تابستون هم تموم شد. وارد فصل خزان شدیم
دوباره مدارس و دانشگاهها باز شدند و از این به بعد بچه ها بیشتر قدر تعطیلی رو می دونن

این ماه فعالیت ها بهتر بود. تیم های پرهوادار ایرانی و تیم ملی اینقدر بد بازی کردن که بسیاری از هواداران فوتبال رو زده کردن اما به هر حال اینقدر فوتبال محبوب است که هواداران فوتبال به لیگ های معتبر اروپایی توجه بیشتری کردند و از دیدن بازیهای خارجی لذت بردند
در این ماه برخی از کاربران پیشرفت خوبی داشتند و از ایان این عزیزان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پیشرفت بهتری داشت و در بخش گالری فعالیت چشمگیرتری داشت
با توجه به اینکه در کشور ما پسرها بیشتر به فوتبال علاقه دارند تاکنون از کاربران دختر سایت که تعدادشون نسبت به پسرها خیلی کمتر هست کسی شانس انتخاب شدن رو نداشت اما این ماه مدیران سایت توجهشون جلب شد و این کاربر عزیز رو به عنوان کاربر ماه انتخاب کردند
امید به اینکه در ماههای بعدی به همین سرعت پیشرفت خودش رو نشون بده

در این ماه تعداد اعضای دربی از مرز 46000 رد شد
در ادامه گپ کوتاهی با کاربر برتر شهریور خواهیم داشت
1ـ عزیز یه معرفی کوتاه از خودت داشته باش عزیز
رها هستم از شهر تهران 16 ساله 
2ـ چطوری و از کی هست که با سایت Derby آشنا شدی؟ اصلآ یادت می آد؟
بله یادم میاد درست 6 ماه پیش بود برای دانلود گلهای جام ملت ها بود که با سایت دربی آشنا شدم
3ـ فکر می کردی این ماه شما انتخاب شی؟
راستش دو دل بودم
4ـ معمولآ چه قدر توی اینترنت هستی و سهم دربی چقدره؟
معمولا در تعطیلات تابستانی حدود 7 ساعت تو نت بودم که همش هم در دربی بودم
5ـ بیشتر توی کدوم بخش ها فعالیت می کنی و از کدوم بخش ها بیشتر استفاده می کنی؟
بیشتر در بخش یونتوس و کلیپ های یووه و بارسا فعالیت میکنم و همینطور از اطلاعات دوستان در باره بازی ها و مسابقات یووه و بارسا خیلی استفاده میکنم
6ـ پیشنهادت واسه بهتر شدن سایت؟
خیلی آرزو میکردم درسایت بیشتر بحث های فنی و تخصصی رونق بگیره
7ـ اگه خودت مدیر سایت بودی چی کار می کردی که الان انجام نمی شه؟
اصلا آرزو نمی کردم به جای مدیر سایت باشم اصلا
8 -معمولا دخترا به بدمینتون و ین جور ورزشا علاقه دارن . چرا فوتبالی هستی شما؟

دوست ندارم جوب بدم

9ـ فعالیتت توی سایت از لحاظ کیفی, نسبت به اوایل تفاوتی داشت ؟ الان حرفه ای تر شدی؟
صد در صد فعالیتم خیلی نسبت به قبل بیشتر شد و همیشه سعی میکردم در تایپک های دیگر تیم ها که تایپکاشون ساکته هم پست بدم مثل رم و ...
10- دوس داری چه سئوالی پرسیده می شد ازت؟ هر چی می خوای خودت بپرس و جواب بده؟
چیزی به ذهنم نمیرسه
11 -محصولی که از سایت انتخاب می کنید تا واستون به عنوان هدیه ارسال شه چیه؟
زحمتتون میشه لطفا :800 گل برتر جهان رو بفرستید
12- هر چه دل تنگت می خواهد بگو؟
اولا خیلی ممنون بایت سایت خوبتون ایشالا بهتر از این میشه یکم وقت میخواد چون اینجا هر 30 عضو دوتاش فعال در میاد و ...