نوشته اصلی توسط
saeid_8992
ببخشی من میتونم مخالف باشم در مورد پیروزی اندیشه دفاعی دی ماتو در مقابل گواردیولا
درسته نتیجه رو چلسی گرفته تو بازی رفت ولی ما داریم یه طوری بحث میکنیم که انگار بارسا حذف شده
جوری بحث میشه که بارسا اصلا موقعیت گل نداشته
در صورتی میشه گفت اینارو که اولا بارسا اصلا موقعیت نداشته باشه بعدچلسی بره فبنال که در صورت اول این نکته نبود و امکان دوم باید صبر کرد و دید
داداش گلم من كه اول هر پستم ميگم بارسا خوب بود و شانس گاهي با چلسي يار بود و بارسا تيرك زد ! ولي خوب بودن بارسا دليلي بر بد بودن چلسي هست؟! حرف من اينه ! بارسا هنوزم شانس زيادي براي صعود داره ولي تو بازي رفت تاكتيكهاي ديمتئو بر گوارديلا پيروز شد ! من دارم فقط در مورد اين بازي صحبت ميكنم و اصلا نگفتم بارسا نميتونه صعود كنه و ......
شما يه نگاهي به تعويض هاي گوارديولا بكن ! انصافا تعوضيهاش كمي مشكل داشت و همين هم يك اشتباه هست و گاهي حتي مربيه اي بزرگ تو بعضي بازي ها مرتكب ميشن.
دوست خوبم سعي كن با ديد بازتر به مسائل نگاه كني من سعي ندارم اينجور جلو ه بدم كه بارسا داره حذف ميشه ! چون ميدونم بازي تو نيوكمپ كاملا متفاوت خواهد بود ! اين بحث هم كه 1 ساعت از وقت منو گرفت تنها به خاطر شما و دوست خوبم داش رضا بود .