تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
تو این تایپیک میتونید آخرین اخبار و حواشی تیم صنعتو ببینیو و بذارید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه!
ویرایش توسط David7 : 12-08-2011 در ساعت 03:20
بیانیه رییس هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت
اسماعیل امیری رییس هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان، طی بیانیهای در مورد مسایل اخیر پیش آمده در داوری دیدارهای این تیم به داوری اعتراض کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، در مورد مسایل اخیر پیش آمده در داوری دیدارهای، اسماعیل امیری رییس هیئت مدیره بیانیهای صادر کرد.
با سلام
از آن جا که شهر آبادان پیشینهای پر بار و قوی در فوتبال کشور داشته و مردم این دیار فوتبال را به خوبی میفهمند و نیز بچههای آنان این بازی را به خوبی انجام داده و میدهند، مسئولیت ما را دو چندان مینماید. در همین راستا خصوصاً در احوال تیم فوتبال باشگاه صنعت نفت در لیگ برتر به اطلاع میرساند، همان طور که باشگاهها را به انواع مختلف تحت فشار و تهدید و تنبیه قرار میدهند چرا کسانی را که موجب از دست دادن امتیاز از تیمها به ویژه تیم ما شدهاند مورد پیگیری و تنبیه قرار نمیدهند، چه افراد بیرون از بازی و چه تیمهای داوران.
اگر به امتیازهای از دست رفته صنعت نفت توسط تیمهای داوری در بازی با شاهین بوشهر و ملوان انزلی در آبادان، فولاد در اهواز، مس در کرمان و این آخرین بازی با صبا در قم بیاندازیم پی خواهیم برد هم اکنون جایگاه تیم محبوب آبادان کجای جدول قرار داشت؟! و این حق مردم آبادان است که تیم خود را در بالای جدول ببینند و اجازه نخواهند داد پس از این کسانی حق ایشان را ضایع کنند.
چرا تیمهای نورچشمی کمتر از این مقوله آسیب میبینند در صورتی که همان تیمها و تماشاگران آنها توهینها و ناسزاهای بسیاری را به سطوح مختلف فدراسیون فوتبال میکنند و این در حالی است که به راحتی با کوچکترین اتفاقی در ورزشگاه تختی ما با تنبیه، جریمه و محرومیت مواجه میشویم. برخوردهای دوگانه، چندگانه و مصلحتاندیشی تا به کی؟
از مسئولین محترم تقاضا داریم با حساسیت و نگاه عادلانه به ای موضوع رسیدگی نمایند تا ضمن احقاق حق از دست رفته مردم آبادان انشاءالله در آینده شاهد این گونه موارد نباشیم.
وسلام
اسماعیل امیری
رییس هیئت مدیره
موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
حکمت: کثیفی از سروروی این فوتبال میبارد.
مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان با بیان این که کثیفی از سروروی این فوتبال میبارد گفت: اشتباهات داوری علیه ما برنامهریزی شده است تا بعضی از تیمها را از انتهای جدول بالا بیاورند و یا تیمهای صدرنشین را به قهرمانی نزدیک کند.
علی حکمت در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص بازی صنعت نفت و صبای قم تصریح کرد: به نظرم سید مهدی سید علی بازی را طوری مدیریت کرد که تیم صبا را بالا بیاورد. سیدعلی بیجهت 6 دقیقه وقت اضافه اعلام کرد و در اواخر همین زمانهای تلف شده بود که برای صبا پنالتی گرفت. در حالی که این مهاجم صبا بود که روی مدافع ما خطا کرد.
وی افزود: به نظرم هدف داور از گرفتن وقتهای تلف شده این بود که صبا بازی را ببرد یا مساوی کند. فوتبال کثیف که میگویند همین است! البته ما روز گذشته به کمیته داوران شکایت کردیم، اما قطعاً این شکایت ما به جایی نمیرسد. به نظرم کثیفی از سر و روی این فوتبال میبارد و ما هم نمیتوانیم کار خاصی انجام دهیم.
مدیرعامل باشگاه صنعت نفت تاکید کرد: این طور به نظر میرسد که داوریها و اشتباهات آنها طوری برنامهریزی شده است تا جایگاه بعضی تیمها را در جدول بهتر کند.
وی در خصوص این که به نظر نمیرسد باشگاه صبا با عبدالله ویسی دنبال زد و بند باشد، یادآور شد: این که بعضی تیمها و مربیان آنها ادعا میکنند پاک هستند شانتاژ است! شما نگاه کنید وقتی یک بازیکن از تیم ما حرفی میزند باید چهار جلسه محروم شود اما، بازیکنان سایر تیمها با یک تذکر جریمه میشوند.
«گزینه سقوط به دسته اول نیستیم، اما اگر بخواهند میتوانیم سقوط کنیم!» حکمت با بیان این مطلب گفت: اشتباهات داوری برای بالا کشیدن بعضی تیمها میتواند به این مسئله منجر شود که ما به دسته یک سقوط کنیم. در حالی که آلان شرایط بدی در جدول نداریم. ما قبلاً این حس را نداشتیم که اشتباهات داوری سهوی است، اما آلان چند بازی است که این بلا سر ما نازل می شود و به راحتی سر ما را میبرند.
مدیرعامل صنعت نفت به عکسالعمل کاستا بعد از بازی با صبا اشاره کرد و ادامه داد: سرمربی ما بعد از بازی شوکه بود. او میگفت چطور ممکن است نتیجه با این اشتباه عوض شود.
حکمت با تاکید بر اینکه از عملکرد کاستا در صنعت نفت رضایت دارد، خاطرنشان کرد: هنوز با کاستا برای فصل بعد مذاکره نکردهایم. ما از عملکرد او راضی هستیم و این مربی اولویت اول ما برای هدایت صنعت نفت خواهد بود.
اگر در انتهای فصل با کاستا به توافق برسیم او سرمربی نفت میماند.
وی در پایان گفت: ما هنوز برای فصل بعد کاری نکردهایم. از نظر اخلاقی هم درست نیست که با بازیکنی مذاکره کنیم. باید صبر کنیم چند هفته دیگر هم بگذرد و بعد از آن کارمان را برای سال آینده آغاز میکنیم.
خلیلینیا: در حواشی بازی پرسپولیس و داماش برنامه نود گم شدیم.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان پیش از دیدار این تیم مقابل ذوبآهن اصفهان در چارچوب رقابتهای لیگ برتر کشور گفت: این تیم رقیب سختی برای ما خواهد بود.
علیرضا خلیلینیا در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشی ایسنا در خوزستان اظهارکرد: ذوبآهن مربی فهیمی دارد و فکر میکنم به همین دلیل یک بازی روان را از آنها ببینیم. این تیم پر مهره است و بازیکنان خوبی دارد.
وی با بیان این که نگاهی به بالای جدول نیز داریم، ادامه داد: تلاش میکنیم در این دیدار پیروز میدان باشیم و به فکر این هستیم تفاضل گل خود را در جدول بالا ببریم.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان خاطرنشان کرد: اگر مشکلی به وجود نیاید، با توجه به اینکه اکنون فضای همدلی و روحی و روانی خوبی در تیم وجود دارد، میتوانیم ذوبآهن را شکست دهیم و هدفمان را که قرار گرفتن جزو شش تیم اول است را بعد از این بازی تقریبا تحقق بخشیم.
وی بیانکرد: فکر میکنم مانند بازی با تیم صبا، شاهد یک دیدار زیبا از تیم باشیم. اگرچه بازی آسانی را با این تیم پیش رو نداریم ولی امیدوارم برنده این دیدار شویم.
خلیلینیا یادآورشد: کاستا از تیم رضایت دارد و تقریباً توانسته است، به خصوص بعد از اردوی کیش، تفکرات خود را وارد تیم کند. همه دیدهایم که شیوه بازی تیم تغییر کرده است.
وی افزود: کاستا تلاش میکند که تیم را در این چند بازی به آن شرایط آرمانی که به دنبال آن است، برساند. او اعتقاد دارد تیم در هر بازی باید بهتر از دیدار قبلی باشد تا درنهایت در پایان فصل جایگاه بهتری در جدول کسب کنیم.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان درباره فونیکه سی بازیکن این تیم یادآورشد: او بازیکن خوبی است؛ شاید کمی تند صحبت کند ولی در دلش چیزی نیست و به این دلیل است که به ادبیات ایرانی آشنایی ندارد. البته مربی حق دارد یک بازیکن را نیمکتنشین کند یا به او بازی دهد.
وی ادامه داد: عکسالعمل بازیکنان در این خصوص طبیعی است. این موارد در تیمهای دیگر هم دیده میشود. فونیکه سی دوست دارد برای تیم بازی کند. او زحمات بسیاری برای ما کشیده است و ما قدر زحمات آن را میدانیم.
خلیلینیا افزود: او نظرش این است که اگر با ما به توافق مالی برسد در تیم میماند ولی ما ابتدا باید ببینیم تکلیف سرمربی تیممان چه میشود. فعلاً که از عملکرد کاستا راضی بودهایم.
وی درباره مشکلات پیش آمده در داوری دیدار نفت با صبای قم یادآورشد: امروز با عسگری، صحبت کردیم و فکر میکنم داور این دیدار حداقل دو جلسه از قضاوت محروم شود. ما میتوانستیم با به دست آوردن سه امتیاز این مسابقه، در جایگاه هفتم قرار بگیریم و در بازی با ذوبآهن برای به دست آوردن مکان ششم بجنگیم و حتی امید به کسب سهمیه نیز داشته باشیم.
سخنگوی باشگاه صنعت نفت آبادان در ادامه با انتقاد از برنامه نود، گفت: شب گذشته با برنامه نود تماس گرفتیم ولی آنها فرصتی برای ارایه مطالبمان ندادند. مردم از ما انتظار داشتند روی خط بیاییم و از تیم دفاع کنیم ولی متاسفانه ما در حواشی بازی پرسپولیس و داماش گم شدیم.
وی افزود: انتظارمان این است دیگر این اشتباهات را در داوری نبینیم. داوران بدانند حساب و کتابی هم است و کسی بر آنها نظارت دارد. یک پیشنهاد دادهام و این بوده که داوران را بخواهند و یک جلسه توجیهی برای آنها برگزار و با آن صحبت کنند که تحت تاثیر حواشی قرار نگیرند و پنج هفته باقی مانده را با عدالت قضاوت کنند تا مشکل خاصی پیش نیاید و یک ناداوری مانند بازی ما اتفاق نیافتد.
به گزارش ایسنا، در چارچوب رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور، روز جمعه 25 فروردینماه تیم صنعت نفت آبادان پذیرای تیم ذوبآهن اصفهان است.
هفته سیاُم؛ صنعت نفت و ذوب آهن
در ادامه رقابتهای هفته سیاُم لیگ برتر فوتبال، تیم صنعت نفت آبادان به مصاف تیم ذوب آهن اصفهان خواهد رفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، تیمهای صنعت نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان در هفته سیاُم رقابتهای لیگ برتر به مصاف یکدیگر خواهد رفت.
این دیدار روز جمعه 25 فروردین در ورزشگاه تختی آبادان از ساعت 16 برگزار خواهد شد.
امید شریفینسب كاپیتان تیم صنعت نفت كه به دلیل كشیدگی كشاله در تمرینات حضور نداشته است، تنها غایب طلاییپوشان برابر ذوب آهن خواهد بود.
دیدار تیمهای صنعت نفت و ذوب آهن در دور رفت روز بیست و هفتم آبان در سال گذشته 3 بر 1 به سود طلاییپوشان آبادان در اصفهان به پایان رسید.
انتخاب احمد پارو به عنوان مسئول آکادمی
احمد پارو به عنوان مسئول آکادمی فوتبال صنعت نفت آبادان انتخاب شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، در جلسه صبح امروز هیئت مدیره این باشگاه، احمد پارو به عنوان مسئول آکادمی فوتبال صنعت نفت آبادان انتخاب شد.
احمد پارو یکی از مربیان تحصیل کرده آبادانی است که دارای مدرک a مربیگری کنفدراسیون فوتبال آسیا میباشد که سابقه سرمربیگری در تیمهای پایه نفت را دارد.
وی در حال حاضر سرپرست تیم فوتبال بزرگسالان نفت آبادان میباشد که با حفظ ست به عنوان مسئول آکادمی فعالیت خواهد کرد.
هم چنین براساس مصوبه امروز هیئت مدیره نفتیها حبیب گلهداری به عنوان عضو شورای آکادمی فوتبال منصوب گردید.
حبیب گلهداری دارای مدرک a مربیگری کنفدراسیون فوتبال آسیا میباشد که سابقه سرمربیگری تیم صنعت نفت آبادان و تیمهای پایه این باشگاه را دارد.
پارو: کاستا با فونیکه سی مشکلی ندارد
سرپرست تیم فوتبال نفت آبادان با تکذیب شایعه اختلاف بین کاستا سرمربی و فونیکه سی مهاجم این تیم گفت: فونیکه سی در تمرینات تیم با انگیزه و جدی حاضر میشود و آلبرتو کاستا سرمربی تیم مشکلی با او ندارد.
احمد پارو روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فونیکه سی از بازیکنان تاثیرگذار و زحمتکش تیم نفت است که در ادامه مسابقات نیاز مبرمی به این بازیکن داریم.
وی درباره دلخوری فونیکه سی و انتقادش از فقدان حضور در ترکیب اصلی تیم تاکید کرد: فونیکه چند روز در تمرینات غایب بود و کاستا در بازی با صبا قم از رضا خالقیفر به جای وی استفاده کرد که این بازیکن توانست جواب اعتماد سرمربی را با گلزنی بدهد.
پارو گفت: کاستا مشکلی با فونیکه سی ندارد، برای باشگاه و سرمربی تیم، نظم و انضباط در اولویت است و این موضوع به نفع مهاجم ما هم خواهد بود.
سرپرست تیم نفت درباره این صحبت فونیکه سی که گفته بود «اگر کاستا در صنعت نفت بماند فصل بعد در این تیم نمیماند» افزود: فونیکه سی برای تیم ما زحمت کشیده است، ما برای این مصاحبه به او تذکر دادیم، اما امیدواریم در انتهای فصل تشخیص بدهد که در آبادان بماند.
پارو در پاسخ به سوالی مبنی بر «احتمال تمدید قرارداد کاستا برای فصل آینده» گفت: هر چه از زمان حضور کاستا در آبادان بیشتر میگذرد نوع فوتبال تیم نفت بهتر میشود، کاستا در این مدت روی ساختار تیم، جوانگرایی و فوتبال سرعتی کار کرده است و آلان از سبک بازی تیم راضی است.
وی اظهار داشت: کاستا از حضور در آبادان راضی است و امیدواریم این مربی فصل آینده در آبادان باقی بماند.
چندی پیش فونیکه سی بازیکن تیم فوتبال نفت آبادان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفته بود با کاستا مشکل دارد و اگر فصل آینده این مربی در آبادان بماند از این تیم خواهد رفت.
نفت - ذوب آهن با یک دقیقه سکوت
دیدار تیمهای صنعت نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان با یک دقیقه سکوت آغاز خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، در آستانه 29 فروردین روز گرامیداشت نیروی زمینی و جانبازان ارتش جمهوری اسلامی ایران بنا بر درخواست مسئولان باشگاه صنعت نفت آبادان به منظور گرامی داشتن یاد شهدای نیروزی زمینی ارتش و با هماهنگی انجام شده با ناظر این مسابقه، دیدار تیمهای صنعت نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان با یک دقیقه سکوت آغاز خواهد شد.
تساوی طلاییپوشان در هفته سیاُم
از هفته سیاُم رقابتهای لیگ برتر فوتبال، تیمهای صنعت نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان به نتیجه تساوی رضایت دادند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی موسسه فرهنگی ورزشی صنعت نفت آبادان، در ادامه هفته سیاُم رقابتهای لیگ برتر فوتبال، تیم صنعت نفت آبادان در مقابل تیم ذوب آهن اصفهان به نتیجه تساوی 1 بر 1 دست یافت.
تک گل تیم صنعت نفت را سیامک کوهنورد از پشت محوطه جریمه و روی پاس زیبای عماد حسن زعتره در دقیقه 53 به ثمر رساند. در اکثر اوقات این دیدار این طلاییپوشان آبادان بودند که با یک بازی هجومی و حساب شده حاکم بر میدان بودند ولی نتوانستند از موقعیتهای ایجاد شده بر روی دروازه تیم اصفهان استفاده کنند و گل دیگری بزنند. در این دیدار بارها ضربات خطرناک بازیکنان صنعت نفت با فاصله کمی از کنار دروازه تیم حریف گذشت. هم چنین محمد علی احمدی در دقیقه 62 روی غفلت مدافعان تیم نفت آبادان موفق شد با یک ضربه سر توپ را وارد دروازه تیم صنعت نفت کند تا به این ترتیب این دیدار با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسد. شایان ذکر است بازیکنان تیم ذوب آهن برای حفظ این نتیجه مساوی و گرفتن یک امتیاز در آبادان، بارها خود را به زمین زدند تا وقت بازی سپری شود.
این دیدار روز جمعه بیست و پنجم فروردین در ورزشگاه تختی آبادان از ساعت 16 برگزار شد.
کار قضاوت این مسابقه بر عهده رحیم مهرپیشه به همراه کمکهای مرتضی کریمی و حسین طالقانی بود. هم چنین موعود بنیادیفرد به عنوان داور چهارم در این دیدار حضور داشت. زاهد بحرینی نیز به عنوان ناظر داوری از نزدیک در این مسابقه حضور داشت.
مهرپیشه در این دیدار به حسین بغلانی و سیامک کوهنورد از تیم صنعت نفت در دقایق 82 و 55 کارت زرد نشان داد. هم چنین حمید شجاعت نیز از تیم ذوب آهن در دقیقه 75 با کارت زرد داور جریمه شد.
ترکیب تیم صنعت نفت آبادان
حبیب دهقانی، مصطفی صبری، میثم امیری، عباس مرداسی، حسین بغلانی، حامد سرلک، علی ممبینی (از دقیقه 80 مهرداد میر)، سیامک کوهنورد (از دقیقه 71 سجاد مشکلپور)، رسول نویدکیا، عماد حسن زعتره، و رضا خالقیفر (از دقیقه 71 فونیکه سی).
ترکیب تیم ذوب آهن اصفهان
شهاب گردان، فیلیپه آلوز دسوزا از دقیقه 89 محمد منصوری)، محمد علی احمدی، داود حقی (از دقیقه 95 علیرضا حدادیفر)، محمد صلصالی، اسماعیل فرهادی، محمد ماضی، سینا عشوری، حسین ماهینی، پیام صادقیان (از دقیقه 76ایگور کاسترو)، و حمید شفاعت.
کاستا: از تساوی برابر ذوب آهن خوشحال نیستم
سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: با فونیکه سی مشکل ندارم ولی بازیکنان را بر اساس اصولی خاص در ترکیب ثابت قرار میدهم.
به گزارش خبرنگار مهر، خوزه آلبرتو کاستا عصر جمعه پس از تساوی تیمش برابر ذوب آهن اصفهان در نشست خبری پایان بازی اظهار کرد: بازی نزدیکی را از سوی هر دو تیم شاهد بودیم هر چند ما در نیمه اول در کارهای تهاجمی به مشکل برخوردیم.
وی افزود: بعد به ثمر رسیدن گل اول از سوی صنعت نفت، ما تمرکز خود را از دست دادیم و اجازه دادیم ذوب آهن به گل تساوی دست پیدا کند ولی بعد از تساوی نیز دو موقعیت مسلم گلزنی داشتیم که متاسفانه به ثمر نرسید.
کاستا با بیان این که تساوی نتیجهای عادلانه برای هر دو تیم بود، عنوان کرد: هر دو تیم خوب بازی کردند هر چند ذوب آهن با داشتن چهار بازیکن فوق العاده، حریف سادهای برای ما نبود. من از تساوی خوشحال نیستم ولی با توجه به حریف قدری که داشتیم این نتیجه راضیکننده بود.
سرمربی صنعت نفت آبادان با انتقاد از کیفیت زمین چمن ورزشگاه تختی آبادان تصریح کرد: از مسئولان زمین میخواهم بیشتر از این به وضع آن رسیدگی کنند زیرا کیفیت آن روی بازی ما تاثیر میگذارد.
کاستا در خصوص عدم استفاده کامل از فونیکه سی در بازیهای اخیر صنعت نفت گفت: با این بازیکن مشکلی ندارم و من برای استفاده از بازیکنان ثابت خودم عقیدهای دارم و به آن پایبند هستم.
وی افزود: نمایش خوب بازیکن در زمین، خوب تمرین کردن، احترام به کادرفنی، احترام به بازیکنان و هم تیمیها و نگاه به شخصیت حریف از جمله دلایل من برای استفاده ثابت از بازیکنان در ترکیب تیم است و هر کس از آن تخطی کند جایی در ترکیب ثابت ندارد.
دیدار دو تیم صنعت نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان از سری رقابتهای هفته سیام لیگ برتر باشگاه های کشور با تساوی یک بر یک در آبادان به پایان رسید. برای نفت آبادان در این دیدار سیامک کوهنورد در دقیقه53 و برای ذوب آهن محمدعلی احمدی در دقیقه 62 بازی گلزنی کردند تا دو تیم امتیاز این بازی را بین خود تقسیم کنند.
حاشیههای دیدار دو تیم فوتبال نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان
تماشاگران آبادانی قبل از آغاز این بازی با در دست گرفتن پرچمهای سفید و به نشانه اعتراض به داوری ضعیف بازی قبلی این تیم برابر صبای قم اعتراض خود را به گوش مسوولان فدراسیون فوتبال رساندند.
• به گزارش خبرنگار ورزشی ایرنا دیدار دو تیم فوتبال نفت آبادان و ذوب آهن اصفهان در هفته سیاُم لیگ برتر در ورزشگاه تختی آبادان با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسید.
• تماشاگران آبادانی که معتقدند در این فصل اشتباهات داوری چندین امتیاز را از این تیم گرفته قبل از آغاز بازی با در دست گرفتن پرچمهای سفید اعتراض خود را به گوش مسوولان فدراسیون فوتبال رساندند.
• هر دو تیم 90 دقیقه قبل از آغاز بازی خود را به ورزشگاه تختی آبادانی رساندند.
• تیم فوتبال نفت آبادان در این بازی والری الکسانیان و امید شریفی نسب را در اختیار نداشت.
• تیم ذوب آهن اصفهان در این بازی سید محمد حسینی و فرشید طالبی را بدلیل مصدومیت در ترکیب خود نداشت.
• فونیکه سی مهاجم 18 گله تیم نفت آبادان در این دیدار در ترکیب اصلی این تیم قرار نداشت و از دقیقه 71 به جای رضا خالقیفر وارد میدان شد.
• در بین دو نیمه از 9 پیشکسوت فوتبال آبادان تجلیل شد.
• این بازی قرار بود از ساعت 17 برگزار شود که به درخواست تیم ذوب آهن از ساعت 16 برگزار شد.
تیم فوتبال نفت آبادان با 39 امتیاز در رده دهم جدول لیگ برتر قرار دارد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)