سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
دوستان اینقدر از والدز بد گفتیم که اگه کسی نشناسه فکر میکنه هر توپی میاد سمت دروازه رو گل میخوره.این یک کلیپ هست از زیبا ترین سیو های این دروازه بان.درسته در حد بارسا نبوده در چند بازی اخیر ولی اونقدر هم بد نیست که بخواییم با بدترین شکل ممکن بیرون بندازیمش.حتما دانلود کنید ببینید.حجمش 81 مگ هست.یک صحنه اش خیلی دراماتیک بود.عملا پیکه وایساده بود فکر کنم بازی با سویا بود یک تک به تک رو گرفت و توپ ریباند شد دوباره یک تک به تک دیگه رو گرفت اونم با زانو.بگیر نگیر داره والدزولی بدک نیست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان این آقا رضا که بهتون معرفی کردم اینترنت نداره و تقریبا به ندرت میتونه پست بده ولی من دربی رو بهش معرفی کردم و خوشش اومد و ثبت نامش کردم.
راستی ماشاالله تعداد بالا رفتن صفحات امروزمون فکر کنم 10 صفحه بیشتر بوده.
داداش آرمان و شهریار و سعید و دوستان دیگه که ببخشید اسمتون رو نگفتم چون ماشاالله تعدادتون زیاده امروز با تصاویر فوق العاده تون کلی ما رو خندوندین به خصوص داداش آرمان و شهریار جون و ازتون خیلی تشکر میکنم. راستی این تصاویر رو خودتون میسازید؟؟؟
من هم به شدت مخالف رفتن گواردیولا هستم مثل همیشه
اما اگه خدا نکنه رفت اونوقت هم تیتو ویلیانو و هم بیلسا خوبن.![]()
به دلیل مهمان گرفتگی نا کهانی نتونستم بازی رو ببینم![]()
ولی انگاری ترکونده !! دمش گرم ! این بیلسا حقشه که تو تیمی خیلی خیلی بزرگتری باشه !
داداش سیتی هم تو یه نیمه اسپورتینگ رو لوله کرد !
حالا شانس ما تیمای درپیت هم تو فکر جذب بیلسا افتادن ! نمونش اینتر !
یه حرف نسبتا دیوانه وار بگم !
ما اگه اینیستا رو بفروشیم به راحتی میتونیم 3تا بازیکن خیلی بزرگ بخریم !
سیتی حاضره همچین پولی بده ! حدود 90 تا ! اگه هم قبول نکنیم بیشترش میکنه![]()
ویرایش توسط David7 : 04-27-2012 در ساعت 15:59
آقا یعنی شما مطمئن هستید که گواردیولا میره؟؟
ویرایش توسط David7 : 04-27-2012 در ساعت 16:06
الان بازیکنان خلاق و طراح مثل اینیستا خیلی کم یاب هستن و با توجه به بالا رفتن سن ژاوی فروش اینیستا اصلا صلاح نیست.
من کلا با فروش بازیکنان بومی بارسا موافق نیستم.
یکی از دلایلی که طرفدار بارسا هستم اینکه بازیکنای بومی زیادی داره که خودش پرورششون داده.
مثل بقیه تیما لاشخور نیستن![]()
messi capità del Barça
messi capità del Barça
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)