به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
امروز یکی از بدترین بازی های منچستر در تئاتر رویا ها بود و به نوعی بازی دربی رو به بازی مرگ و زندگی تبدیل کردیم امسال کلا خیلی بی ثبات بودیم و قدرت سال های قبل رو نداشتیم و نتونستیم در بازی های حساس نتایج مطلوب رو بگیریم ولی هنوز هم دیر نشده باید به سر الکس و یارانش اعتماد داشت و ایمان چون ما یونایتد هستیم و سخت تر از این لحظه ها رو پشت سر گذاشتیم و بار ها این رو در تاریخ ثابت کردیم نباید از الان خودمون رو بازنده ببینیم در بازی با سوتی هنوز امید داریم ما سه امتیاز جلوییم نمیخوام خیلی خوشبینانه حرف بزنم و بیخود امیدواری بوجود بیارم ولی این ها که گفتم ایمان قلبی منه و شاید خیلی از هوادار ها از همین الان نا امید شدن ولی من هنوز ایمان دارم که قهرمانیم
we are united
glory glory united
man united for ever
one love one united one heart
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظورم بازی امروز نبود چون ولوز که کاری ازش بر نمیومد.
سیتی بعد از بازی با ما باید بره تو خونه نیوکاسل بازی کنه که سختترین و اخرین امیدمون برای امتیاز دادنشونه.
بازی با ویگان طوری بازی میکردیم انگار قهرمانیمون قطعی شده طوری که وسط بازی جدول رو نگاه کردم الانم داریم چوبش رو میخوریم.
امروز که دیگه گند به تمام معنا بود خط دفاعی
نميدونم چه سرنوشتي در انتظارمون خواهد بود !!
با توجه به 2 امتياز حياطي كه امروز از دست داديم و پيروزي سوتي حالا تنها 3 امتياز فاصله و تفاضل گل بيشتر سوتي ! بايد تو خونه سوتي فراتر از انتظار ظاهر بشيم ! بايد با تمام وجود مايه بزاريم تا حداقل يه مساوي بگيريم ! تو خط دفاع مشكلات زيادي داريم و به همين خاطر بايد با احتياز بيشتري بازي كنيم .
اگه يه مساوي از اون بازي بگيريم فكر كنم اميدهاي سوتي كمتر ميشه و نيوكسل ميتونه ازش امتياز بگيره.
به اميد كسب امتياز تو خونه سيتي كه به نظرم خيلي هم دور از دست رس نيست
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
تفاضل سیتی بهتره منچستره...هفته بعد با هم بازی دارین...اگر سیتی ببره همه چی به هم میریزه...احتمال قهرمانیشون خیلی زیاد میشه....ولی منچستر معمولا تو بازیهای حساس نمیتونه اونطور که باید مثل بقیه بازیها خودشو نشون بده حالا نمیدونم شایدم به خاطر بازیکنای جوانی که داره باشه و کم تجربگیشون ... اینو خودم به شخصه دیدم و این یه ضعف برای تیم فرگوسن محسوب میشه البته هنوزم منچستر هیچیو از دست نداده و قهرمات این فصلو میتونه خودش در بازی رو در رو با سیتی مشخص کنه ــ امیدوارم که هرکی حقشه ببره و قهرمان بشه
سلام دوستان میخوام بگم که هیچ وقت نا امید نشید مثل ما همه فکر میکردن که رئال حتی نمیتونه یه مساوی بگیره و قهرمانی رو از دست میده با این حال ما امید مون رو از دست ندادیم چون به تیم مون اعتماد داشتیم و در اخر هم ما پیروز بازی بودیم پس شما هم میتونید حتی سیتی رو شکست بدید ولی باید به تیم ایمان داشته باشید .
ایشالا با غلبه بر سیتی به قهرمانی نزدیک تر بشید.
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من سرنوشت قهرمانی منچستر عین رئال(با درخشش داش کریس) مشخص میشه... من فکر میکنم منچستر با درخشش داش رونی من سیتی رو میبره و قهرمانیش رو مسجل میکنه...![]()
خیلی استرس دارم.... خدا کنه حداقل یه مساوی بگیریم ....
اگه vida بود مطمعن بودم نمی بازیم. اما فردیناند و ایوازن مطمعن نیستن... خدا به خیر بگذرونه!
سلام به يونايتدي هاي با غيرت.
يونايتدها تو بد وضعيتي قرار گرفتند و حالا همه چيز در گرو بازي با سيتي هست ! بازي با ترس يا بازي با غيرت و تعصب؟!
يونايتد به مصاف تيمي تا به دندان مصلح خواهد رفت ! تيمي كه روي نيمكت خود يك تيم كامل رو در اختيار دارد !
يونايتد؟! تيمي كه حضورش در اين برهه زماني در صدر جدول بسيار بسيار دور از ذهن فوتبال دوستان بود ! همين هم جاي تقدير داره و فرگوسن كار بزرگي كرده.
اما فرگوسن مرد روزهاي سخت هست و تجربه اي به بزرگي نيم قرن رو در فوتبل جزيره دارد .
اين حرف به معناي اين نيست كه از پيروزي برابر منسيتي مطمئن باشيم ولي بايد كسي كه هوادارا يونايتد بوده تجربه هاي سخت تر از اين رو هم داشته و به خوبي به قدرت روحي اين تيم واقف هست .
يونايتد روح بزرگي داره و بي شك مردانه و تا آخرين لحظه تلاش خواهد كرد ! نه براي تساوي بلكه براي پيروزي !
به اميد اينكه از بازي با سيتي امتياز بگيريم و به نظرم در اين صورت مطمئنا قهرمان ميشيم.
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
سیتی آخه تیمی که نیست بخواهیم ازش بترسیم
سیستم و شکل تیم بودن نداره
اگه این بازیکناش یونایتد بودن الان فینال لیگ قهرمانان بودیم
قبلا هم گفتم امسال قهرمانیم و 20 جام رو میگیریم.
هنوز با 3 امتیاز بیشتر صدریم
دوست خوبم من این تعصبت رو تحسین میکنم ولی همین تیم بازی رفت آبروی مارو برد!
ولی ما خیلی خوشبختیم که در دورانی زندگی میکنیم که مربی بزرگی مثل فرگوسن داریم...
تو این دوران یا همه طرفدار بارسا هستن یا رئال...
الان باید طرفدارای واقعی منچسترو بشناسیم نه اون موقعی که همه جام هارو درو میکردیم...
ولی همه مربی ها اشتباهاتی میکنن...
مثلا اشتباه فرگوسن درباره G.rossi که از دستش دادیم.
اما بازم به سرمربیمون افتخار میکنم اگه امسال هم جام نگرفتیم مهم نیست تیم ما یه ستاره داره اونم فرگوسنه....
آقای خاصم هم بعد فرگوسن تو قلبم جا داره.. امیدوارم جانشین فرگی بشه و سال ها بمونه نه اینکه ظرف 2-3 سال بره!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)