع خبري اسپانيا از خروج احتمالي پپ گوارديولا از کادر فني بارسلونا خبر دادند، رسانه‌هاي تصويري و نوشتاري اسپانيا و کشورهاي اروپايي اقدام به انعکاس اخبار لحظه به لحظه دراين مورد کردند.

در اين ميان برخي از منابع نيز از قول مربي موفق آبي و اناري پوشان عنوان کردند وي در کنفرانسي مطبوعاتي تصميم خود را به اطلاع برخي از خبرنگاران رسانده است.

در همين زمينه روزنامه اسپورت کاتولونيا فهرستي از ده مربي براي جانشيني مربي بارسا منتشر کرد.

در اين مجموعه بيشترين احتمال براي حضور در نزد کاتالان‌ها به مارچلو بيلسا، سرمربي 56 ساله آرژانتيني آتلتيک بيلبائو داده شده است.

به باور اين نشريه مربي تيم ملي شيلي در جام جهاني 2010 از بالاترين شانس برخوردار است.

در اين فهرست همچنين از آرسن ونگر مربي کنوني آرسنال، يواخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان و آندره وياس بواس، مربي پرتغالي عزل شده چلسي به عنوان ديگر نامزدها ياد شده است.

اين فهرست به ترتيب احتمال به شرح زير است:

1- مارچلو بيلسا

2- اوزه‌بيو ساکريستان

3- لوئيس انريکه

4- فرانک دبوئر

5- آرسن ونگر

6-آندره وياس بواس

7- لوئيس فان خال

8- يواخيم لو

9-تيتو ويلانووا

10 – روبرتو مارتينز
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 3 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

ونگر شايعه حضورش در بارسلونا را رد کرد

سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال احتمال حضورش در کادر فني بارسلونا را رد کرد.

به نقل از کانال پلاس،‌ آرسن ونگر مسئول فني 15 سال گذشته توپچي‌هاي شهر لندن پس از آنکه برخي رسانه‌ها او را به عنوان گزينه جانشيني گوارديولا معرفي کردند، روز جمعه (امروز) گفت: شنيدن اين خبر مرا متعجب کرد. پس از دو شکستي که گوارديولا هفته قبل مقابل رئال در ال‌کلاسيکو و چلسي در ليگ قهرمانان اروپا داشت، اين مقطع، فرصت خوبي براي اتخاذ چنين تصميم مهمي نيست. دوست دارم همچنان گوارديولا را با آن فلسفه کاري‌اش بر مسند بارسا بازهم ببينم

وي در مورد احتمال حضورش به جاي مربي 41 ساله آبي و اناري پوشان در برابر اصرار خبرنگاران گفت: نه، ممنونم. همين جا در آرسنال راحتم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 4 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

خبری که تائید شد: مسی به زودی پدر می شود

در پائیز فرزند مسی و آنتونیا متولد خواهد شد

سایت گل- لیونل مسی ، ستاره جوان باشگاه بارسلونا به زودی پدر خواهد شد.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، آنتونیا روکوسو، نامزد مسی باردار است و در اواخر ماه سپتامبر و یا اوایل اکتبر، متولد خواهد شد ( در ابتدای ماه مهر). این بازیکن آرژانتینی به دوستان نزدیکش اعلام کرده که آنتونیا ، نامزد او که 4 سال است که با هم نامزد هستند باردار است و انتظار می رود تا در هفته های آتی این خبر را به صورت رسمی اعلام کند.
    لیونل مسی بعد از سپری کردن فصلی پرفراز و نشیب و پشت سرگذاشتن روزهای سختی که با ناکامی بارسا در رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا و ناکامی این تیم در دستیابی به جام قهرمانی لالیگا همراه بود، اکنون روزهای خوشی را سپری می کند و با فکر پدر شدنش خوش و خوشحال است.

مسی که بعد از بازی تیمش مقابل چلسی در روز سه شنبه از شدت ناراحتی گریه تلخی را سرداد، اکنون در جمع خانواده اش است و روزهای 4شنبه و پنجشنبه ، وقت آزاد خوبی بود تا این خبر را به دوستان نزدیکش اعلام کند.
    این درحالی است که مدتی است که خبر باردادری نامزد مسی برسرزبانهاافتاده بود ولی کسی این خبر را تائید کرده بود. تنها چیزی که شاهدی براین قضیه بود، نحوه شادی پس از گل عجیب مسی بود. همه معتقد بودند که مسی می خواهد چیزی را با این شادی بگوید ولی ناکامی او در درخشش در بازیهای هفته های اخیر تیمش، باعث شد تا اعلام این خبر از سوی اسطوره آرژآنتینی به تعویق بیفتد.
    گویا او در انتظار شادی خاصی برای گلهایش است. ولی در روزهای اخیر فرصت مناسب برای این کار دست نداده. چرا که مسی در سه بازی مهم و اخیر تیمش مقابل رئال و دوبازی با چلسی به گل نرسید.
    طبق اعلام دوستان مسی، فرزند او و آنتونیا در اواخر سپتامبر و یا اوایل اکتبر به دنیا خواهد آمد.

10. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

گواردیولا: در پاییز تصمیمم را برای جدایی گرفتم/ بارسا با تیتو می تواند بهترین نتایج را بگیرد

این مربی 41 ساله در تمرین امروز تیمش این مسئله را به اطلاع شاگردانش رساند و او دقایقی پیش در کنفرانس مطبوعاتی اش تایید کرد که قصد ندارد قراردادش را با باشگاه کاتالانی تمدید کند.

Pep Guardiola - Barcelona

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، به طور رسمی اعلام کرد که در پایان فصل این باشگاه را ترک خواهد کرد.
    این مربی 41 ساله در تمرین امروز تیمش این مسئله را به اطلاع شاگردانش رساند و او دقایقی پیش در کنفرانس مطبوعاتی اش تایید کرد که قصد ندارد قراردادش را با باشگاه کاتالانی تمدید کند.
    این مربی جوان در سال 2008 جای فرانک رایکارد را روی نیمکت بارسا گرفت و در این مدت 13 جام مختلف از جمله سه قهرمانی در لالیگا و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ با آبی و اناری ها به دست آورد.
    او در کنفرانس مطبوعاتی اش که همچنان در حال برگزاری است، به خبرنگاران گفت:" می خواهم درک کنید که این تصمیم آسانی نبود. می خواهم سعی کنم که احساسم را بیان کنم و امیدوارم طرفداران این را بفهمند. من واقعا به خاطر ابهام هایی که در چند هفته اخیر به وجود آمد، متاسفم.
    من همیشه به دنبال قراردادهای کوتاه مدت هستم زیرا توقعات در بارسا بالاست. من به عنوان یک بازیکن با این توقعات روبرو شده بودم و می دانستم که چطور باید با آن کنار بیایم. همیشه می دانستم که چهار سال در بارسا مانند یک ابدیت است. نمی خواستم با قرارداد طولانی مدت خودم را به تصمیم هایی که نمی خواستم، گره بزنم.
    در پاییز، من به رئیس و مدیر ورزشی باشگاه اعلام کردم که این فصل، پایان دوران حضور من در بارسا خواهد بود اما نمی توانستم این را به بازیکنان بگویم زیرا شرایط بسیار پیچیده می شد. اکنون که دو جام مهم را از دست دادیم، زمان خوبی برای اعلام این موضوع بود."
    سرمربی موفق کاتالان ها دلیل اصلی جدایی اش از این باشگاه را خستگی بیش از اندازه بعد از 4 سال کار در این باشگاه عنوان کرد.
    " 4 سال هر کسی را خسته می کند. من به رئیس باشگاه گفتم که دوران من در پایان فصل به اتمام می شود. من دیگر نمی توانم چیز جدیدی به تیم بدهم و مربی جدید باید این کار را بکند.
    صحبت با رسانه ها و بازیکنان برای چهار سال انرژی زیادی از من گرفت. می دانم که بارسا بهترین باشگاه برای مربیگری است اما اکنون زمان مناسبی برای جدا شدن است."
    گواردیولا همچنین با تشکر از بازیکنانش، گفت:" می خواهم از بازیکنانم که مسئول همه موفقیت هایی هستند که من در اینجا به دست آورده ام، تشکر کنم. کار کردن با آنها یک افتخار بود. من با تمام شور و علاقه با آنها کار می کردم. آنها با کار سخت و هر روزه، همه این افتخارات را ممکن کردند.
    دیگر انرژی ای برای ادامه کار ندارم، نیاز به استراحت دارم. نیاز دارم تا احساسی که در ابتدای کارم داشتم را بار دیگر به دست بیاورم. دیگر احساس سابق را ندارم و بارسا شایسته این نیست. این تنها چیزی است که می توانم بگویم.
    من به همه کارهایی که انجام دادم، افتخار می کنم. این باشگاه نیرویی غیرقابل توقف دارد. جانشین من مربی توانایی خواهد بود و می تواند کارش را به بهترین نحو انجام دهد."
    سوبی ساره تا: تیتو؟ چرا که نه
    آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، هم که در این کنفرانس مطبوعاتی حضور دارد، از تیتو ویلانووا به عنوان جانشین گواردیولا نام برد:" وقتی پپ گفت که نمی خواهد ادامه بدهد، ما ابتدا باو نکردیم. اما او همیشه به من می گفت که شور و علاقه مهمترین مسئله برای ادامه کار است.

تصمیم گرفتن برای انتخاب جانشین او، دشوارترین کار بود.
    یک روز از خودم پرسیدم: تیتو اینجا با ما کار می کند، چرا او نه؟ او به خوبی با این باشگاه و فلسفه کاری اش آشناست و یک آنالیزور خوب است. او در همه ساعاتی که بیدار است به تیم فکر می کنم و از شخصیت لازم برای به اوج رساندن تیم برخوردار است. او با پپ متفاوت است اما کسی است که می تواند تیم را به جلو ببرد.
    ما همیشه به داشته های مان فکر می کنیم. ما تیتو را داریم و نیازی نیست به دنبال فرد جدیدی در بازار باشیم."

گواردیولا: فصل بعد استراحت
    گواردیولا همچنین با رد شایعه پیوستن به چلسی، اعلام کرد قصد ندارد برای فصل آینده هدایت تیمی را برعهده بگیرد اما اظهار امیدواری کرد که در آینده بار دیگر روی نیمکت یک تیم بنشیند.
    " من هرگز با رومن آبراموویچ یا نماینگدان باشگاه چلسی تماسی نداشتم. در حال حاضر علاقه ای به مربیگری ندارم. دوست دارم کارهای دیگری انجام دهم. شاید در آینده بار دیگر هدایت یک تیم را برعهده بگیرم اما در حال حاضر نمی دانم چه اتفاق می افتد."

ونگر: شوکه شدم

گواردیولا: تیتو، بهترین انتخاب
    گواردیولا همچنین معتقد است بارسا با انتخاب تیتو ویلانووا بهترین تصمیم را گرفته است.
    " می توانید بهترین نتایج را از تیتو انتظار داشته باشید. او توانایی های زیادی دارد و بازیکنان را به خوبی می شناسد. فکر می کنم باشگاه بهترین تصمیم را گرفته است.
    انتخاب تیتو توسط سوبی ساره تا صورت گرفت. او تنها نظر من را پرسید و من گفتم او می تواند از عهده این کار بربیاید.

وقتی تیتو از من نظرم را پرسید، به او گفتم باید ببیند چه احساسی دارد و اگر به اندازه کافی احساس قدرت می کند، باید این کار را برعهده بگیرد."
    این ملی پوش سابق اسپانیایی همچنین با فروتنی، موفقیت های چهار سال گذشته را بارسا را به دستیارش نسبت داد.
    " من تنها نظرات تیتو را در این مدت بیان می کردم ."

حضور بازیکنان بارسا در کنفرانس مطبوعاتی
    در این نشست خبری تعدادی از بازیکنان بارسا در ردیف اول حضور دارند و کاملا مشخص است که با صحبت های گواردیولا احساساتی شده اند.
    کارلس پویول، کاپیتان بارسا در صفحه توئیترش نوشت:" به خاطر همه چیر بسیار متشکریم پپ!!! تو راه را به ما نشان دادی...در آغوشت می گیریم."

مسی: به خاطر رسانه ها در کنفرانس مطبوعاتی حضور پیدا نکردم
    ستاره آرژانتینی بارسا در صفحه فیس بوکش نوشت:" می خواهم از پپ به خاطر همه کارهایی که برای من در زندگی شخصی و حرفه ای ام انجام داد، از صمیم قلب تشکر کنم. به دلایل شخصی و احساسی، ترجیح دادم در کنفرانس مطبوعاتی پپ حضور پیدا نکنم. ترجیح می دادم از رسانه ها فاصله بگیرم زیرا می دانم که آنها به دنبال ثبت چهره غمگین بازیکنان هستند و من نمی خواهم این چهره ام را همه دنیا ببیند."

پیکه: متشکریم پپ
    جرارد پیکه، مدافع بارسا، که در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد اختلاف او و گواردیولا منتشر شد و حتی گفته می شد که سرمربی کاتالان ها شرط تمدید قراردادش را جدایی این بازیکن اعلام کرد، نیز در صفحه توئیترش نوشت:" از پپ به همه خاطر چیزهای زیادی که به ما داد، متشکریم...چهار سال پر افتخار، لحظات خوش و مهمتر از همه، درسهای فوتبال."WWW.GOAL.COM

12. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

پس از خداحافظي رسمي پپ
    دستيار گوارديولا، سرمربي جديد بارسلونا

پس از خداحافظي رسمي پپ گوارديولا از سرمربي‌گري تيم بارسلونا، تيتو ويلانوا دستيار او در فصل آينده هدايت اين تيم را بر عهده خواهد داشت.

پپ گوارديولا که همراه با ساندرو راسل رييس بارسلونا در يک نشست مطبوعاتي حاضر شده بود، خداحافظي خود را از اين تيم به طور رسمي اعلام کرد و خبر داد که فصل آينده ديگر روي نيمکت آبي و اناري‌ها نخواهد نشست. در همين نشست اعلام شد که تيتو ويلانووا دستيار گوارديولا، فصل آينده هدايت بارسلونا را بر عهده مي‌گيرد. با اين حال گوارديولا تا پايان فصل جاري به وظايف خود ادامه خواهد داد.

گوارديولا در اين نشست خبري گفت: از شما مي‌خواهم که درک کنيد که اين يک تصميم ساده نبوده است. مي‌خواهم احساسم را شرح دهم و اميدوارم که مردم من را درک کنند. از اتفاقاتي که در چند هفته اخير افتاد به شدت متاسفم. من هميشه دوست دارم که قراردادهاي کوتاه مدت ببندم چون در بارسا توقعات بسيار زيادي وجود دارد. من در اين تيم به عنوان يک بازيکن زندگي کردم و دقيقا مي‌دانم که روال کار در اين باشگاه به چه صورت است. هميشه فکر مي‌کردم که چهار سال براي حضور در يک باشگاه زمان زيادي است. هيچ وقت دوست ندارم قراردادي ببندم که من را در تصميم‌هايم محدود کند.

سرمربي سابق بارسلونا گفت: در پاييز به مدير رسانه‌اي و مدير فوتبال باشگاه بارسلونا تصميم خود را اعلام کرده بودم و گفته بودم که اين آخرين فصل حضورم در اين تيم است. اما نمي‌توانستم بازيکنان را از اين تصميم مطلع کنم چون اوضاع خيلي پيچيده مي‌شد. حالا که از دو رقابت مهم حذف شده‌ايم زمان مناسبي براي اعلام اين تصميم است.

گوارديولا گفت: چهار سال حضور در بارسلونا همه را خسته کرد. در ماه سپتامبر يا اکتبر بود که به رييس گفتم ديگر قراردادم را تمديد نمي‌کنم. اميدوارم که سرمربي جديد قادر باشد کارهايي که من انجام ندادم انجام دهد.

وي گفت: مايلم از بازيکنانم که تعهد بسيار بالايي به کار خود داشتند، تشکر کنم. تمرين دادن اين بازيکنان افتخار بسيار بزرگي براي من بود و من اين کار را با علاقه و اشتياق زيادي انجام دادم. حالا وظيفه خود مي‌دانم که از آن‌ها تشکر کنم. بايد انرژي‌ و تواني را که در ابتداي حضورم در بارسلونا داشتم دوباره پيدا کنم. زمان چيزهاي زيادي را تغيير داده است و من همان احساس سابق را ندارم. شايستگي بارسلونا بيش از اين‌هاست و اين تنها چيزي است که مي‌توانم بگويم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

14. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

براي انتخاب سرمربي نيازي نبود به بازار برويم
    زوبيزارتا: تيتو شخصيت منحصر به فردي دارد

مدير فوتبال باشگاه بارسلونا پس از انتخاب ويلانووا به عنوان جانشين گوارديولا، او را يک پپ ديگر ناميد.

پپ گوارديولا که همراه با ساندرو راسل رييس بارسلونا در يک نشست مطبوعاتي حاضر شده بود، خداحافظي خود را از اين تيم به طور رسمي اعلام کرد و خبر داد که فصل آينده ديگر روي نيمکت آبي و اناري‌ها نخواهد نشست. در همين نشست اعلام شد که تيتو ويلانووا دستيار گوارديولا، فصل آينده هدايت بارسلونا را بر عهده مي‌گيرد. با اين حال گوارديولا تا پايان فصل جاري به وظايف خود ادامه خواهد داد.

آندوني زوبيزارتا مدير فوتبال باشگاه بارسلونا پس از اعلام خداحافظي گوارديولا گفت: وقتي پپ به ما اعلام کرد که ديگر نمي‌خواهد سرمربي بارسا باشد در ابتدا نمي‌توانستيم اين موضوع را باور کنيم اما او به من گفت که مهم‌ترين چيز اين است که بارسا به روند خود ادامه دهد. انتخاب جانشين گوارديولا کار بسيار دشواري براي ما بود.

وي گفت: يک روز از خودم پرسيدم تيتو در کنار ما کار مي‌کند چرا او را انتخاب نکنيم؟ او با سبک بازي بارسلونا آشنا است و هميشه تمام تلاش خود را براي پيشرفت تيم به کار بسته است. شخصيت او نيز به گونه‌اي است که مي‌تواند به پيشرفت ما کمک کند. او يک پپ ديگر است. البته تيتو شخصيت منحصر به فردي دارد.

مدير فوتبال بارسلونا گفت: نگاه ما هميشه به درون باشگاه است. انتخاب تيتو موضوع ساده‌اي است: او در بارسا حضور داشت. نيازي نبود که براي انتخاب سرمربي جديد به بازار برويم.

زوبيزارتا در پايان اعلام کرد که ويلانووا به زودي در يک کنفرانس مطبوعاتي حاضر شده و به پرسش‌هاي خبرنگاران پاسخ خواهد داد.

16. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

سرمربی جدید بارسا را بیشتر بشناسیم؛ تیتو ویلانووا، دوست قدیمی پپ

امروز باشگاه بارسلونا در عین شگفتی اعلام کرد که این مربی 42 ساله از فصل آینده جانشین گواردیولا که امروز به طور رسمی جدایی اش از باشگاه کاتالانی در پایان فصل را اعلام کرد، خواهد شد.

سایت گل- علی رغم موفقیت ها و رکوردشکنی های بارسا زیر نظر پپ گواردیولا در طول 4 سال گذشته و کسب 13 جام مختلف و نمایش های پرشوری که این تیم ارائه داد، تیتو ویلانووا، کمک مربی کاتالان ها، کمتر در مرکز توجهات قرار داشت.
    تا اینکه امروز باشگاه بارسلونا در عین شگفتی اعلام کرد که این مربی 42 ساله از فصل آینده جانشین گواردیولا که امروز به طور رسمی جدایی اش از باشگاه کاتالانی در پایان فصل را اعلام کرد، خواهد شد.
    تیتو ویلانووا که در سال 1969 در بیکایره د ایمپوردا، یکی از مناطق ایالت کاتالان به دنبال آمد، همواره رابطه نزدیکی با گواردیولا داشت. این دو در دهه 1980 در لاماسیا در کنار هم رشد کردند اما در حالی که گواردیولا به یکی از ستاره های تیم رویایی کرویف تبدیل شد و با این تیم در طول 11 سال، 6 قهرمانی در لالیگا و جام در جام اروپا به دست آورد، ویلانووا تنها دو سال برای بارسای بی بازی کرد.
    او دوران بازی اش را در تیم هایی مانند فیگرسه، سلتا، مایورکا، ییدا، ال چه و گرامنت سپری کرد و در سال 2002 از دنیای فوتبال حرفه ای خداحافظی کرد.
    تیتو سپس وارد دنیال مربیگری شد. تنها تجربه او به عنوان مدیر ورزشی در فصل 07-2006 در ترراسا، باشگاهی در دسته سوم اسپانیا، رقم خورد. او در سال 2007 به بارسا برگشت و دستیار گواردیولا در تیم بارسلونای بی شد.
    وقتی گواردیولا در سال 2008 جای رایکارد را در تیم اول بارسا گرفت، ویلانووا نیز با او راهی نوکمپ شد و به کمک مربی تیم اول باشگاه تبدیل شد.
    جنجالی ترین اتفاق برای ویلانووا در طول دوران چهارساله حضورش در بارسا، روز 18 آگوست 2011 در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا رخ داد. خطای شدید مارسلو روی پای سسک فابرگاس، به درگیری بازیکنان دو تیم بارسا و رئال انجامید و در نهایت این مورینیو بود که با فرو کردن انگشتش در چشم ویلانووا، کمک مربی کم حاشیه کاتالان ها را به تیتر اصلی رسانه ها تبدیل کرد.
    در ماه اکتبر بار دیگر ویلانووا نخواسته خبرساز شد. وجود یک تومور در غده پاراتیروئیدش، ویلانووا را مجبور کرد که زیر تیغ جراحان برود . خوشبختانه عمل او موفقیت آمیز بود و او چند هفته به تمرینات بارسا برگشت.
    سرانجام امروز آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، اعلام کرد که به خاطر اینکه ویلانووا با فلسفه کاری بارسا به خوبی آشناست و سبک بازی این تیم را به خوبی می شناسد، از فصل آینده جانشین گواردیولا خواهد شد.
    اما به نظر ویلانووا برای پر کردن جای خالی گواردیولا که در طول 4 سال، 13 جام (شاید 14!) مختلف برای کاتالان ها کسب کرد، کار دشواری در پیش دارد.

18. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

گواردیولا 30 ژوئن بارسا را ترک می کند

پپ گواردیولا به مدیریت و بازیکنان باشگاه اعلام کرد پس از 30 ژوئن که تاریخ قرارداد فعلی اش به پایان می رسد، دیگر سرمربی بارسا نخواهد بود.
    ساندرو راسل، آندونی زوبی زارتا و پپ کواردیولا با جمعیت حاضر در کنفرانس مطبوعاتی در کمپ نو صحبت کردند.

گواردیولا پس از 4 سال سرمربی گری تیم، در 30 ژوئن تیم را ترک خواهد کرد. جمعه جاری تصمیمش را به ساندرو راسل و بازیکنان تیم اعلام کرد. پس از آن، ساندرو راسل، آندونی زوبی زارتا و گواردیولا در سالن کنفرانس Ricard Maxenchs کمپ نو با خبرنگاران صحبت کردند.
    در این بین، راسل از سرمربی به خاطر "شادی" که برای باشگاه ارمغان آورد "تشکر" کرد.
    گواردیولا تا کنون با کسب 13 جام، با عنوان موفق ترین سرمربی در تاریخ بارسلونا باشگاه را ترک می کند. همچنین با وجود بازی در سال های 1991 تا 2001 در سال 2007 با سمت مربیگری تیم ذخیره به باشگاه بازگشت. یک سال بعد او مسئولیت تیم اصلی را به عهده گرفت و در عرض 4 سال به موفقیت های بی سابقه ای دست یافت.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

20. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ گواردیولا-تیتو ویلانوا
    بازیکن محبوب
    ژاوی-زلاتان-مسی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    میلاد

ArgentinaBarcelonaMilan

تشکر ها
    376
    تشکر شده 198 در 52 پست

تصاویر زیبا از مراسم تودیع گواردیولا با حضور بازیکنان بارسا
    پپ گواردیولا که همراه با ساندرو راسل رییس بارسلونا در یک نشست مطبوعاتی حاضر شده بود، خداحافظی خود را از این تیم به طور رسمی اعلام کرد و خبر داد که فصل آینده دیگر روی نیمکت آبی و اناری‌ها نخواهد نشست.

تمرین امروز تیم بارسلونا با حضور گواردیولا و جانشین وی تیتو ویلانووا

برای اطلاع از سایر اخبار سرویس ورزشی جام نیوز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را کلیک کن

barcelona= mylove

22. 3 کاربر از پست مفید milad sadeghi تشکر کرده اند .

صفحه 221 از 259 نخستنخست ... 121171211219220221222223231 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)