Design & Developed BY Patira

صفحه 43 از 78 نخستنخست ... 33414243444553 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 772
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

perspolis @@هواداران دو آتیشه علی کریمی (جادوگر) در پرسپوليس

سلام!

بالاخره بعد از اين همه انتظار و خون دل خوردن علي كريمي به خونه خودش يعني پرسپوليس بازگشت!!

به نوبه ي خودم اين اتفاق خوب رو به همه هواداران علي كريمي و پرسپوليس تبريك ميگم..

در اين تايپيك فقط بحث و تبادل نظر صورت ميگيره ، لطف كنيد خبرهاي مربوطه رو در بخش آخرين اخبار از باشگاه قرار بديد!!

اميدوارم خبرهاي خوب و بحث هاي فني مفيدي در اين فصل داشته باشيم!

به اميد قهرماني و گرفتن جام توسط كاپيتان كريمي!!

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 06-19-2011 در ساعت 13:15

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

خشم جادوگر از دست خبرنگاران

علی کریمی که از تساوی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برابر سپاهان چندان راضی به نظر نمی رسید در پایان بازی به ایمنا گفت: «بازی خوبی بود، هر دو تیم فرصت های زیادی برای گلزنی داشتند، ما متاسفانه از این فرصت ها استفاده نکردیم.»
کریمی در پاسخ به این سوال که آیا به گفته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مدیر عامل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شما امروز برای استقلال بازی کردید گفت: «این مساله را از خود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بپرسید که این طور گفته است. من به شخصه اصلا برای قهرمانی تیم دیگری بازی نکردم.
    من فقط برای [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازی کردم و برای موفقیت تیم خودم. کاری به صحبت های [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ندارم، من امروز فقط برای پیروزی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازی کردم نه قهرمانی تیم دیگری.»
کریمی در خصوص درگیری لفظی اش با هاشم بیگ زاده گفت: «در بازی امروز این همه صحنه بود اما شما [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فقط این را دیدید؟ اصلا مشکل ما شما [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستید. شما باعث شدید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به حاشیه برود.»

3. 7 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

من نیمه دوم رو ندیدم

فک کنم امروز جادوگر خوب بوده باشه

جریان درگیریش با بیگ زاده چی بوده ؟ چند تا عکس دیدم فک کنم حسابی بیگ زاده رو کلافه کرده اونم تکل زده درسته؟

5. 7 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    قلعه نویی ومورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو,مجیدی ودیگر بازیکنان استقلال
    اسم واقعی شما
    امیر

PortugalSS_TehranRealMadrid

تشکر ها
    0
    تشکر شده 7 در 1 پست

يعني تو 50ثانيه باقي مونده از بازي داور نمي تونست داوري كنه ؟؟!![/QUOTE]

فحش ها شنیدین؟واقعا اعصاب هر کی بود خورد میشد واقعا که خیلییی............

7. 7 کاربر از پست مفید a.z1375 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم نوك
    مربی مورد علاقه
    مورينيو & ماسيميليانو آلگري
    بازیکن محبوب
    كريس رونالدو و زلاتان
    اسم واقعی شما
    پوريا

PortugalMilanRealMadrid

تشکر ها
    824
    تشکر شده 496 در 112 پست

مرجع خبری پرسپولیس : محبوبیت علی کریمی نزد فوتبالدوستان اصفهانی موجب شد نیروی انتظامی او را تا رسیدن به اتوبوس سرخپوشان اسکورت کند.

کاپیتان پرسپولیس که حتی در بین طرفداران اصفهانی نیز محبوبیت زیادی دارد، به دلیل هجوم تعدادی از طرفدارانش، با اسکورتی ویژه ورزشگاه را ترک کرد. کریمی قصد داشت مطابق همیشه بایستد و با طرفداران عکس بگیرد و به آنها امضا دهد.

ولی ماموران حراست ورزشگاه، به دلیل هجوم طرفداران، ترجیح دادند سریعا او را به اتوبوس پرسپولیس منتقل کنند. البته این موضوع چندان به مذاق خود جادوگر خوش نیامد و قصد نداشت سوار اتوبوس تیمش شود.

9. 10 کاربر از پست مفید pouria milan & real تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

کریمی: از راه های دیگر هم می توانیم سهمیه آسیا را کسب کنیم

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ‌تشویق‌های کمیته انضباطی کسر قرارداد ۵۰ میلیونی را در پی دارد.

علی کریمی در مورد بازی تیمش در برابر تیم فوتبال سپاهان اظهار داشت: تیم ما کاری به سایر تیم‌ها ندارد و برای خودش بازی می‌کند و در ادامه بازی‌ها هر تیمی که خوش شانس‌تر باشد، قهرمان می‌شود.

وی در ادامه صحبت‌های خود به حاشیه‌هایی که برخی خبرنگاران برای تیم‌ها ایجاد می‌کنند، اشاره کرد و افزود: من نمی‌دانم چرا برخی از خبرنگاران اصل فوتبال را رها می‌کنند و تنها به دنبال حاشیه هستند.

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس بیان داشت: ما تا آنجا که بتوانیم باید سعی کنیم امتیازات لازم را بگیریم و نمی‌دانم چرا همه به سهمیه آسیا گیر داده‌اند، ما اگر بخواهیم سهمیه بگیریم از راه‌های دیگر هم می‌توانیم.

وی افزود: در بازی برابر تیم سپاهان موقعیت‌های بسیاری داشتیم که با بی‌دقتی آنها را از دست دادیم، اما خوشبختانه توانستیم یک گل بزنیم و بازی را به تساوی بکشانیم.

کریمی بیان داشت: ما در مقابل تیمی بازی می‌کردیم که در کورس قهرمانی قرار دارد و در بازی برابر این تیم مگر چند موقعیت می‌شود خلق کرد، باید دقت بیشتری می‌کردیم و از موقعیت‌های خود بهتر استفاده می‌کردیم.

وی همچنین به تشویقی که از سوی کمیته انضباطی برای این بازیکن در نظر گرفته شده اشاره کرد و افزود: یک بار ما را تشویق می‌کنند و ۱۰ بار جریمه می‌کنند زمانی که در استیل آذین بازی می‌کردم سه میلیون تومانی ما را تشویق کردند، اما وقتی رفتیم این پول را بگیریم، متوجه شدیم ۱۶ میلیون از قرارداد من کسر شده و این دفعه که ۵ میلیون تشویق شدم به طور حتم ۵۰ میلیون در آخر فصل از قرار داد ما کسر می‌کنند.

ali
    only
    karimi

11. 7 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

کریمی: از راه های دیگر هم می توانیم سهمیه آسیا را کسب کنیم
    تنها راهي كه به ذهن من ميرسه قهرماني تو جام قهرمانان آسياست ، كسي برداشت ديگه اي نداره!!!!

ali
    only
    karimi

13. 7 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

درخواست كاپيتان از هواداران /كريمي:مثل هميشه پرسپوليس را حمايت كنيد

علي كريمي از هواداران پرسپوليس مي خواهد مثل هميشه در بازي مقابل الغرافه تيم محبوبشان را حمايت كنند تا صعود سرخپوشان از اين گروه قطعي شود.

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس درباره ديدار حساس اين تيم مقابل الغرافه كه روز سه شنبه در ورزشگاه «آزادي» برگزار مي‌شود، اظهار كرد: با توجه به شرايط تيم‌ها در اين گروه، الغرافه براي پيروزي به ميدان مي‌آيد. بنابراين ما بازي سختي خواهيم داشت و اصلا دليل نمي‌شود كه بگوييم در قطر آن‌ها را سه بر صفر برده‌ايم، پس اينجا هم پيروزي براي ماست.

وي ادامه داد: در صورت پيروزي در اين بازي صعودمان قطعي مي‌شود و خيلي مهم است كه به عنوان تيم صدرنشين به يك هشتم نهايي صعود كنيم، چرا كه مي توانيم از امتياز بازي خانگي نهايت استفاده را ببريم.

كريمي در ادامه با درخواست از هواداران پرسپوليس براي حمايت از اين تيم در بازي مقابل الغرافه گفت: از هواداران خوب پرسپوليس انتظار داريم، مثل هميشه در اين بازي حساس كنار تيم محبوبشان باشند. قطعا حمايت آن‌ها كار ما را براي پيروزي در اين بازي آسان تر مي‌كند. ضمن اين كه بايد حواسمان جمع باشد كه اتفاقات بازي با داماش تكرار نشود. همگي بايد به تصميم‌ها و سوت‌هاي داور احترام بگذاريم. من از هواداران پرسپوليس مي‌‌خواهم با حضور خود در بازي مقابل الغرافه به موفقيت تيم كمك كنند.

تيم فوتبال پرسپوليس در آغاز دور برگشت مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا سه‌شنبه 29 فروردين از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي ميزبان الغرافه قطر است.

15. 7 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    J. Mourinho & Wenger
    بازیکن محبوب
    Aguero & C R 7 9 $ NANI
    اسم واقعی شما
    Mohsen

PortugalPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    3,730
    تشکر شده 580 در 164 پست

هواداران استقلالی (دوپینگی ها) توجه داشته باشن که هر وقت خواستن اسم علی کریمی قبلش
    وضو بگیرن

17. 7 کاربر از پست مفید C R 7 9 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

سرمربی الغرافه:برتری پرسپولیس به خاطر حضور کریمی بود

سیلاس در نشست خبری بعد از تساوی یک بر یک مقابل پرسپولیس درباره اینکه فکر می کرد پرسپولیس را متوقف کنند گفت: بازی خوبی انجام دادیم و دوست دارم از باشگاه پرسپولیس به خاطر تماشاگران فهیمش تشکر کنم. این مسئله جالبی است که تماشاگران زیادی در ورزشگاه حاضرند و تیم خود را تشویق می کنند. بازی متعادلی بین دو تیم انجام شد و پرسپولیس در اکثر دقایق توپ و میدان را در اختیار داشت و این می تواند به خاطر در اختیار داشتن علی کریمی بزرگ و با تجربه باشد.

19. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

کریمی: برخی بی‌خیال بودند/وقتی بازیکنی که هفته پیش اشتباه می‌کند و باز از او استفاده می‌شود باید سرمربی در موردش صحبت کند و من نباید پاسخگو باشم.

هافبک پرسپولیس پس از توقف برابر الغرافه قطر گفت: وقتی برخی بی‌خیال باشند و فکر کنند بازی تمام شده همین می‌شود. علی کریمی پس از تساوی یک بر یک مقابل الغرافه گفت: در این مسابقه خوب نبودیم اما با اینکه بد بودیم می‌توانستیم برنده باشیم. نباید در دقایق آخر گل می‌خوردیم. اگر بخواهیم اینطور ادامه بدهیم نمی‌توانیم آب رفته به جوی را بگردانیم و باید بهتر شویم.

وی در پاسخ به این سؤال که اگر بازیکنان این تیم 5 دقیقه تحمل می‌کردند می‌توانستند صاحب 3 امتیاز شوند، گفت: ما بی‌تجربگی کردیم. البته در این خصوص باید کادر فنی پاسخگو باشد. وقتی بازیکنی که هفته پیش اشتباه می‌کند و باز از او استفاده می‌شود باید سرمربی در موردش صحبت کند و من نباید پاسخگو باشم.

کریمی در خصوص حضور بیش از 90 هزار هوادار پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تصریح کرد: هواداران با حضورشان ما را شرمنده کردند و امروز با این نتیجه‌ای که کسب شد شرمنده آنها شدیم. به هر حال فوتبال است و نمی‌دانم چرا وقتی تیم یک گل می‌زند همه چیز را تمام شده می‌داند. وقتی برخی بی‌خیال باشند و فکر کنند بازی تمام شده همین می‌شود. ما 10 نفره شدیم و نزدیک بود در 5 دقیقه پایانی بازنده شویم که خدا به ما رحم کرد. نباید در 5 دقیقه طوری شود که اینطور گل بخوریم.

کریمی درباره بازی با الهلال اظهار داشت: مقابل الهلال نباید اینطور باشیم و موقعیت‌ها را از دست بدهیم.

هافبک پرسپولیس در ارتباط با شعار هواداران این تیم علیه فرهاد مجیدی عنوان کرد: مجیدی به این مسائل عادت دارد و دفعه اول و آخری نیست که با این اتفاقات روبه‌رو می‌شود و خودش با این مسائل کنار می‌آید. البته خوب نیست که با کسی که ایرانی است چنین برخوردی شود.

کریمی درباره اینکه مجیدی با دستانش عدد 4 را به هواداران پرسپولیس نشان داد، گفت: او هم می‌خواست واکنش خودش را نشان دهد.

بازیکن پرسپولیس درباره اینکه فکر نمی‌کند که کار مجیدی با پوشیدن پیراهن آبی در زیر پیراهن الغرافه درست نبوده، گفت: ‌هیچ مشکلی وجود نداشت. کجای این کار مشکل داشت؟ من می‌توانم زیر پیراهنم هر رنگی که خواستم بپوشم و قوانین afc و فیفا هم کار به این کارها ندارد. هر کس می‌تواند هر رنگی که دلش خواست زیر لباسش بپوشد.

21. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

صفحه 43 از 78 نخستنخست ... 33414243444553 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع