Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Hybrid View

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بلان: در حال حاضر هيچ پيشنهاد بزرگي ندارم

قرارداد سرمربي خروس ها در تابستان پيش رو به پايان مي رسد اما او تاکيد کرد که در حال حاضر تنها به رقابت هاي يورو 2012 فکر مي کند.

لورن بلان، سرمربی تیم ملی فرانسه، احتمال برعهده گرفتن هدایت یک تیم باشگاهی در فصل آینده را رد نکرد.

قرارداد سرمربی خروس ها در تابستان پیش رو به پایان می رسد اما او تاکید کرد که در حال حاضر تنها به رقابت های یورو 2012 فکر می کند؛ با این وجود احتمال پیوستنش به یک تیم جدید را رد نکرد.

او گفت:" هدف من ادامه دادن با تیم ملی فرانسه است. هنوز نظرم را عوض نکردم. اما شرایط طوری است که هنوز قراردادم را تمدید نکردم. من مثل بعضی ها نیستم که هر روز پشت در رئیس باشند. من شفاف شفاف هستم.

هدف من موفقیت در یورو است. من کاملا روی این رقابت ها تمرکز کرده ام. بعضی مواقع اخباری در مورد اینکه یک رئیس قرارداد بازیکن یا یک مربی را تمدید می کند یا نه می شنوم؛ با این مسئله موافقم اما نظر کارمند هم مهم است."

او در مورد احتمال بازگشتش به رقابت های باشگاهی گفت:" اگر یک چالش استثنایی به من پیشنهاد شود، تصمیم به جدایی از فرانسه خواهم گرفت. اما در حال حاضر چنین پیشنهادی دریافت نکرده ام."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید fcb10 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)