به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
سلام دوستان.تبریک میگم.دیگه 100% 20=2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.
We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever
موافقم فراز جان
نميشه يك شبه با پول جام قهرماني بخري ! چون اين بازيكنه كه ميشه بخري ! جامو بايد واسش زحمت بكشي و شخصيت بدست آوردن اونو داشته باشي
داداش همين چلسي كه ميگي هم دست كمي از سيتي نداره خدايي ! البته بازم خيلي بهتر از منسوتيه ولي سياست هاي بسيار غير فوتبالي و غير منطقيه مالك اين باشگاه باعث شده اين تيم هم دچار مشكلات زيادي بشه ! با اين وضع چلسي هيچ وقت نميتونه اوج بگيره ! چون تا مياد با يه مربي عادت كنه به خاطر چند نتيجه بد عوض ميشه و بازيكنانش هم كه اكثرا سن بالا هستند ! جوون گرايي و اينا هم كه تو مرامشون نيست ! واسه همين خيلي سخت بتونند سالهاي حضور مورينيو رو تكرار كنند !
ولي منسيتي ديگه آخرشه ! اين مالكاي عربش فكر كردن قهرماني مثل سيب زمينيه كه با پولهاشون بخرند
ليورپول و آرسنال و يونايتد تيمهاي با شخصيت و با ريشه جزيره هستند
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ویرایش توسط ManUtd : 04-10-2012 در ساعت 14:47
رسیدیم به هفته 33 و بازی با ویگان اتلتیک تیمی که از زمان حضورش در لیگ برتر حتی موفق به گرفتن یک امتیاز هم از ما نشده و در تمامی بازی ها شکست خورده و این نکته میتونه یه روحیه خوب به تیم بده و این بازی حساسیت خاصه خودشو داره چون الان 8 امتیاز از سیتی جلو هستیم نباید کار رو تموم شده بدونیم و باید با قدرت کار کنیم مثل فصل قبل که قهرمانیمون مسجل شد ولی بازی آخر که تشریفاتی بود رو با نتیجه 4 بر 2 فک کنم از بلکپول بردیم تو این بازی شاید فرصت بشه که از بوگبا ..فریزر .. فابیو و شاید اوون استفاده بشه و بتونن خودشون رو نشون بدن و همچنین بازیکنای اصلیمون یه استراحتی برای دیدار حساسمون با سیتی کنن که میتونه این بازی فرصت خوبی باشه
نتیجه 5 دیدار اخیر منچستر با ویگان
منچستر 5 _ ویگان 0
ویگان 0 _ منچستر 4
منچستر 2 _ ویگان 0
منچستر 5 _ ویگان 0
ویگان 0 _ منچستر 5
تمام 5 بازی اخیر با نتایج خوب و پر گل تموم شده امیدوارم این بازی هم پر گل تموم بشه
20
Good Bye Berba
بازیهای راحتی داریم بی شک قهرمانیم
20 -قهرمانی-تاریخ-رکورد-حرف نباشه-ما تیم اولیم-چی میگی لیورپول-سیتی چی میخواد این وسط
همین دو سه بازی رو با قدرت بریم بقیه بازیها رو بسپاره به جوونترها بهتره
ویگان هم دیگه با قدرت لهش میکنیم
فرگوسن گفته میخواد یه دروازه بان بخره اونم چی جوون
نمیدونم هدفش چیه!
چند تا بازیکن برای فصل جدید لازمه که اگه نیاره برای تیم دیگه سال دیگه سخت میشه جزء 4 تیم باشیم
بازيهامون نسبتا راحت هستند ولي اگه خدايي نكرده يه بازي رو از دست بديم سيتي دوباره جون ميگيره و بازي مقابل سيتي بسيار سخت خواهد شد و خلاصه كلي استرسي ميشيمبايد با تمام قوا بازي كنيم و بعد از بازي با سيتي و در صورت كسب امتياز به جوون ها بازي بديم.
اينكه فرگي با وجود ده خئا و ليندگارد دنبال گلر باشه اونم جوون واقعا باورنكردنيه ! 20 مليون بابت ده خئا داديم و حالا داره با عكس و العمل هاش مارو ياد ادوين ميندازه اونوقت بريم يكي ديگه رو بخريم ؟!!!!! به نظرم يه شايعه مثل بقيه خبرهايي كه در مورد خريد هافبك و ..... هست !
اما در مورد خريد هاي فصل بعد:
خوشبختانه اسكولز قرارداد جديدي به مدت 1 فصل ديگه امضا كرد و ميتونيم فصل بعد هم از وجود اين بازيكن فوق العاده استفاده كنيم ! اما نه تو تمام بازي ها و به صورت فيكس ! بلكه به عنوان يه ذخيره با تجربه !
مسلما خط مياني يونايتد نياز به تقويت داره و بايد يه هافبك خلاق جذف كنيم.از گذينه هايي كه مد نظر فرگوسن هست ميشه به كريستين اريكسون و گايتان اشاره كرد كه خبرهاي زيادي هم مبني بر انتقال اين دو به يونايتد منتظر ميشه ! به نظر خودم اريكسون ميتونه يه خريد بسيار خوب براي ما باشه و با توجه به بازيهايي كه از او ديدم شك ندارم كه ميتونه ميانه زمين رو براي ما بيمه كنه.
به نظرم خريد تنها يك بازيكن براي خط مياني ميتونه كافي باشه چون فصل بعد كلورلي و اندرسون و فليچر رو هم داريم كه از بين اينها كلورلي بسيار جاي پيشرفت داره .
خوشبختانه فريرز بازيكن جوون تيم خيلي خوب خودشو نشون داده و به نظرم ازفصل بعد بايد تو بازي هاي معمولي جاي اورا بازي كنه تا كم كم آماده جايگذيني كاپيتان يونايتد بشه.اورا اين اواخر نسبت به گذشته افت محسوسي داشته و اين طبيعي به نظر مياد .
جوينز,اسمالينگ و ايوانز هم بسيار منو اميدوار كردند و هيچ نيازي به خريد براي خط دفاع نميبينم.ضمن اينكه ريو و ويديچ هم زوج اصلي خط دفاع براي فصل بعد خواهند بود.رافائل هم اين اواخر بهتر بازي از قبل بازي كرده و اعتماد فرگيرو بدست آورده.
اوون و بربا احتمالا فصل بعد در كنار ما نخواهند بود ! بر همين اساس بايد فكر يه جانشين جوون براي اين دو باشيم , چيچا و ولبك هم كه هستند.
وينگ هاي ما مهمترين وظايف رو تو تيم دارند ! مخصوصا والنسيا كه انصافا تاثيرگذارترين بازيكن تيم بوده ! ناني و يانگ هم در مقاطعي خوب بودند ولي فرازونشيب زياد داشتند ! با اين وجود احساس ميكنم اگه مصدوميتي براي وينگرهاي ما پيش بياد به مشكل بر ميخوريم و بايد يه بازيكن سرعتي مثل گايتان رو به خدمت بگيريم.
شك ندارم فصل بعد يونايتد يكي از مدعيان اصلي فتح اروپا خواهد بود !
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
به نظر من خرید اریکسن با توجه به سبک بازیش و قدرت دریبلینگ و پاس های خوب میتونه عالی باشه با وجود همچنین بازیکنی دیگه احتیاج نیست رونی بیاد عقب و پشت سر مهاجما بازی کنه و از محوطه جریمه دور باشه چون اریکسن خیلی خوب این کار رو میکنه نظر من در مورد گایتان زیاد مساعد نیست دوتا بازی که جلوی خودمون کرد و یه بازی مقابل چلسی که من دیدم تعریفی نبود ولی قضاوت در مورد یه بازیکن در 3بازی کار درستی نیست ولی اگه قراره پولی به گایتان 25 ساله داده بشه بهتره که این پول رو برای خرید ادین هازارد به مراتب جوانتر خرج کنیم که اتفاقا استعداد بیشتری نسبت به گایتان داره و میتونه به عنوان وینگر هم بازی کنه کلا بازیکنای فرانسوی تو لیگ جزیره خوب جواب میدن غیر از بارتز که اصلا ازش خاطره خوشی ندارم و بازکنای آرژانتینی خوب جواب نمیدن بقیه پست ها هم که بازکنای جوون و خوبی داریم ونیاز به خرید نیست یه نکته مهم دیگه که باز هم مربوط به خط میانی میشه حتما باید یه هافبک دفاعی خیلی خوب بخریم البته کریک عالیه و نتونست جایگزین خوبی برای روی کین باشه نظر من در مورد هافبک دفاعی خاوی مارتینز از بیلبائو هست که فیزیک خوبی داره خوب درگیر میشه تکنیک خوبی داره و مهمتر از همه اینکه بازیکن جوونیه و میتونه در کنار کریک و اسکلز تجربیات خوبی بدست بیاره
یه خبر دیگه اینکه فرگی گفته ویدیچ ما رو در تور پیش فصل همراهی نمیکنه تا بتونه در اول فصل با قدرت ما رو همراهی کنه
Good Bye Berba
به تیمی باختیم که حتی یک امتیاز هم از ما نتونسته بود بگیره که دیشب بد موقعی تلافی کرد ولی
مشکلی نیست هنوز 5امتیاز جلو هستیم
که البته بازی های سختی پیش رو داریم که به این ترتیب هست
MANCHESTER UNITED vs ASTONVILLA (H
MANCHESTER UNITED vs EVERTON (H
MANCHESTER CITY vs MANCHESTER UNITED (A
MANCHESTER UNITED vs SWANSEA CITY (H
SUNDERLAND vs MANCHESTER UNITED (A
از این پنج بازی باید سه تاش توی خونه هست که باید ببریم و یه بازی سخت با ساندرلند تو خونه حریف داریم و همچنین بازی حساسمون با سیتی
البته سیتی هم بازی های سختی داره که احتمالش میره دوباره امتیاز از دست بده
NORWICH CITY VS MANCITY
WOLVERHAMPTON VS MANCITY
MANCITY VS MAN UTD
NEWCASTLE VS MANCITY
MANCITY VS QPR
من امید زیادی دارم که خودمون از سیتی امتیاز میگیریم و همچنین نیوکاسل که داره برای چمپیونز لیگ رقابت میکنه
یه نکته دیگه اینکه سیتی سه تا از بازی هاش خارج از خونه هست
و سیتی نشون داده
پتانسیل از دست دادن امتیاز جلوی هر تیمی که تو خونه اون تیم بازی میکنه رو داره
Good Bye Berba
ویرایش توسط ashly : 04-12-2012 در ساعت 10:11
اکشالی نداری
بازم اومید هست
نگران نباشید حاشیه امنیت نسبتا خوبی دارید با توجه به بازی های مونده
منچستر فصل بعد باید یارگیری بهتری بکنه تا مثل این فصل ناچار نشه بنده خدا اسکولز رو برگردونه
یه هافبک بازی ساز مثل اشنایدر و اریکسون خیلی بدرد منچستر میخوره
راستی سعید جانه من ایکون این تاپیک رو منچستر بزار خداییش بهتره![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
من فکر نمیکنم به این راحتی ها قهرمانی رو استادی مثل سر الکس از دست بده.... شک نکنید با 5 امتیاز برتری نسبت به سیتی میتونیم قهرمان بشیم.... و 20 محبوب را جاودانه کنیم....![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)