باید همهی بازی ها رو ببریم اون ور هم رم یه تساوی بگیره تمومه که خدا کنه این طور باشه راستی جایزه تیم قهرمان رو کسی میدونه چقدره![]()
باید همهی بازی ها رو ببریم اون ور هم رم یه تساوی بگیره تمومه که خدا کنه این طور باشه راستی جایزه تیم قهرمان رو کسی میدونه چقدره![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Milan back to the era Avjt
عجب بابا ... من موندم با این طرز فکر شما میلانی ها ... هر سال افزایش پاداش داریم ولی امسال تفاوتش بیشتر بوده ! حالا این وسط یووه بدبخت چه گناهی داره ! از اول فصل که کسی یوونتوس رو مدعی قهرمانی نمی دونست و همه به گرفتن فقط سهمیه cl توسط یووه بسنده می کردند ! اون موقع کسی اعتراضی نداشت !
اون موقع که شما از فیورنتینا نباخته بودین و با کاتانیا مساوی نکرده بودین و 4 امتیاز جلو بودین کسی اعتراضی نداشت و مافیایی در کار نبود ! حالا که یووه جلو افتاده همه چیز شد مافیایی ؟!!!
خدایا کَرَمتو شُکر
میلان از یووه ضربه نخورده!!! یووه بدون اینکه هیچ شک و شبهه ای پشت سر بذاره داره راه خودشو میره ! منتها تا یع تقی به توقی می خوره که میلان توش سودی برای خودش نمی بینه میاد هوادارش یه اسم مافیا میذاره روش و میخواد ضعف تیم خودشو با این رفتارش لاپوشانی کنه !
باز الان بخوام حرف بزنم بحث خیلی چیزا میاد وسط که نم من حوصله گفتنشو دارم نه شما دوست دارین بخونید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)